Johdanto Salesforce IoT Cloud -sovellukseen

Lause “esineiden internet” on vienyt ihmiset pois maailmasta. Ihmiset ympäri maailmaa voivat liittyä toisiinsa ja kommunikoida toistensa kanssa laitteiden kautta tänään vain yhdellä napsautuksella. Joka minuutti esineet ja ihmiset käyttävät kyberavaruutta linkittääkseen pilveen, joka muodostaa suositun poolin, jonka nimi on ”esineiden internet”. Teknologiaa kehitettiin siihen pisteeseen, että sydämen monitorilla varustettu henkilö työskenteli sisäänrakennettujen anturien kanssa ja jakoi IP-osoitteet tallentaakseen ja siirtääkseen niitä verkon kautta ilman manuaalista apua tai häiriöitä. Hyvin edistyneet laitteet on kehitetty Salesforce IoT Cloud -sovelluksen perusteella, kuten kodin automaatio, terveydenhuollon seuranta, veturien automaatio, sähköautot, robottien valmistus.

Mikä on Salesforce IoT Cloud?

 • Päivittäinen käyttäjä voi noutaa tietoja asiakkaidemme lisäksi myyntiedustajan IoT Cloud -palvelun staattisten tietojen kanssa. Nyt Salesforcen IoT-pilvi on tarkoitettu keskittymään käyttäjien ja asiakkaiden yksilöllisen kokemuksen luomiseen, tallentamiseen ja sitouttamiseen kaikille asiakkaille.
 • IoT Cloud on ydin Salesforce IoT Cloud -asiakkaiden menestysympäristössä, jolla on asiakaskohtaisesti räätälöity kokemus ja päivittäinen toiminta, joka voi saada yrityksen toteuttamaan tarvittavat toimenpiteet pakollisena aikana. Salesforce IoT on perustettu liiketoiminnan mittareiksi, jotta tärkeät toimenpiteet riippuvat asiakas- ja reaaliaikaisista tilanteista, kuten auton rikkoutumisesta tai reitittimen toimintahäiriöistä, verkkojen yhdistäminen voidaan ottaa välittömästi käyttöön. Tätä mittausta sovelletaan kaikkiin asiakkaisiin, ja IoT Cloud -sovellukselle määritetty tuottaa erilaisia ​​toimintavaiheita, jotka perustuvat aikaisempiin kokemuksiin, yhdistettyihin tapahtumiin ja asiakkaan ympärysmittaan.
 • Salesforce on lisäetu heidän yritykselleen, koska se johtaa ROI: n kasvuun. Yhtiöllä on vahva asiakassuhteiden hallinta. Salesforcen idea hakea tietoja niihin liittyviin laitteisiin linkitetyistä isoista datapilvistä ja auttaa yritystä saamaan luotettava CRM suunnitella, rakentaa ja räätälöidä sovelluksiaan käyttäjiensä mielestä. Tarvittavien tietojen tallentamiseksi ja käsittelemiseksi Salesforce tarjoaa tämän Salesforce IoT -käyttöympäristön, jota tukee tapahtumien prosessointimoottori nimeltä Thunder, joka on saatavana avoimen lähdekoodin työkaluina. Se on suunniteltu hakemaan ja suodattamaan tietoja ja reagoimaan kaikkiin yksittäisiin tapahtumiin reaaliajassa

Salesforce IoT Cloud -ominaisuudet

Jotkut pilven ainutlaatuisista ominaisuuksista ovat,

 • Apache Kafka on viestijärjestelmä, joka pystyy käsittelemään luku- ja kirjoituslukuja sekunnissa.
 • Apache Storm on reaaliaikainen suurten tietojen ja ilmentymien käsittelyalusta.
 • Apache Spark on hajautettu laajamittainen tiedonsiirto- ja tiedonsiirtojärjestelmä.
 • Apache Cassandra on hajautettu tietokannan hallintajärjestelmä.

Näiden laitteiden toiminta on saapuvan datan syöttämistä Kafkaan, jonka Spark ottaa ja siirtää sen Casandraan. Sitten Strom käyttää Kafkan tietoja ratkaisemaan reaaliaikaiset tapahtumat.

Anturitiedot ja stressi asiakasolosuhteissa

Tietojen kerääminen asiakkailta on ensimmäinen ja paras askel reaaliaikaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tietoanalytiikan arvioinnissa on mielekästä ottaa huomioon niihin liittyvistä laitteista kerättyjen tietojen lisäksi myös asiakkaan sijainti, ostotilausten ja palautustuotteiden historia, tapaushistoria, hakukoneet ja muut parametrit. Tältä osin Salesforce IoT Cloudissa kehitetään tärkeä ominaisuus, joka keskittyy vain asiakasolosuhteisiin. Raakadata noudetaan tietokannasta ja sitä käytetään datan analysointiin ja syvään nojaamiseen. Tietovarastoa käytetään suodatetun ja esikäsitellyn tiedon keräämiseen. Thunder suorittaa tietojen suodattamisen tietovirroista skenaarion mukaisesti.

Einstein Analytics

Tietojenkäsittelyn parantamiseksi Salesforce käyttää Einstein Analyticsia, joka on kokonaan pilvessä käyttöön otettu liiketoimintaanalyysiohjelmisto. Tämä tietoanalyysi auttaa CRM-järjestelmänvalvojia paljastamaan kaiken valtavan tietoryhmän, siihen liittyvät ERP-tietueet, verkkosivustojen lokit, anturitiedot ja paljon muuta. Einstein-menetelmä valitsee automaattisesti oikean visualisointitavan ja sitä käytetään tietojen ennakointiin, kaavioihin, kaavioihin ja muihin mittareihin ja raportteihin sekä saa käyttäjän lukemaan ja ymmärtämään helposti.

Yhdistäminen yrityssovelluksiin

Salesforce IoT Cloud -sovellusta voidaan käyttää itsenäisenä palveluna tietojen tallentamisessa ja tietojen käsittelyssä, ja sillä on reitittimet ja liittimet integroitavaksi muihin Salesforce-tuotteisiin tai kolmansien osapuolien käyttäjiin. Tällainen integraatio tarkistaa hyödyllisen tiedon kulun eri lähteiden ja usean lähteen yritysjärjestelmien välillä. Kaikkien näiden tietojen kanssa Einstein Analytics antaa raportin ja antaa sopivan johtopäätöksen käyttämällä kaikkia näitä resursseja ja laitteita.

Toimintojen viesti-ilmoitus

Kuluttajien tietoja ja niihin liittyviä asioita voidaan käyttää asiakashallinnan lisäämiseen. Anturi vastaanottaa tiedot tiedoista ja lähettää ilmoituksen palvelusta ja päivityksistä asiakkaille.

Tämän lisäksi orkestrointia, uusien hintojen löytämistä ja innovatiivisia liiketoimintamalleja hyödynnetään ja otetaan käyttöön tehokkaasti.

Salesforce IoT Cloud -sovelluksen edut

 • Salesforce kehittää vahvan suhteen tarjoamalla luotettavan suorituskyvyn, luotettavan tuen sekä ennakoivia palveluita ja välittömiä ratkaisuja.
 • Palvele asiakkaita paremmin tarjoamalla laadukkaita tuotteita ja profiileja asiakasvaatimusten mukaan CRM: ssä.
 • Lähetä tiedot nopeasti Internet-yhteensopivilla laitteilla, joilla on enemmän tarvittavia tietoja heti.
 • Hanki syöttötiedot kaikista pilveen kytketyistä resursseista, kuten AWS. Helppo käyttö, hallinta ja seuranta laitteen suorituskykyä ja käyttäjän maantieteellistä sijaintia sekä hänen vuorovaikutustaan ​​varten.
 • Käytä käyttäjäystävällisiä työkaluja, joiden avulla tiedot on helppo suodattaa, etsiä, löytää ja noutaa JSON-, TSV- ja CSV-tiedostomuodoilla.
 • Liikennenäkymävaihtoehto on paras ominaisuus, jota käytettiin IoT: n ja siihen liittyvän laitteen tarkastelemiseen yhdessä paikassa.

Myyntivoiman kulut Internet-pilvi

Salesforce laskuttaa 500 000 alustan tapahtumista päivässä. Se veloittaa 6000 dollaria useista tapahtumista, joita ei käytetä käyttäjien määrään.

Salesforce IoT auttaa lisäämään asiakaskokemusta antaessaan reaaliaikaisia ​​skenaarioita ja IoT-laitteiden käyttäytymistä. Yritystoiminnan arvo perustuu todellisiin käyttäjiin. On erittäin hyödyllistä, jos käyttäjä yhdistää Internet-laitteistotiedot asiakaskontekstiin tehdäkseen mielenkiintoisia ja kiinnostavia kokemuksia.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Salesforce IoT Cloud -sovellukseen. Tässä keskustellaan siitä, mikä on salesforce IoT Cloud sen erityisominaisuuksineen, eduineen ja kustannuksineen. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Pilviturvatyökalut
 2. IoT-kehys
 3. Pilvipalveluntarjoajat
 4. Mikä on Salesforce-tekniikka
 5. 12 parasta Mac- ja IP-osoitteiden vertailua
 6. 12 suosituinta anturityyppiä ja niiden sovelluksia
 7. Internetin 4 suosituinta sovellusta koulutussektorilla

Luokka: