Mitkä ovat myynninedistämistyypit

Markkinointi- tai myynninedistämistyyppiset aktiviteetit ovat infiniittisiä, ja et varmasti näe haittoja ennen kuin pääset veneeseen, mutta virheistäsi ei aina tarvitse oppia, voit olla hyötyä siitä, että opit toisilta myös myyntistrategiatyyppejä. Myynninedistämistyypit, jos ne tehdään strategian ja suunnittelun avulla, vaikuttavat suoraan tai epäsuorasti esimerkiksi Unileverin tuotteiden tai siksha.com-markkinointikampanjoiden myyntiin ja ostoon, he eivät yrittäneet mainostaa tuotteitaan ensin, vaan rohkaisivat ihmisiä ostamaan tuotteitaan niin, että he voi osallistua köyhien lasten koulutukseen.

Myynninedistämistyypit

Oletko aloittanut uuden yrityksen ja etsit vaihtoehtoja laajentaa sitä? Onko se sinulle kauheaa, kun luulet, että yrityksesi ei menesty hyvin ja on aika ajaa palavaa junaa? Ymmärrän, että se on erittäin pitkä prosessi, ja näyttää siltä, ​​että se on pitkä prosessi, mutta rehellisesti se ei ole. Yrityksesi mainostamiseen on monenlaista tyyppiä, mutta se perustuu täysin yrityksesi tyyppiin ja tietysti kuinka menorajat ovat.

Muistan tapahtuman. myyntistrategian tyypit Muutama päivä sitten tapasin kirjoittajan, joka näytti masentuneelta, koska hänen kirja ei menestynyt hyvin. Kun kysyin häneltä, onko hän mainonnut kirjaansa vai ei, hän näytti hämmentyneeltä. Hän sanoi, miksi hän mainostaisi kirjaansa; se on julkaisuhenkilöiden työ. Oikeasti, kuultuaani tämän olin hämmästynyt. Ajattelin auttaa häntä. Esittelin hänet joihinkin kirjoittajien myynninedistämistyyppisiin aktiviteetteihin ja myös harvoihin online-alustoihin, joissa hän voi mainostaa kirjaansa. Hän ei ollut varma, mutta lopulta vakuutin hänet tekemään niin. Vastineeksi sain paljon "kiitoksia".

Myynninedistämistoimet perustuvat kohderyhmäsi ja yritystyypin mukaan. Oletko kirjailija ja haluat mainostaa kirjaasi? Vai onko kyse myynninedistämistoiminnasta yhdelle äskettäin lanseeraamastasi tuotteesta? Oletko avannut uuden myymälän tai matkatoimiston, jos kyllä, jotka ovat kohdistuneet nuoriin? Keski-ikäiset? Vai ovatko he uusia ammattilaisia ​​tai yrityspuolueita? Kuka tahansa, istu alas ja miettiä sitä ja kysy itseltäsi peruskysymys; kuka ostaa palvelusi? Tämä vastaus päättäisi sinulle myynninedistämistyyppien vaihtoehdon. Olen kuitenkin luokitellut muutaman vaihtoehdon, joita voidaan käyttää useimmissa yrityksissä joillakin tarkistuksilla.

Myynninedistämistyyppiset aktiviteetit maksetaan pääasiassa siitä syystä, että alan asiantuntijat ansaitsevat vain tästä, mutta on myös joitain vaihtoehtoja, jotka ovat ilmaisia, eivät sellaisenaan ilmaisia, mutta voit käyttää näitä työkaluja itse, koska vietät fyysistä ja henkistä energiaa en kutsu sitä ilmaiseksi. Joten ennen kuin näet kymmenen suosituinta myynninedistämistyyppiä, sinun on ymmärrettävä niiden tyyppi.

Online-myynninedistämistyypit

Tämä on nykyään yleisin käytäntö tai sanoisin päivän vaatimuksen. Ihmiset, erityisesti nuoret, ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Heillä on taipumus lukea arvosteluja tuotteista ensin, sitten mieluummin ostaa niitä. Nykyään ostajat ovat tietoisia tuotteista ja niiden markkinoista. Jopa muistat viimeksi verkkokaupasta ostamasi tuotteen. Etkö käyttänyt 'vertaa'? Etkö tarkistanut samojen tuotteiden hintaa kahdella tai kolmella eri verkkosivustolla, olen varma, että teit.

Online-maine on erittäin tärkeä näinä päivinä, ja kuluttaja-arvostelut ovat erittäin tärkeä rooli siinä. Jos ihmiset lukevat enemmän ja enemmän arvosteluja tuotteesta ennen tuotteen ostamista, käyttäjät ovat myös tietoisia tarpeeksi, eivätkä he epäröi kirjoittaa arvostelua heti ostaessaan tuotteen.

Jos haluat luoda kuvan verkossa, sinun on saavutettava luottamus. Kannusta ihmisiä kirjoittamaan arvosteluita yhä enemmän. Jos jotkut ihmiset tekevät sen ilmaiseksi, on saatavana myös maksettuja vaihtoehtoja. Monet opiskelijat tai jopa ammattilaiset haluavat antaa sinulle aiemmat arvostelut vastineeksi rahalle. Kaikki riippuu sinusta, millä alustalla haluat heidän ottavan tuotteesi.

Ilmaisia ​​näytteitä

Yllättynyt? Älä ole, koska se on totta. Kyllä, tuotteen antaminen ilmaiseksi ei välttämättä kuulosta siltä, ​​että se olisi myynninedistämistoiminta, mutta luota minuun. Muistatko ilmaisusi ja kuulet, että jokin yritys antaa tai lahjoittaa tuotteitaan ilmaiseksi? Tiedän, että "vapaa" on sana, joka hälyttää meitä etenkin, kun kohderyhmäsi on keskitason perheet.

Jaan yhden elävän esimerkin. Olen etsinyt ostaa kirjoja alennettuun hintaan ja yhtäkkiä sain yhdeltä ystävältäni neuvoja tarkistaa vaihtoehdon Goodreadsissa ja olin järkyttynyt siitä, että kirjoittajat lähettävät kirjojaan todella ilmaiseksi lukijoille. He eivät edes vaadi heitä maksamaan toimituskuluja. Hyvin! Se saattaa kuulostaa pilkkaavalta ajatukselta, mutta uskokaa tai älkää alitajuisesti luomasta mielessämme nimeämme tietoisuutta nimestämme. Seuraavan kerran kun he julkaisevat kirjan, harkitsen sen ostamista.

Tuotteesi ilmaisia ​​näytteitä voidaan jakaa monella tavalla. Selvitä esimerkiksi verkkosivustot tai blogi, jotka mainostavat alasi tuotteita. Voit joko antaa panoksen isoilla tuotemerkeillä tai pyytää heitä jakamaan tuotteesi ilmaiseksi kuluttajille heidän tuotteensa kanssa.

Suositellut kurssit

 • PMP: n ajanhallinnan sertifiointikurssi
 • Seurata ja hallita projektin varmennuskurssia
 • PMP: n laadunhallinnan koulutuskurssi

Alennushinta

Tuotteesi markkinoille saattaminen suhteellisen alhaisilla hinnoilla voi olla suuri apu etenkin, kun kohdeyleisösi on ikäryhmää 27–40-vuotiaita. Mutta varmasti tuotteen laatu kasvattaa tuotteen kysyntää ennemmin tai myöhemmin.

Tämän tyyppisellä myynninedistämistyypillä on suuri menestyshistoria. Elektronisista laitteista viihdetuotteisiin, keittiövälineisiin elintarvikkeisiin on olemassa monia live-myynninedistämistyyppisiä esimerkkejä, jotka lanseerattiin suhteellisen alhaisella hinnalla markkinoiden kilpailun voittamiseksi. Kun tuotteesi on varmistanut paikkansa ihmisten mielessä ja keittiössä, harkitse askel eteenpäin. Monet aloittelijat katsovat myös tämän vaihtoehdon myynninedistämistyyppisten markkinointityyppien markkinointistrategiaksi, koska ne alkavat ennalta määritellyllä hinnalla, mutta harkitsevat sen pienentämistä myöhemmin, jotta siitä tulisi uutinen kuluttajien keskuudessa. On kuitenkin erittäin tärkeää, että ylläpidät tuotteesi laatua loppuun asti, koska laatu puhuu ja seisoo lopussa.

Lähes kaikki tuntevat tämän vaihtoehdon. Media on nykyään tehokkain väline. Mainosta tuotteitasi sanomalehdissä, radiossa, televisiossa, lehdissä ja ulkokilpeissä. Kaikkia edellä mainittuja vaihtoehtoja pidetään suorana myynninedistämisenä, eikä olisi väärin sanoa, että pakollinen prosessi jokaiselle käynnistyy. Mitä enemmän lähetät mainostasi mediaasi, sitä enemmän sait silmämunkia päivä päivältä. Se heijastuu varmasti myynnissäsi ennemmin tai myöhemmin.

Tuotteesi mainostaminen vain mediassa, kuten sanoin, että siitä on tullut yleinen käytäntö, ei ehkä anna sinulle samaa vastausta kuin olet alun perin odottanut, mutta se saa sinut vaihtoehtoluetteloon, kun yleisö ei saa tuotteita heidän valitsemastaan ​​tuotemerkistä. Mainonta asettaa luokan tunnettuja tuotteita.

Julkisuus

Julkisuus on kokonaan erilainen vaihtoehto ja toimii tuotemerkkisi suhteen ja näyttää tuloksen viime aikoina. Suhdetoiminta ja julkisuus eri alustoilla käsitellään tietoisuuden lisäämiseksi ja käsityksen tekemiseksi yrityksestäsi houkuttelemaan uusia kuluttajia. Hyvin vakiintunut tuotemerkki vahvistaa olemassa olevien asiakkaiden uskollisuutta. Se auttaa muotoilemaan asiakkaan käsityksiä suoran kokemuksen avulla.

Julkisuuteen kuuluu viestintä suoraan markkinoidesi kanssa yritystoiminnan, brändin tietoisuuden nostamiseksi ja suhteen luomiseksi tuotemerkin ja ostajien välillä. Olipa kyse julkisesta haastattelusta, lehdistötiedotteen levittämisestä julkaisusta, median lähettämisestä, se lisää tietoisuutta tuotteesi laadusta. Yksi julkisuuden parhaista eduista on uskottavuus. Se on suhteellisen alhainen hinta ja tekee merkistäsi entistä luotettavamman kuluttajien keskuudessa.

Mainoskampanja

Aloitan tämän esimerkillä näyttääkseni markkinointikampanjan potentiaalin. Me kaikki tiedämme yhdestä johtavista kauneusbrändeistä 'Dove' ja sen menestyneimmästä markkinointikampanjasta 'Real Beauty Sketches', josta koulutetun taiteilijan oli tarkoitus piirtää naisten luonnos kahdesti selitysten perusteella; ensinnäkin itse naiselta, toiseksi toisen henkilön antamien tietojen perusteella. Tämä video on nähty yli 114 miljoonaa kertaa, ja sen otsikko oli ”Kuvittele maailmaa, jossa kauneus on luottamuksen lähde, ei ahdistusta.” Se oli yksinkertainen, mutta tehokas lähestymistapa persoonamarkkinointiin ja siitä lähtien se on kääntämässä päätä kohti Dovea.

Se ei ollut ensimmäinen kerta, kun markkinointikampanja osoitti itsensä niin potentiaalisesti. Meillä on muita eläviä historiaa, kuten Nike, Volkswagen. Markkinointikampanjan järjestäminen on kallista verrattuna muihin myynninedistämistoimenpiteisiin, ja epäilemättä on myös muita markkinointikampanjoita, jotka epäonnistuivat. Joten on erittäin tärkeää laatia strategia ennen kampanjan aloittamista. Ajattele hetki ja kysy itseltäsi, mitä haluat muuttaa tai muuttaa yhteiskunnassa? Oletko luomassa uutta polkua vai seuraatko vanhaa trendiä ja parannat sitä? Kun saat vastauksen oikein, saat idean, joka luo uuden historian.

Miksi myynninedistämistyypit ovat välttämättömiä?

Myynninedistämiskampanjat ovat yrityksesi elinehto. Se on kuin välttämätön askel yrityksesi elämässä. Myynninedistämistoiminta ei vain auta sinua lisäämään myynninedistämistyökaluitasi, vaan lisää tietoisuutta tuotteestasi, tekee sinusta tuotemerkin ja auttaa pitämään vanhoja asiakkaita. Myynninedistämistyypit voivat olla kalliita tai halpoja, ja se riippuu täysin yrityksestäsi valitsemastasi toiminnasta ja siitä, kuinka suuri aktiivisuus on.

Myynninedistämistyypit eivät vain auta saamaan lisää kuluttajia, vaan myös säilyttävät suhteen vanhoihin kuluttajiin. Olemme kaikki tietoisia sanasta suullinen ja tiedämme sen mahdollisuudet. Tätä voidaan pitää myös myynnin edistämisvälineiden tyyppinä ja sallia minun kertoa teille, että tämä on yksi potentiaalisimmista toiminnoista. Kuinka käyttää sitä tehokkaasti? Tiedän, että tämä on yleisin kysymys, koska et voi hallita kaikkia kuluttajan arvosteluja. Saanen kertoa, että markkinointikampanjasi, online-tarjoukset, mainonta ja julkisuus auttavat sinua houkuttelemaan uusia asiakkaita, joskus myös vanhat säilyttävät, mutta 'Word of Mouth' puhuu palveluidesi ja tuotteesi laadun puolesta. Mitä laadukkaampia ja parempia palveluita tarjoat ja tarjoat asiakkaillesi, sitä menestyvämpi kampanjasi olisi.

Miksi säilyttää vanhat asiakkaat

Vanhat kuluttajat luovat helposti lähestyttävän asiakasryhmän, jolla on tietty voitto. Laatu puhuu puolestasi ja palvelut, joita tarjoat kuluttajille tuotteen ostamisen jälkeen, toimii näkymättömänä PR-virkamiehenä. Joten on erittäin tärkeää, että pidät huolta tästä suhdetoiminnasta vastaavasta virkamiehestä. On olemassa useita tapoja, jotka vaihtelevat yrityksestä toiseen, mutta harvat vaihtoehdot ovat yleisiä -

 • Yritä ylläpitää suoraa yhteyspistettä kuluttajien keskuudessa
 • Suorita tutkimuksia nykyisten kuluttajien keskuudessa tietääkseen heidän mielipiteensä.
 • Yritä pitää heidät sitoutumassa tuotemerkkiisi
 • Anna palkintoja, käytä kilpailuja

Edellä mainitut vaihtoehdot ovat yleisimpiä tapoja ylläpitää nykyistä kuluttajaa. Myynninedistämistyypit myynninedistämistyökalut ovat erittäin tarpeellisia uusille kuluttajille, mutta sinun on varmistettava, että et unohda nykyisiä kuluttajia ja että huolehdit heistä kunnolla.

Suositellut artikkelit

Joten tässä on joitain kursseja, joiden avulla saat lisätietoja myynninedistämistyypeistä, myynninedistämistyökalujen tyypeistä ja myös myyntistrategiatyypeistä, joten käy vain alla olevan linkin läpi.

 1. 7 hienoa ja hyödyllistä työkalua rajoittamattoman myyntijohtajan luomiseen
 2. 10 tärkeintä markkinointistrategiaa (ajaton)
 3. 11 parasta tekniikkaa parhaan myyntijohtajan luomiseksi verkossa
 4. Rajoittamaton myynti johtaa