Ura Linuxissa - Johdanto

Jos aiot jatkaa urakehitystä Linuxissa, mutta et ole kovin varma siitä, onko kyse oikeasta päätöksestä, olet laskeutunut oikealle puolelle. Autamme sinua ratkaisemaan pelkosi ja kysymyksesi, jotka liittyvät tämän tekniikan uran valintaan Linuxissa. Linux-ammattilaisten kysyntä ei ole loputonta, varsinkin jos sinulla on sertifikaatti Linuxissa. Nyt päivässä yritykset eivät kysy TechOps-resursseja, joilla on vain kokemusta Linux-tekniikan käytöstä, vaan ne ovat kiinnostuneempia palkkaamaan täyden pinokehittäjän, joka pystyy hallitsemaan palvelimia, cron-töitä, aikatauluttamaan erät, käyttämään kuormatasapainoja ja pohjimmiltaan voi tehdä kaiken, mikä tulisi tehdä, käyttämällä komentosarjaa. Sinun ei tarvitse huolehtia viimeisellä rivillä käytetystä žargonista. Opit heidät, kun aloitat työskennellä Linuxilla.

Koulutus uralle Linuxissa

Linuxin opiskeluun ei tarvita erityisiä edellytyksiä, ja uran valitseminen tällä alueella Linuxissa on helppoa. Sinun on vain oltava suorittanut kaikilla tietokoneisiin liittyvillä aloilla mieluiten. Kyllä, sinun on tunnettava hakukoneet ja Internetin käyttö, koska suurin osa Linuxiin liittyvistä ilmaisista tiedoista on saatavana verkossa.

Urapolku Linuxissa

Annan näyttää sinulle polun, jonka voit valita, jos olet uusi tekniikka ja odotat eteenpäin valitaksesi uran Linuxissa.

 1. Asenna Linux: Se on epäilemättä ensimmäinen askel, koska et halua päästä vain teoreettiseen tietoon aiheesta.
 2. Ota LFS101x: Tämä kurssi auttaa sinua valtavasti luomaan Linux-selkärangan. Voit tutkia erilaisia ​​työkaluja ja tekniikoita, joita Linux-järjestelmänvalvojat ja loppukäyttäjät usein käyttävät. Tämä kurssi auttaa sinua tarjoamaan sekä graafista että komentorivitietoa.
 3. Mene LFS201: Kun olet suorittanut LFS101x, suositellaan tämän kurssin opiskelua edistyneille tekniikoille ja monimutkaisille tehtäville. Tämä kurssi auttaa sinua saamaan todellisen käytännön työkokemuksen tarjoamalla sinulle yksityiskohtaisen ja hyödyllisen tiedon.
 4. Harjoittelu: Mikään ei voi voittaa tätä. Mitä enemmän harjoittelet, sitä helpompaa siitä tulee sinulle.
 5. Hanki sertifikaatti: Sertifikaatin saaminen on melko tärkeää, koska se tekee sinut näkyväksi rekrytoijien edessä ja auttaa heitä ymmärtämään hallussaan olevan tietotason kynnystä.
 6. Osallistu: Harkitse liittymistä paikalliseen käyttäjäryhmään (LUG), jos alueellasi on sellainen. Tällaiset ryhmät auttavat sinua yhteistyössä oikeiden ihmisjoukkojen kanssa.

  Suositellut kurssit

  • Online-koulutus JSON: lla
  • Axure-kurssi
  • Ammattimainen OmniGraffle Pro -kurssi

Katsokaamme myös uranvaihtoehtoja, jotka olet valinnut tällä tekniikalla.

 • Järjestelmänvalvoja: Ammattilainen on vastuussa tärkeiden palveluiden, kuten HTTP, FTP, cron-työt, DNS, varmuuskopioiden ja muiden palvelimeen liittyvien tehtävien hallinnasta. Hän on myös se, joka huolehtii organisaation tietoturvaan ja palomuuriin liittyvistä asetuksista. Palvelinkeskeiset jakelut, joissa työ yleensä tehdään, sisältävät Red Hat Enterprises, Debian, CentOS ja Ubuntu.
 • Sovellus ja Web-ohjelmoija: Suurin osa verkkosisältöön liittyvästä julkaisuliiketoiminnasta toimii Linuxissa, PHP: ssä, Apachessa, MySQL: ssä, ja siksi ohjelmoijat, jotka osaavat kirjoittaa koodia useilla kielillä tai osaavat suunnitella erilaisia ​​tietokantoja ja sovelluksia, ovat parempia kuin perinteiset. .
 • Teknikko Job: Ammattilainen vastaa työasemien ja työasemien käsittelystä. Tärkeimpiä alueita ovat ymmärtäminen osioinnista, asennuksesta, palveluiden tarjoamisesta, verkon vianmäärityksestä, käyttäjien hallinnasta, peruskomentosarjoista ja käyttöjärjestelmään liittyvistä ongelmista. Käytännöllisen esityksen saaminen tällä alalla on myös melko helppoa, koska kouluilla, korkeakouluilla ja organisaatioilla on usein vaatimuksia hakijoille, joilla on tämä taidot. Kokemus täällä avaa sinulle mahdollisuuden tulla tehokkaaksi Linux-järjestelmänvalvojaksi.
 • Tuki: Voit olla myös niiden organisaatioiden joukossa, jotka haluavat laajentaa tukea kaikille ammattilaisille maailmanlaajuisesti, jotka työskentelevät tällä hetkellä Linuxilla. Linuxin laajan kasvun myötä yritys- ja yritysalueilla yritykset valitsevat Linuxin lisensoitujen ikkunoiden yli.
 • Opetus ja kirjoittaminen: Tämä on toinen alue, jolla voit nähdä itsesi työskentelevän. Edellä mainitut yrittäjät tarvitsevat tutoreita opiskelemaan tätä kurssia ja sinä voit olla yksi heistä. Voit tehdä tämän yksityisesti tai missä tahansa koulussa, yliopistossa tai muussa laitoksessa. Kirjoittaminen voi liittyä dokumentoinnin toimittamiseen suurille yrityksille ja teknisille papereille. Voit myös valita freelanceriksi opetuksen tai kirjoittamisen.

Työpaikat

Olemme luetteloineet sinulle 15 suosituinta työpaikkaa, joita voit odottaa saapuessasi Linux-asiantuntemukseen.

 1. DevOps-insinööri
 2. Java-kehittäjä
 3. Ohjelmistoinsinööri
 4. Järjestelmänvalvoja
 5. Järjestelmäinsinööri
 6. vanhempi ohjelmistosuunnittelija
 7. Python-kehittäjä
 8. Verkkoinsinööri
 9. Ohjelmistokehittäjä
 10. Linux-tekniikan järjestelmänvalvoja
 11. Ohjelmistokehittäjä
 12. Linux-insinööri
 13. TechOps-insinööri
 14. Vanhempi Java-kehittäjä
 15. Rakennusjulkaisujen hallintainsinööri

Vaikka vain harvoilla heistä on sana Linux kirjoitettu heitä vastaan, se ei tarkoita, että mahdollisuus olisi vain näille kannoille. Organisaation ja projektitarpeen mukaan voit saada minkä tahansa nimityksen taitosi mukaan.

palkkaus

Tarkasteltuaan sellaisia ​​työprofiileja, katsotaanpa myös palkkoja, joita Linux-ammattilainen voi odottaa saavan. Vaikka luku on melko hyvin suhteellinen monipuolisten alojen erilaisista rooleista ja vastuista johtuen, keskimäärin 90 000 dollaria on summa, jota voidaan odottaa. Tämä voi vaihdella niinkin alhaisesta kuin 60 000 dollarista 150 000 dollariin ja tämä riippuu täysin kokemuksestasi, asiantuntemuksestasi, maantieteellisestä sijainnistasi ja organisaatiostasi, johon aiot työskennellä.

Löydät paljon niche-taitoja, joissa Linux-tekniikoilla voi olla merkitystä. Markkinoiden kaappaaminen näyttää vain lisääntyvän Linux-alan mahdollisuuksien lisääntyessä ja pilvitekniikan myötä. Menkää eteenpäin, hanki oikea asenne, taidot ja asiantuntemus, ja olen varma, että aiot tulla esiin lentävillä väreillä. Toivon, että tämä viesti auttoi sinua kysymysten ratkaisemisessa. Voit vapaasti kirjoittaa meille, jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme. Pysy ajan tasalla blogiimme saadaksesi lisää artikkeleita.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas uraan Linuxissa. Tässä olemme keskustelleet johdannosta, koulutuksesta, urapolusta Linuxissa, palkasta ja uranäkymistä Linuxissa. voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

 1. Hyödyllisiä pisteitä oman pääoman tutkimusuralta
 2. CentOS vs Ubuntu - mikä hyödyllisin (infografia)
 3. 7 parasta vaihetta uuteen uraan ilman kokemusta
 4. 7 Rahoitustutkinnon uravaihtoehdot
 5. Opas terveydenhuollon johtamisen uran jatkamiseen
 6. CentOS vs Fedora: Edut
 7. Laravel vs Codeigniter: Ominaisuudet