Ura pelien kehittämisessä - Johdanto

Tässä Aiheessa aiomme oppia pelien kehittämisen urasta. Ei olisi lasta, joka ei olisi pelannut mitään pelejä ihmisen historiassa. Mutta olitko yksi niistä, joka keksi uuden pelin päivittäin pelataksesi ystävien kanssa? Jos keksit pelejä, olitko suosittu? Sinulla voi olla vain perustiedot pelisuunnittelusta, joka yhdessä muodollisen koulutuksen kanssa tekisi sinusta pelisuunnittelijan, ammattilaisen, joka suunnittelee pelejä.

Toisaalta, jos olit hyvä saamaan ystäväsi pelin toimimaan, voit olla pelin kehittämisessä; Kiusoittelen vain. Pelien kehitys koostuu monista erilaisista asioista, ja tänään kerromme sinulle niistä.

Laajasti ottaen, peli on tehty näistä asioista - lähtökohta tai tarina, pelin mekaniikka ja visuaaliset tai aistien apuvälineet. Videopelillä tämä tarkoittaa pelin moottoria, koodia ja taidetta, mukaan lukien visuaaliset ja äänet, sekä sen tarina tai päämäärä.

Pelien kehittämisen uran luomiseen vaadittava koulutus

Videopelien kehittäminen oli tietotekniikan tutkinnon suorittajien edelläkävijä. Ensimmäinen niistä oli AT & T Labsissa keksitty Pong-tennispeli. Tietotekniikan tutkintoa ei kuitenkaan tarvitse olla. Jos olet osaava ohjelmoija, voit hakea ohjelmointipaikkoja ilman varauksia. Teollisuus on enemmän suuntautunut etsimään kykyjäsi kuin paperitietoja.

Jos kuitenkin kohdistat tietynlaiseen videopeliteollisuuden työskentelylinjaan etkä ole erikoinen lahjakkuus, sinun kannattaa mennä viralliseen koulutukseen haluamasi linjan perusteella ja luottaa minuun, kun sanon; jokaisella on jotain tällä alalla.

Lakimiesten, kirjanpitäjien ja myyjien jättäessä videopeliteollisuuteen tarvittavat erityisosaamiset sisältävät 2D- ja 3D-grafiikan, animaation, äänitekniikan, peliohjelmoinnin ammattilaisia ​​sekä muusikoita, näyttelijöitä, taistelulajien koreografia, äänitaiteilijoita, tuotantopäälliköitä ja pian. Jokaisella näistä tieteenaloista on oma oppimispolku, ja sinun on valittava tarpeidesi mukaan.

Urapolku pelien kehittämisessä

Voit aloittaa itsenäisenä pelikehittäjänä tai osana videopelistudiota. Itsenäinen polku on aivan kuin aloittaminen omasta liiketoiminnasta missä tahansa muussa liiketoiminnassa - täynnä vaikeuksia ja vaativat poikkeuksellista sitkeyttä, enemmän kuin jopa lahjakkuutta.

Kokeile sitä vain, jos sinulla on todella hyvä taloudellinen varmuuskopio ainakin vuodeksi tai kahdeksi, jotta voit saada ainakin yhden täyden pelin julkaistuasi pelin mittasuhteesta ja monimutkaisuudesta riippuen sekä osista, joita voit rakentaa kykyjesi mukaan. Asioissa, joita et pysty kattamaan, tarvitset muiden ihmisten apua, ja sinulla on valintoja ottaa tämä apu eri tavoin. Voit käyttää olemassa olevia pelimoottoreita vähentääksesi kustannuksia ja aikaa kehittääksesi omaasi. Voit myös etsiä valmiiksi rakennettuja koodeja ja taidetta useilta kauppapaikoilta ja alustoilta, kuten GitHub. Peliäsi kehitettäessä sinun on myös mainostettava sitä, rakennettava yleisö ennen sen julkaisua. Useimmat indie-kehittäjät tekevät tämän yksin, harvoilla on tarpeeksi varoja markkinointitiimin tai edustajan kulujen kattamiseen. Jos saat osuman ensimmäisellä pelilläsi, saatat olla laukaus uralla indie-kehittäjänä.

Helpoin ja kestävämpi tie on etsiä työpaikkaa studiosta. Sen avulla voit työskennellä yhdessä erikoistumisessa ja sinulla on näkymiä, jotka eivät ole sidoksissa mihinkään paitsi työn laatuun.

Työpaikat tai sovellusalueet uran pelin kehittämisessä

Teknisissä ryhmissä aloitat joko nuorempana ohjelmoijana tai nuorempana taiteilijana ja voit nousta johtamaan ryhmää tai projektia ajan kuluessa työn laadusta ja käytettävissä olevista avoimista työpaikoista tai mahdollisuuksista riippuen.

Jotkut paikat ovat tämän hierarkian yläpuolella, mutta ne ovat päätöksentekijöille ja niihin ei yleensä pääsy yllä mainitun reitin kautta. Näitä ovat johtajat, tuottajat, pelisuunnittelijat ja studion johtokunta ketjun kärjessä.

palkkaus

Aloituspalkat vaihtelevat työsuorituksen ja sijainnin sekä paikallisen teollisuuden olosuhteiden mukaan, mutta videopeliohjelmoijat ansaitsevat keskimäärin enemmän kuin taiteilijat.

Kuten PayScale.com-sivuston hakutuloksesta ilmenee, peliohjelmoijan keskipalkka vuonna 2018 oli hiukan yli 63 tuhatta dollaria Yhdysvalloissa ja videopelitaiteilijan keskipalkka oli hiukan yli 52 tuhatta dollaria.

Intiassa, kuten Glassdoor.com-sivuston hakutuloksessa todettiin, peliohjelmoijien palkat olivat pienillä ja keskisuurilla yrityksillä 3–4 lakh: n välillä ja suurten studion kohdalla noin 5-6 lakh: n vuosittain.

Uranäkymät pelien kehittämisessä

Videopeliteollisuus on kasvanut moninkertaisesti viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana, ja tekniikan edistyessä edelleen yhä useammat alustat ovat saavuttamassa paikkansa. 2000-luvun alussa tietokone- ja konsolipelit olivat ainoita näyttelyitä kaupungissa. Kädessä pidettävät konsolit ja mobiilipelit olivat hyvin pieni osa teollisuutta. Nämä kaksi segmenttiä ovat saaneet vuosien aikana erittäin merkittävän yleisön, kun alustaiden takana oleva tekniikka on edistynyt. Nykyään koko teollisuuden arvo on yli 100 miljardia dollaria, ja sen kasvu on vakaa. Lisättyä ja virtuaalitodellisuutta kehitetään myös uusina, houkuttelevimpana alustoina, ja kun ne ovat valmiina oikeilla laitteistoalustoilla, ne synnyttävät kokonaan uuden alajoukon teollisuudelle.

Tämä tarkoittaa, että taiteilijoille ja ammattilaisille, jotka haluavat jatkaa uraa pelien kehittämisalalla, on kasvavia mahdollisuuksia, ja erikoistumisten osajoukot kasvavat uusien alustojen myötä.

Johtopäätös - Ura pelien kehittämisessä

Videopeliteollisuus on vaikea paikka aloittaa ura, mutta se on erittäin palkitsevaa ihmisille, jotka ovat päättäväisiä, ahkera ja lahjakas riippumatta siitä, ovatko he tekniset vai ei-tekniset.

Kun otetaan huomioon alan kasvunäkymät, voidaan epäilemättä sanoa, että se on hyvä paikka etsiä työtä, jos haluat erikoistunutta ammatillista uraa pelien kehittämiseen ja olet keskittynyt, ahkera ja lahjakas siihen, mitä haluat harjoittaa ala.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas uraan pelien kehittämisessä. Tässä olemme keskustelleet johdannosta, koulutuksesta, urapolusta pelien kehittämisessä, työpaikoista, palkasta, uranäkymistä pelien kehittämisessä. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

  1. Ura Android-kehityksessä
  2. Ura Salesforcessa
  3. Ura Hadoopissa
  4. Ura Android-kehityksessä