Kuvalähde: pixabay.com

Sinulla on valtuudet esitellä - Tiesitkö, että edustat jatkuvasti eksklusiivista tuotemerkkiä koko elämäsi? Tapa, jolla kävelet, puhuu, työskentelet, pukeutuu, toimii - kaikki, mitä sanot ja teet, vaikuttaa siihen, kuinka muut näkevät tämän tietyn tuotemerkin.

Jos et ole vielä arvannut, tämä ainutlaatuinen tuotemerkki on sinä!

Jokainen elämäsi hetki on elävä mainos dynaamisesta brändistä, joka olet sinä! Valitettavasti kaikki mainoksemme eivät ole tietoisia tai edes täydentäviä. Emme tiedä suurelta osin lausuntoa, joka esitetään tavalla, jolla esitämme itsemme muille. Ei siis ihme, että ihmiset vastaanottavat meiltä sekalaisia ​​signaaleja ja lähettävät takaisin yhtä sekoitettuja vastauksia.

Siellä on enemmän. Kun tehdään oikein, henkilökohtainen tuotemerkki voi olla vahva inspiroiva voima muille. Ja kun se tehdään väärin, se voi estää muita suoraan. Brändisi on niin voimakas, että se ei vain vaikuta muihin, vaan sen kautta välittämäsi viesti vaikuttaa myös siihen, miten koet itsesi!

Kuulostaa ironiselta, eikö niin? Mutta ajatelkaa sitä, kuinka usein itsekuva on vaikuttanut siihen, mitä muut ajattelevat sinusta? Melko usein! Mutta unohdamme sitä, että yksin olemme vastuussa molemmista päistä. Joten ainoa ratkaisu on esitellä itsesi tietoisesti parhaassa mahdollisessa valossa, koko ajan.

Tämä viesti opettaa sinut tekemään tämän: esitellä itsesi jatkuvasti ja johdonmukaisesti positiivisesti, joten sinulla on voimakas, inspiroiva ja energistävä vaikutus itseesi ja muihin. Jäljempänä hahmoteltujen 7 voimakkaan vinkin avulla tunnet itsesi valtuudet esitellä itsesi aplombilla. Aiomme kattaa koko mahdollisuuksien kirjo, pinnallisesta henkiseen. Joten et vain esittele itsesi paremmin, olet PARAS ja pystyt siten jakamaan vaivattomasti tämän parhaan tuotemerkin version sinusta!

Ole visuaalisesti houkutteleva

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiosi ihmisessä, on hänen ulkonäkönsä. Joten aloita yrittäminen esitellä itsesi positiivisesti olemalla visuaalisesti houkutteleva.

Huomaa, kuinka sanomme olevan " visuaalisesti houkuttelevia ", eikä muuttu visuaalisesti houkutteleviksi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tulla muuksi kuin seksi, jonka jo olet esitelläksesi itsesi paremmin. Ja tämä on hyvä - ei, upea uutinen!

Tässä on muutamia vinkkejä nykyisen visuaalisen vetovoiman parantamiseksi:

 • Ole epätietoinen ulkomuodostasi (riippumatta miltä näytät). Sinun ei tarvitse kasvaa pitemmäksi tai ohuemmaksi, oikeudenmukaisemmaksi, kauneammaksi tai lihaksikkaammaksi ollaksesi visuaalisesti houkutteleva.
 • Hymyile helposti itsellesi ja muille. Se raketti visuaalisesti.
 • Käytä vaatteita, hiuksia ja vaatteita luottavaisin mielin. Muotipoliisin ei tarvitse ajaa heitä, mutta ne voivat varmasti olla puhtaita ja sopia hyvin.
 • Kävele hartiat suoraan, jotta et vain näytä korkeammilta, vaan myös korkeammalta (itsetunto).

Älä anna yhteiskunnan sanella visuaalista vetovoimaa. Jos hyväksyt miltä näytät ja olet vakuuttunut sisälläsi, se heijastuu tuotemerkkisi ulkopuolelle. Esittele vain itsesi parhaaksi, jo sinulla on, jotta yhteiskunta voi juhlia ainutlaatuista vetoomuksesi.

Puhu vakaumuksella

Jos silmämme ovat vaikutusvaltaisin aistielimeemme, korvamme ovat lähellä sekuntia. Kiinnitämme huomiota siihen, mitä kuulemme.

Ota hetki pohtiaksesi ihailtujasi voimakkaita puhujia: suuria oraattoreita, näyttelijöitä, taiteilijoita, johtajia jne. - ihmisiä, jotka houkuttelevat toisia sanoillaan. Ei vain se, mitä he puhuvat, vaan se, kuinka he puhuvat, tekee vaikutuksen muihin. Ne säteilevät ylivoimaista luottamusta, joka pakottaa ihmiset seuraamaan niitä.

Jotkut meistä sekoittavat luottamuksen täydellisyyteen. Uskomme, että voimme olla varmoja vasta kun tulemme täydellisiksi. Mutta mikään ei voi olla kauempana totuudesta! Jos odotat täydellisyyttä esitellä itsesi oikein, voit mahdollisesti odottaa ikuisesti, koska täydellisyydesi "idea" muuttuu jatkuvasti. Se on kuin horisontin jahdaaminen!

Upea puhuja rakentaa luottamuksensa toiseen suureen hyveeseen: vakaumukseen . He päättävät voimakkaasti jostain. Sillä ei ole väliä mitä muut ajattelevat siitä, he ovat 100-prosenttisesti vakuuttuneita siitä. Tämä vahva vakaumus antaa heille mahdollisuuden saada se toimimaan kaikista kertoimista huolimatta.

Tämä vakaumus on myös törkeästi tarttuva. Jos haluat esitellä itsesi positiivisesti ja vaikuttaa voimakkaasti toisiin, puhu vakuuttavasti. Oma mitä puhut. Tee siitä omasi ehdoitta ja täysin.

Yksi lisävinkki on leikkiä äänelläsi, joten voit säätää puheen ääntä, vauhtia ja voimakkuutta yleisöllesi sopivaksi . Tämä ei ole vain julkisessa foorumissa, mutta jopa henkilökohtaiseen tai puhelinviestintään. Jos puhut vakuuttavasti yleisöllesi, riippumatta siitä mitä puhut, jätät unohtumattoman vaikutuksen.

Kuuntele empatiaa

Jos haluat esitellä itsesi positiivisena puhujana, sinun on oltava vahva kuuntelija. Vasta sitten puhut tavalla, joka kiinnittää muiden huomion.

Jotta voit tulla loistavaksi kuuntelijaksi, sinun tarvitsee vain lisätä kaksi merkittävää elementtiä kuuloon.

 • Aktiivinen osallistuminen.
 • Myötätunto

Kuuntelu eroaa passiivisesta kuulosta, jossa sisäisesti “virität” sen, mitä kuulet. Tämä eroaa myös sokeasti sopimisesta toisen osapuolen kanssa sisäisistä konflikteista riippumatta. Kuunteleminen vaatii sinua osallistumaan aktiivisesti pitäen suun kiinni! J

Ajattele aikaa, jolloin käsittelet rauhoittavasti toisen, ehkä ystävän, lapsen tai vanhuksen jäsenen ongelmia. On todennäköistä, että vaikka he aggressiivisesti suhtautuivat ongelmiinsa, kuulit heitä aktiivisesti ymmärryksellä. Sanoit todennäköisesti hyvin vähän itseäsi, mutta kuuntelit kärsivällisesti heitä poistumaan. Ja lopussa he olivat kiitollisia ja ajattelivat teitä seuraavana:

 • Upea kuuntelija.
 • Henkilö, joka ymmärtää muiden ongelmat.
 • Myötätuntoinen olento, joka tukee mielellään muita ratkaisemaan ongelmansa.

Eikö tämä ole kuva, jota kaikki pyrimme esittämään? Kuunteleminen voi auttaa sinua tulemaan tästä kuvasta hyvin pienellä vaivalla, joten esität itsesi tavalla, jolla muut haluavat nähdä sinut.

Sovita oikea kehon kieli

Toistaiseksi olemme vedonneet kahteen aistiin: silmiin ja korviin. Kun esität itsellesi oikean kehon kielen, muutut vetovoimaksi koko (ihmiseen).

Positiivinen kehon kieli auttaa vahvistamaan suullisesti kommunikoidun eleiden ja toimien avulla, joten viestisi on vaikuttavampi yleisölle. Kehon kielen ei tarvitse olla hienoa. Se voi olla yhtä yksinkertainen kuin lämmin tervehdys, kun sanot: "Kuinka voit? Olen iloinen nähdessäni sinut ”, ja toista tämä viesti uudelleen lohduttavalla kädenpuristuksella ja voitolla hymyilemällä. Se on luonnollinen huipentuma siitä, mitä puhumme ja miltä meistä tuntuu.

Tässä on joitain nopeita vinkkejä kehon kielestä. Kannustamme sinua kuitenkin tutkimaan kattavampaa materiaalia.

 • Aloita kokous tiukalla kädenpuristuksella ja hymyillä, jotka tavoittavat silmäsi. Jotkut kulttuurit saattavat tarvita sinun ohittamaan kädenpuristuksen. Mutta pidä hymy.
 • Kunnioita henkilökohtaista tilaa. Älä astu liian lähelle joku uusi - 3-4 jalkaa on sopivampi.
 • Pidä (sopiva) silmäkosketus, koska tämä herättää luottamusta. Huomaa kuitenkin, ettet tuijota.
 • Älä sulje vartaloasi, koska se osoittaa suljetun mielen. Ei suljettuja nyrkkejä, suljettuja käsivarsia, jaloja liian lähellä toisiaan jne. Sen sijaan säädä avointa ja mukavaa asennetta.
 • Pelaa peilitekniikalla, jossa "peilatat" toisen henkilön positiivisen asennon, ääniäänen, eleet jne. Rakentaaksesi syvemmän yhteyden toiseen.

(Huomaa: Levitä tätä huolellisesti, jotta ei näytä siltä, ​​että “pilkkaat” henkilöä.)

Yksi merkittävä huomionarvoinen asia on, että kehon kieli ei koske pelkästään eleitä, asentoja, äänenvoimakkuutta jne. Se johtuu taustalla olevasta asenteesta, jota kannatte sisälläsi. Tämä tarkoittaa luonnollisesti ilmaisuja ja signaaleja, jotka lähetät ulkopuolellasi. Joten jos sinulla on ystävällinen käyttäytyminen sisälläsi, sinulla on todennäköisemmin hymy tai käytät avoimilla kämmenillä -asentoa (osoittaa ystävällisyyttä ja avoimuutta) ilman ylimääräistä vaivaa.

Tämä vie meidät seuraavaan kärkeen esitelläksesi itsesi positiivisesti…

Käytä miellyttävää tunnelmaa

Tämä arvokas kärki voi muuttaa dramaattisesti tapaa, jolla esität itseäsi, ja muuttaa mielialasi tuntuvasti muuttamaan kantamaasi itsekuvaa.

Normaalisti päätämme antaa ulkoisten olosuhteiden sanella mielialamme.

 • Kun saamme jotain haluamme, olemme kovetettu
 • Kun olemme pettyneitä, olemme pettyneitä.
 • Kun ystävä arvostaa meitä, tunnemme oloni hyväksi .
 • Kun kohtaamme kritiikkiä, meitä ymmärretään väärin.

Mutta kerro meille, haluatko, että epävarmat tunteesi kaappaavat itsekuvasi ja arvostasi, tekevät siitä loistavan ja epävakaan? Varmasti ei, koska tämä kuva sisälläsi vaikuttaa suoraan brändiin, jota kuvailet ulkopuolellasi.

Jos haluat esitellä itsesi positiivisena vaikuttajana kaikkina aikoina, “käytä” miellyttävää tunnelmaa. Se on paljon kuin se, että käytät uutta asua joka päivä, vain paremmin. Tee tietoinen päätös tuntea optimistinen, itsevarma ja iloinen joka hetki, joka päivä. Se ei ole epärealistista. Voit saada tämän tapahtumaan, kun päätät keskittyä energiasi ratkaisuihin ongelmiin eikä ongelmiin ratkaisuissa. Se auttaa myös lihastelemaan sanallista sanakirjasta elinvoimaisilla, positiivisilla, kyllästyvillä sanoilla.

Kun olet aseistettu tällä aurinkoisella asenteella, saat automaattisesti samanlaisen vastauksen ihmisiltä, ​​jotka ovat sinuun yhteydessä. He näkevät sinut houkuttelevana vaikuttajana ja tuntevat voimakkaan innostavan seurata sinua.

Tule parhaaksi ystäväksi

On erittäin helppoa pysyä hyvällä tuulella jatkuvasti, kun pidämme aidosti itsestämme. Else, riippumatta siitä, kuinka kovaa yrität “väärentää”, sinun on vaikea ylläpitää ja lopulta antaa periksi. Joten seuraava vinkki sinulle on tulla omasta parhaasta ystävästäsi.

Tule suurimmaksi mestariksesi! Tässä on joitain osoittimia tämän toteuttamiseksi.

 • Olipa persoonallisuuttasi, älä koskaan anna itsesi uskoa, että et ole riittävän hyvä. Ole paras ystävä, joka uskoo sinun olevan mahtava!
 • Jokainen meistä on siunattu joukolla ainutlaatuisia, hyveellisiä ominaisuuksia. Tunnistatko ja arvostatko niitä itseäsi?
 • Tule itsetuntemukseksi: mitkä ovat ydinvahvuutesi ja mahdollisuutesi alueilla nykyisen olosuhteesi ulkopuolella?
 • Oletko kunnossa heikkoutesi kanssa? Jos sinulla on vaikeuksia hyväksyä niitä, mitä konkreettisia toimia voit tehdä muuttaaksesi niitä?
 • Milloin tahansa, me joko kasvaa tai pudota. On paljon helpompaa hyväksyä itsemme, kun olemme tiellä laajentumiseen. Mitä teet ollaksesi vielä parempi?

Jopa silloin, kun ulkoiset olosuhteet ovat haastavia, käsittelet sitä kohtuudella ja esität itsellesi luottamusta, vakaumusta ja armoa. Jos tunnet olosi mukavaksi, positiivisen kuvan lähettäminen muille ei saisi viedä paljon työtä. Ulkoinen persoonallisuuttasi virtaa sitten viehättävän yksilöllisyytesi luonnollisena korvauksena.

Hyväksy rehellisyys

Tämän viestin kautta olemme antaneet sinulle useita vaikuttavia vinkkejä muuttumaan tapaan, jolla esität itseäsi. Mutta jos on yksi ei-hyve, joka heittää kaiken niiden tehokkuuden ikkunasta, se on tekopyhyyttä.

Täällä et kulje puhetta.

 • Arvostat suullisesti joku, mutta sinusta tuntuu sisäisesti villisti kilpailukykyinen ja kateellinen.
 • Odotat muiden olevan ajoissa, mutta annat usein tekosyitä itsellesi.
 • Puhut positiivisesta ajattelusta, mutta sisäinen vuoropuhelu on negatiivinen.

Tekopyhyydellä on, että se on hirvittävän petollinen (itsellemme), koska se toimii sisäpuolelta. Toiset voivat nähdä sen meissä, mutta usein emme. Estääksemme tekopyhyyden omaksumme eheyden.

Olet kuullut vanhasta sanonnasta ”Harjoittele mitä saarnaat” . Kääntämme tämän ympäri ja sanomme sinulle: "Saarnatkaa (vain) mitä käytät henkilökohtaisesti". Tämän yhden lähtökohdan seurauksena voit esitellä itsesi rehellisesti ja motivoida muita seuraamaan esimerkkiä.

Muista esitellä itsesi oikein parhaimpana, kun olet jakaa . Emme voi korostaa tätä tarpeeksi, koska olemme nähneet useiden ihmisten kohtaavan epäonnistumisen yrittäessään montatoista temppua muuttaakseen heitä. Se ei yksinkertaisesti ole kestävää! Voit kuitenkin tehdä pinnallisia muutoksia saadaksesi alkuperäisen hyväksynnän (kuten pukeutua solmukohtaan viralliseen kokoukseen, oppia kielen katkelmia vetoamaan paikallisiin jne.). Tämä on kunnossa niin kauan kuin pitkäaikainen sijoituksesi on kiinnitetty sinulle, todelliselle, ainutlaatuiselle brändille, joka paljastaa aitot sinulle!

Suositellut artikkelit

 1. Tärkeä suullinen viestintä liiketoiminnassa
 2. Paranna sanatonta viestintää työssä
 3. Terävöitä työntekijöiden viestintästrategioita
 4. Ohjaa orgaanista liikennettä verkkosivustoosi