Kuinka asentaa CakePHP?

Rakastatko verkkosivustojen kehittämistä PHP: n avulla (lyhenne hypertekstin esikäsittelyprosessorista), niin Web-kehityskehys odottaa helpottamaan elämääsi ja nyt voit painottaa liiketoimintalogiikkasi sen sijaan, että sekoittaisi kaiken arkkitehtonisen määrittämistä. logistiikka tyhjästä?

 • CakePHP on se vakaa kehys, joka todennäköisesti tarjoaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi, sinun on vain sisällytettävä PHP-versio 7.3 suotuisasti (tai ainakin PHP 5.6.0).
 • Jumppaatko nykyisen sivustosi suorituskykykysymyksistä ja etsit jotain, joka voisi korjata asiat oikealla puolellasi, niin CakePHP sisältää kaikki nämä ominaisuudet ja voi tehdä verkkosovellusten kehityksestä nopeamman, ei liian koodatun eli eli ei ole monimutkaista XML- tai YAML-tiedostoa tiedostoja, sinun on vain asetettava tietokanta ja olet valmis.
 • Vaikka sovellusten kehittämisessä päätavoitteena on pitää se turvallisena toiminnallisten vaatimusten ohella, CakePHP: ssä on sisäänrakennetut työkalut tulotietojen validointiin, CSRF-tunnusohjelmat ovat paikalla seurata jokaista pyyntöä ja vastausta (pitäen ne ainutlaatuisina ja vähemmän alttiina hakkerointihyökkäyksille). . Tässä kehyksessä on myös ominaisuuksia, kuten SQL-injektioiden estäminen (pitäen näin tietokanta turvassa) ja XSS-estäminen (sivustojen välinen komentosarjojen kirjoittaminen).

CakePHP: n edellytykset

Kuvaillaan tietyt edellytykset, jotka on täytettävä CakePHP: n asentamiseksi

 1. HTTP-palvelin (Apache, Nginx tai Microsoft IIS)
 2. PHP 7.3
 3. mbstring PHP-laajennus
 4. intl PHP -laajennus (jos käytetään XAMPP: tä, intl-laajennus on sisällytettävä, mutta muista kommentoida laajennus = php_intl.dll Php.ini: ssä ja käynnistää XAMPP-palvelin uudelleen ohjauspaneelin kautta, jos käytät WAMP: ta, intl-laajennus aktivoidaan oletuksena, sinun täytyy vain siirtyä php-kansioon ja kopioida kaikki tiedostot, jotka ovat synonyymejä icu * .dll-tiedostoon, ja liittää ne apache-hakemistoon, käynnistämällä palvelut sitten uudelleen).
 5. SimpleXML PHP -laajennus
 6. PDO PHP -laajennus
 7. Kaikki tietyn luettelon tietokannat on asennettava koneeseesi:
 • MySQL (v5.5.3 tai uudempi)
 • MariaDB (v 5.5 tai uudempi)
 • PostgreSQL
 • sQLite3
 • Microsoft SQL -palvelin (> = versio 2008)

CakePHP: n asennuksen vaiheet

Nyt kuvataan CakePHP: n asentamiseen tarvittavat vaiheet:

Jälleen kerran muistutetaan, että sinulla on todennäköisesti yli 5, 6 (mieluiten 7, 3) PHP-versio, voit tarkistaa sen suorittamalla komennon php -v

Säveltäjän asennus

Tätä työkalua käytetään riippuvuuden hallintaan

Vaihe 1: Siirry osoitteeseen https://github.com/composer/windows-setup/releases/ Windowsin asennusta varten, Windowsin asennusohjelmalla on oltava katsaus readme.md-tiedostoon, joka on tässä GIT-arkistossa.

Vaihe 2: Mac / Linux-käyttäjät voivat suorittaa skriptit, jotka on annettu osoitteessa https://getcomposer.org/download/, ja suorittaa sitten annetun komennon:

mv composer.phar / usr / local / bin / säveltäjä

Vaihe 3: Onnistuneen asennuksen jälkeen saat vastauskuvan alla olevan liitteenä:


Joten olet saanut valmiiksi asennusosan ja voimme nyt siirtyä CakePHP: n avulla luotuun projektiin

Luo projekti

Käytä säveltäjän komentoa, jonka nimi on ”säveltäjän luominen-projekti-suosittelija CakePHP / sovelluksen mukautettu_sovelluksen_nimi”

Kun olet tehnyt tämän, CakePHP aloittaa sovellusrakenteen lataamisen.

Sinun on varmistettava, että lokit-, tmp- ja niiden alihakemistoiksi nimetyt hakemistot voivat kirjoittaa CakePHP-verkkopalvelimen käyttäjä.

Kehityspalvelin

Avaa CakePHP-konsoli PHP: n sisäänrakennetun Web-palvelimen ajamiseen ja voit käyttää sovellusta osoitteessa http: // host: portti. Suorita sovellushakemistossa roskakori- / kakkupalvelin

Jos paikallishostin tai portin kanssa ilmenee ristiriitoja, voit ohjata CakePHP: n suorittamaan web-palvelimen tietyllä isäntällä tai portissa. Voit käyttää seuraavia argumentteja
bin/cake server -H 192.168.13.37 -p 5673

tuotanto

Tuotannon asennus on myös tapa asentaa / asentaa CakePHP, se saa koko toimialueen toimimaan yhtenä CakePHP-sovelluksena.
Apachea käyttävien kehittäjien tulee asettaa verkkotunnukselle DocumentRoot-direktiivi:

DocumentRoot /cake_install/webroot

Kokoonpanot CakePHP: n asentamiseksi

Tässä tarvitaan vain muutama tietokantakonfiguraatio ja myös muutama valinnainen kokoonpano.

 • Kokoonpanot asennetaan php / ini-tiedostoihin ja kun sovellus käynnistetään, nämä tiedostot ladataan. Yksi kokoonpanotiedosto on oletuksena sisällytetty CakePHP: hen, sinun on vain lisättävä lisäkonfiguraatiotiedostoja. Cake \ Core \ Configure -sovellusta käytetään yleiseen kokoonpanoon
 • Lataa kaikki asetustiedostot (jos niitä on useita) php: hen (sinun olisi pitänyt luoda ne config / hakemistoon).
 • Debug - Se muuttaa CakePHP-virheenkorjausulostuloa, jos tuotantotila = true, niin varoitukset ja virheet näkyvät muuten, jos se on asetettu väärään, toivottavasti, ei virheitä ja varoituksia.
 • Lisää.nimitila - Tämä on oletusnimitila, jos sinun on tehtävä sama muutos composer.json-tiedostoon virheiden välttämiseksi.
 • App.baseURL - Sen läsnäolo mahdollistaa Apachen mod_rewrite- sovelluksen CakePHP: n kanssa, jos et halua käyttää tätä, niin kommentoi tätä riviä ja poista myös .htaccess-tiedostot.
 • App.base - Sovellus sijaitsee tässä perushakemistossa, jos se on väärin, se tunnistetaan automaattisesti. Muussa tapauksessa on varmistettava, että merkkijono alkaa / (ei lopu /).
 • App.webroot - Se on verkkojuurihakemisto
 • App.wwwRoot - Se on tiedostopolku verkkojuureen .
 • App.fullBaseUrl - edustaa absoluuttista URL-osoitetta. Oletuksena tämä luodaan käyttämällä $ _SERVER-ympäristöä
 • App.imageBaseUrl - Verkkotie julkiseen kuvahakemistoon, joka on sijoitettu verkkojuureen.
 • App.cssBaseUrl - Verkkopiste CSS-hakemistoon, joka on sijoitettu verkkojuureen.
 • App.jsBaseUrl - Verkkopolku jro- hakemistoon, joka on sijoitettu verkkojuureen.
 • App.paths - Sisältää luokkapohjaisten resurssien polkumääritykset, malleja, laajennuksia ja paikallisia aliavaimia tuetaan.
 • Security.salt - Käytetään hajauttamiseen, tätä arvoa käytetään edelleen HMAC-suolana salausta varten.
 • Asset.timestamp - Sisältö- URL-osoitteissa on jälkiliite, joka sisältää viimeisen muokatun aikaleiman kuvan tietylle tiedostolle. Se voi ottaa tosi, väärä ja merkkijono "voima" -arvon, väärä arvo lopettaa aikaleiman lisäämisen, true lisää aikaleiman, kun virheenkorjaus on totta ja "voima" -argumentti pakottaa aikaleiman lisäämisen.
 • Asset.cacheTime - Tämä määrittää HTTP-otsikon välimuistinhallinnan ja vanhenee varoille. Oletusarvo on 1 päivä.

Jos sinun on käytettävä CDN: tä, sitten App. imageBaseUrl, App.jsBaseUrl, App.cssBaseUrl päivitetään osoittamaan CDN URI.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas asentaa CakePHP. Tässä olemme keskustelleet siitä, kuinka asentaa CakePHP järjestelmävaatimusten ja kokoonpanojen kanssa. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Bootstrapin asentamisen vaiheet?
 2. Kuinka asentaa kirjoitusohjelma
 3. Opas asentaa SQL Server?
 4. Kuinka asentaa PostgreSQL?