Johdanto Git Pushiin

Git-push on yksi gitin tärkeimmistä ominaisuuksista, jota käytetään lähettämään kaikki päivitetyt sitoumukset paikalliselta sivukonttoriltamme, joka on tallennettu paikalliseen järjestelmään, etähaaraan. Käytetty push-komento antaa meille mahdollisuuden lähettää viimeisimmät päivitetyt sitoumuksemme vastaavalle etäpalvelimelle. Etäosastot, jotka tallennetaan etäpalvelimelle, kaikki ne yhdistetään git-etäkäskyn avulla.

Joskus git push näyttää git-noutoilta, mutta se on täysin erilaista, koska git fetch on kaikkien sitoutumisten hakeminen paikalliselle sivukonttorille, kun taas git push päivittää kaikki sitoumukset etähaaroilleen.

Kuinka luoda Git Push?

1. Kun kaikki muutokset on sitoutunut paikalliseen arkistoon, on nyt aika siirtää kaikki sitoutuneet etävarastoon.

2. Tässä on Push-komennon syntaksi seuraavasti.

Syntaksi:

git push

3. Käyttämällä yllä olevaa komentoa, se työntää määritetyn haaran etäpalvelimelle sisältäen kaikki viimeisimmät sitoumukset ja niihin liittyvät objektit. Tämä prosessi ei suoraan tee muutoksia etähaaraan, ensinnäkin se luo paikallisen sivuliikkeen etävarastoon, tallentaa kaikki päivitetyt koodit, ohittaa korvauskomennot. Kun kaikki muutokset on tallennettu lopulta silloin ja sitten vain se yhdistetään kohteen etähaaraan lopulliseksi sisällöksi.

4. Kun yksi kohdehaara on korjattu, voit työntää kaikki paikalliset haarat kyseiseen kiinteään etähaaraan seuraavaa komentoa käyttämällä.

Komento:

git push --all

5. Oletetaan, että haluat lähettää tunnisteita myös etäpalvelimelle, niin se on määritettävä käyttämällä erillistä komentoa, käyttämällä yksinkertaista push-komentoa, se ei ole mahdollista. Erilliseen komentoon merkitty lippu voi lähettää kaikki paikalliset tunnisteet määritettyyn etähaaraan seuraavaa komentoa käyttämällä.

Komento:

git push --tags

6. On myös mahdollista lähettää kaikki paikalliset haarat yhdessä määritettyyn etähaaraan käyttämällä yksinkertaista komentoa git is.

Komento:

git push --all

7. Jos haluamme poistaa tietyn etähaaran, se on mahdollista poistaa komennolla seuraavasti.

Komento:

git push --delete

8. Koodimme on myös mahdollista siirtää määritettyyn etävarastoon haaroineen, tämä on mahdollista muutamalla vaiheella.

git-klooni https://www.educba.com//&& cd

9. Tee haluamasi muutokset, tallenna muutokset ja soita git lisätäksesi komento muutosten tallentamiseksi.

Komento:

git add

10. Nyt on aika sitoutua kaikkiin muutoksiin.

Komento:

git commit –m

joka lisää joitain muutoksia arkistooni.

11. Nyt viimeinen vaihe työntää kaikki koodisi master-haaraan seuraavasti.

Komento:

git push origin master

12. On myös mahdollista siirtää kaikki muutokset määritettyyn haaraan unohtamalla kaikki sen paikalliset muutokset suolistossa.

Komento:

git push --force

13. Tässä etänimi ei ole muuta kuin etävaraston sama nimi, johon kaikki tällä hetkellä päivitetyt muutokset tallennetaan. Ja haaran nimi ei ole muuta kuin kohdista etähaaraan, johon tallennat kaikki päivitetyt muutokset.

Kuinka se toimii?

 • git push on komento, jota käytetään päivittämään kaikki uudet paikalliset sitoutumisesi kohti etävarastoa.
 • Se toimii kahden kokonaisuuden, nimeltään lähde ja kohde, välillä, kun lähde on missä lataat kaikki tietomme äskettäin kirjautuneesta HEAD-haarasta.
 • Kohde on paikka, johon haluamme päivittää viimeisimmät muutokset liittyvään etäpalvelimeen sen viimeisellä haaralla. Se luo oman paikallisen sivukonttorin määränpäänsä säilytyspaikkaan.
 • Push-komentoa käytetään myös yhtenä yleisimmistä prosesseista synkronointiprosessissa kaikissa git-operaatioissa. Tämä prosessi toimii etähaaroissa, jotka toimivat git-etäkomennolla.
 • Git Push harkitsi ja toimi latauskomennona, toisaalta git fetch ja git pull molemmat toimivat lataamista varten. myöhemmin kaikki muutokset määritetään git merge -komennolla kaikkien asioiden keräilyyn kohdepaikkaan.
 • Tämä komento on vastuussa nykyisten päivitettyjen toimeksiantojen siirtämisestä paikallisesta arkistolähteestä tiettyyn etävarastokohteeseen. Tämä prosessi valmistelee kopion tiedoistaan, joten varmista, että paikallinen sivukonttori päivitetään lataamaan kaikki muutokset etävarastoon.
 • Edellä olevan prosessin kohteet koostuvat puista, sitoutumisesta ja tunnisteista.
 • Tässä git käyttää paikallisten viitteiden menetelmää muutosten tekemiseen niihin liittyvään tiedostoon kohti etävarastoa, joka näyttää osoittimet äskettäin päivitetyille toimeksiannoille.
 • Sen jälkeen kaikki lisätty uusi sisältö kopioidaan gitin järjestelmäobjektiin, jota kutsutaan metatiedoiksi ja SHA: ksi.
 • Push toimii eri tavalla kuin yhdistäminen.

Esimerkki Git Pushista

Joten harkitaan esimerkkiä git push -komennon suorittamisesta noudattamalla vaihe vaiheelta:

Vaihe 1: Ensinnäkin meidän on avattava kansiopolku projektille, johon projekti on tallennettu, ja tarkistettava tämän kansion polku pwd-komennolla.

Joten yllä olevan komennon mukaan se näyttää todellisen polun, jolla hakemistolla työskentelemme.

Vaihe 2: Nyt tarkistamme paikallisen sivukonttorin kanssa, missä kaikki viimeisimmät muutoksemme on tallennettu.

Se osoittaa, että olemme päälliköllä, se on hienoa.

Vaihe 3: Nyt suoritamme komennon git push kaikkien muutosten lähettämiseksi paikallisesta haarasta etävarastoon suorittamalla komennon git push orig master.

Joten se ohjaa Github-tilin kirjautumisikkunaan, johon sinun on annettava syöttö sähköpostiosoitteesi ja salasanoidesi seuraavasti.

Vaihe 4: Kun kirjautumisprosessi on onnistunut, SSH-avaimen avulla se muodostaa yhteyden etävarastoon.

Joten kun kaikki vaaditut yksityiskohdat git push on vastuussa, työntää kaikki viimeisimmät sitomukset paikallisesta haarasta etävarastoon, ja päivitetyt tiedot tallennetaan.

johtopäätös

 • Kaikista yllä mainituista tiedoista käy ilmi, että git push on komento, jota käytetään kaikkien paikallisten sivukonttoreiden tekemien muutosten lähettämiseen kohdennettuun etävarastoon.
 • Git push -prosessi on erilainen kuin git-hakeminen.
 • Ennen kuin lähetät kaikki muutokset etävarastoon, varmista, että kaikki muutokset päivitetään ensin paikallisessa haarassa.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Git Pushiin. Tässä keskustellaan työskentelystä, miten luodaan git push -toiminto yhdessä askel askeleelta -menettelyn kanssa esimerkkien avulla. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja-

 1. Johdanto Git-vaihtoehtoihin
 2. Git Checkout -tagi (edut)
 3. GIT-haastattelukysymykset (top 11)
 4. GIT-komennot | Vinkkejä ja temppuja
 5. GIT-versionhallintajärjestelmä
 6. Täydellinen opas Git-kauko-ohjauksesta
 7. Git-elinkaaren kolme vaihetta työnkulun kanssa
 8. Kuinka käyttää GIT Cherry-pick-esimerkkiä?

Luokka: