Johdatus 2-kulmahuijausarkkiin

Angular 2 on avoimen lähdekoodin kehys, joka on rakennettu JavaScriptille. Sitä on käytetty pääasiassa käyttöliittymän web-sovellusten kehittämiseen. Se on AngularJS: n seuraaja. Se on kirjoitettu TypeScriptillä. Sen on kehittänyt Google. Kulma 2 on rakennettu nykyaikaiselle JavaScriptille, joka käyttää ES6: ta. Kulmilla 2 on paremmat tapahtumien käsittelyominaisuudet, tehokkaat mallit, parempi tuki myös mobiililaitteille ja työpöydän web-sovelluksille. Se on myös yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa ja kaikilla alustoilla, kuten Windows, Mac ja Linux.

Kulmilla 2 on keskeisiä piirteitä komponenttien, kirjoituskoneiden ja palveluiden sovellusten kehittämiseen. Kulmassa 2 on erilaisia ​​komponentteja, jotka ovat moduuleja, komponentteja, malleja, metatietoja ja palvelua. Komponentit auttavat sovelluksen rakentamisessa moniin moduuleihin ja mikä auttaa sovelluksen ylläpitämisessä pidempään. Eri koodeja on ylläpidetty ja käytetty eri sovellusmoduuleissa, jotka on hoidettu palveluominaisuuksien mukaan. Moduulit auttavat hajottamalla sovelluksen loogiseksi palaksi, joka koodataan tietyn tehtävän suorittamiseksi.

Komennot ja sisältö kulma 2 -huijausarkkiin

Kulman 2 huijauskoodilla on laaja kirjasto, skaalautuva, laajennettava, vuorovaikutteinen ja sisältää monia rakennettuja menetelmiä tavallisten toimintojen laskemiseksi. Mallineille, NgModuleille, sisäänrakennetulle direktiiville, lomakkeille ja muille kokoonpanoille on saatavana erilainen syntaksi seuraavalla tavalla:

Mallin syntaksi KUVAUS
Se sitoo ominaisuuden 'arvo' lausekkeen tulokseen 'nimi'
Se sitoo attribuutin 'rooli' ilmaisun tulokseen 'oma rooli'
Se kutsuu menetelmää lukemaan Teksti, kun napsautustapahtuma laukaistaan.
Se sitoo ominaisuuden interpoloituun merkkijonoon

Hei minun nimeni))

Se sitoo kontekstin interpoloituun merkkijonoon
Se asettaa kaksisuuntaisen sidonnan.

* -symboli muuttaa nykyisen elementin upotettuna temp.

Opiskelija: ((opiskelija? .Nimi))

? on navigointioperaattori kertoo, että opiskelijakenttä on valinnainen
Se sitoo tyyliominaisuuden leveyttä ilmaistakseen tuloksen mysisoivan.

Käytetään mallien tietojen sitomiseen ja tapahtumien sitomiseen.

Auton numero: ((ajoneuvonumero | myCarNuFormat))

Se muuntaa ajoneuvonumeron nykyisen arvon putken mycarNuformat avulla.
Se erottaa elementin HTML-komponentista
Se sitoo luokan läsnäolon totuuden ilmaisussa.

NgModules: - Eri Ngmodule-direktiivit ovat:

direktiivit KUVAUS
@NgModule ((ilmoitukset ..))Se määrittelee moduulin, joka sisältää direktiivejä jne.
ilmoitukset: (MyRedComponent, MyBlueComponent, MyDatePipe)Se kertoo luettelon tämän moduulin komponenteista, direktiiveistä ja putkista.
vienti: (MyRedComponent, MyDatePipe)Siinä luetellaan komponentit ja putket, jotka ovat näkyvissä tämän moduulin tuonnissa
tuonti: (BrowserModule, SomeOtherModule)Se luettelee moduulit, jotka tuodaan tähän moduuliin
palveluntarjoajat: (MyService, (tarjoa:…))Se tarjoaa luettelon riippuvuussuihkutuksen tarjoajista, jotka ovat näkyvissä moduulin sisällölle
merkintäkomponentit: (Jotkut komponentit, muut komponentit)Se tarjoaa luettelon komponenteista, joihin ei viitata tavoitettavissa olevassa mallissa.

Alla on muita direktiivejä ja komponenttimuutosten havaitsemis- ja elinkaarikoukkuja, jotka voidaan toteuttaa luokkamenetelminä:

direktiivit Kuvaus
rakentaja (myService: MyService, …) (…)Sitä käytetään riippuvuuksien injektoimiseen.
ngOnChanges (changeRecord) (…)Sitä kutsutaan jokaisen syöttöominaisuuksien muutoksen jälkeen ja ennen sisällön tai lasten näkymien käsittelyä
ngOnInit () (…)Sitä kutsutaan rakentajan ja alustavien ominaisuuksien jälkeen
ngDoCheck () (…)Sitä kutsutaan joka kerta, kun komponenttien tai direktiivien ominaisuudet tarkistetaan. Sitä käytetään laajentamaan tullitarkastusten suorittamiseen.
ngAfterContentInit () (…)Sitä kutsutaan ngOninit, kun komponenttien tai direktiivien sisältö on alustettu.
ngAfterContentChecked () (…)Sitä kutsutaan komponentin tai direktiivin sisällön jokaisen tarkistuksen jälkeen.
ngAfterViewInit () (…)Sitä kutsutaan ngaftercontentint jälkeen, kun komponenttinäkymiä ja lasten näkemyksiä koskeva direktiivi on alustettu.
ngAfterViewChecked () (…)Sitä kutsutaan jo jokaisen komponenttinäkymien ja lasten näkemysten tarkistuksen jälkeen, että direktiivi on jo käytössä.
ngOnDestroy () (…)Sitä kutsutaan kerran, ennen tuhoamista.

Ilmaisia ​​vinkkejä ja vinkkejä Angular 2 Cheat Sheet -komentojen käyttämiseen: -

 1. Angular2-huijauskoodissa platformBrowserDynamic (). BootstrapModule (AppModule); auttaa käynnistämään sovelluksen, käyttämällä root-komponenttia määritellystä.
 2. Angular2: ssa bootstrap: (MyAppComponent) luettelee käynnistettävät komponentit, kun tämä moduuli käynnistetään.
 3. tämä on rakennettu angualr2: n direktiiviin osan Dom-puun osan poistamiseksi tai uudelleen luomiseksi lausekkeen perusteella.
 4. se muuttaa luetteloelementin ja sen sisällön malliksi ja sitä käytetään näkymän luomiseen jokaiselle luettelon kohteelle.
 5. ”ConditionExpresionion”> tätä direktiiviä käytetään mallien valinnassa lausekkeen arvon perusteella tai yksinkertaisin sanoin, kuten vaihtotapaus oho.
 6. , näiden direktiivien avulla voit määrittää tyylejä HTML-elementille CSS: n avulla, ja tähän CSS: ään voi päästä suoraan.
 7. tämä direktiivi sitoo elementin CSS-luokat luotettaviin kartta-arvoihin.
 8. Tämä direktiivi tarjoaa kaksisuuntaisen sitovan, jäsentämisen ja validoinnin lomakeohjauksille.
 9. valitsin: '.jäähdytyspainike: ei (a)' Tämä on direktiivin kokoonpano, joka määrittelee CSS-valitsimen, joka tunnistaa tämän direktiivin mallina. Se ei tue vanhempien lapsivalintaa.
 10. ammattilaisille : (MyService, (tarjota:…)), se tarjoaa luettelon riippuvuussuihkutuksen tarjoajista direktiiveille ja lapsille.
 11. (tarjota: MyService, useClass: MyMockService), se asettaa tai ohittaa palveluntarjoajan luokalle.
 12. (anna: Oma arvo, käytä arvoa: 4), se asettaa tai ohittaa palveluntarjoajan arvon arvoon 4

Johtopäätös - Kulma 2 huijareita

Kulman 2 huijauskoodissa on paljon ominaisuuksia ja erilaisia ​​direktiivejä, kehittämiseen on saatavana moduuleja, jotka auttavat käyttämään sovellusta interaktiivisempana käyttäjän ja kehittäjien välillä ongelmien ja toimintojen seuraamiseksi. Se on laaja ja uudelleenkäytettävissä muihin sovelluksiin. Angular2 käyttää kirjoituskirjaa, joka on täysin erilainen kuin AngularJS: n aikaisempi versio.

Kulma 2 huijauskortti on helpompi oppia, koska sen oppimiskäyrä on yksinkertainen ja suora aloittelijoille ja myös opiskelijoille. JavaScriptin tuntemus olisi etuna käytettäessä kulmakehitystä. On aina hyvä pelastaa itsemme uudelleen.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Angular 2 -huijausarkkiin, tässä olemme keskustelleet Angular 2 -huijauskoodin sisällöstä ja komennosta sekä ilmaisista vinkistä ja temppuja. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

 1. UNIXin huijauskansio
 2. Huijauskoodin HTML
 3. Cheat Sheet CCNA
 4. Huijarilehti JQuery