Excel Power View (Sisällysluettelo)

  • Mikä on Excel Power View?
  • Kuinka ottaa Power View käyttöön Microsoft Excel -sovelluksessa?

Mikä on Excel Power View?

Power View on Excel-muodossa oleva visualisointityökalu, jonka avulla voit luoda visuaalisesti miellyttäviä kaavioita, omia kojetauluja hallintaa varten sekä raportteja, jotka voidaan lähettää päivittäin, viikoittain, kuukausittain. Tätä työkalua pidetään Microsoft Excel 2013 -raportointityökaluna ja se on saatavana kaikille uusimmille versioille, mukaan lukien Office 365. Aina ajatellessamme Microsoft Exceliä, ajattelemme erilaisia ​​työkaluja, kuten kaavat, jotka helpottavat analyytikon elämää, PivotTables, joka voi antaa käyttäjälle mahdollisuuden analysoida useille sarakkeille ja riveille hajautetut tiedot; Analytical Tool-pack, joka kattaa melkein kaikki tärkeät tilastolliset ennustemenetelmät ennustamiseen, kuvaajakirjasto, joka on niin tavoitettavissa kuin mikä tahansa muu ohjelmointikieli voisi tarjota, PowerPivot, jonka avulla voit ottaa tietoja useista muista lähteistä ja työskennellä sen parissa excel-alla. Tässä artikkelissa aiomme tutkia samaa työkalua, nimittäin Power View.

Kuinka ottaa Power View käyttöön Microsoft Excel -sovelluksessa?

Jotta Power View -työkalu voidaan ottaa käyttöön interaktiivisissa raporteissa ja kojetauluissa, sinun on ensin otettava se käyttöön excel-tilassa. Noudata alla olevia vaiheita:

Vaihe 1: Siirry Tiedosto-valikkoon ja valitse Asetukset napsauttamalla sitä.

Vaihe 2: Uusi ikkuna, nimeltään Excel Options, aukeaa eri vaihtoehdoilla. Napsauta Lisäosat-vaihtoehtoa, jotta voit käyttää kaikkia käytettävissä olevia lisäosavaihtoehtoja.

Vaihe 3: Lisäosien sisällä, näet vaihtoehdon nimeltä Hallinta: jossa on kaikki excel-lisäosat pudotusvalikkona. Valitse COM-lisäosat Hallinta: -vaihtoehdosta ja napsauta Siirry-painiketta.

Vaihe 4: Valitse Microsoft Power View for Excel -vaihtoehto COM-lisäosien luettelosta ja paina OK-painiketta.

Tämä ottaa Power View -vaihtoehdon käyttöön Excelissäsi. Voit käyttää samaa Lisää-välilehdessä. Löydä alla oleva kuvakaappaus:

Esimerkki - Power View -käyttö Excelissä

Oletetaan, että meillä on myyntitietoja eri asiakkaista eri maissa. Haluamme saada näihin tietoihin perustuvan kojelaudan Power View -kohdassa. Noudata alla olevia vaiheita:

Vaihe 1: Lisää ensin taulukko näitä tietoja varten Exceliin. Aseta taulukko annettujen tietojen alle painamalla CTRL + T ja paina OK.

Pöytäsi tulisi näyttää seuraavan kuvakaappauksen taulukolta:

Vaihe 2: Siirry kohti Excel-nauhassa olevaa Lisää välilehti -painiketta ja napsauta luettelon lopussa olevaa Power View -vaihtoehtoa.

Vaihe 3: Heti kun napsautat Power View -vaihtoehtoa, se lataa ja tuottaa Power View -raportin samassa työkirjassa. Power View -asettelun lataaminen voi viedä jonkin aikaa, joten ole varovainen. Sinulla on Power View -raportti alla olevan kuvakaappauksen mukaisesti:

Raportin asettelussa on taulukko pääraporttipohjan sisällä, suodattaa sen lisäksi ja lopulta Power View -kenttäluettelo sama kuin mitä näemme PivotTables-sovelluksen oikeassa reunassa. Täällä voimme leikata ja noppaa raporttitiedot suodattimien tai Power View Field -luettelon avulla.

Vaihe 4: Napsauta avattavaa Taulukko 1 Power View -kenttien sisällä ja valitse vastaavasti Maa- ja Margin-sarakkeet. Näet ∑-merkin Määrä, Myynti ja Marginaali -sarakkeissa. Se on olemassa, koska niissä on sarakkeita, joissa on numeerista tietoa ja joissa voi olla summaus.

Voit nähdä, että uusi asettelu luodaan samalla Power View -raportilla.

Vaihe 5: Nyt lisäämme kaavion näitä maakohtaisia ​​tietoja varten. Siirry Suunnittelu-välilehteen, joka tulee nauhan yläosaan, ja Power View -raporttilehdessä voit nähdä erilaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja. Niistä yksi on kytkimen visualisointi. Tämän vaihtoehdon avulla voit lisätä kuvaajia Power View -raporttiin.

Vaihe 6: Napsauta avattavaa Muut kaaviot -kohtaa ja valitse piirakka-vaihtoehto, jonka avulla voit lisätä ympyräkaavion maakohtaisia ​​tietoja varten.

Kaaviosi tulisi näyttää seuraavalta:

Vaihe 7: Valitse nyt dataksi Asiakas-sarake, Myynti ja Marginaali.

Vaihe 8: Siirry Suunnittelu-välilehteen uudelleen ja valitse tällä kertaa Klusteroitu palkki -vaihtoehto Vaihda visualisointi -valikon Pylväskaavio-valikosta.

Tämän vaihtoehdon avulla voit visualisoida kaikkien asiakkaiden myynti- ja marginaalit yhdellä kaaviolla. Katso alla oleva kuvakaappaus:

Sinulla on vierityspalkki, jolla voit vierittää viimeiseen asiakkaaseen asti. Voit myös lajitella kaavion tiedot asiakkaan, myynnin tai marginaalin mukaan. Tämän kaavion avulla voimme tarkistaa, mitkä ovat meille avainasiakkaat myynnin ja marginaalin suhteen.

Vaihe 9: Noudata samankaltaisia ​​vaiheita, tällä kertaa suoritamme asiakasvaihtoehdon ja määrän kaaviovaihtoehdon. Valitse nämä kaksi saraketta kohdassa Power View Fields.

Vaihe 10: Noudata samaa menettelyä kuin vaiheessa 8 nähdäksesi asiakaskohtaisesti myytyjen määrien pylväskaavio. Kaavion tulisi näyttää seuraavan kuvakaappauksen kaaviolta:

Tämän kaavion avulla voimme visualisoida asiakkaille, joille olemme myyneet suurimman osan tuotemääristä.

Vaihe 11: Nyt, raporttimme on valmis. Lisää tämän raportin otsikko nimellä " Myynnin vertailu eri parametreihin ".

Power View -raportin lopullinen asettelu näyttäisi alla olevalta kuvakaappaukselta:

Tämä on se tästä artikkelista. Kääritämme asiat muistettavaksi muodoin:

Muistettavat tiedot Power Viewista Excelissä

  • Tiedot on pakollista puhdistaa ennen kuin asetat Power View -sovelluksen samaan. Mitään tyhjiä välilyöntejä solujen välillä, tyhjiä soluja jne. Ei pitäisi tarkistaa hyvissä ajoin.
  • Voit myös viedä Power View -hallintapaneelit ja raportit eri muodoihin, kuten PDF.
  • Microsoft on poistanut Power View -sovelluksen käyttöoikeuden vuoksi. Siksi, kun aiot käynnistää ja käyttää sitä ensimmäistä kertaa, sinun on tarkistettava tietyt lisensointiparametrit. Ohjeet eivät kuulu tämän artikkelin soveltamisalaan.
  • Jos olet ladannut laskentataulukon etkä pysty näkemään luotavaa Power View -raporttia, mahdollinen virhe on, että sinulla ei ollut Microsoft Silverlightia esiasennettuna järjestelmään.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Power View -ohjelmaan Excelissä. Tässä keskustellaan siitä, kuinka Power View -sovellusta voidaan käyttää Excel el -sovelluksessa, sekä käytännön esimerkkejä ja ladattavaa excel-mallia. Voit myös käydä läpi muiden ehdottamiemme artikkeleidemme -

  1. Excel-hakutoiminto esimerkeillä
  2. Mikä on PowerPivot Excelissä?
  3. Vinkkejä kuinka laskea aika yhteen Excelissä
  4. Oppaat lukemahahmoista Excelissä

Luokka: