Johdanto Ransomware Attackiin

 • On yleensä tapana nähdä, että kyberturvallisuuspolitiikka vahvistetaan melkein kaikissa organisaatioissa tai yrityksissä. Syynä tähän ovat voimakkaat verkkohyökkäykset, jotka kykenevät täysin vaarantamaan järjestelmän kokonaan.
 • Muutama vuosi aikaisemmin hyökkäykset eivät olleet kovin voimakkaita johtuen AI: n alhaisesta villityksestä tekniikoiden keskuudessa, mutta AI: n kuumentuessa on sitä varten kehitetty useita työkaluja, jotka voivat hyökätä kohteeseen erittäin älykkäästi vetääkseen niiden toiminnan alas.
 • Tässä artikkelissa aiomme oppia ransomware-hyökkäyksistä ja yritämme peittää kaiken tähän liittyvän. Kuinka se toimii, kuinka voimme suojata järjestelmää sitä vastaan, mitä toimenpiteitä voimme varmistaa varmistaaksemme järjestelmän olevan suojattu tältä hyökkäykseltä, ovat harvat asiat, joita käsittelemme täällä.

Mikä on Ransomware Attack?

Ransomware voidaan määritellä sellaiseksi verkkohyökkäykseksi, jossa kaikki kohdejärjestelmän tiedostot ja hakemistot salattiin ja vaativat salauksen salaamiseksi yksityisen avaimen. Saatuaan hyökkäyksen järjestelmään, hyökkääjä vaatii rahaa tai muita etuja yksityisen avaimen toimittamiseksi, joka voi auttaa tiedostojen salausta.

Tätä hyökkäystä on pidetty erittäin haitallisena hyökkäyksenä, koska kaikki järjestelmät, joihin tätä käytetään, voidaan korjata vasta saatuaan yksityisen avaimen hyökkääjältä. Se johtaa esteeseen liiketoiminnan jatkuvuudessa ja voi myös olla syy, joka voi johtaa organisaatioon valtavaan tappioon rahamääräisesti ja maineelta.

Ransomware-hyökkäys voidaan määritellä myös hyökkäykseksi, joka on huolissaan tärkeiden yritystietojen salaamisesta, jotta niitä ei voitaisi käyttää ennen hyökkäyksen voittamista. Viime vuonna käynnistettiin useita hyökkäyksiä. Yksi kuuluisimmista ransomware-hyökkäyksistä oli halu itkeä. Juuri ransomware-hyökkäys on vaikuttanut moniin yrityksiin.

Järjestelmän korjaamiseksi hyökkääjät pyysivät maksua bitcoinin kautta kaikilta organisaatioilta, joihin tämä vaikuttaa. Kun tämä hyökkäys vaikuttaa verkkoon, ainoa jäljellä oleva vaihtoehto on maksaa hyökkääjälle, jonka organisaation on vastattava tietojen menetyksestä.

Kuinka Ransomware Attack toimii?

 • Ransomware-hyökkäys oli huolissaan kaikkien kohdejärjestelmän tietojen salaamisesta niin, että niitä ei voitu käyttää ilman salausta. Ransomware-hyökkäyksen toimintatapa voidaan ymmärtää tietämällä, kuinka salaus toimii. Tarkastellaan esimerkkiä. Oletetaan, että on tietty data, jonka haluamme pitää turvassa.
 • Tällöin ennen tietojen lähettämistä salaamme sen, joten siinä tapauksessa, että joku nuhauttaa näitä tietoja, sillä ei ole mitään järkeä heille ennen kuin he pystyivät purkamaan tämän ja samalla tavalla Ransomware-hyökkäys toimii. Hyökkääjä yrittää salata kaikki tiedostot, jotka sijaitsevat kohdejärjestelmän verkossa.
 • Kun he ovat löytäneet haavoittuvuuden ja pystyneet hyödyntämään niitä, he salaavat kaikki järjestelmän tiedostot tai tiedot, joita he tarvitsevat avaimen salauksen purkamiseen. Avaimen jakamiseksi hyökkäys vaatii mitä tahansa heidän henkilökohtaiseksi hyödykseen. Ilman tiedostojen salausta, niitä ei voida käyttää.

Ransomware-tyypit

 • Crysis - Se on sellainen ransomware-hyökkäys, joka on salannut kaikki verkon ja myös irrotettavien laitteiden tiedostot.
 • Wanna Cry - ransomware-hyökkäykset wanna cry oli yksi erittäin suurista hyökkäyksistä historiassa ransomware-hyökkäyksestä, joka oli vaarantanut yli 125 000 organisaatiota.
 • CryptoWall - Cryptowall oli yksi edistyneimmistä muodoista. Se otettiin käyttöön vuoden 2014 alussa. Sen hyökkäävä lähestymistapa on melko samanlainen kuin salaustekniikan.
 • Palapeli - Se on erittäin vaarallinen ransomware-hyökkäys, joka ei vain salannut tiedostoja, vaan myös poistanut ne, kunnes hakkerit maksettiin.
 • Huono kani - hyökkäys käynnistettiin Venäjän alueella ja Euroopassa. Hyökkäys aloitettiin organisaatiossa tarkoituksena saada heidät maksamaan rahaa järjestelmien palauttamiseksi toimivaan tilaan.

Kuinka suojautua Ransomware-iskuilta?

Ransomware-hyökkäystä pidetään yhtenä erittäin vaarallisesta hyökkäyksestä, ja kaikkien organisaatioiden oletetaan olevan valmiita taistelemaan tätä hyökkäystä vastaan. On olemassa useita turvatoimenpiteitä, joista tulisi huolehtia järjestelmän suojaamiseksi ransomware hyökkäyksiltä. Markkinoilla on useita tietoturvasovelluksia, jotka lupaavat järjestelmän turvallisuuden tällaisilta hyökkäyksiltä.

Tällaisen pääteohjelmiston mukana voidaan varmistaa, ettei tällaisia ​​hyökkäyksiä voida suorittaa heidän järjestelmässään. Lisäksi tunkeutumisen havaitsemisjärjestelmän ja tunkeutumisen estävän järjestelmän käyttöönotto tekee kaksinkertaisen varmuuden siitä, että organisaation järjestelmä on melko suojattu tällaisilta hyökkäyksiltä. Joten yleisesti ottaen tekemällä erityyppiset ohjelmat hälytykset järjestelmän suojaamiseksi, järjestelmä voidaan estää tältä hyökkäykseltä.

Kuinka poistaa Ransomware?

 • Ransomware-hyökkäyksen käynnistäminen missä tahansa järjestelmässä tai kohteessa ei ole niin helppoa. Mutta kun järjestelmään kohdistuu vaikutus, on melko vaikeaa päästä eroon siitä. Yksi kallein tapa poistaa tämän hyökkäyksen vaikutukset järjestelmästä on maksaa hyökkääjälle ja saada yksityinen avain. Tämä voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta voi olla liian kallis tapa organisaatiolle parantaa tämä hyökkäys.
 • Toinen vaihtoehto voisi olla avaimen löytäminen, joka voi salata salatun tiedoston salauksen. Tämä ei ole taaskään niin helppoa, mutta myös mahdotonta. Paras tapa kestää tämä hyökkäys on harjoittelu on pitää kaikkien tärkeiden tietojen varmuuskopio tavoitteessa. Jos käytettävissä on varmuuskopio, salatut tiedostot voidaan yksinkertaisesti tuhota ja käyttää varmuuskopioita.

johtopäätös

Ransomware-hyökkäystä on pidetty vaarallisimpana hyökkäyksenä kaikkien muiden tietoverkkohyökkäysten joukossa. Organisaatioiden on erittäin tärkeää pelata se turvallisesti, kun kyse on tällaisista hyökkäyksistä. Jotkut turvatoimenpiteistä on otettava huomioon organisaation suojelemiseksi tältä hyökkäykseltä, ja tekniikan kehityksen myötä suojamekanismi vahvistuu päivä päivältä.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Ransomware-hyökkäyksiin. Keskustelemme täällä johdannosta, miten tämä hyökkäys tapahtuu? kuinka estää nämä hyökkäykset ja Ransomware-hyökkäykset. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Mikä on phishing Attack?
 2. Mikä on verkkohyökkäys?
 3. Mikä on haittaohjelma?
 4. Mikä on DDoS Attack?
 5. Tunkeutumisen estävän järjestelmän haastattelukysymykset