Ero Vadelma Pi 3: n ja Vadelma Pi 2: n välillä

Raspberry Pi on ryhmä pieniä tietokoneita, joissa on yksi kortti sarjaan sijoitettuna ja Raspberry Pi -säätiön organisaation kehittämä Yhdistyneessä kuningaskunnassa edistämään tietotekniikan peruskäsitteiden opettamista kehitysmaiden kouluissa. Korkein muisti viimeisimmältä saatavilla olevalta versiolta oli 1 Gt RAM-muistia. Tarjoama tehokapasiteetti on 1, 5 - 6, 7 W. Keskusyksikön (CPU) nopeus on 1, 4 GHz 32/64 bitti ja yksikkö on neliytiminen ARM Cortex -yhteensopiva. Näytönohjaimen toimittaja on Broadcom.

Laitteistokonfiguraatioyksikkö sisältää Broadcomin valmistaman prosessorin, ja ensimmäinen markkinoille tuotu malli on Raspberry Pi Zero, joka julkaistiin vuonna 2015. Raspberry Pi Zero on kooltaan pieni ja sillä on pienentynyt tulo-lähtö (I / O) ja yleiskäyttöinen tulo - lähtö (GPIO) -ominaisuudet. Raspberry Pi -laitteiston kokoonpanoilla on erilaisia ​​versioita muistien kapasiteetista ja erilaisten oheislaitteiden tuesta. Raspberry Pi: ssä käytetty Broadcom SoC on samanlainen kuin siru, jota käytettiin ensimmäisen sukupolven älypuhelimessa.

Vadelmassa on erilaisia ​​malleja, kuten malli A, malli B ja nolla. Raspberry Pi 2 -versiossa on BCM2836: n Broadcom-sirumuotoinen malli, jonka taajuus on 900 MHz 64-bittisellä neliytimellä ARM Cortex -prosessorilla, jonka nopeus on 1, 2 GHz. Raspberry Pi 3 -mallissa on 1, 4 GHz: n prosessori ja 64-bittinen neliytiminen ARM Cortex -prosessori.

Head to Head -vertailu Vadelma Pi 3: n ja Vadelma Pi 2: n välillä

Alla on 8 parhainta eroa Raspberry Pi 3: n ja Raspberry Pi 2: n välillä

Keskeiset erot Vadelma Pi 3: n ja Vadelma Pi 2: n välillä

Sekä Raspberry Pi 2 vs. Vadelma Pi 3 ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin tärkeimmistä eroista Vadelma Pi 3: n ja Vadelma Pi 2: n välillä:

 1. Raspberry Pi 3: n käynnistusajat ovat korkeat eri laitteilla, kun taas Raspberry Pi 2: n käynnistysajat ovat lyhyemmät.
 2. Raspberry Pi 3: ssa ohjelmistojen asennusaika on lyhyempi, kun taas ohjelmistojen asennusaika on enemmän Raspberry Pi 2 -versioissa.
 3. Raspberry Pi 3: ssa SoC kuumenee usein helposti ja vaatii joitain jäähdytysaineita lämpötilan säätelemiseksi, kun taas Raspberry Pi 2: ssa lämpöä ei tarvita, koska SoC: n lämpötilat eivät nouse helposti helposti.
 4. Raspberry Pi 3 -sovelluksessa oheislaitteet voidaan usein kytkeä langattomalla yhteydellä, kun taas Raspberry Pi 2 -laitteessa oheislaitteet voidaan kytkeä virtansa saavien USB-keskittimien kautta.
 5. Raspberry Pi 3: ssa kehykset sekunnissa renderointikapasiteetti on 37, 9 FPS, kun taas kehykset sekunnissa nopeudella Raspberry Pi 2: ssa, joka on 25, 4 FPS.
 6. Raspberry Pi 3 -verkossa verkon nopeus LAN-nopeustestillä antaa parhaan nopeuden Ethernet alaspäin ja alhainen Ethernet Up suhteen, kun taas Raspberry Pi 2: lla on sama nopeus USB WLAN Up verrattuna Raspberry Pi 3: een verrattuna. Myös Internet WLAN, Raspberry Pi 3 on paras suorituskyky.
 7. Raspberry Pi 3: ssa suorituskyvyn lisäys on enemmän kuin Raspberry Pi 2: lla. Raspberry Pi 3 on nopeampi ja sillä on erilaisia ​​suorituskyvyn hyötyjä verrattuna Raspberry Pi 2: een.
 8. Raspberry Pi 3: ssa Micro SD -kortti on kitkapohjainen mekanismi jousikuormitteisen push-push-tyypin sijasta, jota on käytetty Raspberry Pi 2 -versioon asti.
 9. Raspberry Pi 3: n suorituskykytesti, jossa vertailuanalyysityökalulla Whetstone Pi A7 paljasti pisteet 711, kun taas Raspberry Pi 2: n pistemäärä on 432, mikä osoittaa selvästi, että Raspberry Pi 3: lla on enemmän etuja.
 10. Raspberry Pi 3: n tyhjäkäynnin tehonkulutus on vähemmän eli 2, 5 W, kun taas Raspberry Pi 2: n tyhjäkäynnin tehonkulutus on 3, 2 W, mikä on enemmän.
 11. Raspberry Pi 3: n alakuormitusteho on 3, 8 W, mikä on sama sekä Raspberry Pi 3 että Raspberry Pi 2 -versioiden tapauksessa.
 12. Raspberry Pi 3: n virrankulutus on vähemmän, prosessorin nopeus on nopeampaa, ydinprosessori nopeammalla grafiikalla ja sisäänrakennetulla Wi-Fi: llä ja Bluetoothilla, joista kaikista näistä ominaisuuksista puuttuu Raspberry Pi 2 -versiossa, joka on korkea suorituskykyinen lisäys uusin versio ja sen käyttäjät.
 13. Raspberry Pi 3 -muistissa, RAM-muistin testauksessa asetetulle nopeudelle asetetulle 256 Mt: n rajalle, kulunut aika oli 8 minuuttia, kun taas Raspberry Pi 2 -mallissa aika oli 22 minuuttia, mikä on enemmän.
 14. Raspberry Pi 3: ssa 64-bittinen ARM Cortex -prosessori tukee käyttöjärjestelmää eri tavoin verrattuna aikaisempiin versioihin, kuten Raspberry Pi 2.

Vadelma Pi 3 vs. Vadelma Pi 2 -vertailutaulukko

Katsotaanpa yksityiskohtaista vertailua Vadelma Pi 3: n ja Vadelma Pi 2: n välillä

Vadelma Pi 3: n ja vadelma Pi 2: n vertailun perusteet

Vadelma Pi 3

Vadelma Pi 2

DesignSiinä on vihreä piirilevymalli ilman koteloa.Se on samanlainen kuin 3, mutta prosessorissa on erilainen tai pienempi nopeus ja taajuus.
liitettävyysSiinä on WiFi- ja Bluetooth-yhteydet.Siinä on USB-portit yhteyden muodostamiseen.
LaitteistoSiinä on 1, 2 GHz: n neliydinprosessori.Siinä on 900 MHz keskusyksikkö.
foorumiEdellyttää mitä tahansa selainta dynaamisen sisällön näyttämiseksiVaatii JavaScriptin moottorin koodin suorittamiseksi
EsitysSillä on erittäin suuri suorituskyvyn lisäysSen suorituskyky on pienempi kuin Pi 3 -mallissa
KellonopeusSiinä on videoydin IV -piirisarja, jonka kellonopeus on 400 MHzSiinä on videoydin IV -piirisarja, jonka kellonopeus on 250 MHz
RAMSen RAM-nopeus on 450 MHzSen RAM-nopeus on 900 MHz
PeliyhteensopivuusSe tukee enemmän laitteita ja korkeaa suorituskykyä pelilaitteillaPelilaitteilla on vähemmän suorituskykyä kuin Pi 3: lla

Johtopäätös - Vadelma Pi 3 vs. Vadelma Pi 2

Raspberry Pi 3: lla on erilainen suorituskyvyn lisäys ja nopea ominaisuus sekä erilaiset integrointimahdollisuudet monien laitteiden kanssa. Raspberry Pi 3: lla on langattomat liitäntäominaisuudet, kuten Wi-Fi, Bluetooth 4.2, nopeampi Ethernet ja Power over Ethernet (PoE), kun taas Raspberry Pi 2: lla nämä ominaisuudet puuttuvat. Integroinnissa erilaisiin laitteisiin Raspberry Pi 3 on parempi kuin Raspberry Pi 2

Vadelma Pi 3: lla on suuri suorituskyvyn parannus ja sen muisti, käsittely ja välimuistinopeudet ovat suuret, mikä parantaa suorituskykyä ja jolla oli paljon suorituskykyä parantavia ominaisuuksia Raspberry Pi 2: n verrattuna. Raspberry Pi 3: n virrankulutus on pienempi.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas Raspberry Pi 3 vs. Vadelma Pi 2: n tärkeimmistä eroista. Täällä keskustelemme myös Raspberry Pi 3 vs. Vadelma Pi 2: n tärkeimmistä eroista infografian ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia Raspberry Pi 2 vs. Raspberry Pi 3 -artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. oranssi Pi vs Vadelma Pi - 10 parasta eroa
 2. Vadelma Pi vs. O-Droid
 3. Vadelma PI vs Arduino - 10 arvokasta vertailua
 4. Banaani Pi vs Vadelma Pi
 5. Vadelma Pi 3 vs. Arduino: Erot
 6. Tärkeää Apple Watchin ensimmäisen sukupolven tuotteille