Johdatus Internet-tuotteisiin

Nykypäivän nopeasti kasvavassa maailmassa markkinoilla olevaa trendikkäitä tekniikoita nimeltä Internet of Things (IoT) käytetään laajalti tiedon siirtämiseen paikasta toiseen Internetin avulla. Ja tätä varten käytetään Internet-laitteita. IoT-laitteet ovat tuotteita, joiden ohjelmistot, langattomat anturit ja muut tietokonelaitteet on asennettu. Nämä tuotteet ovat yhteydessä Internetiin ja niitä käytetään tiedon siirtämiseen ilman ihmisen väliintuloa. Esimerkiksi autoon asennettu liikenneanturilaite, jolla voidaan tunnistaa edessä oleva liikenne ja ilmoittaa siitä henkilölle.

Eri tyyppisiä Internet-tuotteita

Ihmisten pyrkimysten vähentämiseksi ja prosessin automatisoimiseksi markkinoilla on monen tyyppisiä Internet-laitteita, joita käytetään päivittäin. Jotkut niistä mainitaan alla:

1. Yhden kortin tietokone

Lähde: https://fossbytes.com/rock-pi-4-b-sbc-review/

Yksikorttinen tietokone on eräänlainen Internet-tuote, jota voidaan käyttää laskentalaitteissa. Yhden kortin tietokoneessa on useita verkkovaihtoehtoja, kuten Bluetooth-siru, Ethernet ja Wi-Fi.

2. Amazonin kaiku

Lähde: www.amazon.com

Amazon Echo on Bluetooth-kaiuttimet, jotka tunnistavat äänen ja joita voidaan ohjata äänellä musiikin soittamiseen. Laitetta tukee wi-fi-yhteys ja laite käyttää pilvialustaa toimintojensa suorittamiseen. Kun käyttäjä antaa minkä tahansa ohjeen, laite käsittelee pyynnön ja antaa tulosteen. Tämä laite voidaan integroida myös kodin automaatiolaitteeseen laitteiden ohjaamiseksi.

3. Digitaaliset kellot

Digitaalikello on tyyppi Internet-tuote, joka on kytketty älypuhelimiin ja jota voidaan hallita sen kautta. Digitaalista kelloa voidaan käyttää kuntobändinä, koska se näyttää poltettuja kaloreita, sykettä ja paljon muuta. Nämä kellot on rikastettu useilla muilla toiminnoilla, jotka voivat auttaa käyttäjiä. Nämä kellot pystyvät myös kertomaan, kuinka paljon aikaa vietit matkapuhelimiin, kokonaisen päivän kävelemät askeleet ja muut yksityiskohdat.

4. Turvajärjestelmät

Toinen Internet-tuote on kamerat, joissa on IP-yhteys, mikä hakee paikallisen Wi-Fi-yhteyden. Kameran kuvamateriaali näkyy missä tahansa matkapuhelimissa, mikä lisää tämäntyyppisten kameroiden merkitystä. Turvajärjestelmä voi myös tuottaa hälytyksen ja lähettää omistajalle viestin ilmoittaakseen epäilyttävistä toimista.

5. Anturit

Anturit ovat tärkein tuote, joka käyttää Internet-tekniikkaa. Antureita käytetään enimmäkseen tehtaissa, rakennuksissa, energiassa ja monilla muilla aloilla. Jokainen tuote, joka käyttää Internet-tekniikkaa, käyttää sensoreita suunnittelussaan. Anturissa on anturi, joka muuntaa tulosignaalin toiseen muotoon. Anturit on suunniteltu tunnistamaan ympäröivät olosuhteet ja toteuttamaan asianmukaiset toimenpiteet kyseisen tilan mukaan. Ja tapahtuman havaitsemisen jälkeen anturit kommunikoivat kytkettyyn järjestelmään, jotta lisätoimia voidaan suorittaa. Ympäröivä tila voi olla mikä tahansa tekijä, kuten lämpötila, ääni, valo, kaasu tai mikä tahansa kemiallinen komponentti.

6. Toimilaitteet

Kuten keskusteltiin, anturit ovat erittäin tärkeitä minkä tahansa Internet-tuotteen suunnittelussa, toimilaitteet ovat yhtä tärkeitä Internet-tuotteiden suunnittelussa. Toimilaitteet ovat laite, joka suorittaa jonkin tilan ja aktivoi järjestelmän. Toimilaitteet saavat signaalin tulona ja sitten se toimii suunnittelunsa mukaisesti.

IoT-tuotteiden edut

IoT: n perusarvo on tuote, jota käytämme jokapäiväisessä elämässä ja joka on yhteydessä Internetiin, älypuhelimiin ja tietokoneisiin. Teknologian kasvaessa päivä päivältä on Internet-tekniikalla, jota käytetään Internet-tuotteissa, useita etuja.

1. Kodinkoneiden tekeminen automaattisiksi

IoT-tuotteita voidaan käyttää helposti kotona, ja ne voivat olla erilaisia ​​tarkoituksia varten. IoT-tuotteita voidaan käyttää viihdettä, kodinturvallisuutta, etätukea ja monia muita sovelluksia varten. Kodissa käytettävien Internet-tuotteiden ensisijainen etu on tehdä päivittäisestä toiminnasta helppoa ja vähentää ihmisten ponnisteluja. Kodinkoneet on kytketty suoraan Internetiin. Esimerkiksi ovianturien käyttö voi parantaa kodin turvallisuutta. Oven anturit asennetaan oviin ja aina, kun ovi avautuu, ilmoita käyttäjälle heti oven avautumisesta, mikä voi parantaa kodin turvallisuutta. Sormenjälkilukkoa voidaan käyttää teollisuuden porteille, mikä voi auttaa organisaation työntekijän validoinnissa, mikä auttaa lisäämään turvatoimenpidettä. Toinen kodin IoT-tuotteen etu on robotin käyttö, joka voi puhdistaa talon lattian. Kodin valoja voidaan myös ohjata, koska ajastimelle voidaan asettaa valot.

2. Tuki LOC-seurannalle

IoT-tuotteita voidaan käyttää LOC: iin kuvien sieppaamiseksi ja LOC: n toiminnan seuraamiseksi. Ja sitten raportti voidaan luoda siitä syötteestä. Laitteet voidaan tallentaa liikkeestä automaattisesti hengen pelastamiseksi LOC: ssa. Laite voi laukaista hälytyksen heti, jos se havaitsee epäilyttävää toimintaa ja voi hälyttää armeijan. Nämä laitteet asennetaan erittäin helposti, eivätkä vaadi mitään huoltoa.

3. IoT-tuotteet voivat olla yhteydessä toisiinsa

IoT-tuotteet on suunniteltu siten, että ne ovat yhteensopivia. Se voidaan ymmärtää paremmin esimerkillä, ts. Google Home. Google-koti ei vain kontrolloinut kodinkoneita, vaan myös google-avustajaa. Google-avustaja auttaa soittamaan musiikkia, uutisia, kääntämään mitä tahansa muille kielille. Google-assistentti tarjoaa myös kaikki mahdolliset tiedot, koska se on kytketty suoraan Internetiin. Esimerkiksi, jos henkilö haluaa tietää nykyisen lämpötilan, hän voi kysyä google-assistentilta ja se ilmoittaa automaattisesti nykyisen lämpötilan. Henkilö voi saada mitään tietoja sanomalla vain Google-avustajalle.

johtopäätös

Nykyisessä markkinaosuuksien skenaariossa IoT-tuotteet ovat vallanneet merkittävän alueen, jota käytetään kaikilla aloilla. Nämä tuotteet voidaan asentaa helposti ja niitä voidaan käyttää kodeissa, teollisuudessa ja muissa organisaatioissa. Näiden tuotteiden päätavoite on tehdä ihmisen työstä helppoa ja vähentää ihmisen ponnisteluja päivittäiseen rutiinityöhön.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Internet-tuotteisiin. Tässä keskustellaan yksityiskohtaisesti Internet-tuotteiden tyypeistä ja eduista. Voit myös käydä läpi muiden aiheeseen liittyvien artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

  1. IoT-projektit.
  2. Internet-laitteet
  3. IoT-arkkitehtuuri
  4. Internet-yritykset

Luokka: