Ura Big Datassa - Johdanto

Suuret tiedot viittaavat tietokokonaisuuksiin, jotka ovat erittäin suuria ja erittäin monimutkaisia, koska perinteiset tiedontallennus- ja tietojenkäsittelyjärjestelmämme eivät riitä vastaamaan vaatimuksiaan. Tiedot ovat avainasemassa liiketoiminnan parantamisessa analysoimalla asiakkaan vaatimuksia ja palautetta. Koska asiakaskunta kasvaa päivittäin, data kasvaa, yritysten on analysoitava tiedot tarjotakseen parempia palveluita asiakkaille ja myös kilpailla nykypäivän nopeasti muuttuvan maailman kanssa. Nykyään yritykset kilpailevat parhaalla mahdollisella tavalla hyödyllisestä tiedosta, joka on tuotettu erilaisista tietolähteistä käyttämällä useita työkaluja ja tekniikoita, mikä on myös lisännyt ammattilaisten tarvetta käsitellä, analysoida, tallentaa ja siirtää tietoja. Suurten tietojen ammattilaisten vaatimus kasvaa räjähdysmäisesti teollisuudessa, joka käsittelee elektroniikkaa, vähittäismyyntiä, vakuutusta, rahoitusta, julkista sektoria jne. Tässä artikkelissa nähdään erilaiset käytettävissä olevat urat big data -vaihtoehdoissa.

Koulutus Big Data -uran kehittämiseen

Sertifioinnit - Jos puhumme kursseista, niin sinulla on oltava ainakin tietokoneeseen liittyvissä virroissa annettu tutkintotodistus, joka antaa sinulle perustiedot tietokonearkkitehtuurista, käyttöjärjestelmistä, verkkoista jne. Ja sitten voit valita ammatillisen online / offline big data -sertifikaatin tarjoavat eri instituutiot ympäri maailmaa.

Valmistuminen - Jos olet koulunkäynnin kohteena ja etenkin haluat tehdä uraa isoissa datoissa, niin valmistumisen tasolla sinun on valittava tietotekniikka, joka antaa sinulle syvemmän käsityksen ohjelmointikieleistä ja algoritmeista sekä siitä, kuinka ja milloin niitä käytetään. Tullakseen hyväksi suurten tietojen ammattilaisiksi täytyy olla hyvät loogiset, analyyttiset ja ongelmanratkaisutaitot käsitellä erilaisia ​​reaalimaailmaan liittyviä datahaasteita.

Masters - Suurdatan päälliköt edistävät suurten tietojen uraa, mikä lisää puhetta suurten tietojen tietämykseen, mikä johtaa hyvään hyvin palkattuun työhön.

Urarata iso tiedon roolissa

Data-analyytikko - Data-analyytikon tehtävänä on käyttää erilaisia ​​suuria datatyökaluja tietojen käsittelemiseen. Analyytikot käsittelevät pääasiassa jäsenneltyä, jäsentämätöntä ja osittain jäsenneltyä tietoa ja käsittelevät tätä data-analyytikkoa vuorovaikutuksessa työkalujen, kuten pesän, sian, NoSQL-tietokantojen ja kehysten, kuten Hadoop, spark, kanssa. Heidän päävastuunsa on liian suuri piilotetusta potentiaalisesta tiedosta. datasta auttamaan yrityksiä kasvattamaan tulojaan tekemällä viisaita päätöksiä. Tietoanalyytikkona on oltava hyvät ongelmanratkaisutavat ja aritmeettiset taidot. Sellainen työanalyytikko, joka tutkii menneitä suuntauksia, tuottaa malleja, tuottaa raportteja jne.

Ohjelmoija - Ohjelmoijan tehtävä on kirjoittaa koodi suorittaaksesi toistuvia ja ehdollisia toimia käytettävissä olevissa tietojoukkoissa. Hyvän ja tehokkaan koodin kirjoittamiseen on oltava hyvä tuntemus erilaisista ohjelmointikielistä ja hyvät analyyttiset, matemaattiset, loogiset ja tilastolliset taidot. Yleisimmät kielet, joita suurten tietojen ohjelmoijat käsittelevät päivittäisessä elämässä, ovat Shell-skriptit, Java, Python, R jne. Ohjelmoijan koodin käsittelemät tiedot tallennetaan joko tasotiedostoihin tai tietokantoihin, joten ohjelmoijan tulisi myös tuntea tiedostojärjestelmät ja tietokannat hyvin.

Järjestelmänvalvoja - Järjestelmänvalvojan tehtävänä on huolehtia infrastruktuurista, joka hallitsee dataa ja suuriin dataan liittyviä työkaluja isojen tietojen ekosysteemissä. Heidän tehtävänsä on myös huolehtia kaikista solmuista heidän verkkoasetustensa kanssa. Järjestelmänvalvojat varmistavat, että infrastruktuurin korkea käytettävyysaika on suuri tiedonsiirron tukemiseksi. Järjestelmänvalvojat huolehtivat myös erilaisten työkalujen asentamisesta ja klusterien laitteiden hallinnasta. Järjestelmänvalvojana on oltava hyvä tuntemus tiedostojärjestelmästä, käyttöjärjestelmästä, tietokonelaitteistosta ja verkottumisesta.

Ratkaisuarkkitehti - Suuren dataratkaisun arkkitehdin tehtävä on analysoida reaalimaailman ongelmaa ja kehittää asianmukainen strategia ongelman ratkaisemiseksi hyödyntämällä heidän asiantuntemustaan ​​ja toteuttamalla se isotietokehyksen voimalla. Ratkaisuarkkitehti päättää, mitä työkalua / ohjelmointikieltä käytetään ratkaisun saavuttamiseen. Ratkaisuarkkitehdilla on oltava hyvät ongelmanratkaisutaitot sekä perusteellinen tieto puitteista ja työkaluista, niiden lisensointikustannuksista ja vaihtoehtoisista avoimen lähdekoodin työkaluista, jotka ovat käytettävissä suurten tietojen käsittelemiseen.

Työpaikat tai hakemusalueet

Lähes jokainen verkkotunnus vaatii suurta dataa asiakaslähtöisen talouden kyvyn avaamiseksi. Suurten tietojen juuret ovat melkein kaikilla toimialoilla, katsokaamme muutamia esimerkkejä.

Pankkisektori: Pankkisektori on yksi tärkeimmistä sektoreista maailmassa ja käyttää suurta dataa monin tavoin

 • Suurten tietopankkien avulla voidaan havaita reaaliaikaiset luvattomat tapahtumat ja estää ne.
 • Tallentaa miljoonien asiakkaiden ja kauppiaiden tiedot isoissa tietojärjestelmissä.
 • Tutki asiakkaan kulutustottumuksia analysoimalla tietoja hänen aiemmista menoistaan ​​ja antaa asiakkaan kiinnostavia tarjouksia, nimeltään nimeltään Kampanja.

Terveydenhuolto Big Data -palvelussa

 • Ura isoina tietoina Analysoi potilaan tietoja, jotka on tuotettu erilaisilla sähköisillä lääketieteellisillä laitteilla, kuten sähköisillä terveysrekistereillä (EHR), puettavilla antureilla jne., Jotka auttavat lääkäreitä diagnosoimaan sairaus ja tarjoamaan myös parempaa hoitoa.
 • Ura isoissa tiedoissa Analysoi potilaiden tarjoamia lääkkeiden arvosteluja erilaisilla verkkofoorumeilla selvittääksesi lääkkeen tehokkuutta ja sen sivuvaikutuksia.
 • Ura isoissa tiedoissa Potilaisiin liittyvän tiedon, kuten hoidon, leikkauksen, lääkityksen, palautumisajan jne. Ylläpitäminen, ja jos hoidon tulokset ovat positiivisia, annamme saman hoidon potilaille, joilla on sama kärsimys.

Vähittäiskauppa:

 • Ura iso-tiedossa auttaa päättämään vasta lanseerattujen tuotteiden hinnasta analysoimalla kilpailijoiden valmistamien markkinoilla jo olevien samankaltaisten tuotteiden hintaa.
 • Analysoi tietoja kerätäksesi tietoa kysynnästä tuotteista, niiden katsauksesta ja palautteelta asiakkailta, mikä auttaa alaa parantamaan viallisia tuotteita.

Ymmärrä asiakkaan reaaliaikainen tarve ja anna reaaliaikaisia ​​ehdotuksia, jotka auttavat lisäämään liiketoimintaa ja samalla myös säästävät asiakkaan aikaa. Ura iso-tiedossa on melkein kaikilla ympärillämme olevilla teollisuudenaloilla ja palveluntarjoajilla, kuten rautateillä, liikenteessä, oppilaitoksissa, energia-, televiestintä-, hallitus- ja muissa vastaavissa käyttötapauksissa.

Palkka (Yhdysvaltain tiedot, ei Intiakohtaiset luvut)

Suurten tietojen ammattilaisten on valtava vaatimus ympäri maailmaa, tällä alalla ammattilaisten lukumäärä on vähemmän kuin mitä vaaditaan, mikä tekee siitä yhden korkeasti palkatun työpaikan. Www.glassdoor.com-sivuston mukaan Yhdysvaltojen eri organisaatioiden tarjoama palkka on seuraava:

JP Morgan - 93–100 000 dollaria

Cognizant-teknologiaratkaisut - 92 000– 98 000 dollaria

CSAA-vakuutusryhmä - 133–144 dollaria

ZipRecruiter - 81 000– 89 000 dollaria

Yllä olevat palkkamäärät analysoidaan näiden organisaatioiden työntekijöiden perusteella. Ei voida kiistää sitä tosiasiaa, että yksilön palkka riippuu suoraan sellaisista tekijöistä kuin tutkinto (kandidaatit / maisterit), kokemus alalta, tekniikan hallinta jne., Eikä myöskään ole kovin helppoa mennä napaamaan hyvä iso datatyö, kunnes paitsi jos työkaluilla ja tekniikoilla on hyvä ote ymmärtää ja ratkaista reaalimaailman suurten tietojen haasteet.

johtopäätös

Forbesin mukaan IBM ennustaa, että suurten tietojen ammattilaisten kysyntä kasvaa 28% vuoteen 2020 mennessä. Forbesin toisessa tutkimuksessa todetaan, että 58% mukautuu isojen tietojen analysointiin. Bigdata-ura on nousussa ja ammattilaisten vaatimus kasvaa hyvässä vauhdissa.

 • Tämä on hyvä aika tarttua kultaiseen tilaisuuteen tulla osaksi suurta data-aaltoa.
 • Ura big data -analytiikassa on tullut monien organisaatioiden ensisijaiseksi projektiksi, ja ura ei myöskään rajoitu vain organisaatiotyyppiin, ja se on riippumaton teollisuuden alueesta.
 • Nykyisessä tilanteessa suurten tietojen ammattilaisille maksetaan suuria dollareita oikeista taitoista. Suurdatan kasvulle on rajattomia mahdollisuuksia ja mahdollisuuksia kasvulle. Jos joku haluaa leikkiä datan ja matematiikan kanssa, se voi olla yksi parhaista vaihtoehdoista uran tekemisessä.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas urassa Big Data -palvelussa. Täällä olemme keskustelleet johdannosta, koulutuksesta, urapolusta big data -työssä, työpaikoista, palkasta, uranäkymistä big data -palvelussa jne. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

 1. Paranna uramahdollisuuksiasi
 2. Tehokkaita tapoja olla aktiivisia urallasi
 3. 8 vaihetta urasuunnitteluun
 4. 9 suosituinta uramyyttiä on poistettava

Luokka: