Johdatus Java-ohittamiseen

 • Java on ollut hyvin tunnettu yleiskäyttöinen kieli, joka on luonteeltaan olio-, luokka- ja primitiivisiä tietotyyppejä, joiden tiedetään myös sisältävän muutamia toteutukseen liittyviä riippuvuuksia, jotka tekevät sovelluskehittäjien työskentelystä erittäin helppoa, koska se tarjoaa heille helpon kirjoittaa kerran ja lukea missä tahansa. Ennen kuin hyppäät yksityiskohtaisesti ohittamisen käsitteeseen, on syytä perehtyä sekä vanhemmaluokan että lapsiluokan käsitteeseen.
 • Vanhemmaluokka on superluokka, eli luokka, joka asuu yläosassa ja jolla on ainutlaatuinen joukko yksilöllisiä ominaisuuksia ja kokonaisuuksia, kun taas lapsiluokka tai perusluokka on se, joka on vanhemman luokan alaosassa ja jolla on erilainen muistuttaen kuitenkin ominaisuusjoukkoa. Myös Java-ohittaminen laajentaa itsensä saamaan vanhemman luokan ominaisuudet IS-A-suhteella, ja siksi sitä kutsutaan perinnöksi.
 • Yksi tällainen ohjelmointikielen ominaisuus on ohittava ominaisuus, jonka mukaan mistä tahansa oliopohjaisesta ohjelmointikielestä ohittamisesta tulee ominaisuus, joka käyttää alaluokkaa tai lasten luokkaa tarjoamaan tietyn ohjelman menetelmän toteutuksen, joka on jo jo olemassa yhden vanhemman luokan tai superluokan paikassa. Jos alaluokan menetelmällä on sama nimi, sama allekirjoitus tai parametri ja samanlainen paluutapa tai alatyyppi, jota käytetään menetelmänä yliluokassa, alaluokan menetelmä ohittaa superluokan menetelmän.
 • Toisin sanoen, jos lapsiluokka tai perusluokka tai alaluokka saa saman menetelmän nimen, joka on vanhemman menetelmän mukainen, niin se tunnetaan Java-menetelmässä ohitusmenetelmänä. Tai paremmin sanottuna, jos alaluokka on tarjonnut menetelmien toteutuksia, jotka jokin vanhemmista luokista on jo ilmoittanut, niin sen voidaan myös tunnistaa olevan Java-menetelmän ohitusmenetelmä.

Java-menetelmän tärkeimmät käyttötavat ovat:

 1. Sitä käytetään tietyn menetelmän toteuttamiseen, jonka vastaava superluokka on jo antanut.
 2. Menetelmän ohittamisen käsite ulottuu myös ajonaikaiseen polymorfismiin.

Kuinka ohittaminen toimii Java-ohjelmassa?

Menetelmän ohitustilanteessa, jos jollain alaluokan menetelmällä on sama nimi kuin sen päämenetelmällä, ja puhelu suoritusajasta luodaan sellaisena, että se osoittaa menetelmän nimen, joka on yhteinen molemmille, ja yksi heistä suorittaa on silloin, kun menetelmän ohittamisen sanotaan olevan olemassa. Päähaasteena tätä tehtäessä on, kun samaa metodinimeä käytetään sekä vanhempien että lasten luokissa ja ajon aikana puhelu tarjotaan siten, että sen on vastattava joko lasten luokkaa tai vanhemman luokkaa. Kielen kääntäjä päättää tämän sitten ottamalla huomioon parametrien lukumäärän, parametrityypit jne., Joiden perusteella kutsettavan funktion nimi määritetään. Menetelmien ylikuormitus ja menetelmän ohittaminen ovat olleet yksi tärkeimmistä käsitteistä ydinjavan kentällä, ja sillä on merkitystä, koska kääntäjän on oltava selkeä, mitä menetelmää todella kutsutaan.

Esimerkkejä Java-järjestelmän ohittamisesta

Aina kun toiminnon nimellä on sama nimi kuin pääluokan nimellä, tämän ominaisuuden voidaan sanoa olevan olemassa etenkin ajoajan mekanismissa. Tässä on yksinkertainen esimerkki tämän käsitteen selittämiseksi yksityiskohtaisesti. Ensin keskustellaan ongelmasta ohittamatta ja seuraavaksi miksi se syntyi.4.

Ensimmäinen esimerkki:

class MyVehicle(
void run()(
System.out.println("It's a running vehicle");)
)
class MyCar extends MyVehicle(
public static void main(String args())(
MyCar obj = new MyCar();
obj.run();
)
)

lähtö:

Tulos on: Se on käynnissä oleva ajoneuvo. Nyt minun oli tarjottava erityinen toteutus menetelmäluokalle (), joka tarjotaan alaluokassa, ja siksi voisimme tulevaisuudessa käyttää menetelmän ohitusominaisuutta.

Toinen esimerkki:

class MyVehicle(
void run()(System.out.println("My vehicle is running");)
) class MyCar2 extends MyVehicle(
void run()(System.out.println("My car is running");)
public static void main(String args())(
MyCar2 obj = new MyCar2();
obj.run();
)
)

lähtö:

Autoni on käynnissä on yllä olevan ongelmaesimerkin tulos.

Selitys: Jos tarkastellaan tarkkaan molempien esimerkkien tapahtumia, ensimmäisessä esimerkissä puhutaan lapsiluokan pidentämisestä vanhemmaluokan kanssa, mikä pätee myös toiseen tapaukseen. Mutta tässä esimerkissä MyCar2 laajentaa MyVehicleä ja kuten määritetään menetelmän määritelmällä, joka ohittaa päätöksen puheluun, suoritetaan ajoaikana, ts. Aikaan run () -menetelmää kutsuttiin. Kun tätä menetelmää kutsuttiin, puhelu meni ensin lapsiluokkaan tai perusluokkaan, koska se laajensi jo vanhemmuusluokan kaikkia ominaisuuksia ja siksi olisi täysin riittävä. Sitten, kun se oli saavuttanut perusluokan osan ja varmistanut, että perintö on IS-A-suhde avainsanan laajentuessa, se tulostaa tulosteen: Autoni on käynnissä.

Menetelmäsäännöt Java: ssa

 1. Menetelmän nimen tulisi olla sama sekä vanhemmille että lapsille.
 2. Perusluokan parametrin tulisi olla sama kuin pääluokan.
 3. Suhteen on oltava IS-suhde sekä lapsiluokan että vanhemmaluokan välillä.

johtopäätös

Java on ollut hyvin vanha ohjelmointikieli ja nykyään sitä käytetään melkein kaikilla tekniikan aloilla. Siksi on oltava vahvasti tietoinen tässä vankkaan ohjelmointikieleen käytettävistä tyypeistä ja käsitteistä. Java-kieli on tyypillisesti jaettu kahteen segmenttiin, ts. Core Java ja Advanced Java. Menetelmän ohittamisen käsite on osa Core Java, jossa se hyödyntää olio-ohjelmointitekniikoiden, kuten perintö, piirteitä. Tämä on erittäin tärkeä aihe, joka sinun tulisi ehdottomasti ymmärtää yksityiskohtaisesti, jos aiot työskennellä tällä kielellä. Toivottavasti pidit artikkelistamme. Pysy kanssamme, niin saat lisää tällaisia ​​artikkeleita.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Ohittaminen Javassa. Tässä keskustellaan Johdannosta Java-ohittamiseen, Java-järjestelmien tyyppeihin ja Java-menetelmien ohittamismenetelmiin. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. JavaScript-objektit
 2. Taulukot menetelmiä JavaScript
 3. Java-merkinnät
 4. Ohittaminen OOP: issa
 5. Pythonin ylikuormitus