Kuvalähde: pixabay.com

Hyvä työntekijä ei voi koskaan syyttää työkalujaan, mutta kaupan työkalut ovat välttämättömiä voittojen tuottamiseksi. Markkinoilla on monia vaihtoehtoja vapaasta kaupankäynnistä työkaluista maksettuihin vastineisiinsa.

Joten miten valitset parhaan vaihtoehdon? No, jos osakemarkkinat ovat korttipakkaus, ässä ei ole mikään muu kuin työkalu, joka laskee sijoitustoiminnan tuloksen ja seuraa palkkioita sekä varojen allokointia. Näiden monimutkaisten kaupankäyntityökalujen avulla sijoitusten käsittely ja seuranta ei ollut koskaan yksinkertaisempaa.

Kaupan työkalut;

 1. Henkilökohtainen pääoma: Sijoittajien linkittäminen tiliin

Henkilökohtainen pääoma ansaitsee sijoittajan kyvyn yhdistää käytännössä mihin tahansa sijoitustilille. Tämä sisältää sijoitustilit, kuten eläke- ja verotukselliset tilit. Kun nämä linkitetään, jakamista, palkkioita ja suorituskykyä seurataan tällä yhdellä kaupankäyntityökalulla, joka tarjoaa useita etuja.

Kaaviot varmistavat, että tuottojen vertailu ja omaisuuden jakamisen ymmärtäminen on helppoa. Tämä kaupankäyntityökalu tarjoaa myös 401 kt: n maksuanalysaattorin, joka laskee palkkion maksamisen vaikutuksen ajanjaksolla. Älypuhelimien ja tablet-laitteiden ilmaiset sovellukset ovat toinen positiivinen ominaisuus Personal Capitalissa. Elämän parhaat asiat ovat ilmaisia ​​ja tämä sijoitusväline on sattuu olemaan yksi niistä.

 1. Morningstar: Uuden aikakauden koittaminen sijoittamiseen

Kuvalähde: pixabay.com

Morningstar tarjoaa paljon etuja. Selventääksemme tarkemmin, se on yksi tehokkaimmista seurantakaupan työkaluista, joita voidaan käyttää nykyään. Kun olet kirjoittanut salkkusi, Morningstar-mallinnustyökalut arvioivat käytettävissä olevat sijoitukset. Morningstar sisältää seuraavat työkalut - suorituskyvyn ja sijoituskustannusten seurannan, vertailevan indeksiseurannan ja edistyneemmät kaupankäynnin työkalut, kuten tähtiluokituksen.

Morningstarin palkittu ominaisuus on sen röntgentyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat tarkkailla yksityiskohtia sijoitusrahastojen tai pörssissä käydyistä rahastoista. Se heijastaa salkun omaisuuden allokointia, osakesektoreita, tyylilaatikoiden luokitusta, toimialoja ja maantieteellistä altistumista.

Tämän kaupankäyntityökalun ainoa haittapuoli on, että se ei liity suoraan sijoitustilille, joten salkut on kirjoitettava manuaalisesti, ellet hanki premium-jäsenyyttä.

Suositellut kurssit

 • Koulutus kirjanpidonsäätiöstä
 • Media-alan koulutuskurssin rahoitusmallinnus
 • Perusanalyysikoulutukset
 • Varainhankinnan varmennuskurssi
 1. Budjettiohjelmisto: Rahoitussovellukset, jotka ansaitsevat voittoa sinulle

Budjettityökalut saattavat vaikuttaa epäedulliselta tapaa seurata sijoituksia, mutta useat kaupankäyntityökalut voivat auttaa sinua seuraamaan, kuinka paljon kulutat ja sijoitat markkinoilla. Nämä rahoitussovellukset tekevät elämästä yksinkertaisemman ja monimutkaisemman sijoituksen.

Voit hallita kaikkia laskujasi ja maksujasi yhdessä paikassa, tarkistaa hyödykkeiden hinnat ja hallita osakekantaa ehdottomalla tarkkuudella seuraavilla upeilla sovelluksilla:

BlackGold: Lisää kiiltoa sijoituksiin

Kuvalähde: pixabay.com

Tämän rahoitussovelluksen avulla voit seurata raakaöljyn, maakaasun, kaasun ja lämmitysöljyn hintoja. BlackGold tarjoaa hopea seurannan, valtionlaajuisen bensiinin seurannan ja ergonomisesti suunnitellun käyttöliittymän. Tämä sovellus on yhteensopiva iPads-, iPod- ja iPhone-laitteiden kanssa ja vaatii iOS 3.1.3: n tai uudemman version.

Pageonce Money and Bills: Useita etuja

Älä ajattele kahdesti Pageonce Money & Bills -sovelluksen lataamisesta, sovelluksesta, jonka avulla voit seurata kaikkia talouksia yhdessä paikassa ja saada muistutuksia laskun eräpäivästä lukuun ottamatta sijoitustransaktioidesi seurantaa. Tämä sovellus on yhteensopiva iPhonen, iPadin ja iPodin kanssa. Parhaiden tulosten saamiseksi tarvitaan 3.0 tai uudempi iOS.

Venmo: Maksa sijoituksistasi yhdellä kertaa

Tätä on kutsuttu Forbes-lehden kaikkien rahoitussovellusten kruununjalokiviksi. Tämä sovellus yhdistää pankkitilin tai kaupankäyntitilin laitteeseen ja sen rikkaaseen raportointirajapintaan plus nolla transaktiomaksu mahdollisten maksujen suorittamisesta on merkittävä lisäarvo. Venmo toimii yhtä hyvin iPadin, iPodin ja iPhonen kanssa ja vaatii iOS-version 3.1.3 tai uudemman.

Wikinvest Portfolio Manager: Portfolio kämmenellä

Wikinvest Portfolio Manager varmistaa, että koko salkkuun pääsee käsilläsi, joten voit taskuttaa hyvät voitot säännöllisen seurannan avulla. Tämä rahoitussovellus tuo välitysosakkeet automaattisesti ja auttaa sijoittajia pysymään markkinoilla tapahtuvien uutisten kärjessä. Se toimii kaikkien Apple-laitteiden kanssa ja tarvitsee iOS 3.0: n tai uudemman version.

 1. Taloudelliset suhdeluvut: Taloudellisten tietojen ymmärtäminen

Taloudelliset suhdeluvut voivat auttaa ymmärtämään lukuja ja yhtiön tilinpäätöstä. Ne auttavat myös eristämään tärkeät tietobitit ja yhdistämään ne merkitykselliseksi kokonaisuudeksi. Numeroiden tulkinta markkinoilla on enemmän taidetta kuin tiedettä, mutta sitä on vaikea hallita.

Hintasuhteet: Arvioidaan, onko hinta tuottoisa

Hintasuhteita käytetään arvioimaan, onko osakekurssi kohtuullinen ja onko se helppo käyttää, mutta myös melko intuitiivinen. Nämä ovat suhteellisia mittareita, joita käytetään vertailemaan kahden yrityksen taloudellista tulosta, yrityksen ajan myötä tai yrityksen suhdetta vertailuarvoon. Erityyppisiin hintasuhteisiin sisältyy seuraava:

 • P / E tai hinta-tulosuhde
 • PEG-suhde
 • Hinta / myynti-suhde
 • Hinta varaussuhteeseen
 • Osinkotuotto
 • Osingonjakosuhde

Kuvalähde: pixabay.com

Kannattavuusaste: Arvioidaan, onko voitto suuria

Kuten nimestä voi päätellä, kannattavuussuhteet osoittavat, kuinka tehokas yritys on muuntamassa liiketoimintaan voittoa. Voitto kasvattaa osakekurssia ja tämäntyyppinen taloudellinen mittari on välttämätön väline liiketoiminnassa, rahoituksessa ja sijoittamisessa. Erityyppiset kannattavuussuhteet ovat seuraavat:

 • Pääoman tuotto
 • Oman pääoman tuotto
 • Voittomarginaali

Likviditeettisuhde: Arvioidaan, täytetäänkö lyhytaikaiset velvoitteet

Maksuvalmiussuhde osoittaa, kuinka kykenevä yritys on lyhytaikaisten velvoitteiden täyttämisessä. Miksi likviditeetti on tärkeää? Tämä johtuu siitä, että yritys, jolla ei ole riittävää likviditeettia lyhytaikaisten velkojen maksamiseen, saattaa joutua tekemään myös epäsuotuisia päätöksiä kerätä rahaa. Vaikeat ajat eivät kestä, mutta taloudellisesti terveet yritykset tekevät. Erityyppiset suhteet ovat seuraavat:

 • Nykyinen suhde
 • Nopea suhde

Kuvalähde: pixabay.com

Velkasuhteet: Arvioidaan, hoidetaanko pitkäaikaista terveyttä

Nämä suhdeluvut koskevat tietyn yrityksen pitkän aikavälin terveyttä sen pääoman ja rahoitusrakenteen vaikutuksen kautta. Velkasuhteita on erilaisia, kuten:

 • Velka omaan pääomaan
 • Korkokatteen suhde

Tehokkuussuhteet: Arvioidaan, käytetäänkö yrityksen resursseja hyvin

Nämä suhdeluvut arvioivat, kuinka tehokkaasti yritys käyttää resursseja investoimalla käyttöomaisuuteen ja käyttöpääomaan. Se kuvastaa myös yrityksen johdon tehokkuustasoa ja heijastaa sen taloudellista suorituskykyä. Erityyppisiä tehokkuussuhteita ovat:

 • Omaisuuserien liikevaihtosuhde
 • Varaston vaihtosuhde
 1. Portfolio Management Software: Kasvun lisääminen

Kuvalähde: pixabay.com

Sijoittajat rakentavat varallisuutta pohjana sijoituskannalle. Kun portfolio on pieni, ilmaiset tietokantatyökalut voivat riittää. Sijoittajat ja kauppiaat huomaavat, että tulee kohta, jossa kaupankäynnin perusvälineet eivät enää vastaa perusvakuuksien hallinnan ohjelmistotarpeita.

Sijoitussalkun hallintatyökalujen avulla sijoittajat voivat seurata, seurata, hallita ja analysoida sijoituksiaan. Riippumaton salkunhoito-ohjelmisto tarjoaa konsolidoinnin ja ymmärtääksesi sen arvoa, sinun on ymmärrettävä, kuinka tämä yksinkertaistaa useita sijoituksia useilla tileillä.

Yhtenäisen sijoitussalkunhallintaohjelman avulla koko konserni voidaan yhdistää, seurata, hallita ja analysoida keskitetyllä kaupankäyntityökalulla.

Quicken Premier -salkunhallintaohjelmisto: Röntgenrajapinta

Portfoliohallintaohjelmistojen käyttäjät, jotka mieluummin käyttävät työasemia, löytävät Intuit Quickenin Premier 2015 -ohjelmiston parantamaan nopeasti sijoitusten hallinnan tehokkuutta. Tämä ohjelmisto on varustettu huipputeknisellä röntgenrajapinnalla. Tämä ohjelmisto auttaa rahan mikrohallinnassa ja tarjoaa makroportfolion seurannan ja suorituskyvyn arviointitoiminnot, joiden avulla voit seurata ja vertailla sijoitussalkusi tuotteita.

Tämä salkunhallintaohjelmisto on vähän kallis, mutta se enemmän kuin korvaa hinnan tuottamalla terveellisiä voittoja. Tämä ohjelmisto tarjoaa myös paljon mukavuutta. Voit tuoda transaktioita lukuisista online-alustoista ja seurata kustannusperusteita, arvioida myyntivoittoja myymällä omistusosuutta ja optimoida salkunhallintaa.

Tämä kaupankäyntityökalu esittelee salkun suorituskykyä osto- ja myyntipäätösten lisäksi. Se näyttää myös päivitetyt salkun arvot ja seuraa kustannusperustetta sekä myyntivoittoja. Tämä on yksi suosituimmista sijoitussalkun ohjelmistoista.

Sijoitustilien hallinnoija: Laaja sijoitusseuranta

Sijoittajat, jotka etsivät eniten arvostettuja salkunhallintaohjelmistoja, jotka tekevät paljon enemmän, saavuttavat kullan Quant IX Software -ohjelman sijoitustilien hallintaammattilaisella Professional, joka soveltuu sekä sijoitusten seurantaan että salkun hallintaan.

Sinulla voi olla keskitetty salkunhoito osakkeille, ETF-rahastoille, sijoitusrahastoille, joukkovelkakirjalainoille, optioille, käteiselle ja muulle. Ohjelmistoa ovat käyttäneet ammattirahapäälliköt ja keksijät ympäri maailmaa 1980-luvulta lähtien.

Keskitetyn suojatun salkun avulla käyttäjät voivat nähdä tilit yhdessä keskitetyssä paikassa. Useita salkkuja voidaan yhdistää yhdeksi raportiksi ja muokata muokattavia raportteja.

Ohjelmistolla on helppo asennusväline ja päällekkäisyys helppokäyttöisten arvopapereiden lisäksi, jotta voidaan seurata ja seurata sijoituksiasi. Yksityiskohtaiset liiketapahtumat kirjataan ostoista, myynnistä, osingoista, kuluista, koroista, yleisistä osakkeista, jako-osingoista. spin off -tapahtumia ja muuta on saatavana tämän sijoitustilien hallinnoijan kautta.

Alustaan ​​liittyy korkealaatuinen kaaviografiikka, joka kuvaa salkkujesi suorituskykyä, omaisuuden allokointia, tuloja, hajauttamista, maturiteettiaikataulua ja muuta.

Rahastonhoitajan salkunhallintaohjelmisto

Rahastonhoitaja on kattava salkunhoito-ohjelmisto, jolla on versioita sijoitusneuvojille. yksittäiset sijoittajat, ammattimaiset rahastonhoitajat ja aktiivinen kaupankäynti. Näitä ominaisuuksia käytetään hallitsemaan ja seuraamaan laajaa salkkua, joka sisältää rahastoja, osakkeita, joukkovelkakirjoja ja muita sijoitusvälineitä kasvupolulla.

Hyvin muotoiltu salkkueditori käyttää Windows Explorerin kaltaista käyttöliittymää sijoitusten ja lukuisten salkkujen hallintaan. Tästä ohjelmistosta on saatavana erilaisia ​​kuvaajatyyppejä ja raporttityyppejä. Tämä ohjelmisto tarjoaa myös edistyneitä salkunhallintaominaisuuksia ja mahdollisuuden viedä myyntivoittoja koskevia tietoja.

Henkilökohtainen salkunhallintaohjelmisto

OWL: ltä tätä siistiä sijoitusta sekä salkunhallintaohjelmistoa voivat käyttää sekä yksityiset että ammattimaiset salkunhoitajat. Tämä analyyttinen ja sijoitussalkunhallintaohjelmisto on tarkoitettu yksittäisille sijoittajille tai kauppiaille. Tämän järjestelmän ominaisuuksien avulla voidaan asettaa useita salkkuja. PPM antaa sijoittajille mahdollisuuden hallita ja seurata salkkuja.

Stator Portfolio Manager -ohjelmisto

Tämä on tehokas salkunhallintaohjelmisto, joka pitää kauppiaat mielessä. Tässä kaupankäyntityökalussa on tilat monimutkaiselle kartoitukselle ja alaryhmille analysointia ja hallintaa varten.

 1. Kirjanpidon hallintaohjelmisto

Tähän sisältyy ratkaisuja sijoitussalkun hallintaan lukuun ottamatta kirjanpito-, raportointi- ja asiakaskohtaisia ​​tehtäviä. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat GIPS-vaatimusten mukainen esitys tulosraportoinnista ja laaja valikoima arvopapereita. Joitakin parhaista kirjanpidon hallinnan ohjelmistoista ovat FundCountin FC Portfolio, Sage Prospero, QED ja monet muut.

 1. Vertailuohjelmisto

Tähän sisältyy verkkopohjaiset CRM-ratkaisut, joissa on toimialakohtaisia ​​ominaisuuksia toimistotoimintojen, kuten Dynamo, FrontPM, FrontERM, Front GP ja muut, hallintaan.

 1. Osakeohjelmisto

Tämän tyyppinen kaupankäyntityökalu kuuluu arvopapereiden seulontaohjelmiin, nimittäin perustavanlaatuisiin ja teknisiin näytöihin. Välittäjäneutraalit monen omaisuuden kauppapaikkaohjelmistot ovat myös suosittu valinta. Varallisuudenhallintaa, talousneuvojia ja yksityisiä pankkipalveluja tarjotaan myös tämän ohjelmiston kautta.

Kuvalähde: pixabay.com
 1. Riskienhallintaohjelmisto

Rahoitushallinnon ja yritysten rahoitusosastojen osake- ja sijoitusrahastojen salkkuihin liittyvä riski- ja salkkuanalyysi tarjotaan sellaisten ohjelmien avulla, kuten Kraytis riskianalysaattori.

 1. Android-sovellukset sijoittamiseen

Bloomberg for Smartphone on ainutlaatuinen sovellus, joka tarjoaa ainutlaatuisia uutisia ja analyyttistä sisältöä sekä ajantasaista markkinatietoa ja salkunseurannan työkaluja. Tämä on vain yksi monista sijoituksiin liittyvistä Android-sovelluksista, jotka toimivat hyvin älypuhelimissa.

Osakemarkkinoista hyödykkeiden hintoihin ja joukkovelkakirjamarkkinoihin, tämä sovellus kattaa melkein kaiken. Toinen suosittu Android-sovellus on osakemarkkinoiden lämpökartta, joka mittaa visuaalisesti markkinoiden super esiintyjiä ja alikehittäjiä. Sovelluspohjaiset sosiaaliset verkostot, kuten Scutify, ovat myös hyvä idea, koska se edustaa sijoittajien yhteisöä, joka antaa hyödyllisiä oivalluksia.

johtopäätös

Kuvalähde: pixabay.com

Pörssikauppa ei koske vain oikeita tekniikoita. Oikeiden kaupankäyntityökalujen omistaminen on yhtä tärkeää. Jos tavoitteesi on olla menestyvä sijoittaja, nämä työkalut voivat auttaa sinua pääsemään sinne. Sijoitusvälineet vauhdittavat kasvua vain, jos sinulla on oikea kauppa. Tee fiksu valinta ja katso sijoituksesi moninkertaistuvan!

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja kaupankäynnin välineistä, joten käy vain linkin läpi.

 1. Onko online-osakemarkkinointi oikea sinulle?
 2. Varallisuudenhoidon edut Intiassa - saavuttanut suuren suosion
 3. Parhaat swing-kaupan strategiat aloittelijoille
 4. 24 suurinta virhettä, jota vältetään päiväkaupalla
 5. Hämmästyttävä opas binäärisillä vaihtoehdoilla käytävässä kaupankäyntivihjeessä (merkitys)
 6. Päiväkauppa vs. Swing-kauppa: Erot