Tässä Photoshop Effects -opetusohjelmassa tarkastelemme toista elokuvan julistetyyppistä tehostetta. Aiomme oppia luomaan illuusion, että pala valokuvasta revitään paljastamaan uuden kuvan alla. Näin tämän tehon FX-verkon televisio-ohjelman julisteessa ja kun tajusin, kuinka helppoa on tehdä jotain vastaavaa Photoshopissa, no, tässä olemme.

Luoksemme tehosteen värittämällä yhden valokuvan ja muuntamalla toisen mustavalkoiseksi, lisäämällä sitten melua, parantamalla varjoja ja kohokohtia ja käyttämällä muutamaa kerrosmaskia sekoittamalla se kaikki yhteen.

Aion käyttää tätä samaa valokuvaa yhdestä muusta viimeaikaisesta opetusohjelmastamme - Luo optinen illuusio täyttämällä valokuva lisää valokuvia, koska se toimii täydellisesti täällä odotettavissa olevaan efektiin:

Ensimmäinen valokuva.

Aion myös käyttää tätä kuvaa, tai tarkemmin, tämän kuvan kaveria:

Toinen valokuva.

Ja tässä on lopullinen vaikutus, jota pyrimme kohti:

Lopullinen tulos.

Tämä opetusohjelma on peräisin Photo Effects -sarjasta. Aloitetaan!

Vaihe 1: Rajaa pääkuva ihmisen kasvojen ympärille

Aion aloittaa työskentelemällä naisen valokuvan kanssa, joka on valokuva, jonka päätyttyä siitä poistetaan pala, ja ensimmäinen asia, jonka teen, on rajata valokuva niin, että kaikki Minulla on hänen päänsä ympärillä oleva alue. Käytän tähän Rajaus-työkalua, joten tartun Rajaus-työkaluni Työkalut-paletista:

Valitse Rajatyökalu.

Voisin myös painaa C päästäksesi siihen nopeasti pikanäppäimellä. Sitten napsautin ja vedän valinnan naisen pään ympäriltä varmistaakseni, että hänen kasvonsa päätyvät valintani keskelle:

Vedä valinta rajatyökalulla.

Kun olen tyytyväinen valintoihini, hyväksyn sen painamalla Enter (Win) / Return (Mac), ja Photoshop rajaa kuvan minulle:

Kuva on nyt rajattu.

Vaihe 2: Kopioi taustakerros

Seuraavaksi meidän on kopioitava taustakerros, koska täyttämme alkuperäisen taustakerroksen hetkessä mustalla, joten kopioi se painamalla Ctrl + J (Win) / Command + J (Mac). Näemme nyt kopion alkuperäisen yläpuolella Tasot-paletissa, jonka Photoshop on nimennyt "Taso 1":

Kopioi taustakerros painamalla "Ctrl + J" (Win) / "Command + J" (Mac).

Vaihe 3: Lisää lisää kangastilaa ja täytä se mustalla

Napsauta Tasot-paletin Tausta-tasoa valitaksesi se. Lisäämme lisää kangastilaa kuvan vasemmalle ja oikealle, ja käytämme sitä Rajaus-työkalulla. Mutta ensin, paina näppäimistön D- kirjainta, jos haluat nopeasti nollata etualan ja taustavärin, jotta mustasta tulee etualan väri (valkoisesta tulee taustaväri), ja paina sitten näppäimistön X-näppäintä vaihtaaksesi ne, jolloin mustasta tulee sinun Taustaväri. Valitse rajausväline uudelleen. Vedä sitten Tasot-paletin taustakerros valittuna Rajaus-työkalulla koko kuvan ympärille.

Kun vapautat hiiren painikkeen, kuvan ympärillä näkyy pieniä neliömäisiä kahvoja, yksi kummassakin nurkassa ja toinen ylä-, ala-, vasemmalla ja oikealla. Pidä Alt (Win) / Option (Mac) alhaalla ja vedä jompaakumpaa sivukahvaa ulos lisätäksesi kankaalle tilaa. Lisää ylimääräinen tuuma kummallekin puolelle (pitämällä Alt / Option-näppäintä painettuna, molemmat sivukahvat liikkuvat kerralla vetäessäsi):

Pidä "Alt" (Win) / "Option" (Mac) painettuna vetääksesi jommankumman sivukahvan lisätäksesi lisää kangastilaa.

Paina Enter (Win) / Return (Mac), kun olet valmis, Photoshop lisää ylimääräisen kangastilan ja täyttää sen myös mustalla, koska musta on taustavärimme:

Kankaan tila on nyt lisätty sivuille ja täytetty mustalla.

Vaihe 4: Täytä koko taustakerros mustalla

Photoshop on täyttänyt ylimääräisen kangastilan mustalla meille, ja kuvassa näyttää hyvältä kaikki, mutta jos tarkastelemme Taustakerroksen pikkukuvaa Tasot-paletissa, voimme nähdä, että vain ylimääräinen kangastila on täytetty mustalla. Itse valokuva on edelleen olemassa:

Taustakerroksen pikkukuva Tasot-paletissa näyttää edelleen alkuperäisen kuvan. Vain sivujen ylimääräinen tila on täytetty mustalla.

Korjaa tämä ja täytä koko taustakerros mustalla painamalla Alt + askelpalautin (Win) / Option + Poista (Mac), joka täyttää kerroksen nykyisellä taustan värillä (meidän tapauksessamme musta). Mikään ei taas näytä erilaiselta itse kuvassa, mutta Tasot-paletin Taustakerroksen pikkukuva näyttää nyt kiinteän mustan:

Taustakerroksen pikkukuva näyttää nyt koko kerroksen mustalla.

Vaihe 5: Lisää kerrosmaski kerrokseen 1

Napsauta Tasot 1 -tasoa Tasot-paletissa valitaksesi se. Napsauta sitten Lisää kerrosmaski -kuvaketta Tasot-paletin alaosassa:

Napsauta "Lisää kerrosmaski" -kuvaketta.

Tämä lisää kerrosmaskin kerrokseen 1 ja se lisää myös kerrosmaskin pikkukuvan tasolle Tasot-paletissa:

Kerrosmaskin pikkukuva on nyt lisätty Taso 1 -tasoon Tasot-paletissa.

Itse kerrosmaski, sen sijaan kerroksen sisältö, on nyt valittu, ja tiedämme, että kerrosmaskin pikkukuvan ympärillä olevalla valkoisella korostusreunalla.

Vaihe 6: Maalaa maskilla mustalla, jotta kuvan reunat sulautuvat taustaan

Haluamme, että kuvan ympärillä olevat reunat sulautuvat mustan taustan kanssa, ja aiomme saavuttaa tämän maalaamalla reunojen ympärille musta kerrosmaskillemme. Tarvitsemme Brush Tool maalaamiseksi, joten joko valitse se Tools-paletista tai paina näppäimistön B :

Valitse Harjatyökalu.

Haluamme maalata mustalla, joten paina X näppäimistöllä vaihtaaksesi etuala- ja taustavärisi uudelleen, mikä tekee mustasta etualan väreiksi. Maalaa sitten suurella pehmeäreunaisella harjalla valokuvan reunoja, jotta ne sekoittuvat taustaan. Koska maalaamme kerrosmaskille, ei varsinaiselle kerrokselle, missä tahansa, jolla maalaamme mustalla, piilotamme kuvan. Näyttää siltä, ​​että maalaamme suoraan itse kuvaan, koska maalaamme mustalla ja tausta on musta, mutta jos tausta olisi eri väriä, huomaat, että piilottelemme kuvan vain maalaamalla kerrosnaamiossa.

Voit muuttaa siveltimen kokoa näppäimistön vasemmalla ja oikealla hakasnäppäimellä (vasen hakasnäppäin tekee harjasta pienemmän ja oikea tekee sen suuremmaksi), ja varmista, että harjassasi on pehmeä reuna, pitämällä Vaihtonäppäin ja paina vasenta haarukointinäppäintä muutaman kerran (oikean pidikepainikkeen pitäminen painettuna Shift vaikeuttaa harjaa). Maalaa sitten reunojen ympärille sekoittaaksesi ne mustan taustan kanssa.

Tässä on minun kuvani maalauksen jälkeen reunojen ympärille:

Kuva maalauksen jälkeen reunojen ympärillä mustalla sekoittaaksesi ne taustaan.

Vaihe 7: väritä kuva

Kun "Taso 1" on edelleen valittuna, pidä Alt (Win) / Option (Mac) painettuna ja napsauta Uusi säätökerros -kuvaketta Tasot-paletin alaosassa:

Pidä "Alt" (Win) / "Option" (Mac) painettuna ja napsauta "Uusi säätökerros" -kuvaketta.

Valitse sitten sävy / kylläisyys esiin tulevasta luettelosta:

Valitse luettelosta "Sävy / kylläisyys".

Pidä Alt / Optio-painiketta painettuna. tämä kehottaa Photoshopia avaamaan uuden kerroksen valintaikkunan ennen säätökerroksen lisäämistä. Napsauta Käytä edellistä kerrosta luodaksesi leikkausmaski -vaihtoehdon vasemmalla puolella olevaa valintaruutua ja valitse se. Valitsemalla tämän vaihtoehdon, Sävyn / kylläisyyden säätökerros vaikuttaa vain suoraan sen alla olevaan kerrokseen ("Taso 1") eikä sillä ole vaikutusta muihin kerroksiin. Tämä ei ole niin tärkeä tällä hetkellä, mutta se tapahtuu, kun vetämme toisen valokuvan kuvaan. Napsauta OK poistuaksesi valintaikkunasta, ja "Sävy / kylläisyys" -valintaikkuna tulee näkyviin.

Valitse Väri-valintaikkuna valintaikkunan oikeasta alakulmasta ja vedä sitten Värisävy- liukusäädintä kuvan värin mukaan. Pidä silmällä kuvaa vetäessäsi. Aion asettaa sävyni arvoon noin 38:

Vedä "Sävy" -liukusäädintä asettaaksesi väri, jolla haluat värittää kuvan, pitämällä silmällä kuvaa vetäessäsi.

Napsauta OK, kun olet tyytyväinen valitsemasi värin kanssa poistuaksesi valintaikkunasta. Tässä on kuvani värityksen jälkeen:

Kuva värittämisen jälkeen sävyn / kylläisyyden säätökerroksella.

Vaihe 8: Lisää dramaattista valaistusta käyrien säätökerroksella

Tällä hetkellä naisen kasvot näyttävät hieman liian kirkkailta odotettavissa olevalle vaikutukselle. Lisäämme dramaattiset valaistusvalaisu hänen kasvoihinsa käyttämällä käyrien säätökerrosta ja sen mukana tulevaa kerrosnaamaria. Älä huoli, jos et ole koskaan käyttänyt käyriä aikaisemmin tai jos se näyttää liian edistyneeltä nykyiselle Photoshop-taitotasollesi.

Aion vain lisätä säätökerroksen. En aio tehdä mitään sen kanssa, muuten kuin muuttaa sen sekoitustilaa, jonka teen hetkessä. Ensinnäkin, minun on lisättävä se, ja haluan lisätä sen "Kerroksen 1" ja Sävy / kylläisyyden säätökerroksen väliin, joten valitsen sen napsauttamalla Taso 1 -kerrosta Tasot-paletissa.

Napsautan sitten Uusi tasoituskerros -kuvaketta Tasot-paletin alaosassa jälleen:

Napsauta "Kerros 1" valitaksesi sen ja napsauta sitten uudelleen "Uusi säätökerros" -kuvaketta.

Tällä kertaa valitsen "käyrät" luettelosta:

Valitse "Käyrät" -säätökerros.

Kun Käyrät-valintaikkuna tulee näkyviin, aion napsauttaa OK poistuaksesi siitä, koska minun ei tarvitse muuttaa mitään asetuksista. Ainoa mitä minun täytyy tehdä, on muuttaa käyrien säätökerroksen sekoitustila "Normaali" -tasosta Kerro- arvoksi Tasot-paletin vasemmassa yläkulmassa:

Vaihda käyrät-säätökerroksen sekoitustila "Normaali" - "Moninkertaistaa" kuvan tummentamiseksi.

Ja se tummentaa kuvani minulle:

Kuva sen jälkeen, kun sen yläpuolelle on lisätty käyrät-säätökerros, on asetettu "Monista" -sekoitustilaan.

Hänen kasvonsa ovat nyt paljon tummempia, mutta käytämme kerrosnaamaria, jonka säätökerros mukana tuli, palauttaaksesi alkuperäisen kirkkauden ja antamaan meille dramaattisen valaistuksen. Valitse Gradient Tool työkalupaletista tai paina näppäimistön G valitaksesi se nopeasti:

Valitse Gradient Tool.

Katso sitten näytön yläreunassa olevasta Asetukset-palkista gradientin esikatselukuva ja varmista, että olet valinnut Etuala taustaan -gradientin (se on musta vasemmalla ja valkoinen oikealla) ja napsauta Reflected Kaltevuusvaihtoehto :

Varmista, että "Etualan taustaksi" (mustavalkoinen) -gradientti on valittuna Asetukset-palkissa, ja napsauta "Heijastettu kaltevuus" -vaihtoehtoa.

Sitten napsautin Gradient Tool -työkalullani jonnekin naisen nenän keskelle ja vetämällä hiiren hänen kasvojensa oikeaan reunaan:

Valaistus on nyt dramaattisempi hänen kasvoissaan.

Haluan myös tuoda takaisin kaiken alkuperäisen kirkkauden hänen silmissään, joten aion vaihtaa takaisin Harjatyökaluuni, ja koska musta on edelleen etualan väri, aion käyttää paljon pienempää harjaa (taas, voit muuttaa lennossa olevan harjan koon vasemmalla ja oikealla hakasnäppäimellä) ja maalata hänen silmiensä päälle:

Maalaus mustalla silmiensä yli palauttaaksesi alkuperäisen kirkkauden.

Tässä on minun kuvani silmien kirkastamisen jälkeen:

Kuva naisen silmien kirkkauden palauttamisen jälkeen.

Vaihe 9: Valitse alue, josta "repi pois" kuva Lasso-työkalulla

Tartu Lasso-työkaluun Työkalut-paletista tai paina L valitaksesi se nopeasti:

Valitse Lasso-työkalu.

Vedä sitten valinta alueen ympärille, jonka haluat "repiä" kuvasta. Aion valita alueen kuvan yläosasta alaosaan naisen kasvojen keskikohdan läpi. Yritä tehdä valintasi karkea ja roskainen vetäessäsi luodaksesi "revityn" ilmeen:

Photoshop-tehosteet: Vedä valinta kuvan läpi, josta tulee alue, joka on "revitty" siitä.

Vaihe 10: Valitse "Layer 1" -kerrosmaski ja täytä valinta mustalla

Täytämme valintasi mustalla, ja teemme sen "Kerroksen 1" kerrosmaskilla peittämään naisen kasvot valinnan sisällä olevalle alueelle. Napsauta ensin Tasot-paletin Tason 1 "kerrosmaskin pikkukuvaa valitaksesi sen:

Napsauta kerrosmaskin pikkukuvaa kerroksessa 1 valitaksesi kerrosmaskin.

Täytä sitten valinta mustalla näppäimistöllä Alt + askelpalautin (Win) / Option + Poista (Mac). Naisen kasvojen osa, joka oli valinnan sisällä, on nyt piilotettu näkymästä, paljastaen mustan taustan sen takana:

Kun valinta on täytetty mustalla kerrosmaskilla, valinnan sisäinen alue on nyt piilotettu näkymästä, paljastaen mustan taustan sen takana.

Poista valinta painamalla Ctrl + D (Win) / Command + D (Mac).

Vaihe 11: Levitä "Roiske" -suodatin kohokuvioisten linjojen parantamiseksi

Tehdään revityt reunat näyttämään hieman revittyltä käyttämällä "Roiske" -suodatinta. Siirry näytön yläreunassa olevaan Suodatin- valikkoon, valitse Siveltimet ja sitten Roiske . Tämä tuo esiin "Suodata galleria" -valintaikkunan, joka on asetettu oikealle "Roiske" -vaihtoehtoihin. Voit kokeilla asetuksia itse pitämällä silmällä valintaikkunan vasemmalla puolella olevaa esikatseluikkunaa, mutta aion asettaa suihkusäteeni arvoon 10 ja sileydeni aina 15 : een:

Siirry Suodatin> Harjaiskuvat> Roiske.

Napsauta OK poistuaksesi valintaikkunasta. Revittyni reunat kuvan keskellä näyttävät nyt hieman revittymiltä:

Kuva "Roiske" -suodattimen lisäämisen jälkeen revittyjen reunojen tehostamiseksi.

Vaihe 12: Vedä toinen kuva asiakirjaan

On aika lisätä toinen kuva asiakirjaan. Haluamme kuvan näkyvän pääkuvan takana, mikä tarkoittaa, että meidän on asetettava tasolle Tasot-paletin pääkuvan alapuolella olevaan tasoon, joten napsauta Tasot-paletin Tausta-tasoa napsauttamalla sitä. Toinen kuva sijoitetaan sitten taustakerroksen ja "Taso 1" väliin, kun vetämme sen asiakirjaan, mitä me aiomme tehdä seuraavaksi. Kun molemmat kuvat ovat avoinna näytöllä olevassa omassa asiakirjaikkunassaan, siirrä Siirrä-työkalu Työkalut-paletista tai paina näppäimistön V valitaksesi se:

Valitse Siirrä-työkalu.

Napsauta sitten valitsemalla Siirrä-työkalu toisen kuvan sisällä olevaa kohtaa ja vetämällä se pääasiakirjan päälle ja päälle:

Photoshop-tehosteet: Napsauta toisen kuvan sisällä ja vedä se pääasiakirjaan.

Sulje toisen kuvan asiakirjaikkuna vetämällä se pääasiakirjaan.

Jos tarkastelemme pääasiakirjan Tasot-palettia nyt, voimme nähdä, että toinen kuva on sijoitettu omaan tasoonsa taustakerroksen ja pääkuvakerroksen ("Taso 1") väliin, ja se on nimennyt uuden tason " Kerros 2 ":

Toinen kuva on nyt omalla kerroksellaan nimeltään "kerros 2" taustakerroksen ja kerroksen 1 välissä.

Vaihe 13: Kuvan koon muuttaminen ja sijoittaminen uudelleen ilmaisella muunnoskomennolla

Paina Ctrl + T (Win) / Command + T (Mac) tuodaksesi esiin Photoshopin Free Transform -kahvat toisen kuvan ympärillä ja vedä mitä tahansa kulmakahvaa kuvan koon muuttamiseksi tarvittaessa. Jos et näe kulmakahvoja, koska kuva ulottuu asiakirjan katseltavissa olevan alueen ulkopuolelle, paina Ctrl + 0 (Win) / Command + 0 (Mac) sovittaaksesi kaiken näytölle. Pidä Vaihto -painiketta painettuna vetäessäsi rajoittaaksesi kuvan mittasuhteita. Napsauta myös missä tahansa kuvan sisällä ja vedä sitä näytön ympäri hiirellä siirtääksesi sitä paikoilleen. Tapauksessani haluan, että valokuvan kaveri ilmestyy alueelle, jonka "vain revitin" pääkuvasta, joten pienennän kuvaa vetämällä kulmakahvoja ja napsautin sitten kuvaa ja siirrä sitä minne haluan:

Siirrä ja muuta toisen kuvan kokoa tarvittaessa Free Transform -komennolla.

Kun olet tyytyväinen kuvan kokoon ja sijaintiin, paina Enter (Win) / Return (Mac) hyväksyäksesi se.

Vaihe 14: Poista toinen kuva desaturaatiosta

Haluamme, että pääkuvan takana näkyvä kuva on mustavalkoinen, joten tyhjennetään se nopeasti käyttämällä pikanäppäimiä Ctrl + Shift + U (Win) / Command + Shift + U (Mac):

Puhdista toinen kuva.

Vaihe 15: Lisää kerrosmaski toiseen kuvaan

Kun "Kerros 2" on edelleen valittuna, napsauta Lisää kerrosmaski -kuvaketta Tasot-paletin alaosassa:

Napsauta "Lisää kerrosmaski" -kuvaketta.

Tämä lisää kerrosmaskin ja kerrosmaskin pikkukuvan kerrokseen 2:

Kerrosmaski on nyt lisätty tasoon 2.

Vaihe 16: Maalaa mustalla toisen kuvan reunojen ympärillä

Valitse Harjatyökalu uudelleen ja kun etualan väri on edelleen musta, käytä suurta pehmeäreunaista harjaa ja maalaa toisen kuvan reunat ympärille piilottaaksesi ne, aivan kuten teimme pääkuvan kanssa.

Minun tapauksessani aion piilottaa kaikki reunat niin, että vain kaverin kasvojen ympärillä olevat jäävät näyttämään:

Kuva maalauksen jälkeen kaikkea muuta kuin kaverin kasvot ympäröivä alue toisessa kuvassa.

Aion myös maalata reunaa pitkin siitä kohdasta, jossa pääkuvan vasen "repiäreuna" kohtaa toisen kuvan, mikä luo mukavan pudotusvarjon tehosteen kaverin vasemmalle puolelle, antaen kuvalle hieman syvyyttä. Pidän harjakohdistimen pääosan juuri repiäreunan vasemmalla puolella, jotta vain harjan pehmeä reuna ulottuu hänen kasvoilleen maalaamisen aikana:

Varjojen luominen Harjatyökalulla kaverin vasemmanpuoleista reunaa pitkin.

Tässä on minun kuvani maalattuaan varjon hänen kasvonsa vasemmalla puolella:

Miesten kasvojen vasemmalla puolella oleva varjo lisää kuvan syvyyttä.

Vaihe 17: Lisää kuvaan melua

Napsauta Tasojen- paletin ylimmää tasoa, jonka tulisi olla sävy / kylläisyyskerros, ja napsauta sitten Tasot-paletin alaosassa olevaa Uusi kerros -kuvaketta lisätäksesi uuden tason kaikkien muiden yläpuolelle:

Lisää uusi kerros Tasot-paletin yläosaan.

Täytä uusi kerros valkoisella painamalla Ctrl + askelpalautin (Win) / Komento + Poista (Mac). Siirry sitten näytön yläreunassa olevaan Suodatin- valikkoon, valitse Melu ja valitse sitten Lisää melu, joka tuo esiin "Lisää kohina" -valintaikkunan. Aion asettaa määrän noin 20%: iin lisätäkseni vähän melua kuvaan, ja tahdon varmistaa, että minulla on Gaussian ja Monokromaattiset vaihtoehdot alareunassa valittuna:

Lisää kuvaan melua "Lisää melua" -suodattimella.

Kuvasi on nyt täynnä mustavalkoista kohinaa. Siirry Tasoitus-moodin vaihtoehtoon Tasot-paletin vasemmassa yläkulmassa ja vaihda kerroksen sekoitustila "Normaali" -asetuksesta Väripolttimeksi ja laske Opaciteetti- arvo noin 30% :

Muuta kohinakerroksen sekoitustilaksi "Colour Burn" ja laske opasiteetti noin 30%: iin.

Tässä on kuvani tässä vaiheessa. Olemme melkein valmis:

Kuva kohinan lisäämisen jälkeen.

Vaihe 18: Lisää uusi uusi kerros ja aseta sen sekoitustila "Peittokuvaksi"

Olemme melkein valmis! Lisäämme vain muutama kohokohta ja varjo kuvaan. Napsauta uudelleen Uusi taso Tasot-paletin alaosassa, ja kun uusi taso ilmestyy Tasojen- paletin yläosaan, aseta sekoitustilaksi Päälle:

Napsauta uudelleen "Uusi kerros" -kuvaketta ja aseta uuden tason sekoitustilaksi "Peitto".

Tartu uudelleen harjatyökaluosi ja laske Asetukset-palkista ylöspäin harjan opasiteetti noin 20% : iin :

Laske harjan opasiteetti noin 20%: iin Asetukset-palkissa.

Sitten, kun musta on etualan väri, maalaa alueille, joilla haluat parantaa kuvan varjoja. Haluan parantaa varjoja naisen kasvojen sivuilla, leuan alla, ehkä hiukan silmien ympärillä ja suun puolella, joten aion vain maalata näiden alueiden yli siveltimellä. Koska olen laskenut harjan opasiteetin 20%: iin, voin hitaasti muodostaa varjoja maalaamalla iskun, vapauttamalla hiiren ja maalaamalla sitten uuden iskun samalle alueelle kuin tarvitaan. Jos teet virheen, paina Ctrl + Z (Win) / "Command + Z" (Mac) peruuttaaksesi harjaiskun ja jatkaaksesi maalaamista:

Käytä pehmeäreunaista harjaa, joka on asetettu mustaksi tummentaaksesi kuvan varjoja.

Paina sitten näppäimistön X-näppäintä vaihtaaksesi etualan värin valkoiseksi ja maalaa kuvalle korostaaksesi kaikkia korostusalueita. Aion pienentää harjani kokoa ja napsauttaa muutaman kerran jokaisen hänen silmissään, jotta ne todella kirkastuisivat:

Maalaa minkä tahansa alueen päälle valkoisella korostaaksesi kohteita.

Aion maalata yhden tai kaksi iskua nenän ja leuan ympärille samoin isommalla harjalla parantaaksesi näitä kohokohtia hieman. Kun olet tyytyväinen kuvasi korosteisiin ja varjoihin, olet valmis! Kohokohtien ja varjojen parantamisen jälkeen olen täällä lopputulokseni:

Lopullinen tulos.

Ja siellä meillä se on! Näin revitään osa valokuvasta, jotta sen alla oleva toinen näkyy Photoshopissa! Katso Photo Effects -osiosta lisää Photoshop-tehosteoppaita!