Tietotekniikan ura - Johdanto

Oletko se, joka on aina kiehtonut koodien purkamisesta ja rakastaa palapelien ratkaisemista? Onko sinulla kyky oppia uusia ohjelmointikieliä ja teknisiä asioita ja olet yleensä kiinnostuneempi tietokoneen sisäisestä toiminnasta kuin nähdä, mitä tietokoneen ulkopuolella on? Jos vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on myöntävä, onnittelemme oikealle postille laskeutumisen ja tietotekniikan uran valinnan jälkeen.

Se on teorian, tekniikan ja kokeilun opiskelu, joka muodostaa tietokoneen suunnittelun ja toiminnan raaka-aineen perusteet. Tieteellinen ja käytännöllinen lähestymistapa sovellusten laskentaan sekä menettelyjen (tunnetaan myös nimellä algoritmeina) rakenteen, toteutettavuuden, ilmaisun ja mekanisoinnin systemaattinen tutkimus, joka korostaa tiedon hankkimista, esittämistä, käsittelyä, kommunikointia ja tallentamista. Tutkitaan yksityiskohtaisesti tietotekniikan uran eri näkökohtia.

Tietotekniikan koulutus

Ei ole mitään edellytyskoulutusta, joka sinulla on oltava voidakseen jatkaa uraa tietotekniikassa tai unelmateknologiassa. Sinulla pitäisi olla vain tietokoneita ja kuulua tiedevirtaan suorittaessasi välitavoitteesi suorittaaksesi tämän kurssin opinnässäsi. Akateemisten edellytysten lisäksi sinulta odotetaan myös oikeanlainen mielentila ja analyyttiset taidot suunnitella ohjelmia ja järjestelmiä sekä vianetsintälähestymistapa. Sinun odotetaan myös perehtyneen viestintään niin, että viestinnästä ei-teknisten ihmisten kanssa ei tule haastetta, jos jätetään ilman jargoneja. Luovuus ja tietysti kova työ ovat muut avaintekijät, jotka ovat olennainen osa tietotekniikkaa.

Tietojenkäsittelyura

Tulevaisuuden suhteen on tae, että on erittäin epätodennäköistä, että löydät kentän, jolla on optimistisempi ja lupaavampi näkymä kuin tietotekniikassa. Parasta tietotekniikkaan liittymisessä on se, että saat hyvin laajemman näköpiirin ja monenlaisia ​​vaihtoehtoja, joista valita. Esimerkiksi, jos olet paljon koodaamassa ja verkkosivustot, kuten HackerRank, HackerEarth, CodeChef jne., Ovat sinun juttusi, älä harkitse toista ajatusta tämän kurssin valitsemiseksi ja odota tulevasi ohjelmistokehittäjäksi.

 • Jos olet enemmän verkostoitumassa ja määrittämässä Wifiä ja eettisesti hakkeroit mielenkiintoalueesi verkkoihin ja järjestelmiin, verkonvalvoja ja eettinen hakkeri voivat olla urasi.
 • Jos verkkosivuston tausta vaatii jonkin verran mukauttamista ja kiinnostuksesi on tehdä näkyvistä komponenteista tarttuvampia ja hyödyllisempiä, niin tietotekniikka auttaa sinua tulemaan käyttöliittymän kehittäjäksi.
 • Jos olet kiinnostunut tietämään taustatietojen varastoinnista ja siitä, miten se noudetaan, ja pelaamalla sinua kiinnostavan alueen tietojen kanssa, urasi on tietokannan järjestelmänvalvoja tai taustaohjelman kehittäjä.
  Alueita ja vaihtoehtoja on rajattomasti, jos sinulla on aina oltava jatkuvaa innosta ja intoa kehittää ja luoda jotain laatikosta.
 • Tämän edistämiseksi yritykset eivät nykyään ole suunnattu tuettuihin tai edessä oleviin kehittäjiin, mutta he tarvitsevat täyden pinokehittäjän, joka on riittävän tehokas käsittelemään koko tietotekniikkaosastoaan.
 • Toinen kenttä tulee esiin mobiililaitteiden syntyyn, joissa mobiili- ja laitekehittäjät tarjoavat tukea.
  Voin kestää koko päivän ja en ehkä vieläkään pysty suorittamaan alueita, joihin tietotekniikka tarjoaa tietä. Kehittyvän tekniikan avulla löydät satoja rooleja ja vastuita, joita hallitsevat tietotekniikan uransa valitsaneet ihmiset.

Työpaikat

Tiedämme, että suurin kysymys, joka sinulla voi olla, on, millaisia ​​työtehtävien tunnisteita voin odottaa kanssani, kun olen suorittanut kurssin. Tähän kysymykseen vastaamiseksi olemme luetteloineet muutamia työtehtäviä, joilla on tietotekniikan ammattilaisten edellytys:

Ohjelmistokehittäjä :

Kuten jo keskusteltiin, tällä nimityksellä varustetut työpaikat tarjoavat sinulle ensisijaisen työllisyyden lähteen. Ohjelmistokehittäjä, kuten nimestä voi päätellä, on luoda työtä uuden ohjelmistokehittäjän tai sovelluksen luomiseksi ja kehittämiseksi asiakkaan tai organisaation vaatimusten mukaisesti käyttämällä erilaisia ​​työkaluja, tekniikoita, menetelmiä ja tietysti ohjelmointikieliä.

Tietokannan järjestelmänvalvoja :

Hän analysoi ja arvioi käyttäjien tietotarpeita. He pyrkivät kehittämään ja parantamaan tietolähteitä tärkeän tiedon tallentamiseksi ja noutamiseksi.

Tietokonelaiteinsinööri:

Hän on vastuussa kaikenlaisten järjestelmälaitteiden hallinnasta. Hänen pitäisi pystyä rakentamaan järjestelmiä, jotka kykenevät tukemaan laaja-alaisia ​​sovelluksia ja ovat kestäviä.

Tietokonejärjestelmien analyytikko:

Analyytikko analysoi organisaation tietoja ja tietokonejärjestelmiä ja tarjoaa panoksia järjestelmien päivittämiseen. Hän ottaa käyttöön uuden tekniikan ja varmistaa, että organisaatio pystyy mukautumaan siihen helposti.

Tietokoneverkkoarkkitehti:

Hän suunnittelee kaikki verkon topologiset ja käyrät, joita verkko noudattaa, jotta tehokas ja suorituskykyinen verkko voidaan luoda.

Tietoturva-analyytikko:

Tietoverkkohyökkäysten lisääntyessä järjestelmän turvallisuudesta tulee välttämätöntä, ja tietoturva-analyytikko tulee tässä tilanteeseen. Hän varmistaa, että kaikki järjestelmät ja sovellukset on turvattu rikkomusten välttämiseksi.

palkkaus

Sinulla on nyt lyhyt idea rooleista ja vastuista; nyt katsotaanpa voit odottaa palkkasummia. Vaikka tämä luku on erittäin verrattuna tietotekniikkaan, sillä on valtava joukko mittoja, joiden keskipalkka on 80 000 dollaria ja nousee. Tämä vaihtelee niinkin alhaisesta kuin noin 50 000 dollarista 130 000 dollariin.

Kuten kaikki muut tekniikan osa-alueet, tietojenkäsittelytiede vaatii, että sinulla on oltava teknisiä ja käytännöllisiä taitoja, jotka ovat työllistettävissä. Tietokoneammattilaisten on oltava omistautuneita ja päättäneitä työskentelemään raskaiden määräaikojen varalta jatkuvassa paineessa. Tämän kovan työn tuloksena tuotettu tulos on juhlinnan arvoinen. Toivon, että tämä artikkeli olisi ratkaissut tärkeät kyselyt teiltä. Voit kirjoittaa meille kysymyksiisi ja pysyä yhteydessä blogiimme saadaksesi lisää artikkeleita.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas tietotekniikan uralle. Täällä olemme keskustelleet johdannosta, koulutuksesta, tietotekniikan urapolusta, työpaikoista, palkasta jne. Voit tarkastella myös seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

 1. Mikä on eettinen hakkeri
 2. Tärkeitä kohtia onnistuneista urapäätöksistä
 3. Vaiheet taloudellisesti älykkääseen urasiirtoon
 4. Ainutlaatuisia vinkkejä siitä, kuinka pukeutua urasi menestykseen
 5. Kattava opas uratavoitteidesi saavuttamiseksi