Johdanto parhaisiin Javascript-kehyksiin

Javascript on heikosti kirjoitettu, dynaaminen, prototyyppipohjainen, tulkittu, korkean tason ohjelmointikieli, joka on HTML: n ja CSS: n lisäksi yksi tärkeimmistä tekniikoista World Wide Webissä. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi Javascript Framework on varsin suosittu, johtuu sen interaktiivisista verkkosivuista, jotka muodostavat olennaisen osan verkkosovelluksia. Suurimmalla osalla verkkosivustoja on Javascript-kehys, ja kaikilla nykyisillä selaimilla on käytännössä erillinen JavaScript-moottori. Kun kyseessä on oikean Javascript-kehyksen valitseminen projektillesi, prosessi voi olla sekä väsyttävä että hämmentävä. Uuden tekniikan tullessa päivittäin uudet kehykset otetaan käyttöön erittäin nopeassa tahdissa, eikä aina voida turvallisesti olettaa, että viimeaikainen sopii paremmin kuin edellinen. Kaikki riippuu vaatimuksistasi, resurssityypistä ja ominaisuuksista, joita haluat käyttää. Oikea alusta on sovelluksen rakentamisen mandaatti, emmekä voi vain taata suosittuja, mutta suosituimmat valinnat saattavat tarjota sinulle perusajatuksen projektisi oikeasta sopivuudesta. Tässä, tässä parhaassa Javascript-kehysviestissä, puhumme parhaista JavaScript-kehyksistä, joita voit käyttää.

Paras 5 Javascript-kehystä

 1. Kulma JS 2

https://angularjs.org/

Tämä on henkilökohtainen suosikki Javascript-viitekehykseni, joka on ollut markkinoilla jo kauan sitten edellisen versionsa kanssa. Sillä oli vankka kehitysprosessi, ja massiivinen Google-työntekijöiden ryhmä oli vastuussa sen luomisesta. Tämä tosiasia tekee siitä ainutlaatuisen ja vakaamman kuin mikään sen kilpailijoista.

Pohtii:

 1. Työkirjoitusta käyttää Angular, jonka sanotaan olevan Javascriptin yläindeksi ja jonka voi helposti kääntää VanillaJS: ksi. Tämä tosiasia antaa sille uuden edun ja on ehdottomasti ainutlaatuinen myyntikohta.
 2. Sisällön esijulkaisu auttaa parantamaan SEO-hallintaa ja nopeuttamaan selaamista.
 3. Valtava kehitys pitkän ajanjakson aikana on tehnyt viitekehyksestä vakaamman.
 4. Ohjelmoijat tuntevat olonsa varmemmiksi hyväksyessään tämän kehyksen Googlen takia.

Minun sanani:

Tämän on oltava valitsemasi Javascript-kehys, jos tarvitset vakaata, ominaisuuksilla täytettyä alustaa, koska tämä tarjoaa tonnia hyödyllistä sisältöä.

 1. React.js

https://reactjs.org/

Tämä on toinen Facebookin luoma tukeva kehys. Se on yksi niistä alkuperäisistä puitteista, jotka olivat erittäin hyvin kirjoitettu.

Pohtii:

 1. Jatkuva kasvu ja korkea käyttöönotto viittaavat siihen, että pätevien ja tehokkaiden React-kehittäjien löytäminen on helppoa.
 2. JSX-hyväksyminen sallii komponenttien uudelleenjärjestelyt, jotka lopulta kääntyvät React JS: ksi, kun puhumme palvelimessa suorittamisesta. Tämä auttaa luomaan dynaamisemman ja houkuttelevamman HTML-sivujoukon, ja viime kädessä sillä on merkitystä.
 3. React Native tarjoaa saumattoman mobiilikokemuksen, joka voidaan yhdistää React-sovelluksen rinnalle.

Minun sanani:

React on loistava työkalu, voimakkaasti rakennettu Javascript-kehys ja sopii täydellisesti kaikkeen projektiin. Yksi huolenaiheista, jotka monilla kehittäjillä on tämän kehyksen käyttöönoton yhteydessä, koskee emoyhtiötä Facebookia, joka on usein lopettanut päivitykset ja lisäparannukset, tuen ja muuttanut lisensointia.

 1. Ember.js

https://www.emberjs.com/

Tämän Javascript-kehyksen tarkoituksena on saada asiat saatu aikaan nopeasti ilman paljon viivytystä. Tämä on hyvä valinta, kun vaatimuksesi ovat sopusoinnussa sen rakenteen kanssa, koska rakenteen muuttaminen voi olla tuskallista. Siksi sen sanotaan olevan tyydytetty tyyppinen kehys, joka kehittää kehittäjiä foorumin parhaisiin käytäntöihin.

Pohtii:

 1. Arvioitujen käytäntöjen avulla on helppo käsitellä kehystä, vain yhdellä ehdolla, noudattaa sen rakennetta.
 2. Ember.js: n komentoriviliittymä avaa paketin “ember-cli”, joka avaa joukon mahdollisuuksia kehittäjille lisätä Emberin app dev -työkalupakkiin.
 3. Ember-inspektoria käytetään kohteiden helppoon tarkastamiseen, kun teet F12. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää molemmissa tapauksissa, kun olet kehittämässä tai vianetsintää.

Minun sanani:

Ember.js on loistava työkalu toiminnan näkemiseen lyhyimmässä ajassa ja sopii myös vianetsintää koskeviin ongelmiin. Jäädytetyt vaatimukset ja määritelty kehityskäytäntöjoukko ovat oikea yhdistelmä tämän kehyksen omaksumiseksi.

 1. Aurelia

https://aurelia.io/

Tämä kehys koostuu komponentitason moduuleista, mikä antaa kehittäjille joustavuuden valita kappaleet, joiden kanssa he haluavat työskennellä. Se tarjoaa heille myös mahdollisuuden käyttää kehystä kokonaisuudessaan.

Pohtii:

 1. Se on nykyaikainen sovelluskehityskehys, joka miellyttää sidosryhmiään osoittamalla modulaarisen infrastruktuurinsa.
 2. Tämän kehyksen oppimiseen ei tarvita paljon aikaa. On melko helppoa työskennellä. Siksi kehittäjät saavat enemmän aikaa kirjoittaa tuottava kappale koodia tuhlaamatta paljon työtä.
 3. Se käyttää MV * -arkkitehtuuria ja varmistaa, että estetään kaikenlainen tarpeeton kokoonpano.
 4. Se tukee TypeScript, ES 2015, ES 2016 ja ES5 antaa sille joustavuuden käytettäväksi monenlaisissa sovelluksissa.

Minun sanani:

Se on yksi yhteensopivimmista Javascript-kehyksistä. Se voi olla sinulle käytännöllisin ja nopein kehys vaarantamatta palvelua.

 1. backbone.js

http://backbonejs.org/

Tämä on yksi vanhimmista javascript-kehyksistä, mutta sitä käytetään nykyään usein sekä vanhoissa sovelluksissa että uudemmissa projekteissa.

Pohtii:

 1. Sen kypsyys varmistaa, että monet virheet on jo korjattu, ja se on ylivoimaisesti kaikkein turvallisin ja vakaisin kehys, jonka parissa työskennellä. Lisäksi yhteisön tuki ja tarjotut resurssit ovat vakaat.
 2. Lähestymistapa sovellusrakenteeseen on kevyt. Se on yksi kevyimmistä painotetuista kehyksistä
 3. Se ei pakota mitään mallimoottoria, ja siitä päättää vain kehittäjä. Alaviiva tarjotaan kuitenkin riippuvuusominaisuutena, joka voi olla helpoin valinta mallinnukseen.

Minun sanani:

Se ei ole kovin suosittu Javascript-kehys, koska monet uudemmat kehykset ovat olleet parempi ottelu, mutta tietylle vaatimustasolle tämä saattaa olla oikea sopivuus. Kuten nimestä voi päätellä, tämä on yksi tähän mennessä vahvimmista puitteista. Tässä viestissä luimme parhaista javascript-kehyksistä. Valitse kehys yrityksen tarpeiden ja vaatimusten mukaan ja pysy ajan tasalla blogiimme, niin saat lisää artikkeleita.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas parhaaseen Javascript-kehykseen. Täällä olemme keskustelleet eri Javascript-kehyksistä, kuten Angular js 2, reagoivat js, ihminen j, selkäranka js, Aurelia. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

 1. Ura JavaScript - sinun pitäisi tietää
 2. Cheat Sheet JavaScript - tuntea perusteet
 3. Opas kulmaisen JS: n käyttöön
 4. Huijari arkki kulmassa 2
 5. Mikä on JavaScript-matematiikan toiminnot?