Paras ohjelmistotyökalu korkealaatuisten esitysten luomiseen -

Lapsuudesta lähtien meitä on koulutettu ja opetettu olemaan edustavia yhteiskunnassa. Ainoa syy hyväntahtoisen yritystoiminnan taustalla on saada hyväksyttyä. Esityksen määritelmä on erittäin tärkeä kaikilla elämämme osa-alueilla. Me sulhanen ja paranemme joka päivä pysyäksemme yleisön edessä. Pysyäksesi vauhdissa sinun on tiedettävä, mitkä ovat vahvuutesi ja heikkoutesi. Esityksen valmisteleminen ideasi palvelemiseksi innostuneelle yleisölle on taidetta, ja se vaatii tarkkuutta ja joukon työkaluja.

Työkalut ovat uusimpia aseita, jotka on suunniteltu muuttumaan erilaiseksi ja huomatuksi. Erilaisuus ja raittius väkijoukossa on taistelupuoli voitettu. Kyse on siitä, että todistat itsesi kelvolliseksi ja sopivaksi järjestelmään.

Jotta voit luoda loistavan esityksen, sinun on poistettava vanhat mallit ja työkalut ja omaksuttava uusi näkymä. Alla on luettelo parhaista ohjelmistotyökaluista, jotka muuttavat esityksen koko ilmapiirin ominaisuuksineen.

14 parasta ohjelmistotyökalua laadukkaiden esitysten luomiseen

 1. CustomShow

CustomShow on yksi Sales Graphicsin kehittämiä laajasti käytettyjä esittelyohjelmistoja, joita käytetään pääasiassa yrityksissä ja yrityksissä laadukkaiden esitysten laatimiseen yrityksissä. Ohjelmiston paras ominaisuus on, että sen avulla käyttäjä voi valmistaa räätälöityjä laadunäyttelyitä, jotka vastaavat yritysprofiilia ja tuotekuvaa. Työkalu on erittäin tehokas tarjoamalla ominaisuuksia, joita käytetään keittämään näyttäviä dioja merkkituotteiden näyttelyyn. Nämä merkkituotteet, jotka edustavat yrityksen imagoa, ovat paljon parempia kuin tavalliset dioja, jotka on valmistettu yksinkertaisella powerpoint-välineellä.

Työkalulla on muita houkuttelevia ominaisuuksia, kuten:

 • Räätälöidyt ja tuotemerkkejä vastaavat esitykset
 • Pilvipohjainen työkyky
 • Analytics informaatiotutkimusta varten
 • Verkkokokousten johtaminen
 • Online- ja offline-alusta esitysten toimittamiseen kytkettyjen laitteiden kautta
 • Toistaa videon erittäin hyvin
 • Voidaan käyttää mukauttamaan vanhoja dioja mieltymysten ja standardien mukaan
 • Diajen tuominen ja muokkaaminen mistä tahansa ohjelmistosta ja verkkotunnuksesta on helppoa

Ohjelmisto on tarkoituksenmukaisesti suunniteltu myynti-, markkinointi- ja muille liiketoimintaan liittyville ammattilaisille.

 1. ClearSlide / SlideRocket

ClearSlide osti SlideRocketin vuonna 2013, kun ohjelmisto esti uusia käyttäjiä käyttämästä alustaa. Mutta nyt online-esitysalustaa voidaan käyttää mistä tahansa laitteesta, ja sen avulla käyttäjät voivat luoda, jakaa, hallita ja mitata esityksen. Paras tekijä ohjelmisto on, että se on sisäänrakennettu SaaS-mallin ominaisuuksia. Alusta ei salli itsenäisiä rekisteröintejä sen jälkeen kun se on integroitu ClearSlideen. Vaikka verkkopohjaisen alustan täysimääräinen käyttö vaatii maksuja ja ilmaiset vaihtoehdot ovat rajoitetut, SlideRocketista valmistetut diat ovat erittäin houkuttelevia ja tarttuvia. Mitä korkeammat hinnat, sitä parempia vaihtoehtoja sen kanssa on. Myyntiyhteistyö tiimin jäsenten kanssa on erittäin ainutlaatuinen ominaisuus. Paras osa alustaa on sen kyky toimittaa animaatioita diasiirtovaiheessa. Koko diaesitys näyttää Flash-tiedolta kuin PowerPointilta. Alusta voidaan yhdistää Keynote-, PDF-, Excel-, PowerPoint- ja muihin tiedostomuotoihin käyttäjän avuksi. Diaja voidaan jakaa ja videon toistaminen on kakkurata. Käyttöliittymä on vähän monimutkainen uusille käyttäjille, ja ilmaiset vaihtoehdot ovat hyvin rajalliset. Työkalu on erinomainen markkinointiin ja myyntiin liittyviin laatutapahtumiin.

 1. Prezi

Prezi varastaa asiakkaita ja seuraajia PowerPoint-tukikohdasta valtavilla ponnisteluillaan ja uusien tekniikoiden ja ominaisuuksien omaksumisasteella. Yhtiö tekee valtavan aloitteen suurten nimien sponsoroimiseksi ja huomiota saamiseksi maailmanlaajuisesti. Prezin paras ominaisuus on vertaansa vailla olevat siirtotehosteet, jotka tukahduttavat diaesityksen tunnelman tasaisella videon katselukokemuksella käyttämällä Pathway Points -sovelluksia diojen sijaan. Paremmat animaatio- ja tyylivaihtoehdot tuottavat laatikosta dioja, joilla on hyvä vaikutus katsojien mieleen.

Tämä työkalu valmistaa dioja elokuvamaisessa tilassa, joita voidaan toistaa useilla laitteilla. Se on erittäin kätevä käyttää ja työ voidaan jakaa myös helposti. Diajen mukauttaminen voi olla vaikeaa, mutta sitä voidaan käyttää monille tyylilajeille, kuten kouluttajille, opiskelijoille, puhujille ja yritysammattilaisille.

 1. SlideShark

SlideShark on sovellus toimitukseen eikä ohjelmistojen suunnitteluun. Alusta pystyy toimittamaan ja esittämään millä tahansa työkalulla suunniteltuja dioja tehokkaasti hyväksyttyjen laitteiden kautta. Esityksen räätälöinnin kyvyttömyyden varjostae kyky esitellä dioja suurella joustavuudella laitteiden valinnassa. Muut ominaisuudet, jotka tekevät siitä houkuttelevan sovelluksen käyttäjille, ovat:

 • Pilvitallennusominaisuudet
 • Integrointi laitteisiin
 • Eläviä jakamisvaihtoehtoja
 • Näkymien seuranta
 • Web-esitys ja lähetys
 • Merkinnät, jotka luovat valmiuden dioihin
 • Sisäänrakennettu lähetystila

SlideSharkin maksettu versio on nimeltään Business Pro, ja sitä voidaan käyttää verkkoseminaarien toimittamiseen. se on erittäin hyvä alusta myynnille ja yksityiselle ammattilaiselle.

 1. PowerPoint

Tämä ohjelmisto ei tarvitse esittelyä, koska me kaikki olemme tuttuja Microsoft-tuotteelle. Vanhasta ajasta lähtien tämä ohjelmisto on hallinnut laadukkaiden esitysten markkinoita kuin keisari. Jokainen päivitetty Microsoft Office -versio tuo hymyn käyttäjille, kun he löytävät uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat ja parantavat heidän työtä.

Diojen tuottaminen tavanomaisin tavoin ja siirtymäominaisuuksien käyttöönotto on helppoa PowerPointin kautta, koska se on erittäin käyttäjäystävällinen. Kuten näemme tässä segmentissä, on paljon kilpailijoita, joilla on erilaisia ​​innovatiivisia ominaisuuksia, mutta kun yksinkertaisuuden aihe tulee, PowerPoint on kuuma kakku.

 1. Haiku-kannella

Haiku Deck on mallipohjainen ohjelmisto, jota voidaan kuvata siirtymäalustana PowerPointin ja CustomShow: n välillä. Tämän ohjelmiston avulla laaditut esitykset ovat tyylikkäitä mallisuunnitteluun nähden. Siinä on noin 35 mallia, joiden kanssa voi työskennellä, ja mukana on 35 miljoonan valokuvan varastossa. Valtavaa valokuvakokoelmaa voidaan käyttää dioissa interaktiivisuuden ja mielenkiintoisuuden lisäämiseksi. Haiku-kansi on helppo käyttää. Vaihtoehdot ja toiminnot ovat erittäin käteviä valmistaa dia nopeasti. Alustaa ei voida käyttää offline-tilassa, mikä on pieni haitta.

 1. SlideDog

SlideDog ei ole diojen säveltäjä, mutta esiintyjä sanan mukaan. Se on parempi esitysväline, jonka avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Joo! Se on totta. Vallankumouksellinen alusta on kiehtova ja yhdistää esittelijän suoraan yleisön kanssa suorien kyselyiden, yleisön välittömien palautteiden, diojen jakamisen ja SlideDog-kaukosäätimen sovelluksen avulla esityksen ohjaamiseksi matkapuhelimen avulla. Kaikkia näitä ominaisuuksia voidaan käsitellä ja ottaa käyttöön itse sovelluksella. Tähän päivään mennessä SlideDogiin sisällytetyt ominaisuudet pitävät sitä markkinoilla olevan samanlaisen ohjelmiston käyrän edessä.

Sovellus pystyy käsittelemään kaikenlaisia ​​asiakirjoja, laadukkaita esityksiä, videoita ja kuvia ja sijoittamaan ne luetteloon, jota voidaan mukauttaa jopa esityksen keskelle. Esityksen saumaton toisto ja korkean tason yleisövuorovaikutusominaisuudet sisältyvät SlideDogin ilmaiseen versioon. Ei, ohjelmisto voi vaikuttaa siihen syvälle yleisön mieleen, jolloin he tuntevat olevansa tärkeä osa esitystä.

 1. Dia Bureau

Slide Bureau on diojen suunnitteluohjelmisto, jonka avulla voit valmistaa dioja käytettävissä olevien mallien perusteella. Ohjelmistolla saatavilla olevat mallit ovat erilaisia ​​kuin muut alustat, mutta tämä tie ei pysty tuottamaan räätälöityjä dioja, joita tarvitaan brändipohjaiseen imagoon. Se on perinteinen työkalu, kuten PowerPoint, ja käyttöliittymä on riippuvainen esiasennetuista malleista. Ominaisuudet ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä ja sitä voi käyttää kuka tahansa taustasta ja teknisestä tiedosta riippumatta. Opettajat, mentorit, ammattilaiset ja yrittäjät käyttävät sitä laajalti. Ohjelmisto on rajoitettu iOS-pohjaisiin järjestelmiin, kuten iPads. Brändin mainostaminen mallipohjaisilla dioilla ei ole mahdollista tällä ohjelmistolla.

 1. Powtoon

Jos haluat kutistaa yleisön hauskaa puhetta tai haluat vetää heihin piilotetun lapsen ulos, Powtoon on paras online-ohjelmisto, jota voidaan käyttää ja valmistella huomattava laatikkoesitys interaktiivisilla, opettavilla tai hauskoilla animaatioilla. Vaikuttavat dia-päivät näyttävät ohitse, kun animaatio vie pääsyn esitysmaailmaan. Voimaa voidaan käyttää kaiken tyyppisissä mukavissa esityksissä genreistä riippumatta, jos käyttäjällä on intuitiivinen mieli. Voit helposti unohtaa luettelopisteiden, nuolenpäiden ja mallien vaivat, koska koko verkkoalusta antaa sinun luoda oman räätälöidyn animoidun esityksen kertoaksesi tarinan tai kuvataksesi ideasi. Animaation sisällyttäminen voi vaikuttaa vähäiseltä, mutta vaikutus yleisöön on suurempi kuin millään muulla alustalla tai ohjelmistopohjaisella esityksellä.

Videot selittävät kaiken, ja esittäjän ei tarvitse joutua sanomaan sanaa. Verkkoanimoivan alustan peruskonsepti on parantaa ymmärrystä piirustusten ja liikkuvien kuvien avulla. Videoilla on ehdottomasti parempi käsitys kerronnan tarkoituksessa. Lopulta juontaja voi selittää ja vastata kaikkiin kyselyihin yleisön puolella. Powtoon integroituu oikein Google Driveen ja työ voidaan jakaa helposti.

Powtoon on täydellinen opettajille ja kouluttajille tai jollekin, joka haluaa välittää viestin esityksen kautta. Se on myös erittäin hyödyllinen kouluttajille ja liike-elämän ammattilaisille.

 1. pääajatus

Keynote on vaihtoehto PowerPoint-ohjelmistolle ja toimii iOS-järjestelmissä, mikä on käytännössä haittapuoli. Siinä on sisäänrakennettu 30 mallia, joita voidaan käyttää toimimaan, ja se on ominaisuuksien suhteen edullinen. Järjestelmässä on varastoituja kuvia, joita voidaan käyttää dioissa. Se rakentaa dioja erittäin käyttäjäystävällisessä ilmapiirissä ja mahdollistaa työn jakamisen. Alusta mahdollistaa myös animaatiot materiaalin kiinnostavammaksi tekemiseksi.

 1. Kinetiikka

Esittelyn valmistusohjelmiston kinetiikkamalli on suunniteltu erityisesti liiketoiminnalle. Tehokkaat ominaisuudet antavat käyttäjälle mahdollisuuden liiketoimintakeskeiseen esitykseen, joka on voinut ladata tiedostoja ja lähettää postitse potentiaalisille asiakkaille. Sitten sitä voidaan seurata tulosten arvioimiseksi. Se toimii hyvin markkinoinnin ammattilaisille, koska palautteiden saaminen on helppoa.

 1. Tietovisio

Uusin pelaaja kaupungissa, joka tarjoaa täydellisen paketin loistavaan esitykseen, on Knowledge Vision. Ohjelmiston mukana tulee täydellinen työkalukokoelma, joka on osoittautunut erittäin käteväksi yritykselle. Ohjelmistoa voidaan käyttää myös videoiden luomiseen tarvittaessa. Mallit ovat muokattavissa vaatimusten mukaisesti, jotta raita voidaan asettaa tuotekuvan mukaisesti. Tällä ohjelmistolla on pilvipohjainen toimintakyky ja se käyttää Web-casting-ominaisuuksia.

 1. GoAnimate

Powtoonin suurin kilpailija GoAnimate antaa käyttäjän myös sisällyttää videopohjaisia ​​hienoja esityksiä erilaisiin yritystoimintaa ja koulutusta koskeviin tarkoituksiin. Työkalu on niin helppokäyttöinen, ja aloittelija voi keksiä ammattimaisen videon luodakseen hienoja esityksiä yleisön kasvattamiseksi. GoAnimaten houkuttelevin osa on sen noudattaminen muihin sovelluksiin. Asennus tulee erittäin alhaisella budjetilla ja erittäin kustannustehokas aloittelijoille.

 1. Emaze

Emaze todella hämmästyttää käyttäjiä kyvyllään tuottaa mukavia esityksiä sisäänrakennetuilla apt-ominaisuuksilla. Tuote on halpa ja parempi pienen budjetin toimintoihin. Se on todella suunniteltu tavallisille käyttäjille. Ohjelmisto tarjoaa paremman visualisoinnin kuin tavalliset PowerPoint-mallit ja se toimii kaikentyyppisissä käyttöjärjestelmissä.

johtopäätös

Tätä näkökohtaa varten on paljon vaihtoehtoja, ja tulevaisuudessa tulee paljon enemmän. Koko konsepti perustuu asianmukaiseen viestintätapaan yleisön kanssa. Ohjelmiston tai verkkoalustan valinta riippuu täysin käyttäjän sovelluslajista. Riippumatta siitä, mitä pohjaa käytetään, esityksen on oltava informatiivista, vuorovaikutteista ja inspiroivaa, jotta yleisö voi oppia ja nauttia rinnakkain. Menestyvä esitys tuo suosionosoituksia ja kohteliaisuuksia asianmukaisen tiedon toimittamisen jälkeen. Esityksessä on oltava koristeiden lisäksi hyvää materiaalia, jotta kiehtoo yleisö ja saa kiitosta suurenmoisten ponnistelujen takia. Tunne yleisösi hyvin ja suunnittele täydellinen esitys ja voita sydämet.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas laadukkaasta esitysalustasta, jota voidaan käyttää mistä tahansa laitteesta, ja antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda, jakaa, hallita ja mitata esityksiä. Nämä ovat seuraavat ulkoiset linkit, jotka liittyvät laatuesityksiin.

 1. 4 parasta tapaa tehdä tehokas esitys Powerpointin avulla
 2. 8 vinkkiä hämmästyttävien MS PowerPoint -esitysten luomiseen
 3. Esittelytaitojen koulutus - kuinka sitä kehitetään tehokkaasti