Johdanto RabbitMQ-vaihtoehtoihin

Tässä artikkelissa nähdään RabbitMQ-vaihtoehtojen pääpiirteet. RabbitMQ: lla on monipuolinen viestintäjärjestelmä ja se toimii monikäyttöisenä välittäjänä. Mutta se joskus epäonnistuu korkean viiveensä vuoksi ja erittäin hidas prosessissa. RabbitMQ: n käyttöönotto ja hallinta on liian pitkä prosessi. Sitä ei voida asentaa moduuleina, se voidaan asentaa vain koneisiin, sitten se toteutetaan elävässä ympäristössä. Viestin toimitus ei ole varmaa, se johtaa tietojen menetykseen. Laitteiden välistä suhdetta olisi hallittava tehokkaasti.

15 suosituinta vaihtoehtoa RabbitMQ: lle

Monet ihmiset etsivät vaihtoehtoja RabbitMQ: lle sen vähäisten rajoitusten takia. Ihmiset tarvitsevat viestijonon, mutta heidän on vaikea valita. Jotkut ohjelmistot on lueteltu alla vaihtoehtona RabbitMQ: lle.

1. Google Cloud Pub

Se on skaalautuva, yksinkertainen ja luotettava perusta analyyttisiin tarkoituksiin lineaarisilla tietokonejärjestelmillä. On olemassa monia edistyneitä ominaisuuksia, joita on vaikea löytää muista sovelluksista. Sillä on parempi tuki ja hyödyllisempi kuin RabbitMQ.

2. Amazonin MQ

Se on Apache ActiveMQ: n hallittu viestinvälittäjä, jonka asennus on helppoa ja joka toimii viestinvälittäjänä pilvessä. Se ei tarvitse erityistä hoitoa viestijärjestelmän määräajoin tapahtuvalle hallinnalle tai ylläpidolle. Sitä käytetään joukkoviestintäpalvelujen lähettämiseen.

3. IBM MQ

IBM MQ on muodollinen viestin väliohjelmisto, joka lyhentää monien sovellusohjelmien ja useille alustoille hajautetun tiedon integrointia. Se käyttää viestijonoa tiedon jakamiseen ja tarjoaa ainutlaatuisen viestintäratkaisun pilvijärjestelmille, Internet-laitteille ja mobiiliympäristöille. Yhdistämällä kaikki komponentit käytännöllisesti katsoen vaatimattomasta laitteesta monimutkaisimpiin kaupallisiin sovelluksiin. Se lisää reagointikykyä ja reaaliaikaisia ​​tapauksia ja vähentää riski- ja valvontakustannuksia. Sitä tarjotaan edistyneinä ja vakiona.

4. Mulesoft Anypoint -alusta

Se on kattava vaihe, jonka avulla yritykset voivat ymmärtää yrityksen muutoksen sovellusohjelmarajapinnan ja valonlähteiden diodiyhteyden kautta. Tämä on yhtenäinen, mukautuva integraatioalusta, joka vastaa vaikeimpiin yhteyksien häiriöihin ohjelmistojen välillä palveluna, palvelukeskeisenä arkkitehtuurina ja sovellusohjelmarajapintana.

5. Apache Active MQ

Se on kuuluisa ja vaikutusvaltainen avoimen lähdekoodin viestipalvelu ja integraatiomallien palvelin. Se tarjoaa parempaa tukea ja käytännöllisempää, mutta on erittäin kallista liiketoimintavaatimusten täyttämiseen.

6. Apache Kafka

Se on saatavana avoimen lähdekoodin alustana, jonka toteuttaa Apache Software Foundation, joka on komentosarja Java ja Scala.

7. Nolla MQ

Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn asynkronisessa viestintäallassa, keskittyen käytettäväksi hajautettuissa tai rinnakkaisissa sovelluksissa. Se tarjoaa myös viestijonon monipuolisia palveluita ja voi toimia ilman välityskomponenttia. Se tukee ohjelmointikieliä, kuten C #, Python, C ja Java. Se palvelee monia verkkoinfrastruktuureja, joilla on alhaiset riippuvuudet ja jotka sopivat android-sovelluksiin. Se on erittäin nopea toteuttaa ja vastaa muuta nopeaa väliohjelmistoa, kuten RabbitMQ. Se voidaan aloittaa yksinkertaisella koodilla ja voidaan toteuttaa ilman välittäjää.

8. Azure-aikataulu

Sen avulla käyttäjä voi kuvata pilvessä suoritettavat toiminnot ja ajoittaa toiminnot automaattisesti. Sen avulla käyttäjä voi luoda työpaikkoja pilviympäristössä ja suorittaa Azure-palvelun sisäisiä ja ulkoisia alustoja, kuten HTTP-päätepisteitä, Azure-tallennusjonoja, viestien jakamista ja palveluväyläjonoja.

9. Apache Qpid

Se on saatavana avoimen lähdekoodin viestintäjärjestelmänä, joka on kehitetty ottamaan käyttöön Advanced Message Queuing Protocol. Se tukee suuria määriä viestintäpalveluita, joita siirretään Internetin välityksellä. Se tarjoaa viestintätyökaluna verkkopohjan, joka on käyttäjäystävällinen ja toimii ilman häiriöitä. Viestintäsolmujen hallintaan on otettu käyttöön monia ominaisuuksia. Virtuaalinen solmu on mahdollista toteuttaa helposti.

10. TIBCO-yritysviestipalvelu

Java-viestipalvelun standardien mukaisesti välittäjä sallii ja tukee helposti kaiken tyyppisiä sovelluksia. Se on suunniteltu jakamaan nopeasti viestit JMS-versioiden 1.1 ja 2.0 kalibrointien avulla muiden sovellusten yhteensopivuuden tarkistamiseksi, ja myös tuskin linkitetyt vähiten aikaa, yleiskustannuksia ja kustannuksia varten. TIBCO-viestijono tukee jatkuvaa integrointia erilaisille alustoille, mikä vähentää prosessin pullonkauloja, mikä puolestaan ​​lisää skaalautuvuutta ja tukee käyttäjää reagoimaan nopeammin tapahtuviin muutoksiin. Viestinvälitysjärjestelmä on luotettava ja tarjoaa helpon konfiguroinnin ja hallinnan verkon tai omaisuuden kautta. Vikasietoisen ominaisuutensa vuoksi se houkuttelee ihmisiä ja merkitsee sitä erittäin saatavana.

11. Solace Pubsub +

Se on viestinvälittäjä, jonka avulla käyttäjä voi muodostaa välitöntä ajaa tietoliikenteen hybridipilven mikropalvelujen ja sovelluksen välillä hyödyntämällä avoimen lähdekoodin sovellusohjelmointirajapintaa ja siihen liittyviä protokollia.

12. Azure-jonovarastointi

Tämä viestijärjestelmä tarjoaa viestinnän jononsäilön ja pilvisovellusten komponenttien välillä, mikä antaa käyttäjälle asynkronisen viestijonon jonossa pilviympäristössä toimivien, työpöydällä ja mobiilisovelluksissa toimivien asennettujen ja kytkettyjen komponenttien väliseen vuorovaikutukseen. Se tarjoaa erityisominaisuuden tallennusjärjestelmien varmuuskopiointiin.

13. IBM MQ pilvessä

Tämä on kaupallinen viestintäjärjestelmä, joka tarjoaa turvallisen ja luotettavan viestipalvelun useiden pilvialustojen yli. Se on käyttäjäystävällinen ja saatavana integrointityökaluilla.

14. Raudan MQ

Viestijärjestelmä tarjoaa johdonmukaisen tavan toimia vuorovaikutuksessa komponentti- ja palvelusovellusten välillä. Tämä on erittäin saatavissa, vaaditaan suunnitelmaltaan, toimittamalla ajallaan, viivettä viivettä ei suunnitella parhaalla mahdollisella tavalla. Teollisuus on mieluiten se, joka tarjoaa pilvipohjaisia ​​ratkaisuja trendikkäiseen sovellusinfrastruktuuriin.

15. Alibaban pilviviestijono

Tämä on suunniteltu hajautettuna viestijonona, joka palvelee ilman riippuvuuksia ja isännöi täysin Alibaban pilvialustalla. Sen on kehittänyt Alibaba. Tämä viestijärjestelmä tukee jatkuvia palveluita mikropalvelujen, palvelimettomien sovellusten ja hajautettujen järjestelmien viestipohjaisessa asynkronisessa viestinnässä, joilla on niukasti kytkentä ja parannettu saatavuus. Se on erinomainen väliohjelmajono, jolla on suuri skaalautuvuus ja joka siirtää tietoja nollahäviöllä. Toteutus on yksinkertaista ja kannattavaa.

johtopäätös

Markkinoilla on saatavana useita ohjelmistoja vaihtoehtona RabbitMQ: lle. Asiakkaan on itse valittava ohjelmistonsa liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Ohjelmiston tulisi olla luotettava ja johdonmukainen ja sen pitäisi myös tarjota nopea viestintä.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas RabbitMQ Alternatives -sovellukseen. Tässä keskustellaan 15 parhaasta RabbitMQ-vaihtoehdosta, kuten Google Cloud Pub, Amazon MQ, IBM MQ jne. Voit myös käydä läpi muut ehdotetut artikkelimme saadaksesi lisätietoja -

  1. Luettelo SOA-vaihtoehdoista
  2. Google Cloud Platform | Tärkeys | hyötyjä
  3. Teollisuuden 7 suosituinta JMeter-vaihtoehtoa
  4. Luettelo vaihtoehdoista Asanalle