Android-sovellukset korkeakouluopiskelijoille - android-käyttöjärjestelmän myötä elämästä on tullut tasaisempaa ja pitkälti mukavaa. Voit hankkia uusimmat android-sovellukset melkein jokaiselle nykyiselle tarpeelle.

Olipa kyse kaloripolton mittaamisesta tai pankkitoimintojen suorittamisesta ja monista muista, voit hallita kaikkea sormenpäälläsi älypuhelimesi android-sovelluksella. Kun ihmiset luottavat yhä enemmän käyttöjärjestelmään, yhä enemmän android-sovelluksia on tulossa erilaisiin toimintoihin. Opiskelijoille on tarjolla erilaisia ​​hienoja Android-sovelluksia, jotka auttavat heitä kiireisessä elämässä.

Tässä mainitaan parhaat opiskelijoiden android-sovellukset, joita monet ihmiset käyttävät nyt teini-ikäisenä ja myös sen jälkeen.

Android-sovellukset jokaiselle oppilaitokselle -

Tasker

Jos sinulla on tapana unohtaa asiat, Tasker on ehdoton sovellus sinulle. Se toimii muistutuksena sinulle tai automaattisena työkaluna, joka toimii ympäristösi mukaan. Se voi tunnistaa ympäristösi ja vastata sen mukaan. Syötä vain toimet, jotka haluat tehdä tietyssä ympäristössä, ja sitten se tekee kaiken automaattisesti.

Kuvalähde: google playstore

Jos haluat tarjota yksinkertaisen esimerkin, jos olet kirjastossa ja olet unohtanut asettaa puhelimesi hiljaiseksi, Tasker-sovellus tekee sen puolestasi. Samoin, jos olet kuntosalilla ja kuntosalillasi on Wi-Fi, aseta sovellus siten, että kun käyn kuntosalilla, puhelimesi Wi-Fi kytketään päälle.

Sovellus näyttää ja kuulostaa älykkyyden ihmeeltä ja on todella hauska käyttää. Mutta kyllä, jos osaat käyttää sitä oikealla tavalla, varmasti monet ongelmasi voidaan ratkaista helposti. Voit ottaa tämän sovelluksen ystäväksi, joka pelastaa sinut aina kiusallisista tilanteista, joita voit kohdata eri paikoissa älypuhelimesi takia.

Suositellut kurssit

 • iPhone-sovellusten sertifiointikoulutus
 • Ammattimainen Photoshop-suunnittelukurssi
 • Android-sovellusten verkkokoulutus

Minttu

Jos olet opiskelija, se ei tarkoita, että sinulla ei ole taloutta, hallitse. Teini-ikäisten sanotaan olevan valppaampia ja aktiivisempia, jos he seuraavat rahaa. Heillä on rajoitettu määrä rahaa ja valtava määrä toimintoja hallita. Joka kuukausi voi olla ystäväsi syntymäpäivä, saatat tarvita rahaa projektiisi tai ehkä muihin henkilökohtaisiin käyttötarkoituksiin. Joka tapauksessa vanhemmat odottavat sinua hallitsevan kaikkea sinulle annetussa taskussa.

Kuvalähde: google playstore

Täällä sovellus Mint voi todella auttaa sinua. Se voi toimia henkilökohtaisena kirjanpitäjänäsi ja seurata taloudellista toimintaa. Se auttaa sinua pitämään budjetin, mikä on taskurahasi ja mitkä ovat menot, joita sinun täytyy hallita tuolla summalla. Useat Rahapaja-sovellusta käyttäneet opiskelijat ovat myös väittäneet, että Rahapajan ansiosta he pystyivät säästämään jonkin verran rahaa jopa kuluttaessaan erilaisia ​​asioita.

Jos olet huolissasi kaikkien taloustietojesi turvallisuudesta ja suojaamisesta, sinun pitäisi tietää, että Mint mukana tulee salasanasuojaus. Siksi kukaan ei voi kurkistaa budjettisuunnitteluun ilman lupaasi.

Ahkera

Tämä on toinen tärkeä osa parhaita Android-sovelluksia korkeakouluopiskelijoille. Usein on niin tapahtunut sinulle, että olet unohtanut suorittaa tehtävänsä ja viime hetkellä kiirehtää täyttää ne jotenkin. Nyt sinulla on henkilökohtainen laite, joka muistuttaa sinua odottavista tehtävistäsi ja lähestyvistä koeajoista.

Syötä vain toimeksiannon lähetyspäivämäärät ja myös tentit. Hakemus antaa sinulle ilmoituksia muutamaa päivää ennen määräaikaa. Mitä muuta tarvitset, jotta elämäsi olisi mukavaa, kun sinulla on tämä sovellus muistaaksesi tehtävistäsi ja kokeistasi johtuvat asiat?

Jos luulet, että sovellus muistuttaa sinua vain tehtävistäsi ja tenttipäivämääristä, pidä hetki. Se tarjoaa sinulle myös joukon muita ominaisuuksia, jotka sinun on huomannut Android-sovelluksessa Tasker.

Jos olet unohtanut pitää puhelimesi hiljaisena ennen luokkaan tuloa, sovellus tekee sen puolestasi. Ainoa mitä sinun on syöttää, on luokan sijainti sovelluksessa ja aktivoida muistutus puhelimen hiljentämisestä joka kerta. Joten kun seuraavan kerran unohdat pitää puhelimesi hiljaa luokassa, sinun ei tarvitse huolehtia puhelimesi äkillisestä soitosta, koska Studious-sovelluksen on aina pitänyt asettaa puhelimesi hiljaiseksi astuessasi luokan ovelta. .

SlideShare

Nykyään korkeakouluopiskelumateriaalit tulevat yleensä esitysten muodossa. Tämä muoto on helppo ymmärtää ja myös ylläpitää. Jotta tästä olisi entistä helpompaa tutkia kaikkia näitä materiaaleja hyvin, on Android-sovellus SlideShare.

Kuvalähde: google playstore

SlideShare oli ensinnäkin esityksen isäntäalusta, jonka on nyt ottanut sosiaalinen sivusto LinkedIn. SlideShare keksi myös sulautumisen jälkeen android-sovelluksia, joita voidaan käyttää älypuhelimellasi. Voit tarkastella esityksiäsi nyt ja milloin tahansa, vain tämän sovelluksen avulla.

Ainoa asia, jota et saa tähän sovellukseen, on mahdollisuus luoda uusia tiedostoja tai esityksiä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että voi olla, että sovellus on kehitetty opiskelijoiden läpi käydäkseen tutkia opintomateriaalejaan ja esityksiään.

Et voi vain avata esitystäsi tässä sovelluksessa, mutta voit myös katsella sisältöä ja jakaa niitä muiden sitä tarvitsevien ystävien kanssa. Voit myös tallentaa esityksen laitteellesi tämän sovelluksen kautta, jotta voit myös opiskella offline-tilassa.

Wolfram Alfa

Suurin osa oppilaista on tänään unohtanut viitata sanakirjaan tai tietosanakirjaan etsiäkseen asioita, joita he eivät tiedä. Erittäin helppo tapa, jota opiskelijat nykyään pitävät, on etsiä tietoa Googlesta. Mutta tiedonhaku voi nyt olla helpompaa android-sovellusten WolframAlpha avulla. Se on itse asiassa kokoelma tietoa ja kaavoja eri aiheista.

Kuvalähde: google playstore

Sovelluksella on vankkaa tietoa tietystä aiheesta yhdistämällä tietoa eri tietolähteistä.

Esimerkiksi, jos haluat tietää aiheesta 'A', saatat saada useita kuvauksia aiheesta Googlessa. Mutta sovelluksessa WolframAlpha on oltava yhdistetty erilaisia ​​kuvauksia eri lähteistä ja tarjota sinulle kompakti kuvaus.

Kun teet hakuja Googlessa, saatat saada useita pisteitä ja linkkejä, jotka voivat olla hämmentäviä sinulle. Jos etsit luotettavaa sovellusta, josta saat helposti tietoa eri aiheista astrofysiikasta sosiaalitilastoihin ja moniin muihin, WolframAlpha-tiedoston tulisi olla tarkka nimi. Voit asentaa sovelluksen Android-laitteeseesi, ja se on kuin sinulle kumppani, johon voit luottaa ja etsiä mitä tahansa tietoja mistä tahansa aiheesta.

laske

Monet ihmiset pitävät iOS: n sovelluksia hyvännäköisinä ja niillä voi olla eroja verrattuna android-sovelluksiin. Mutta kun tarkastelet android-sovelluksia Calcua, saatat haluta ajatella toista asiaa.

Kuvalähde: google playstore

Calcu voidaan pitää täydellisenä esimerkkinä android-sovelluksista, joita on kaunis katsoa ja jotka myös toimivat hyvin. Jos olet opiskelija, tämän sovelluksen käyttäminen älypuhelimellasi ei ole vain tarve, mutta se on myös suuri tuki sinulle monta kertaa. Nyt saatat ajatella, että älypuhelimilla on jo laskin, mikä on tämän sovelluksen tarve.

Joten vastaamiseen tähän kysymykseen on useita Calcun ominaisuuksia, jotka voidaan tietää.

 • Sovellus on kooltaan pieni ja myös yksinkertainen ja tyylikäs. Siten sinun ei tarvitse tehdä paljon rasitusta päähäsi ymmärtääksesi sovelluksen toiminnan.
 • Toiseksi, toisin kuin mobiililaskuri, Calcu-sovelluksessa on sekä normaalit laskintoiminnot että tieteellisen laskimen toiminnot.
 • Yksi sovelluksen tärkeimmistä ominaisuuksista on se, että se voi tallentaa laskentahistoriasi, jotta voit tarvita sitä lähitulevaisuudessa.

Auringonnousu

Laskurin tapaan myös älypuhelimellasi on kalenteri, mutta silti Google Play -kaupassa on käytettävissä useita kalenterisovelluksia. Yksi sellaisista kalenterisovelluksista, joita todella kehitetään opiskelijoille, on Sunrise.

Kuvalähde: google playstore

Tämä sovellus on paljon erilainen kuin mikään muu Android-kalenterisovellus. Saat sovelluksesta useita ominaisuuksia, joita et välttämättä saa muissa Android-kalenterisovelluksissa. Puhtaan käyttöliittymän lisäksi sovellus tarjoaa sinulle joukon sellaisia ​​ominaisuuksia, joista voi olla apua opiskelijoille monin tavoin.

Kalenterisovellus Sunrise on integroitu sosiaalipalveluihin, kuten Facebook ja LinkedIn, pitämään kirjaa erilaisista tapahtumista. Sen lisäksi, että muistutat ja tarjoat hälytyksiä erilaisista tapahtumista, se tarjoaa myös muita ominaisuuksia.

 • Voit koristaa älypuhelimen sovelluksen aloitusnäyttö-widgetillä.
  • Voit myös käyttää sovellusta samoilla työpöydän ominaisuuksilla, jos et jollain tavoin pysty käyttämään sitä älypuhelimellasi.

IFTTT

IFTTT tarkoittaa tosiasiallisesti päivittäistä termiä, jota käytät "Jos tämä niin". Android-sovellus IFTTT antaa sinun luoda sellaisia ​​yhteyksiä kahden asian välillä, joita sinun ei tarvitse joutua vaivaamaan eri tilanteista.

Kuvalähde: google playstore

Sinun tarvitsee vain syöttää sovellus, joka vaadittavat komennot ja sovellus alkaa toimia automaattisesti, jotta sinun ei tarvitse kohdata minkäänlaisia ​​ongelmia eri tilanteissa.

Esimerkiksi, jos on tulossa sadetta ja tiedät, että verkko on alhaalla, syötä tämä komento IFTTT: ssä. Tällä tavalla aina, kun on tulossa sadetta tai on odotettavissa sadetta, sovellus ilmoittaa sinulle tulevasta sateesta, jotta voit lähettää kaikki tärkeät viestit muutama tunti ennen, jotta vältetään huonot verkkoolosuhteet.

Samoin, jos olet syöttänyt IFTTT-sovelluksissa kuvien automaattista lähettämistä tietystä sosiaalisen verkoston kansiosta, niin se tapahtuu, kun napsautat kuvaa ja tallennat sen mainittuun kansioon.

Siten pystyt hallitsemaan elämääsi tehokkaasti IFTTT-sovelluksella.

Evernote

Evernote on yksi hyvin tunnetuista android-sovelluksista, joita useat käyttäjät käyttävät nyt. Tämä on sovellus, jonka avulla voit suorittaa valtavan määrän ominaisuuksia älypuhelimellasi. Se auttaa sinua ottamaan kuvia; tee muistiinpanoja ja monia muita helposti, jotta sinun ei tarvitse etsiä kaikkia näitä työkaluja älypuhelimesta.

Kuvalähde: google playstore

Siinä on myös ominaisuus, jonka perusteella voit tehdä muistiinpanoja omalla käsialalla. Myös täällä voit yhdistää sekä käsialan että kirjoittamisen. Voit myös lisätä tähän kaavioita ja muita kaavioita.

Ajoittain on kehitettävissä hyviä määriä android-sovelluksia. Mutta jos haluat tietää parhaista Android-puhelimien sovelluksista opiskelijoille, niin edellä mainitut sovellukset voidaan varmasti nimetä. Mainittujen sovellusten lisäksi Google Play Kaupassa on saatavana myös monia muita android-sovelluksia, joita opiskelijat voivat käyttää. Jotkut näistä sovelluksista ovat Scribd, CliffsNotes, Mathway, EasyBib, SelfControl ja monet muut.

Toivon, että tämä tieto Apps-ohjelmista opiskelijoille osoittautuu hyödylliseksi sinulle!

Suositeltava artikkeli

Joten tässä on joitain aiheeseen liittyviä artikkeleita, joiden avulla saat lisätietoja Android Phone -sovelluksista, joten käy vain alla olevan linkin läpi

 1. Android Apps -säätiö
 2. 9 parasta Android-sovellusta korkeakouluopiskelijoille
 3. 10 suosituinta Android-käynnistyssovellusta (suosittu)