Johdanto parhaisiin Web Analytics -työkaluihin

Tiedot ovat yksi tärkeimmistä ja välttämättömimmistä komponenteista, jotka ajavat yritystä ja tuotemerkkejä ympäri maailmaa.

Siksi yritysten on analysoitava tietoja strategisesti ja kokonaisvaltaisesti, jotta ne voivat mukautua muuttuviin vaatimuksiin ja olosuhteisiin niin asiakkaiden kuin globaalien talouksienkin suhteen.

Siksi tietohallintojen on seurattava tilastoja ja tulkittava tietoja tavalla, joka antaa heidän tehdä hyviä valintoja markkinointikampanjoista ja kasvustrategiasta. Nämä päätökset puolestaan ​​vaikuttavat minkä tahansa yrityksen pitkäaikaiseen menestykseen ja epäonnistumiseen.

Nykyään sekä suuret että pienet tuotemerkit ovat keskittyneet käyttämään erilaisia ​​tietotekniikoita myynnin, varaston, tulevien tilauksien, kulujen ja monien muiden tekijöiden seuraamiseen.

Tämä auttaa tuotemerkkejä näkemään, mihin heidän liiketoimintansa suuntaa ja tarvittavat toimenpiteet, jotta he voivat siirtyä seuraavaan kasvuvaiheeseen.

Mitä ovat verkkoanalyysityökalut?

Web-analytiikkatyökalut ovat sovelluksia, jotka auttavat mittaamaan, keräämään, analysoimaan ja raportoimaan verkkotietoja, jotta voidaan ymmärtää ja optimoida Webin käyttö.

Web-analytiikkatyökaluja ei kuitenkaan käytetä pelkästään verkkoliikenteen mittaamiseen, vaan ne ovat toisaalta loistava työkalu yritystoimintaa ja markkinatutkimuksia varten ja voivat toisaalta parantaa tietyn verkkosivuston tehokkuutta ja käytettävyyttä.

Lisäksi verkkoanalyysisovellukset voivat auttaa yritystä päättämään mainoskampanjoiden tuloksista. Ymmärtämällä verkkosivustolle suuntautuvan liikenteen ja suosion kehityssuuntaukset, brändit voivat saada selkeämmän kuvan markkinatutkimuksesta, joka voi auttaa heitä toteuttamaan parempia ja menestyvämpiä kampanjoita, jotka osoittavat kohdeyleisölle entistä paremmin kuin aiemmin.

Koska markkinoilla on runsaasti verkkoanalyysityökaluja, täydellisen valinta voi olla merkeille erittäin huolestuttavaa. Ja siksi datanhallinnan palkkaaminen on erittäin tärkeää.

Tämä tarkoittaa sitä, että kulutat 100 dollaria verkkoanalytiikkaan, on järkevää käyttää 10 dollaria siitä raporteihin ja tietoihin, kun loput 90 dollaria menee jollekin, joka voi auttaa tuotemerkkejä käsittelemään ja ymmärtämään tietoja.

Tämä johtuu siitä, että jos tuotemerkit eivät pysty käsittelemään tietoja, he eivät pysty panemaan täytäntöön näiden tietojen havaintoja, eivätkä siksi hyötyvät tutkimustuloksista.

Miksi verkkoanalyysityökalut ovat tärkeitä?

Jokainen brändi ymmärtää, että verkkoanalyysityökaluihin ja resursseihin sijoittaminen on tärkeä näkökohta menestyksen varmistamisessa, vain ihmiset ymmärtävät datan todellisen arvon.

Sanomattakin on selvää, että vaikka mainittu organisaatio ei voi käyttää kaikkia verkkoanalyysityökaluja, niiden ymmärtäminen voi auttaa tuotemerkkejä käyttämään merkityksellisiä omiin etuihinsa.

Mutta samalla on tärkeää tietää, että useiden verkkoanalytiikkatyökalujen käyttö voi auttaa tuotemerkkejä saamaan ainutlaatuisia oivalluksia ja lisäämään samalla myös organisaation menestysastetta.

Verkkoanalyysityökalut voivat auttaa brändejä ymmärtämään tietoja strategisella ja kattavalla tavalla, kuin koskaan ennen, riippumatta siitä, onko yrityksesi pieni, keskitasoinen vai suuri.

Koska on todettu, että verkkoanalyysityökalut ovat yritysten menestyksen ja epäonnistumisen perusta, tässä on joitain suosittuja verkkoanalyysityökaluja, jotka voivat auttaa yrityksiä prosessissa.

Web-analyyttiset työkalut:

Parhaat verkkoanalyysityökalut ovat seuraavat:

1. Google Analytics

Yksi suosituimmista verkkoanalyysityökaluista, se tarjoaa tuotemerkeille paljon asiaankuuluvia tietoja verkkosivustojen liikenteestä toisaalta. Se on myös verkkoanalyysi ilmainen työkalu, joten se on ihanteellinen blogeille ja viranomaisten verkkosivustoille.

Google käynnisti Google-analyysin marraskuussa 2005, ja se on nykyään yksi Internetissä eniten käytettyjä Web-analytiikkoja. Lisäksi,

Google Analytics tarjoaa myös kaksi työkalun lisäversiota: tilauspohjainen Google Analytics -palkkio, joka on periaatteessa yrityskäyttäjille, ja Google Analytics mobiilisovelluksille, jonka avulla tuotemerkit voivat kerätä tietoja Android- ja iOS-sovelluksista.

Jotkut Googlen web-analytiikan hyödyllisimmistä elementeistä ovat seuraavat: a. Tämän työkalun avulla käyttäjät voivat nähdä ensin tärkeimmät verkkoanalyysitiedot. b. Google-analytiikan avulla käyttäjät voivat selvittää, mitkä verkkokampanjat tuovat eniten liikennettä ja tuloksia, jolloin brändit voivat mitata yksittäisiä menestyksiä ja epäonnistumisia. C. Google-analytiikan avulla käyttäjät voivat määrittää, missä tietyn verkkosivuston parhaat kävijät sijaitsevat ympäri maailmaa.

Tämä työkalu tarjoaa käyttäjille arvokkaita tietoja siitä, mitä kävijät etsivät verkkosivustolta. Kaiken kaikkiaan Google Analyticsissa on paljon uskomattomia ominaisuuksia, jotka ovat täysin ilmaisia, joten se on erityisen ihanteellinen brändeille / organisaatioille, jotka ovat juuri siirtyneet verkkoanalyysityökalujen maailmaan.

2. Napsauttava

Toinen verkkoanalyysityökalu, Clicky, on ilmainen työkalu vain, kun sitä käytetään yhdessä verkkosivustossa, joka kerää säännöllisesti alle 3000 sivun katselua. Tälle työkalulle on kuitenkin saatavana pro-suunnitelmia, jotka voivat antaa tuotemerkeille pääsyn monipuolisempaan ominaisuusjoukkoon.

Yksi napsautettavien erottuvin ominaisuuksista on, että se tarjoaa tietoja reaaliajassa ja on ajan tasalla. Tämä tarkoittaa, että verkkoanalyysimittareita päivitetään jatkuvasti, jolloin käyttäjillä on täydellinen kuva verkkosivuston toiminnasta ja siitä, miten muuttujat muuttuvat.

Joitakin muita vaikuttavia napsautuksen ominaisuuksia ovat seuraavat: a. Tämän työkalun avulla käyttäjät voivat seurata yksittäisiä kävijöitä. Lisäämällä kävijöiden nimet ja sähköpostiosoitteet, napsautuksella voit seurata kävijöitä kokonaisvaltaisella tavalla. b. Työkalu tarjoaa käyttäjille toimintapohjaisia ​​hälytyksiä kaikille käyttäjilleen. Tavallisten sivua koskevien lämpökarttojen lisäksi

Clicky antaa käyttäjien myös tarkastella lämpökarttoja yksittäisistä vierailijaistunnoista, mukaan lukien segmentointi. Käyttäjät voivat esimerkiksi tarkastella lämpökarttoja vain kävijöiltä, ​​jotka ovat suorittaneet tietyn tavoitteen.

Lisäksi Heatmap-tiedot ovat reaaliaikaisia, mikä tarjoaa hienoa data-analyysiä tuotemerkeille. d. Clicky sallii myös käyttäjien videoanalyyttisen seurannan.

3. Rahapaja

Laajennettava, itse isännöimä verkkoanalyysiohjelma, Rahapaja on yksinkertainen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä. Hallintapaneelien avulla käyttäjät voivat käyttää käyntejä, viittauksia, suosittuja sivuja ja hakuja yhdellä silmäyksellä.

Rahapaja ei kuitenkaan ole ilmainen työkalu, ja se maksaa lähes 30 dollaria per verkkosivusto. Tämän työkalun avulla käyttäjät voivat tarkastella tietoja reaaliajassa.

Lisäksi Peppermill, joka on osa rahapajaa, antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä säätöjä siten, että se on yhteensopiva monien ilmaisten lisäosien kanssa, joita työkalu tarjoaa.

Vaikka rahapaja on korkeatasoinen, se on hieno työkalu, joka on hintansa arvoinen, hämmästyttävän ominaisuuksien ja dataominaisuuksien ansiosta.

4. Kirkon analyysi

Toinen reaaliaikainen verkkoliikenteen analysointipalvelu, Church Analytics, antaa käyttäjille räätälöidä analytiikkaosion tietyille segmenteille tai muille kriteereille. Verkkosivustoanalyysin lisäksi kirkon analytiikka antaa käyttäjille mahdollisuuden seurata myös Twitteriä.

Church Analytics -sovellusliittymä antaa kehittäjille mahdollisuuden tarkastella liikenneanalyysitietoja useissa muodoissa. Johdannaan tietoja monin tavoin, kuten aika ja aikajärjestys, tämän työkalun ovat alun perin kehittäneet Standard Theme Framework -kehittäjät.

5. Kissmetrics

Ainutlaatuinen web-analysointityökalu, Kissmetrics, antaa asiakkaille mahdollisuuden seurata yksittäisten kävijöiden liikkeitä verkkosivuillaan.

Koska käyttäjät voivat seurata yksittäisiä vierailijoita, käyttäjät voivat helposti seurata käyttäytymistä tietyn ajanjakson ajan, tunnistaa tärkeät mallit ja nähdä viimeisimmät viitatut muiden tärkeiden tilastojen joukossa.

Lisäksi tämä työkalu tarjoaa myös aikataulun vierailijoiden toiminnasta, jonka muoto on helppo ymmärtää. Aluksi tämän työkalun käytön aikana se on ilmainen, mutta kuukauden kuluttua suunnitelmat alkavat maksaa 149 dollaria jäljitettävistä tiedoista riippuen.

Tämän työkalun seuraamalla yksittäisiä käyttäjiä niin monimutkaisella tavalla, se antaa brändeille mahdollisuuden luoda segmenttejä, mikä mahdollistaa tehokkaan kohdennetun ja henkilökohtaisen markkinoinnin. Kaiken kaikkiaan kissmetrics on yksi parhaista verkkoanalyysityökaluista, jotka auttavat tuotemerkkejä luomaan parempia mukauttamis- ja muuntokursseja.

6. NapsautaTale

Toinen verkkoanalyysityökalu, ClickTale, antaa käyttäjille mahdollisuuden seurata, kuinka asiakkaat toimivat sivustollaan. Tarkastelemalla näitä vuorovaikutuksia tuotemerkit voivat saada syvemmän käsityksen vierailijoiden käyttäytymisestä paljon strategisella ja kattavalla tavalla.

Tämän työkalun avulla tuotemerkkien johtajat voivat nähdä, mitä kävijät tekevät sivustollaan, visualisoida vuorovaikutuksensa ja siten ymmärtää, mikä heidän verkkosivuston osa vaatii enemmän työtä ja työtä.

Tämän työkalun avulla käyttäjät tietävät, kuinka tehokas heidän verkkosivustonsa on asianmukaisella tavalla. Se kertoo, mitkä sivut ja toiminnot toimivat parhaiten verkkosivustollesi ja mitkä vaativat enemmän vaivaa ja työtä.

Siirrymme seuraavaan verkkoanalytiikkatyökaluun

7. Avaa Web Analytics

Peter Adams on kehittänyt avoimen lähdekoodin analysointityökalun, Open Web Analytics. PHP: llä kirjoitettu, se käyttää MySQL-tietokantaa, mikä tekee siitä yhteensopivan käytettäväksi eri web-palvelimien AMP-ratkaisupinoissa.

Tämä työkalu analysoi tehokkaasti, kuinka ihmiset käyttävät käyttäjän verkkosivustoja ja sovelluksia. Verrattuna Google Analyticsiin, Open Web Analytics on palvelinohjelmisto, joka voidaan asentaa mihin tahansa isäntään, kun Google tarjoaa Google Analyticsia.

Lisäksi Open Web Analytics tukee seurantaa MediaWikissä ja WordPressissä toisaalta ja seuraa myös kilpailijoiden verkkosivustoja.

8. Hullu muna

Verkkoanalyysityökalu Crazy Egg antaa käyttäjille kilpailuetua verkkosivustonsa parantamisessa ilman ylimääräisiä korkeita kustannuksia. Neil Patelin kehittämä se tarjoaa paljon visuaalisia tapoja, joilla kävijät käyttävät tiettyä verkkosivustoa. Jotkut työkalun tarjoamista karttoista sisältävät seuraavat:

  • Lämpökartta: Tämän avulla käyttäjä voi päästä visuaaliseen kuvaan tutustumalla siihen, missä kävijät ovat vierailleet verkkosivustollaan. Tietäen mikä osa verkkosivustosta toimii, brändit voivat lisätä tuloksiaan tehokkaasti
  • Vierityskartta: Tämä työkalun osa näyttää käyttäjälle, kuinka pitkälle kävijä on vierittänyt verkkosivuston sivulla. Tämän avulla verkkosivuston omistajat voivat saada paremman kuvan verkkosivuston sisällöstä ja ymmärtää, miksi kävijät luopuvat sivusta.
  • Konfeti: Konfetin avulla käyttäjät voivat erottaa verkkosivustolla saamansa napsautukset segmentoituna hakutermien, viittauslähteiden ja muun perusteella.
  • Peittokuva: Peittokuvaraportin avulla käyttäjät voivat käyttää verkkosivustojensa kunkin elementin napsautusten lukumäärää. Kaiken kaikkiaan hullu muna on hieno työkalu, joka edustaa visuaalisesti heidän verkkosivuston kaikkia tärkeitä näkökohtia yksinkertaisella ja systemaattisella tavalla.

Siirrymme seuraavaan verkkoanalytiikkatyökaluun

9. Piwik

Toinen vankka ja ilmainen verkkoanalyysityökalu, Piwik, on hyvin samanlainen kuin Google Analytics. Se korostaa hankkeiden avoimen lähdekoodin luonnetta. Tämä PHP MySQL-ohjelmisto, tämä työkalu voidaan ladata ja asentaa käyttäjän itse web-palvelimelle.

Asennuksen jälkeen käyttäjä saa JavaScript-koodin, jonka hän voi yksinkertaisesti kopioida ja liittää verkkosivustolleen. Tällä tavalla käyttäjät pääsevät verkkoanalytiikkaraportteihin reaaliajassa ja saavat siten paremman käsityksen vierailijoistaan ​​ja verkkosivustoistaan.

10. CloudFlare

Hieman erilainen analysointityökalu, Cloudflare, on ainutlaatuinen, koska siinä korostetaan turvallisuutta ja CDN-palveluita. Se on vahva lisäys mihin tahansa verkkosivustoon, koska se mainostaa itseään tuotteena, joka tarkistaa sivustojen turvallisuuden, hyödyntää tekniikkaa verkkosivuston nopeuden parantamiseksi ja tarjoaa myös tuotemerkeille ainutlaatuisia oivalluksia verkkosivuilla käyvistä kävijöistä.

11. Woopra

Toinen reaaliaikainen analysointiseurantatyökalu, Woopra, on työpöytäsovellus, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää live-vierailijatilastoja, mukaan lukien heidän sijaintinsa, missä he ovat olleet sivustollaan ja Web-selaimessa.

Tämän työkalun avulla käyttäjät voivat myös keskustella verkkosivustonsa kävijöiden kanssa. Tämä on hämmästyttävä ominaisuus yrityksille, joilla on sähköisen kaupankäynnin alustoja, koska se voi auttaa yrityksiä lisäämään tulosta ja luomaan paremman tuotemerkkiliitoksen.

Rajoitettu ilmainen työkalu, siinä on useita maksettuja vaihtoehtoja niille, jotka haluavat saada syvällisiä näkemyksiä asiakaskunnastaan.

johtopäätös

Web-analyysityökalut ovat nykyään tärkeä osa yritystä, on se sitten iso tai pieni. Jos jokin merkki vie minkäänlaista digitaalista tilaa, on tärkeää, että se seuraa kehitystä ja kasvua näiden parhaiden verkkoanalyysityökalujen avulla.

Lisäksi, jos haluat kasvattaa ja lisätä tuotemerkkiäsi, muuntamisiin ja myyntiin liittyvien tärkeiden verkkoanalyysitilastojen jättäminen huomiotta voi olla haitallisia.

Toisin sanoen asiakkaiden ymmärtäminen ja tapa, jolla he ovat vuorovaikutuksessa tuotemerkkisi kanssa digitaalisessa tilassa, on avain tulevaisuuden menestykseen ja kehitykseen.

Joten paras tapa edetä brändille on investoida mihin tahansa yllä olevista parhaista verkkoanalyysityökaluista, mitata menestys seuraavilla oivalluksilla ja säätää sitten asioita viedäksesi verkkoanalyysisivustot seuraavaan tuotemerkkiyhteyden vaiheeseen.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas parhaisiin verkkoanalyysityökaluihin. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

  • Kuusi tärkeintä vaihetta hyödyllisiin linkkien luontistrategioihin verkkosivustoille
  • Laadukkaan verkkosivuston 6 parasta avaintekijää (ainutlaatuinen)

Luokka: