Opi pitämään Photoshop CC -kopiosi ajan tasalla Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla. Pitämällä kopiosi ajan tasalla, sinulla on aina Photoshopin uusin versio jokaisen uuden ominaisuuden mukana!

Adobe Creative Cloud -tilaajana sinulla on aina pääsy Photoshopin uusimpaan ja parhaaseen versioon. Adobe julkaisee merkittäviä päivityksiä Photoshop CC: hen joka puolella kuukaudessa. Pieni päivitys ja virhekorjaukset julkaistaan ​​välillä. Tässä pikaoppaassa opimme päivittämään Photoshop CC: n helposti Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksella.

Tämä on oppitunti 1/8 luvusta 1 - Photoshopin käytön aloittaminen.

Kuinka päivittää Photoshop CC

Vaihe 1: Avaa Creative Cloud Desktop -sovellus

Jos olet ladannut ja asentanut Photoshop CC: n, on suuri mahdollisuus, että Creative Cloud -työpöytäsovellus on jo käynnissä tietokoneesi taustalla. Voit avata Creative Cloud -sovelluksen napsauttamalla sen kuvaketta. Windows-tietokoneessa kuvake on näytön oikeassa alakulmassa olevassa järjestelmälokerossa:

Windowsissa Creative Cloud -sovelluskuvake löytyy etupuolelta.

Mac-tietokoneessa Creative Cloud -sovelluskuvake on näytön oikeassa yläkulmassa (valikkopalkissa):

Mac OS X: ssä kuvake sijaitsee valikkopalkissa yläreunassa.

Jos et näe kuvaketta missään, voit avata Creative Cloud -työpöytäsovelluksen suoraan Photoshopista. Siirry valikkopalkin Ohje- valikkoon näytön yläreunassa (Photoshopissa) ja valitse Päivitykset … :

Siirry Photoshopissa Ohje> Päivitykset.

Vaihe 2: Avaa Sovellukset-osio

Oletpa napsauttanut kuvaketta tai valinnut sen Photoshopista, Creative Cloud -sovellus avautuu näytölle. Valitse yläreunan valikosta Sovellukset :

Sovellukset-luokan valitseminen.

Vaihe 3: Tarkista, onko Photoshopilla päivitys saatavilla

Täältä löydät luettelon tietokoneeseesi tällä hetkellä asennetuista Creative Cloud -sovelluksista. Käytettävissäsi olevat sovellukset riippuvat Creative Cloud -tilauksestasi. Kaikki sovellukset, joilla on päivitys saatavilla, näkyvät luettelon yläosassa olevassa PÄIVITYKSET-osiossa. Jokaisessa näkyy nimensä oikealla puolella iso sininen Päivitä- painike. Minun tapauksessani on useita sovelluksia (yhteensä 9), mukaan lukien Photoshop, jotka on päivitettävä:

Kaikki sovellukset, joissa on päivityksiä, näkyvät luettelon yläosassa olevassa PÄIVITYKSET-osiossa.

Nähdään uutta

Jos napsautat Mitä uutta? linkki suoraan sovelluksen nimen alapuolelle:

Napsauttamalla "Mitä uutta?" linkki Photoshop CC: lle.

Näet kuvaus ominaisuuksista tai parannuksista, jotka sisältyvät päivitykseen. Täällä näemme, että päivitys sisältää joitain korjauksia Photoshopiin sekä tukea uusille kameramalleille Camera Raw -sovelluksessa. Napsauta Sulje- linkkiä, kun olet valmis piilottamaan kuvauksen:

Katsotaan kuvaus Photoshop CC: n päivityksestä.

Vaihe 4: Napsauta Päivitä-painiketta

Päivitä sovellus napsauttamalla sen Päivitä-painiketta. Tai jos sinulla on useita sovelluksia, jotka on päivitettävä, voit säästää aikaa napsauttamalla Päivitä kaikki -linkkiä. Jotta asiat olisivat täällä yksinkertaisia, päivitän vain itse Photoshopin napsauttamalla sen Päivitä-painiketta:

Napsauta Photoshop CC: n Päivitä-painiketta.

Vaihe 5: Avaa Photoshop

Heti kun napsautat Päivitä-painiketta, Photoshop siirtyy luettelon yläosassa olevista PÄIVITYKSET-osiosta alempana olevaan ASENNETTU-osaan (joudut ehkä käyttämään valintaikkunan oikealla puolella olevaa vierityspalkkia päästäksesi siihen). Päivityksen koosta ja Internet-yhteytesi nopeudesta riippuen se saattaa viedä muutaman minuutin. Edistymispalkin avulla voit seurata sen etenemistä:

Päivitys käynnissä.

Kun päivitys on valmis, suuren sinisen Päivitys-painikkeen sijaan Photoshopin nimen vieressä näkyy Avaa- painike. Voit napsauttaa Avaa-painiketta käynnistääksesi Photoshop CC: n luottaen siihen, että käytät nyt ohjelmiston uusinta versiota:

Päivitys on valmis.

Minne mennä seuraavaksi …

Ja siellä meillä se on! Tämän luvun seuraavassa oppitunnissa opitaan kuinka asentaa Adobe Bridge CC, tehokas tiedostoselain, joka sisältyy jokaiseen Creative Cloud -tilaukseen!

Tai tutustu muihin tämän luvun oppitunteihin:

  • 03. Kuvien lataaminen kamerasta Adobe Bridgen avulla
  • 04. Kuvien hallinta ja järjestäminen Adobe Bridgen avulla
  • 05. Tärkeät Photoshop-väriasetukset
  • 06. Synkronoi Photoshopin väriasetukset kaikkien Creative Cloud -sovellusten kanssa
  • 07. Essential Photoshop -asetukset aloittelijoille
  • 08. Photoshop-asetusten nollaaminen

Lisää lukuja ja viimeisimpiä oppaita löydät käymällä Photoshopin perusteet -osiossa!