+

Paras työnhakija -

Tässä aiheessa aiomme oppia parhaasta työhakija-ehdokkaasta. Useat yritys rekrytoijat ja palkkaavat johtajat eivät ole varmoja tavoista, joita tulisi käyttää veteraanityön ehdokkaan arviointiin. On merkittävää, että kaikkien työnhakijoiden ja ei vain veteraanien kanssa on ensin selvitettävä, onko henkilö halukas työskentelemään, onko hän valmis ja pystyykö suorittamaan sille osoitetun tehtävän vaaditulla tavalla. Tämän lisäksi on myös tärkeää selvittää, sopiiko hakija hyvin organisaation kulttuuriin. Veteraanit, erityisesti sotilaalliset veteraanit, eivät ole tässä suhteessa poikkeus. Muutamia vinkkejä sekä taktiikoita voidaan kuitenkin käyttää, joista voi olla apua veteraaniehdokkaan arvioinnissa. Voimme kuvata veteraanien vuokrausversion kolmella A: lla, jotka ovat saavutus, asenne ja kunnianhimo.

Paras työllisyys ehdokas

Yllä mainituista kolmesta A: n joukosta henkilöiden aikaisempien armeijan tai muiden saavutusten arviointia pidetään hämmentävimpänä veteraanien palkkaamista koskevan päätöksen tekeville ihmisille. Kuten muutkin parhaat työpaikat, veteraanien aikaisemmat suoritukset ovat hyvä indikaattori tuloksille, joita henkilö voi saavuttaa tulevaisuudessa. Rekrytoijien haastavin osa on kuitenkin ymmärtää parhaan työnhakijan saavutusten luonne suhteessa heidän aiempaan kokemukseensa, kuten armeijassa. On tärkeää tarkistaa viisi luokkaa, jotka ovat -

1.Rank saavutus

Koska armeijan oletetaan olevan paitsi erittäin suuri mutta myös byrokraattinen organisaatio useimmiten, suurin osa palkkaluokan ylennykseen liittyvistä näkökohdista tapahtuu samaan aikaan luokan ajankohtaan liittyvien ohjeiden funktiona. Tietyissä palveluissa, esimerkiksi merivoimissa, kelpoisuusehdot täyttävät ja värvääneet henkilöt voivat osoittaa aloitteensa opiskellessaan tutkimuksia varten ja kelpuuttamalla sitten nämä tutkimukset ylennyksen saamiseksi. Veteraani-työnhakijan arvioimiseksi sinun on aloitettava parhailla ehdokkaiden kysymyksillä, kuten “Kerro minulle ylennyshistoriastasi palvelussa. Sinut ylennettiin radalla tai edessäsi ikätovereidesi edestä? ”Sinun on kuunneltava vastauksia, jotka voivat koostua lauseista, kuten“ istui tutkimukseen ”tai“ ansioittaisesta ylennyksestä ”ja niin edelleen.

Ylennettyjen virkamiesten ylennys on taipumus olla malmin aikaperusteinen. Työnhakijalle voidaan kuitenkin esittää kysymyksiä, kuten ”Mitä sanoit virallisissa arviointiraporteissasi suorituksesi suhteen?”, Jokaisella palvelulla voi olla erillinen nimi kaikille raporteille, mutta heillä kaikilla on ne.

2.Awards

Jokainen palvelu, etenkin armeijan palvelu, kuten mitalien, nauhojen ja rintamerkkien myöntäminen tai muu palkinto, on tärkeätä ja sitä tulisi arvioida. Tietyt palkinnot voidaan jakaa haltijan tunnistamiseksi taisteluhahmoksi, joka on aito, kuten esimerkiksi “Hopeatähti” tai “Meriristot”. Toiset voivat tarkoittaa yleisesti varuskunnan tai hallinnollisia saavutuksia, kuten armeijan saavutusmitali. Muita palkintoja voidaan antaa koko yksiköille tai henkilöille osallistumisesta tiettyihin käyttöönottoihin ja kampanjoihin. Viime kädessä saattaa olla joitain palkintoja, jotka yleensä annetaan joko vaikeuksissa pysymisestä tai näyttelyyn osallistumisesta, kuten ”Hyvän käytöksen tai Kansallisen puolustuksen mitalit”. Jos et ole varma jatkamisessa mainittujen koristeiden merkityksestä, sinulla on kolme vaihtoehtoa -

  • Voit pyytää toista veteraania avustamaan sinua tulkinnassa.
  • Voit tehdä online-tutkimusta saadaksesi lisää tietoa.
  • Voit kysyä suoraan hakijalta. Suurin osa veteraaneista on hyvin rehellisiä suhteessa joidenkin palkintojen suhteelliseen merkitykseen ja jakaa sinulle rehellisten palkintojen todelliset merkitykset.

Sinun tulisi kuitenkin olla varovainen, ettet pidä joidenkin tunnustusten puutetta tosiasiana, joka menee veteraaneja vastaan. Esimerkiksi kenraalikunnan kersantti on todennäköisempi ansaitsemaan muodolliset palkinnot verrattuna eturivin joukkoihin. Sinun on yritettävä ymmärtää asiayhteys, joka johti tunnustuksen myöntämiseen veteraanille.

Valinta sotilaskouluissa, samoin kuin sotilaskurssin suorittaminen itsessään, ovat vaikuttavampia kuin palkinnot tai kunniamerkit, koska useimmissa sotilaskouluissa on erittäin tiukat valinta- ja valmistuskriteerit. Suurin osa vuokrauspäälliköistä on täysin tietoinen siitä, että palveluakatemiat ovat korkealaatuisia korkeakouluja, mutta monet eivät tiedä, että vain noin puolet valituista pystyy suorittamaan koulutuskurssin onnistuneesti. Samoin muut armeijan, laivaston ja ilmavoimien koulut rutiininomaisesti turvaavat monet osallistujat, jotka olivat aloittaneet kurssin heidän kanssaan valinnan jälkeen. Voit kysyä veteraanikavereilta tai kysyä itseltäsi parasta työhakijaa tai tehdä online-tutkimusta ehdokkaan onnistuneesti suorittamista kursseista.

3.Lisäaktiviteetit

Jopa töissä ollessa jotkut veteraanit voivat viedä aikaa tiettyjen siviilitutkintojen suorittamiseen, todistukset, samoin kuin yhteisöpalvelut ja jotkut heistä saattavat jopa kuuvalo työssään. Ihmisten, jotka tekevät päätöksen veteraanien palkkaamisesta, pitäisi saada suotuisa vaikutelma tällaisista saavutuksista. Päinvastoin, sinun pitäisi kritisoida niitä, joilla ei ole tällaista tutkintoa ja sertifikaattia. Koulutusta, käyttöönottoa ja armeijan elämää koskevat aikataulut vaikeuttavat tällaista toimintaa veteraaneille, jotka työskentelevät yksiköissä ja rooleissa, jotka ovat erittäin haastavat.

4.Siviilejä koskevat saavutukset

Taitava haastattelija pyrkii ymmärtämään muut saavutukset ja seurustelu, jonka ehdokkaat ovat voineet kokea joko ennen asevelvollisuuttaan tai sen jälkeen. Voi olla mahdollista, että veteraani kuuluu perheeseen, jolla on myyjiä, tai hänelle voidaan antaa apua perheen vähittäiskaupassa tai että hän olisi työskennellyt vastaavanlaisessa teollisuudessa palvelusta lopettamisensa jälkeen.

Älä koskaan pidä olettaa, että veteraanilla on vain kokemusta armeijasta. Saatat joutua ottamaan nämä tiedot veteraaniehdokkaalta haastattelun aikana, ja on olemassa mahdollisuuksia, että yllätykset tapahtuu löytölläsi.

asenne

Alue, jolla suurin osa veteraaneista voidaan nähdä loistavana, on asenne. Suurimmalla osalla veteraaneista on parhaat työnhakija-ominaisuudet, kuten suuntautuminen, johtaminen ja ryhmätyö. Ammattitaitoisen haastattelijan on kuitenkin välttämätöntä koettaa tämä. Sinun on opittava erottamaan itseluottamus sekä hubris, itsestään poistuminen, kiitollisuus ja oikeus.

Vaikka veteraaniehdokkaiden haastatteluprosessin on oltava sama kuin minkä tahansa muun parhaan työnhakijan kanssa, on välttämätöntä, että olet herkkä tilanteelle, jolla useat palvelun jäsenet kokevat työmarkkinoiden siviilejä. Heti värväämisestä lähtien sotilashenkilöstölle annettiin annoksia ristiriitaisia ​​viestejä. Toisinaan heidän voidaan sanoa odottavan, että "kiitollinen kansakunta ottaa heidät omaksumaan", jolla on innokas antaa työpaikkoja, jotka maksetaan korkealle kaikille veteraaneille. Muina aikoina heille voidaan kertoa, että veteraanien työttömyys on kroonista ja ylivoimaista myös ikäisensä vahvemmalle. Todellisuus on kuitenkin jossain näiden kahden pään välissä, ja ammattitaitoisen haastattelijan on suoritettava tulkinta veteraanien kanssa käydyistä keskusteluista vastaavasti.

kunnianhimo

Lopuksi on tärkeää, että haastattelija arvioi parhaan työnhakijan ehdokkaan suhteelliset tavoitteet. "Onko 25-vuotias eläkkeellä oleva veteraani todella innokas rakentamaan toisen uran yrityksellesi vai onko hän tyytyväinen takaisin ja rannikkoon?"

Ennen ehdokkaiden arviointiprosessia on kuitenkin välttämätöntä, että veteraaniehdokkaat hankitaan organisaatioilta. Suurimmalla osalla veteraaneista on pyrkimyksiä jatkaa johtamistaitojen kehittämistä ja yleensä he puhuvat “muutoksen tekemisestä” ja “istuimen saamisesta pääpöydälle”. Sinun ei pitäisi olla huolissasi siitä, että tällainen ehdokas on erittäin aggressiivinen. Kulttuuriin sopivuus on epäilemättä kriittinen näkökohta, mutta sinun on muistettava, että suurin osa veteraaneista jokaista etenemistä on pääasiassa johtajuuden tehtävää. Heillä ei ehkä ole mahdollisuutta ymmärtää, että myyntitaitoja, hallinnollista pätevyyttä tai toiminnan tehokkuutta arvostetaan yhtä lailla siviileissä. Sinun on oltava myötätuntoinen ja kärsivällinen, mutta myös kuunneltava huolellisesti parhaan työnhakijan motivoivia tavoitteita ja sitä, missä määrin se vastaa organisaatiosi kulttuuria ja tarpeita.

Virheet parhaan työnhakijan arvioinnissa

Suurin osa organisaatioista on viime vuosina pyrkinyt vauhdittamaan veteraanien vuokrauskäytäntöjä. On kuitenkin todettu, että haasteita on edelleen sekä työnantajien että ehdokkaiden puolelta, jotka estävät tavoitteiden täydellisen toteutumisen. Siksi on elintärkeää tarkastella veteraanien vuokraamiseen liittyviä virheitä, jotka estävät yrityksiä luomasta monimuotoisia organisaatioita. Ne koostuvat -

  • Ei voi siirtyä eteenpäin Veteran Friendly -merkintöjen edessä

Vaikka se onkin lähtökohta, organisaatiosi tunnistamisen veteraanien ystävällisyydeksi ei tarvitse olla merkki veteraanien rekrytointistrategian laajuudesta, jos etsit merkittäviä tuloksia. Yritysten on ylitettävä tällaiset etiketit ja annettava sitten lausunto, jota toiminta tukee ja joka resonoi parhaiten veteraanien kanssa ja osoittautuu todeksi sitoutumiseksi. Organisaation on ajateltava paikallisesti ja myös pitkällä aikavälillä. Sen on osallistuttava veteraanitapahtumiin yhteisössä tai järjestettävä oma veteraanitapahtumansa.

  • Ei ole tietoa tavasta kohdentaa armeijan veteraaniehdokkaita

Organisaatio voi hyödyntää useita tapoja, jotka on suunnattu veteraaneille. Kasvavaa sosiaalista verkostoa ja oikeita verkkoyhteisöjä voidaan hyödyntää tiedon hankkimisessa sotilaallisista veteraaneista, joita organisaatio voi kohdistaa palkkaamiseen.

  • Ei räätälöity veteraaniehdokkaiden palkkaamisprosessia

Esimerkki siitä, miten veteraanien palkkaaminen voi mennä läpi hankkimis- ja vuokrausprosessin hajoamisen, on taistelu armeijan taitojen kääntämiseksi siviilin ammatilliseen sanastoon. Organisaatiot voivat räätälöidä urasivustonsa veteraaniehdokkaille integroimalla sivuston sisälle "AT&T MOS Translator Search bar" -palkin, joka auttaa kääntämään "sotilaallisen ammatinharjoittamiskoodin" kielelle, jonka siviilit työmaailma pystyy ymmärtämään.

Tämän lisäksi on olemassa useita muita menetelmiä, joiden avulla yritykset voivat parantaa parannuksia veteraaniehdokkaiden palkkaamiseen. Veteraaniohjelma voidaan myös integroida tai luoda organisaationsi viiteohjelmaan. Sinun on otettava yhteyttä nykyisiin työntekijöihin, jotka ovat armeijan veteraaneja lähettämistä varten, koska he saattavat jo olla mukana paikallisissa yhteisöissä sekä ryhmissä, joihin toivot sitoutuvan. Voit myös päättää nimittää organisaatiolle ”veteraanivirkailijan”, jotta kiinnostuneet osapuolet voivat ottaa sinuun yhteyttä veteraanien vuokrausohjelmaa koskevissa kysymyksissä ja toimia yhteyshenkilönä sekä tuleville että aluksella oleville työntekijöille.

Veteraanit ovat todellinen esitys hienoimmista kyvyistä, joita maat voivat tarjota. Kaiken tyyppiset organisaatiot menestyvät, kun veteraanien palkkaamista koskevat aloitteet sisältyvät organisaatioidensa parhaisiin henkilöstöstrategioihin. Sinun ei pitäisi pelotella mahdollisuutta esittää työpaikkaneuvonantajalle kysymyksiä veteraaneille. Sinun tarvitsee vain seurata kolmea A-tapaa, jotka vie sinut askeleen lähemmäksi korkealaatuisten veteraanitaitojen tunnistamista ja houkuttelemista, mikä on ehdottomasti mitä joukkueesi tarvitsee.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas arvioimaan parhaan työnhakijan ominaisuuksia kolmella A: lla, jotka ovat saavutus, asenne ja kunnianhimo. Nämä ovat seuraavat parhaaseen työnhakijaan liittyvät ulkoiset linkit.

  1. 5 tehokasta rahoitushaastattelua koskevaa kysymystä rahoitusehdokkaalle
  2. Työnhakusalaisuudet hakijoille (hyödyllinen)
  3. 10 tärkeätä työnhaussa onnistuneelle uralle
  4. 10 tehokasta vinkkiä / työkalua itsesi merkitsemiseen työmarkkinoilla (hyödyllinen)