Ilmainen multimediaohjelmisto - Multimedian käyttö on tänään laajentanut kaikkia rajoja. Asiat, joita eilen oli mahdotonta tehdä, ovat tänään hyvin mahdollisia. Nykyään on vaikea kuvitella elämäämme ilman multimedian käyttöä tänään. Esimerkiksi yksinkertainen ideavälitys, joka olisi ollut hankalaa edellisen vuoden aikana ja vaatisi paljon tekstiä ja piirroksia, voidaan nyt tehdä yksinkertaisesti valmistamalla diaesitys tai video. Mutta mitä kukaan oikeastaan ​​tarkoittaa, kun he käyttävät sanaa multimedia?

Multimedia, kuten nimestä voi päätellä, on median muoto, joka käyttää erilaisia ​​erityyppisiä medioita sisällön, kuten tekstin, animaation, videon, ilmaisemiseen, toisin kuin perinteinen muoto, joka ilmaisee mielipiteitä, kuten ainoa teksti ilmaiseva tapa. Mutta ilmaisun multimediasisällön käyttämiseksi haluaisit tietyn tyyppisiä multimedialaitteita, kuten mp3-soittimen tai videotoistimen. Mutta nyt sinun ei tarvitse kantaa kaikkia niitä suuria mojovaisia ​​laitteita, minne ikinä menetkin, jos sinulla on vain kannettavan tietokoneesi ohjelmisto tai puhelimen sovellus.

Multimedian ominaisuudet

Teknologian peruskeksintö on tehnyt elämästämme paljon yksinkertaisempaa kuin se oli ennen. Ja se on myös tehnyt aiemmin tylsistä kokemuksista aika hauskoja ja kiinnostavia.

Multimediaa voidaan käyttää esityksissä tekemään esityksistä hauskempia ja mielenkiintoisempia. Multimediaesityksessä on erilaisia ​​katseluvaihtoehtoja, kuten projektori tai mediasoitin ja vastaavat. Voit myös ladata multimediaesityksen tai toistaa sen live-tilassa tai tarpeen mukaan. Multimediaa voidaan käyttää myös peleissä tekemällä pelikokemuksesta entistä tehokkaampaa ja hauskempaa. Multimediapelit hyödyntävät erilaisia ​​erikoistehosteita luodakseen aivan uuden kokemuksen pelaajille.

Multimediatekniikkaa voidaan käyttää myös helpottamaan tiedon välittämistä käyttäjille ilman vaivaa. Se auttaa käyttäjiä myös ymmärtämään tietoja paremmin. Mutta ei vain se, että multimediateknologia voi myös tehdä taidekokemuksesta surrealistisemman käyttämällä erilaisia ​​erikoistehosteita. Aivan kuten laservaloshow on nähty useissa tapahtumissa. Ohjelma ei ole vain lumoava ja kaunis, vaan vie myös tekniikan käytön aivan uudelle tasolle.

Multimediateknologia on parantanut oppimiskokemusta yhdistämällä erilaisia ​​mediamuotoja toisiinsa. Kuvittele tylsää yksitoikkoista yliopisto-luentoa, jossa on tosi vaikeaa keskittää huomiota aiheeseen. Ja haluat, että luentoa voidaan tehdä mielenkiintoisemmaksi jollain muulla tavalla. Mutta valitettavasti tällaista tapaa ei ole. Ja tämä todella haittaa oppimiskykyäsi. Mutta toisaalta, kuvittele luento, jossa sinulle opetetaan samaa aihetta erilaisten diaesitysten ja videoiden avulla tosielämän tilanteista. Eikö se ole mielenkiintoisempaa ja saa sinut ymmärtämään aihetta paljon paremmin, jolloin multimedian avulla oppimisprosessista tulee paljon hauskempi ja tehokkaampi. Kuka tiesi multimedia voi tehdä elämästämme paljon helpompaa ja hauskaa myös. Ja multimediateknologiaa ei voida rajoittaa pelkästään näkemiseen ja oppimiseen, vaan haptisen tekniikan keksiminen saa katsojan jopa koskettamaan ja tuntemaan ja maistamaan ja haistamaan virtuaalikohteita, mikä tekee multimediakokemuksesta entistä paremman.

Multimedian merkitys

Multimedian ominaispiirteet ovat löytäneet tiensä erilaisilla ammatillisilla linjoilla ja ovat sen vuoksi tunteneet sen merkityksen yhteisessä maailmassa. Nyt on vaikea kuvitella maailmaa ilman multimedian käyttöä monissa arjen tärkeissä aiheissa.

Multimediaohjelmisto löytyy luovan teollisuuden, viihteen, lääketieteen ja liiketoiminnan aloilta, ja luettelo jatkuu.

Luovilla aloilla on eniten kysyntää multimedian ammattilaisille. Henkilö, jolla on erityistaidot multimediassa, pystyy palvelemaan monenlaisia ​​toimialojen tarpeita. Multimedian kaupallinen käyttö vaihtelee mainonnasta graafiseen suunnitteluun, koska se auttaa juontajaa kiinnittämään asiakkaansa huomion. Multimedian käyttö pisteen osoittamiseen auttaa todella varmistamaan, että viesti otetaan hyvin vastaan ​​ja ymmärretään. Älkäämme unohtako todella hauskaa tai todella liikuttavaa mainosta, jonka näimme televisiosta, tai todella hienoa sci-fi-elokuvaa, jonka nähitte, kaikki se on parhaimmillaan multimediaa. Videopelit, joita olemme kaikki pelanneet lapsuudessa, ovat jälleen kerran, mutta loistavaa graafista suunnittelijaa töissä.

Paitsi viihdeteollisuus, multimedia on myös löytänyt tiensä koulutusalaan tarjoamalla tietokonepohjaisia ​​koulutusohjelmia. Tällaisessa koulutuksessa oppijan ei tarvitse vain käydä läpi tietyn aiheen oppikirjoja, vaan hän voi viitata hauskaan oppimistapaan erilaisten esitysten ja kuvien avulla. Multimedian käyttö koulutusalalla on auttanut opettajia ja akateemikkoja parantamaan opiskelijoiden oppimista ja auttanut heitä tekemään luokasta vuorovaikutteisemman ja tarjoamaan opiskelijoille paitsi teoreettisia tietoja myös käytännön taitoja. Ja parasta multimedian käytössä koulutusalalla on, että opettajan ei tarvitse välttämättä olla paikalla. Opettaja voi luoda ympäristön oppilaiden parempaan oppimiseen ja tehdä istunnosta vuorovaikutteisen istuen muualla kuin luokkahuoneessa. Eikö se ole hienoa!

Mutta miksi rajoittaa multimedian laajuus vain näihin aloihin, kun voit hyödyntää sitä enemmän ja saada rajattomasti hyötyä löydetystä uudesta tekniikasta. Multimediatekniikka löytyy myös journalismista, jossa perinteisten uutistiedotusmenetelmien sijasta tämä uusi media on avannut useita uusia tapahtumapaikkoja ja mahdollisuuksia toimittajalle esitellä tarinoitaan. Eikä pelkästään ammattilaiset, vaan myös tavalliset ihmiset voivat nyt jakaa tarinoitaan eri alustoilla ja saada äänensä kuuluvaksi. Ja tästä syystä on syntynyt uudenlainen journalismi, jota kutsutaan freelance-journalismiksi. Tämä on juuri avannut uuden mahdollisuuksien portin eri ihmisille ympäri maailmaa.

Suunnittelijoista matemaatikkoihin, teollisuuteen tutkijoihin ja tutkijoihin asti, kaikki ovat löytäneet multimedian käytön, ja tämä on tehnyt heidän elämästään melko yksinkertaisen. Nyt heistä on tullut paljon helpompaa viestiä ideoistaan ​​ja tavoitteistaan ​​sidosryhmille, kehittää kattavia koulutusohjelmia harjoittelijoille, auttaa ratkaisemaan vaikeimpia ongelmia ja auttaa myös muotoilemaan uutisten kemiallisia reaktioita ja niiden vaikutuksia ja auttaa heitä parantamaan erilaisia ​​sairauksia, jotka olivat aiemmin parantumattomia. Mitä muuta voisimme pyytää!

Ilmainen multimediaohjelmisto

Yleisön ja myös ammattilaisten käyttöön on saatavilla ilmaiseksi erilaisia ​​multimediaohjelmistoja. Vaikka jotkut näistä multimediaohjelmistoista, joita voidaan käyttää myös puhelimissa, sovellusten muodossa, taas jotkut muut ohjelmistot ovat rajoitettuja vain kannettaviin tietokoneisiin. Mutta silti, ohjelmisto on paras mitä voi olla tarpeitasi varten. Harva käytettävissä olevista ohjelmistoista on seuraava:

Picasa

Picasa on erinomainen multimediaan liittyvä ohjelmisto kannettavan tietokoneesi kuvien katselemiseen, järjestämiseen ja muokkaamiseen. Samalla kun tarjoamme kaikkia näitä palveluita, yksi toinen tämän ohjelmiston tarjoama palvelu on, että voit luoda albumin omista digitaalisista kuvista ja jakaa niitä myös rakkaillesi. Alun perin Lifescape Company: n luoma, sen osti myöhemmin Google, ja se toimitettiin näin ollen ilmaiseksi. Picasan ohjelmisto on alun perin suunniteltu vain Windows XP-, Vista-, 7- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmille. Mutta myöhemmin google ryhmittyi Winein kanssa ohjelmiston saataville myös Linuxille. Ohjelmiston Linux-versiot ovat kuitenkin niin vanhentuneita, että ne eivät ehkä sisällä monia multimediaohjelmistojen erityispiirteitä.

Vaiheet Picasan lataamiseksi järjestelmään:

 • Vaihe 1: kirjaudu sisään Picasan verkkosivulle voidaksesi ladata multimediaohjelmiston uusimman version. Verkkosivu arvioi automaattisesti järjestelmän käyttämä käyttöjärjestelmä ja ehdottaa versiota vastaavasti.
 • Vaihe 2: kun olet ladannut uusimman version ohjelmistosta, avaa sitten kannettavan tietokoneesi lataama .exe-tiedosto, jos käytät Windows-käyttöjärjestelmää. Mutta jos sinulla on Mac OS X -käyttöjärjestelmä, sinun on kaksoisnapsautettava työpöydällesi ilmestyvää Picasa-levykuvaa, kun lataus on valmis.
 • Vaihe 3: Kun avaat .exe-tiedoston, aukeaa ikkuna, jossa näkyvät sopimuksen ehdot ja napsauta vaihtoehtoa Hyväksyn, jos kyseessä on Windows-käyttöjärjestelmä. Jos kyseessä on Mac-käyttöjärjestelmä, vedä Picasa-kuvaketta sovelluskansioon jatkaaksesi Picasan lataamista kannettavalle tietokoneellesi.
 • Vaihe 4: Kun olet hyväksynyt ohjelmistolisenssin ehdot, asennusvalintaikkuna tulee näkyviin ja voit valita, mihin haluat tallentaa multimediaohjelmiston kopion. Ja kun olet valinnut sijainnin, voit lopulta napsauttaa asennuspainiketta asettaaksesi pallon lopulta liikkuvaksi. Jos kyseessä on Mac, sinun on siirrettävä asennettu asema ja ”picasamac.dmg” -levykuva roskakoriin, jotta ohjelmisto voidaan ladata kokonaan.
 • Vaihe 5: Kun asennus on valmis, napsauta Windows-käyttöjärjestelmässä lopetuspainiketta ja Picasa-kuvake ilmestyy työpöydälle. Ja siksi olet valmis skannaamaan kaikki kuvat ja tallentamaan ne yhteen paikkaan helpon saatavuuden vuoksi. Jos kyseessä on Mac-käyttöjärjestelmä, sinun on avattava Picasa sovelluskansiosta. Tämä käynnistää Picasan, jolloin voit käyttää multimediaohjelmistoa mielesi mukaan ja muokata kuvia ja jakaa niitä kenen tahansa kanssa.

Ja paitsi tämä, vaikka voit hallita kuvia kannettavalla tietokoneella ja päästä niihin helposti, Android-puhelimellasi ei voi olla tätä erinomaista ohjelmistoa, joten voit myös ladata Picasa-sovelluksen Android-puhelimeesi, Windows-puhelimeen ja iPhone. Tämä tekee ohjelmistosta vieläkin miellyttävän ja vielä suuremman osuman joukkojen keskuudessa.

Suositellut kurssit

 • Ohjelma R Studio Anova -tekniikoilla
 • Sertifiointikurssi AngularJS: ssä
 • ISTQB Level 1 -harjoittelupaketti
 • Ammattimaisen ohjelmistotestauksen perusteet

VLC-mediasoitin

Kuten nimestä voi päätellä, VLC-mediasoitin on alusta, jolla voit toistaa videoitasi ja audiosi ilmaiseksi. Tämän on kehittänyt VideoLAN-projekti nimeltään yritys. VLC ei rajoitu vain kannettaviin tietokoneisiin ja pöytätietokoneisiin ja MacBookiin, mutta sitä voi myös käyttää ilmaiseksi android-puhelimessa, Windows-puhelimessa, iPadissa, iPhonessa ja iPodissa, ja sen voi ladata helposti vastaavan laitteen sovelluskaupasta. Eikä siinä ole paljon puhuttua mediasoitinta, mediasoitin voi tukea kaikenlaisia ​​äänen ja videon muotoja. Joten sinun ei tarvitse huolehtia, jos videosi ei ole tietty muoto, koska voit joka tapauksessa toistaa sitä VLC-mediasoittimessa ilman suurta vaivaa.

Ja parasta tässä VLC-multimediaohjelmistossa on, että se on täysin ilmainen. Tämä tarkoittaa, että voit ladata sen ilmaiseksi joutumatta joutumaan kaikille kokeiluversion komplikaatioille. Ja tämän ohjelmiston uusimmassa versiossa on joitain uskomattomia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi se, että se voi kääntää videon, joka on otettu outoon kulmaan, tai jos satut pysäyttämään videon keskellä, seuraavan kerran pelaat, voitit ' t on aloitettava alusta, ja se voi vain jatkaa videosi sieltä, mihin lähdit. Voit myös lisätä tekstityksiä helposti tekstitykseen. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on lisätä SRT-tiedosto kansioon, johon video tallennetaan, ja seuraavan kerran toistaessasi sinulla on myös tekstitys sen mukana.

Näiden ominaisuuksien lisäksi voit myös muuntaa videomuodon helposti VLC-soittimella. Lisäksi VLC-soittimelle on saatavana erilaisia ​​pikavalintoja, jotka tekevät videon katselukokemuksesta VLC: llä paljon helpompaa.

Voit ladata ohjelmiston ilmaiseksi seuraavasta linkistä ilman vaivaa:

VLC-soitin

Windows-elokuvien valmistaja

Windows Movie Maker on ohjelmisto ihmisille, jotka rakastavat muokata videoitaan. Tämän on kehittänyt Microsoft Company nimellä Sundance. Koska se on osa Windowsin välttämätöntä multimediaohjelmistoa, tämä ohjelmisto ei vain auta videon tekemisessä ja muokkaamisessa, vaan antaa myös mahdollisuuden julkaista nämä videot OneDrivessa, Facebookissa ja YouTubessa jne.

Videon muokkaaminen ohjelmistossa on melko helppoa. Voit sijoittaa muokattavan videon missä tahansa aikajanalla ja jakaa sen sitten, kopioida tai sijoittaa sen mielesi mukaan. Ohjelmistoon sisältyy myös joitain ennalta määritettyjä editointityylejä, jotka auttavat sinua tekemään videostasi entistä houkuttelevamman ja mielenkiintoisemman. Mutta jos olet huolissasi siitä, että multimediaohjelmiston ikkunat muuttavat alkuperäistä videosi, sinun ei tarvitse huolehtia. Videonmuokkausohjelma luo vain kopion alkuperäisestä videosta tekemäsi muutosten mukana, pitäen alkuperäisen videon vahingoittumattomana. Tämä ei vain tallenna videota vaurioilta, mutta myös auttaa sinua luomaan samasta videosta useita erilaisia ​​versioita mieltymyksesi mukaan.

Ohjelmiston aikaisemmat versiot eivät antaneet sinulle vapautta tallentaa tiedosto haluamasi profiiliin, ja voit viedä videon vain jossain ennalta määritellyssä muodossa. Mutta nyt tämä ongelma on myös ratkaistu, ja nyt voit tallentaa videon missä tahansa muodossa haluat.

Voit ladata elokuvantekijän viralliselta Microsoftin verkkosivustolta:

Windows Media Player

tässä joudut lataamaan koko Windowsin välttämättömän kansion, joka ei sisällä vain elokuvien luomisohjelmistoa, vaan myös useita muita käyttämääsi ohjelmistoja, kuten OneDrive-ohjelmistoa jne., ja Windows Media Playerin versiot on jaettu Windows-version mukaan että toimit. Mutta valitettavasti tämä multimediaohjelmisto on rajoitettu vain työpöydällesi, eikä sitä voida käyttää Android-puhelimissa.

Mac OS -käyttäjät voivat ladata elokuvantekijän seuraavasta linkistä:

Elokuvantekijä

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop on kehitetty Adobe-järjestelmien avulla rasterigrafiikan muokkaamiseen, joka on suunniteltu Windows-järjestelmään ja Mac OS: ään. Ohjelmisto on luonut itselleen markkinaraon muokkausmaailmassa. Sana Photoshop on luonut paikan itselleen ja sitä käytetään nyt jopa verbiä monta kertaa. Se on yksi laatuaan olevista ohjelmistoista, ja sillä voidaan muokata rasterikuvia useilla kerroksilla. Multimediaohjelmisto ei tue vain erilaisia ​​grafiikkatiedostomuotoja, mutta sillä on myös oma tiedostomuoto nimellä PSB ja PSD ja tukee myös kaikkia edellä mainittuja ominaisuuksia. Vaikka Photoshop tukee itse monia ominaisuuksia rasterigrafiikan lisäksi, kuten vektorigrafiikkaa, 3D-grafiikkaa ja videota, jos editori haluaa, hän voi laajentaa ohjelmiston tarjoamien ominaisuuksien laajuutta asentamalla Photoshop-laajennukset. Ne on kehitetty Photoshopista riippumatta, ja niitä on myös jaettu itsenäisesti, mutta ne toimivat tehokkaasti Photoshopin pääohjelmistossa ja tarjoavat aivan uuden ominaisuuden ohjelmistolle ja editorille.

Aikaisemmin ohjelmiston eri versioiden nimeäminen perustui numeroon, mutta lokakuussa 2002 järjestelmä muuttui luovan pinnan käyttöönoton johdosta, joten Photoshopin uusille versioille annettiin CS: n lyhenne numeronumeron, kuten esimerkiksi Photoshop CS, Photoshop CS1, Photoshop CS2 ja niin edelleen. CS3-CS6-versioilla oli myös erilaisia ​​versioita, nimittäin vakio- ja laajennettu versio.

Mutta ladataksesi Adobe Photoshopin sinun on ostettava se verkossa kehittäjän virallisilta verkkosivuilta. Mutta et tarvitse toimittajia, voit ladata ilmaisen kokeiluversion, jotta voit ensin käyttää sitä ja nähdä, vastaako se tarpeitasi, ja ostaa sitten ohjelmiston täysversio. Ilmaista kokeiluversiota varten toimittajien on rekisteröitävä itsesi Adobe-verkkosivustolle taitotasosi mukaan, ja he toimittavat tarpeisiisi sopivan ohjelmiston kokeiluversion. Lisäksi Adobe Photoshop on ainoa tietokonepohjainen, eikä sitä valitettavasti voi käyttää matkapuhelimillasi.

Seuraava on linkki, josta voit saada ilmaisen kokeiluversion Photoshopista:

Adobe Photoshop

Media-apina

Ventis Media Inc.:n kehittämä ohjelmisto on kehitetty Windows-käyttöjärjestelmän äänen järjestämiseen ja toistamiseen. Mutta lisäämällä erilaisia ​​saatavissa olevia laajennuksia, MediaMonkey-ohjelmistoa voidaan käyttää myös katselemaan ja käsittelemään erilaisia ​​videoita ja muita käytettävissä olevia mediamuotoja. Vaikka perusohjelmisto on ilmainen multimediaohjelma tai kuten sitä yleensä kutsutaan ilmaiseksi ohjelmistoksi, mutta jos haluat ohjelmiston joitain lisäominaisuuksia, kuten kyky käsitellä erilaisia ​​multimediavälineitä ja tiedostojen automaattinen järjestäminen, joudut maksamaan ylimääräisen premium-kultalisenssille. Mutta muuten, että ohjelmiston molemmat versiot ovat uskomattoman samankaltaiset, kuten tarjotut ulkoasuvaihtoehdot ja käytettävissä oleva kolmannen osapuolen laajennusvaihtoehto ohjelmiston käytön laajentamiseksi.

Äänitiedostojen muokkaaminen auttaa käyttäjää muuttamaan äänitiedoston muodon hyväksyttävään muotoon. Se auttaa myös CD-levyllä olevien tiedostojen polttamisessa ja tarvittaessa käyttäjä voi myös vähentää äänenvoimakkuutta haluamallaan tavalla. Ja ohjelmisto tukee myös erilaisia ​​musiikkiformaatteja, kuten MP3, AAC, OGG, WMA, MPC, WAV, FLAC ja APE. Äänenvoimakkuutta voidaan helposti säätää myös käyttämällä ReplayGain- ja MP3Gain-laajennuksia.

Multimediaohjelmistolla on myös mahdollisuus synkronoida musiikkitiedostot markkinoilla olevien erilaisten kannettavien musiikkilaitteiden, kuten Apple iPodin, iPhonen ja erilaisten Android-laitteiden kanssa. Ohjelmisto auttaa käyttäjää myös luokittelemalla käyttäjän musiikin kerääminen. Skannaamalla käyttäjän kiintolevy ohjelmisto pystyy lisäämään käyttäjän musiikkitiedostot mediasoittimen kirjastoon ja myös pitämään kirjaston ajan tasalla kaikista muutoksista. MediaMonkey pystyy myös tukemaan podcasteja podcatcherin kautta ja antamaan käyttäjän siten tilata podcastin ja ladata sen mediaapinalla.

Ohjelmiston voi ladata seuraavasta linkistä:

Media-apina

Inkscape

Inkscape on ohjelmisto, jonka avulla voidaan luoda ja muokata vektorikuvia, mukaan lukien kuvat, logot, monimutkaiset maalaukset, kaaviot jne., Inkscapessa on ainutlaatuinen ominaisuus, että vaikka se tukee eri muodoissa olevia kuvia, mutta Kuvien muokkaaminen tapahtuu Skaalautuva vektorigrafiikka -muodossa tai tunnetaan paremmin nimellä SVG.

Tämän ohjelmiston avulla voit luoda omia kuvia ja muotoja SVG-muodossa. Nämä luodut muodot voidaan myös edelleen muokata ja muuttaa ja niille voidaan myös antaa erilaisia ​​liikkeitä, kuten kiertäminen, skaalaaminen, siirtäminen jne. Se auttaa myös toimittajaa luomaan vektorigrafiikkaa eri lähteistä, kuten valokuvista, koska se tukee toimintoa kuvan jäljitys. Usein väitetään, että jos Inkscape on parempi tai Adobe Illustrator. Siksi tämän pisteen tyhjentämiseksi Inkscape-ohjelmisto voi tehdä melkein kaikki asiat, jotka toimittaja voi tehdä kuvittajana. Inkscape-ohjelmisto on varustettu kaikilla välineillä, jotka ovat Adobe Illustrator -sovelluksessa, vaikka nimillä ja erilaisilla päillä. Vaikka on olemassa tietty luettelo asioista, joita kuvittaja voi tehdä, kuten useita iskuja ja täyttöä yhdelle objektille, työskentele alkuperäisesti datan perusteella laadittujen graafien kanssa, joita Inkscape ei voi suorittaa. Mutta on varmasti joitain toimintoja, jotka inkscape voi suorittaa, mutta kuvittaja ei voi suorittaa kuten SVG-lähteen muokkaamista suoraan, muistiinpanojen näppäimistöä jne.

Inkscape-ohjelmistoa ei voida käyttää vain kannettavalla tietokoneellasi tai MacBookilla, vaan se voidaan myös asentaa Android-puhelimeesi, jotta elämäsi olisi helppoa ja muokkaaminen olisi parempaa ja helposti saavutettavissa.

Voit ladata inkscape -sovelluksen Windows-käyttöjärjestelmästä seuraavan linkin avulla:

Inkspace Windows

Ja Mac OS:

Inkspace Mac

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, joiden avulla saat lisätietoja multimediaohjelmistoista, joten käy vain linkin läpi.

 1. Hyödyllinen sovellus- ja järjestelmäohjelmisto (täydellinen opas)
 2. Sentiment-analyysi sosiaalisessa mediassa | 8 parasta strategiaa
 3. Kymmenen hyödyllisintä Windows Server -haastattelua koskevaa kysymystä ja vastausta
 4. 15 parasta tuottavuusvinkkiä ja -vinkkejä Windows 10: lle
 5. Graafisen suunnittelun haastattelukysymykset: Uskomattomat kysymykset, jotka sinun on tiedettävä
 6. 12 Adobe Photoshop -elementtityyppiä 14
 7. Adobe Premiere vs After Effects: Vertailut
 8. Adobe Premiere vs. Sony Vegas: Mitkä ovat erot
 9. After Effect Vs Cinema 4D: Hämmästyttävä vertailu
 10. Mikä on vertaus mayojen, atsteekkien ja inkojen välillä