Paras tapa suhtautua asenneongelmiin - Rainer Maria Rilke sanoi kerran “Tee egoistasi huokoinen. Tahdolla ei ole merkitystä, valittaminen ei ole mitään, maine ei ole mitään. Avoimuus, kärsivällisyys, vastaanottavaisuus, yksinäisyys ovat kaikkea. ”

”Tämä mies on hyvä tyhjälle; joukko egoa ja asennetta, sietämätöntä; Estän itseäni puhumasta hänen kanssaan, hänellä ei ole muuta kuin asennetta. ”Nämä ovat yhteisiä vuoropuheluita, joita kuulemme työpaikoilla niille, jotka ovat itsekeskeisiä ja töykeitä. Huono asenne on suurin vihollinen, joka johtaa konflikteihin sinun ja kaikkien välillä. Työntekijä, jolla on huono asenne, tarkoittaa, että hänellä on huonot motiivit. Sinun tulisi estää itseäsi joutumasta tällaisiin keskusteluihin etenkin työpaikallasi, koska se antaa huonon vaikutelman myös esimiehillesi ja alaisillesi. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi olla täysin maanläheinen kollegoidesi kanssa, mutta hänen tulee kunnioittaa itseään ja suhtautua kevyesti, mikä ei ole keskeytystä. On tärkeää tunnistaa kiipeilyasenne työpaikalla, jotta se voidaan pysäyttää ennen häiriötä.

Työntekijöiden asenneongelmat voivat johtua organisatorisista tai henkilökohtaisista tekijöistä, huonot käytökset voivat johtua työntekijän tyytymättömyydestä organisaatioon tai työntekijöiden ja esimiesten välisen kylmän sodan vuoksi. Henkilöstöhenkilöstön tulisi tunnistaa asenneongelmien perimmäinen syy ja ratkaista ne tehokkaasti.

Tärkeimmät syyt asenneongelmiin ovat:

 • Kateellisuus työntekijöiden keskuudessa

Joskus työntekijät tuntevat itsensä uhatuiksi ja pelkäävät työtovereidensa suorituksen takia, koska he ajattelevat, etteivät he pysty suorittamaan niin hyvin. He tuntevat, ettei heidän taitojaan ole riittävästi toimimaan työtovereinaan tasolla, ja tämä johtaa konflikteihin ja asenneongelmiin.

Tällöin esimiehen tulisi toimia aloitteellisesti ja hänen tulisi keskustella asettumattomien työntekijöiden kanssa ja tarjota heille lisäkoulutusta, joka osoittautuu hyödylliseksi. Johtajan tulisi jopa huolehtia siitä, että työntekijä koulutetaan tehokkaimpien työntekijöiden kanssa.

 • Henkilökohtaiset ongelmat

Joskus työntekijät ovat jännittyneitä omien henkilökohtaisten asioidensa takia, ja he yleensä pyrkivät puhkeamaan työpaikalla tuottamattomalla tavalla, mikä pahentaa tilanteita. Tässä tilanteessa työntekijät eivät pysty käsittelemään työpaineita, jotka johtavat turhautumiseen, joka näkyy asenteen muodossa.

Tässä tapauksessa esimiesten tulisi istua ja keskustella vaikeassa työntekijän kanssa ja löytää ratkaisu, jotta hän voi rentoutua ja ratkaista ongelmansa vastaavasti. Tällaisia ​​työntekijöitä ei myöskään pitäisi rasittaa kuormituksella työtä, koska se vain heikentää heidän tehokkuuttaan ja he menettävät jopa luottamuksensa. Työntekijöille tarjoaminen sympaattisella korvalla luo jopa kovan siteen johtajan ja työntekijän välille ja hän pystyy rentoutumaan ja työskentelemään rauhallisella mielellä. Heille voidaan myös antaa palkallinen vapaa-aika, jotta hän voi antaa aikaa henkilökohtaisille asioilleen ja palata takaisin tehokkaasti.

 • Sääntöjen huono täytäntöönpano

Joskus asenneongelmia ei synny työntekijän käyttäytyminen, vaan esimiesten tai johtavien henkilöiden toiminnan takia. Työnantaja päätyy jopa huonon asenteen edistämiseen, koska se ei aloita sujuvia käytännesääntöjä koko yrityksessä. Yleensä tapahtuu, että joidenkin ihmisten sallitaan toimia tietyllä tavalla, kun taas toisia pilataan tai rangaistaan ​​samasta. Tämä syrjintä aiheutti riittämättömyyden tunteen työntekijöiden keskuudessa, mikä johtaa huonoon asenteeseen työntekijöissä itsessään. Tässä tapauksessa kehitetään vihan tunne, joka synnyttää ego-ongelman.

Johdon on tärkeää kuunnella työntekijöiden valituksia ja ryhtyä välittömiin toimiin johtamisen ja johtamiskäyttäytymisen parantamiseksi. Johdon puolueellisuus työntekijöiden keskuudessa aiheuttaa vihaa ja tämä aiheuttaa haitallisia vaikutuksia työntekijöiden työympäristöön ja myös yrityksen inhimillisen käytön tehokkuuteen.

Henkilöstö avustaa esimiehiä ja esimiehiä heikon työpaikkaasenteen aiheuttamien käyttäytymisten tarkistamisessa. Työntekijän asenteen arviointi vaatii subjektiivisia mittauksia, jotka ovat todennäköisesti erityisiä. Esimiehet ja HR voivat tunnistaa käyttäytymiset, kuten alistumattomuus, tuottavuuden puute, viivästyminen ja sopimattoman viestinnän, erittäin tehokkaasti. HR: n tulisi suostutella linjan esimiehet ja johtajat kiinnittämään huomiota käyttäytymiseen eikä asenteisiin ohjattaessa työntekijöitä ja suorittamaan kurinpidollisia toimia vain käyttäytymisen, ei asenteen vuoksi.

Älä kiirehdi arvioidessaan työntekijän asennetta, koska se ei johda johtopäätöksiin ja käyttäytymiseen ei päästä ratkaisuun. Huono asenne on puolueellinen ja subjektiivinen havainto, joten esimiehet eivät voi tehdä vääriä oletuksia siitä, että työntekijää ei kurinpidä. Henkilöstöhallinnon tulisi antaa esimiehille johtamiskoulutusta, joka edistää viestintää yhtenä peruspiirteenä vahvistaa suhteita työpaikoilla. On erittäin tärkeää parantaa esimiehen ja työntekijän välistä viestintäkuilua, jotta esimies voi antaa työntekijälle rakentavaa palautetta seuraamalla suoritusalueita ja auttaa työntekijää parannuksessa sen sijaan, että luokittaisit heidät huonoihin työntekijöihin.

HR: llä on tärkeä tehtävä ratkaista henkilökohtaisista eroista johtuvat työpaikkaasenneongelmat. Painon tulisi olla käyttäytymisessä eikä asenteessa, koska käyttäytymisen korjaaminen on paljon helpompaa kuin parantamisen kalibrointi kuin työntekijän tai esimiehen asenteen arviointi. Tällaisissa tapauksissa HR: llä on sovittelijan rooli, jotta saavutetaan yleisesti hyväksyttävät ratkaisut työasenteen asenneongelmiin. Esimiehet voivat päätellä työntekijöitä vain käyttäytymisestään; he eivät pysty hallitsemaan asennettaan, vaan vain käyttäytymistä. Joten tehokkuuden, avoimuuden ja uskollisuuden lisäämiseksi on tärkeää antaa asianmukaiset ohjeet heidän käyttäytymiselleen.

Pitäisi myös tunnistaa perimmäinen syy sen sijaan, että tuhlaat energiaasi itseesi kohdistamiseen tai muiden kritisointiin. On paljon järkevämpää, jos keskitytät etenemistapaan. Sinun tulisi yrittää parantaa, muuttaa ajattelutapaa ja keskittyä tavoitteisiisi asenneongelmien sijasta ja korvaamiseen syiden sijasta. Siten siirryt positiivisiin toimiin ja pohdit tilanteita, jotka olisivat hedelmällisiä ja rakentavia tavoitteidesi toteuttamisessa.

Sinun tulisi kysyä itseltäsi

 • Mitkä olosuhteet, tulos ja asenne voivat parantaa tilannetta?
 • Mitkä toimet voivat estää tätä tavoitetta?
 • Mistä minulta puuttuu resursseja?
 • Mitä hyödyllisiä toimia ei suoriteta tavoitteen saavuttamiseksi?
 • Kuka vastaa tavoitteen saavuttamisesta?
 • Minun lisäksi, onko muita ihmisiä mukana?
 • Mikä aikataulu on kehitettävä?

Yritä löytää vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin ohittamatta mitään. Yritä selvittää kaikki mahdollisuudet, jotka estävät sinua kaventumasta vaihtoehtoja diagnoosimatta ensin kaikkia mahdollisia vastauksia. Sinulla on motivaatio saavuttaa haluttu ja saavutettavissa oleva tavoite tällä lähestymistavalla. Muista, että et ole yksin tässä prosessissa. Voit kysyä luotettavia ihmisiä tai ystäviäsi ja perheenjäseniäsi auttamaan sinua vastaamaan kysymyksiin. He voivat auttaa sinua analysoimaan asioita eri näkökulmista ja voit tehdä asianmukaisemman päätöksen. On viisasta ilmoittaa ihmisille, jotka liittyvät päätöksiisi ja toimintoihisi.

Tapa pohtia on avain menestykseen ja auttaa sinua menestymään. Positiivinen ajattelutapa antaa sinulle mahdollisuuden ja tuen, kun taas negatiivinen asenne hämmentää ja supistaa sinua. Muilla tavoin yksi johtaa voittoon ja toinen epäonnistumiseen. Siksi sinun tulisi ensin kehittää positiivinen ajattelutapa ja positiivinen asenne yritettäessä päästä eroon asenneongelmista.

Perustekijät, jotka voivat ratkaista asenneongelmat, ovat:

 1. Vältä negatiivisia ajatuksia!

Yksi suurimmista esteistä, jotka estävät sinua kehittämästä positiivista asennetta kaikkiin, on ihmisen negatiivinen ajatus. Tämä kielteinen lähestymistapa toistuu uudestaan ​​ja uudestaan, ja siitä tulee osa todellista elämää ja sinulla on taipumus kehittää vihaa ihmistä kohtaan, koska alitajunta alkaa uskoa siihen. Yritä pestä pois muiden negatiiviset tunteet riippumatta siitä, kuinka paha he ovat. Muista, että kukaan ei voi tehdä väärin sinulle, ellet itse anna hänen tehdä niin.

 1. Harjoittele positiivista ajattelua!

Laitepositiivinen ajattelu työkaluna pestämään kaikki negatiivisuus mielestäsi ja sydämestäsi. Hioma se päivittäin tällä pienellä harjoituksella aamulla ja illalla. Muista vain kaikki asiat elämässä, joista olet kiitollinen, yritä kirjoittaa myös ne. Sinun tulisi todella yrittää tutkia joitain todellisia positiivisia näkökohtia, jotka tekevät elämästäsi innostuneen ja mielenkiintoisen. Yritä miettiä positiivisia puolia ja positiivisia ihmisiä joka päivä, ja lopulta päädyt iso hymyillesi kasvoihin ja kevyt sydän.

 1. Näytä jännitystä ja tule innostumaan!

Ole jännittynyt tapaamaan ihmisiä ja toivottamaan heitä hymyillen ja osoittamaan heille, että elämäsi sisältää jännitystä ja innostusta. Tämä houkuttelee väkijoukon sinua kohti ja huomaat positiivisuuden elämässäsi itse. Tämä auttaa sinua jopa tavoitteesi saavuttamisessa ja tulee mielessä uutta roolia uraasi ja tulevia mahdollisuuksiasi varten.

 1. Älä enää huolehdi kaikista asioista, jotka eivät ole sinun hallinnassasi!

Sinun tulisi ymmärtää, että ei ole mitään syytä häiritä jonkun toisen kanssa asennettua syytä. Näin tekemällä saat vain tuloksia, jotka osoittautuvat vaarallisiksi henkilökohtaiselle ja työelämällesi. On tiettyjä asioita, joita et voi muuttaa tai hallita, joten miksi miettiä sitä? Joku huono ajattelu tukee positiivista ajatteluasi.

 1. Kaikki negatiivinen voi johtaa positiiviseen lopputulokseen!

Muuta jokainen negatiivinen asenne positiiviseksi ja voimakkaaseksi. Meidän kaikkien täytyy joutua kärsimään tuskallisista tilanteista jonain päivänä, mutta sinun ei tule koskaan antaa antaa näiden hetkien vaikuttaa sinuun, koska sellaiset asiat vaikuttavat ehdottomasti asenteesi. Ihmiset eivät koskaan ymmärrä mitä olet käyneet läpi, ja he alkavat ajatella, että sinut täytetään ego-ongelma. Pysy rauhallisena ja jäähdytettynä muiden kanssa, etenkin työpaikalla. Pidä työelämäsi erillään henkilökohtaisesta elämästäsi.

 1. Epäonnistuminen on upeaa!

Epäonnistuminen on ensimmäinen askel menestykseen. Joten ei ole tarvetta olla pettymättä epäonnistumisesta tartuttamaan ajattelemaan sitä mahdollisuutena kasvaa. Löydä virheesi, analysoi niitä ja saat voittoa samoissa tilanteissa tulevaisuudessa. Älä koskaan yritä antaa epäonnistumisen muuttaa asennettasi, koska jos teet niin, olet menestynein henkilö elämässä.

Yritä muuttaa itseäsi. Hyväksy itsesi muuttuvien tilanteiden mukaan. Ole antelias ja rauhallinen toisia kohtaan. Auta ihmisiä, vältä taistelemasta heidän kanssaan ja kehitä positiivista asennetta. Tämän avulla voit käsitellä asenneongelmiasi ja kaikki rakastavat sinua.

Positiivisen asenteen saamiseksi ja täydellisemmän elämän saavuttamiseksi sinun on oltava tietoinen ja tarkkailtava sitä, mitä sanot itsellesi, sillä sinulla on mahdollisuus, minkä sen pitäisi olla. Kuuntelet herätyskelloa, jolla nousta aamulla, kertoen, että on taas aika nousta ja valmistautua koko päiväksi. Älä enää ajattele “Olen niin väsynyt” tai “En halua nousta ylös” tai “On taas yksi kurja maanantai”. Kokeile sen sijaan ajatella, että “tämä aamuna on niin upea. Rukoilkaa jumalaa saadaksesi uuden päivän sinulle on elämäsi; Ole kiitollinen uusista mahdollisuuksista, jotka ilmestyvät sinulle tänä päivänä. Ajattele, että sinun on tehtävä kaikki onnelliseksi ja tehtävä jotain kiitollista ja erinomaista toisille. Ole rauhallinen ja vauras perheellesi ja ystävillesi. Ole tehokas pomoosi ja johtoryhmääsi toimistossa, tue alaisiasi. Älä kehitä vihaa tai kauhua kenellekään. Näillä yksinkertaisilla muutoksilla on sellainen voima, joka tekee sinusta rakastetun ihmisen kaikkien silmissä, mikä tuo positiivisuutta myös elämääsi.

Muista aina tapa, jolla luulet olevan elämäsi, tapa, jolla elämä käsittelee sinua.