Kuvalähde: pixabay.com

Älä enää ole ihmisistä miellyttävämpi Ammatillisessa elämässä löydät paljon ihmisiä, jotka yrittävät miellyttää muita. Pomosta ylimmäksi johtohenkilöksi ikäisensä ja kollegoiden välillä ja jopa joskus alaistensa kanssa. Tässä artikkelissa kerrotaan syvällisesti siitä, miksi ihmisistä tulee ihmisiä miellyttäviä sen sijaan, että olisivat vain itseään. Olet jo kuullut ihmisistä, jotka ovat miellyttäviä ja ehkä tavanneet joitain tai joskus saaneet itsesi yhdeksi. Mutta miksi teemme niin? Mitä tarvetta on tehdä ylimääräisellä kerralla tullaksesi ihmisistä nauttivaksi? Selvitämme täällä heti, heti.

Etsaamme koko artikkelin tällä tavalla -

Ensinnäkin keskustellaan siitä, miksi ihmiset miellyttävät on pahinta skenaariota ammatilliselle elämällesi; sitten selitämme miksi ihmisistä tulee ihmisiä miellyttäviä tajuamatta; ja lopuksi keskustelemme tavoista, joilla voit lopettaa olemisen miellyttäjänä heti.

Aloitetaan sitten.

Miksi ihmisiksi miellyttäminen on haittaa työelämällesi?

Ihmisten nauttajana oleminen ei ole hyvä. Miksi? Koska jos sinusta tulee ihmisten nauttaja, menetät hallitsemasi elämäsi! Ja ihmiset sanovat sinut aina ihmisten ja olosuhteiden sijaan, että ottaisit heidät vastaan. Kadotat myös yhteyden itseesi ja emuloit ihmisiä osoittamaan, että olet heidän kaltaisensa.

On muutamia syitä, miksi se on niin huono asia ammattilaisellesi.

 • Menetät kentän:

Kun olet ihmisille miellyttävämpi, menetät maata kuka olet ja olet kiireinen tietäessään, mitä muut ihmiset tekevät. Sydämessäsi tiedät, että on tyhjä tila ja vaikka olet yrittänyt miellyttää ihmisiä, et pysty täyttämään sitä. Kun menetät maan, menetät yhteyden itseesi ja siten kaikki, mitä voi olla urallasi ja elämässäsi, pysähtyy. Mutta pahinta on, että et tiedä, että menetät potentiaalisi.

 • Näytät vertailevan ammatillisia saavutuksiasi ikätovereihisi ja merkittäviin muihin:

Vertailu ei koskaan luo hyvää tunnetta, ja riippumatta siitä, kuka tekee, se on tunne, joka ei ole onnellinen. Kun olet ihmisiä miellyttävämpi, vertaat luonnollisesti kaikkia saavutuksiasi ja saavutuksiasi muiden saavutuksiin. Ja kun heidän saavutuksensa ovat paljon upeita kuin sinun, sinun tuntuu tuntuvan hyvin pieneltä ja alkavan miellyttää heitä. Ja jonkin ajan kuluttua sinusta tulee ihmisten nauttaja. Ammatillisessa ja henkilökohtaisessa elämässä riippumatta siitä, mitä saavutat, sen vertailu muihin on huono teko. Koska jokaisen polku on erilainen ja jokaisella on ainutlaatuisia kykyjä ja lahjoja. Joten vertaaminen muihin on kuin verrataan kalan kykyä kiivetä puuhun apinan kykyyn uida. Soittaako soittokello? Sinusta tulee ihmisten nauttaja, koska et pidä siitä, mitä olet saavuttanut, ja sinusta tulee enemmän hätää siitä, mitä muut ovat saavuttaneet.

 • Et voi sanoa "ei" ollenkaan:

Ei-sanominen on tärkeää. Ammattilaisena sinulla on rajoitettu aika viikossa. Ja jos sanot "kyllä" kaikelle, työsi jopa virtaa viikonloppuisi etkä voi rentoutua ja nauttia. Ja jos et pysty rentoutumaan, et pysty toimimaan kunnolla seuraavalla viikolla. Ihmiset-miellyttäjät ottavat taakan miellyttääkseen ihmisiä ja arvaavatko ihmisen, joka kärsii eniten? Niitä.

 • Sinulla ei ole tilaa kehittää itseäsi:

Kun sinusta tulee ihmisten nauttaja, et voi saada aikaa omaan asiaan. Luonnollisesti et pysty parantamaan taitojasi, parantamaan liiketoimintakykyäsi ja hiottamaan kykyjäsi. Suurin osa ajasta kuluu ihmisten miellyttämiseen, voistamiseen ja usein öljymiseen.

 • Kärsit ala-arvoisuuskompleksista:

Ihmisten nauttajaksi tuleminen ei ole yhden päivän työ. Tunnet jatkuvasti ala-arvoisena ja siksi jatkaat taistelua muille ihmisille, jotka ovat samanlaisia ​​kuin sinä, liha ja veri. Ja muistuttakaamme teitä, että olemme kaikki leikattuja samasta kankaasta. Emme ole yhtä loistavia tai älykkäämpiä. Meillä kaikilla on kykyjä ja kykyjä, joita emme vielä tiedä. Mutta jos keskityt itseesi silloin, kun yrität miellyttää toisia käyttäytymiselläsi ja toimillasi, ymmärrät mitä sisälläsi on. Ymmärrät, että tunnet aina ala-arvoista ja jatkuvaa kritiikkiä tapahtuu pään sisällä. Siksi kärsit taudista, jota kutsutaan ihmisille miellyttäväksi.

On monia syitä, joiden takia ihmisistä miellyttäminen on pahin tapaus; mutta yllä olevat ovat tärkeimmät syyt. Katso niitä ja selvitä onko käyttäytymisessäsi samankaltaisuuksia tai syitä vai ei. Jos ei, mene syvälle ja selvitä miksi miellyt ihmisiä.

Miksi ihmisistä tulee ihmisiä miellyttäviä tajuamatta?

On hyvin vähän perusteltuja syitä, joiden vuoksi ihmisistä tulee miellyttäviä tajuamatta.

Kaikki alkaa heidän lapsuudestaan. Lapsina me kaikki etsimme rakkautta. Mutta kun rakkaudesta tulee ehdollista, syntyy ihmisille miellyttävä sairaus. Oletetaan, että Jim on 4-vuotias poika. Hän haluaa, että äiti rakastaa häntä. Mutta äiti sanoo Jimille, että jos hän tekee työtään hyvin, äiti rakastaa häntä. Jim jatkaa ja kiirehti viimeistelemään askareita. Hän tulee takaisin ja kertoo äidilleen siitä ja sitten äiti rakastaa häntä, halaa häntä ja suudella häntä. Jim tajuaa, että jos teen kaiken, mitä äiti sanoo, äiti rakastaa minua; muuten en saa hänen rakkauttaan.

Nyt tämä on alku ihmisistä miellyttäjäksi tulemiselle. Voit ajatella miten se liittyy työelämään? Paljon! Kuvittele Jim. Hänestä on nyt tullut toimitusjohtaja maineikkaassa yrityksessä. Hänen rakkautensa määritelmästä on tullut nyt hyväksyntä ja kunnioitus. Siksi aina kun hän tarvitsee hyväksyntää ja kunnioitusta, hän menee ikätovereidensa ja pomonsa luo ja kysyy heiltä, ​​mitä hän voi tehdä heidän hyväkseen. Hän ajattelee, että jos hän tekee kaiken, mitä he sanovat, hän ansaitsee kunnioituksen ja hyväksynnän. Voitko muodostaa yhteyden nyt? Tämä on pahin tyyppi, joka miellyttää ihmisiä, ja kaikki alkaa siitä, ettei hänellä ole ehdotonta rakkautta lapsuudessa.

Siellä on toinen tyyppi ihmisille miellyttävä ja se on paljon hieno. Rima rakastaa työstään ja tekee erittäin hyvää työtä. Mutta hänellä on ongelma. Hän ei voi sanoa ei. Aina kun hänen kollegansa ja pomo pyytävät häntä tekemään jotain, hän sanoo kyllä, koko ajan, joka kerta. Siten hänen viikonloppu tulee yhtä miehitetyksi kuin arkisin eikä hän saa nukkua tai levätä. Hänen vanhempansa kertoivat hänelle alkavan sanoa ei, mutta hän vain ei voi. Hän ei tiedä, mikä pelko estää häntä, mutta jotakin estää häntä. Hän ajattelee, että jos hän kieltää, hän ei saa rakkautta ja hyväksyntää ikäisensä ja pomonsa kuten ennen.

Katsokaa molemmat tyyppisiä ihmisiä. Yksi on erittäin ilmeinen ja toinen hienovarainen. Kuinka päästä eroon tästä vaarallisesta sosiaalisesta sairaudesta? Seuraavassa osassa näemme kuinka.

Kuvalähde: pixabay.com

Tapoja lopettaa oleminen miellyttävämpiä ihmisiä

Nämä ovat helppokäyttöisiä tapoja lopettaa oleminen ihmisistä nauttijina.

 • Ensin ymmärrä, että olet ihmisille miellyttävämpi:

Useimmat ihmiset eivät ole samaa mieltä siitä, että he ovat ihmisiä miellyttäviä. Me kaikki olemme miellyttäviä erilaisissa asteissa. Mutta jos se on yli 50% tapauksista, voit kutsua itseäsi ihmisten nauttajaksi. Jos ihmisille kerrotaan yrittävän miellyttää toisia, he eivät saa sitä. Syy, miksi he eivät saa sitä, koska he eivät tiedä ollenkaan. Paras tapa ymmärtää, että olet ihmisille miellyttävämpi, on tarkkailla itseäsi tiiviisti ammatillisessa ympäristössä. Kuinka puhut? Kuinka kikatat? Kuinka tunnet muiden saavutusten takia? Kuinka teet työsi? Millaista työtä teet? Teetkö kaikki työsi? Haluatko siirtää työtä? Sanotko kyllä ​​jokaiselle pyynnölle? Jos vastaus yllä oleviin kysymyksiin on kyllä ​​(useimmille), niin olet ihmisille miellyttävämpi. Sen parantaminen alkaa ymmärtää, että olet ihmisille miellyttävämpi.

 • Selvitä syy, miksi harjoittelet tätä tapaa:

Kyllä, se on tapa. Se on kytketty aivoihin siten, että et voi lopettaa sen tekemistä. Ota hetki yksin. Istu yksinäisyydessä kynän ja paperin kanssa. Ajatella. Pohtia. Ruminaa siitä, miksi miellyt ihmisiä! Mikä on palkkasi? Tunnetko sinut validoituneeksi? Kysy itseltäsi, mistä tämä validointi on lähtöisin? Entä jos he eivät validoi sinua, vaikka miellyttäisit ihmisiä? Mistä löydät validoinnin sitten? Jos pystyt vastaamaan rehellisesti näihin kysymyksiin, voit etsiä tapoja lopettaa sen tekeminen.

 • Priorisointi:

Ensisijaisuus voittaa kaikki huonot tavat. Entä jos päätät, että miellyt vain harvoille ihmisille - vain perheellesi, et kukaan muu? Mitä sitten? Ensinnäkin se olisi vaikeaa. Mutta alkaa priorisoida perhettäsi ammatillisten kollegoidesi kanssa. Aina kun tartut itsesi yrittämään miellyttää tovereitasi, lopeta ja yritä miellyttää lapsesi tai aviomiehet sen sijaan. Jos harjoittelet tätä, saat vertaisryhmältäsi jonkin aikaa vastustusta, kun toimit eri tavalla. Mutta riittävän pian pääset eroon siitä. Kun olet keskittynyt vain perheeseesi, priorisoi nyt itsesi. Ole hyvä. Ei, se ei tarkoita, että et rakastaisi perhettäsi. Mutta nyt on haaste olla miellyttämään perhettäsi. On aika miellyttää sinua. Jos noudatat tätä askel askeleelta -menetelmää, pääset eroon kuukauden kuluessa kokonaan.

 • Tunnista pelkosi:

Ihmiset miellyttävät muita pääosin pelosta - pelko menettää rakkaitaan, pelko huonoista seurauksista, epäonnistumisen pelko, pelko menettää ikäisensä ja pomo hyväksyntänsä, pelko olla alempi kuin toiset, pelko muiden onnellisuudesta jne. Selvitä mikä pelko tekee sinusta ihmisiä nauttivan. Yleensä siellä on 2-3, jos selvität. Kaikki muut ovat vain saman pelon eri versioita. Löydä heidät ja löydä näiden pelkojen syy. Kun tiedät juuret, sinun olisi paljon helpompaa kohdata pelkosi. Paras tapa tehdä se on kuvitella mielesi pahin tapaus. Kuvittele, että koet niitä heti. Mitä tapahtuu? Ei mitään. Olet silti kunnossa. Ehkä vähän surullinen. Mutta voit hyvin. Koko maailma ei törmää sinuun.

 • Älä enää ole niin mukava:

Pikemminkin olla luja. Kohteliaisuus on kunnossa, mutta arka ei ole. Aina kun pomo on määrännyt tai käskenyt tekemään jotain mitä ei pitäisi tehdä, seiso itsesi ja sano ei. Jos sinusta tuntuu, että on mahdotonta sanoa ei heti, aloita pienemmistä asioista. Sano ei ihmisille, joilla ei ole merkitystä tai jotka eivät voi vaikuttaa elämääsi tai ammattiin huomattavasti. Kun olet tyytyväinen sanomaan "ei" heille, käytä sitä samassa asemassa olevien ikäisensä kanssa. Kun olet tehnyt sen, alkaa sanoa ei pomollesi armossa. Sinun ei tarvitse olla töykeä. Mutta kyllä, sinun on lakattava miellyttämästä häntä ja sinun on oltava luja, jos haluat kasvaa työelämässäsi. Useimmat ihmiset ajattelevat, että se on täysin päinvastainen. Mutta kuvitteletko tekevän ihmisten miellyttämisestä yrityksen toimitusjohtajan? Onko yritys kestävä jopa muutaman vuoden ajan? Tiedät vastauksen.

 • Mikä on palkkasi?

Tämä on yleisin kysymys, jota psykologit kysyvät huomatessaan, että ihmiset perustelevat pahoinpitelynsä ja kärsimyksensä. Jokaisella on jonkin verran voittoa. Ota selvää omasi. Miksi olet ihmisten ilo? Mitä tarvetta se palvelee? Miksi jatkat sen tekemistä? Jos löydät voiton, kysy itseltäsi, kuinka voit saada voiton eri tavalla tai eri menetelmällä, jos sinun ei tarvitse mennä ihmisille ja yrittää rauhoittaa heitä.

Kuvalähde: pixabay.com

Nämä eivät ole ainoita tapoja lopettaa oleminen ihmisestä nauttajana. Mutta ne ovat kulmakivet. Jos käytät niitä, jopa yhtä, aloitat prosessin asettamalla pysähdyspaikka ihmisille miellyttäjäksi. Älä ole ihmisiä miellyttävämpi; mieluummin oma henkilö. Elä elämääsi omalla tavallasi. Sinun ei tarvitse kuunnella muita ihmisiä saadaksesi asiat tapahtumaan. Tietenkin, tämä maailma on toisistaan ​​riippuvainen maailma. Me kaikki tarvitsemme toisiamme. Mutta ei tavalla, joka tekee sinusta ihmisten orjan. Orjuus ei ole hyvä ominaisuus. Ja ihmisiksi nauttiva oleminen on vain orjuutta, jossa myyt pään hintaan. Luuletko sen olevan sen arvoista?