Määritelmä päätöslauselman tavoitteet uraa

Uusi vuosi on täydellinen aika korjata asioita, jotka ovat aiheuttaneet sotkua. Jokainen meistä asettaa paljon päätöslauselmatavoitteita, joissa korostetaan terveyden, persoonallisuuden ja hyvinvoinnin parantamista. Syö vähemmän, treenaa enemmän ja potkaise huonoja tapoja jne. Ovat yleisiä. Uuden vuoden alku on ihanteellinen aika rohkaisulle ja motivaatiolle aloittaa uusi ja uusi aloittaminen sekä ennakoiva asenne saavuttaa tavoitteesi työpaikalla ja lisätä uraa entisestään.

Joka vuosi asetamme päätöslauselmatavoitteita, ja kun ajatellaan erityisesti urapäätöksiä, jotkut kohdat lisätään luetteloon uudestaan ​​ja uudestaan. Vaikka sinulla on samoja tavoitteita kuin viime vuonna tai sinulla on uusia päätöslauselmia lisätäksesi kauhaluetteloosi, kyky kirjoittaa ne paperille ja valmistautua ennen uudenvuoden osumia on avain menestykseen. Paitsi tämä, mutta varmista, että sinulla ei ole mitään tämän vuoden päätöslauselmasi, joka näkyy seuraavien vuosien päiväkirjassa. Päätöksesi voi sisältää terveellisen syömisen, lisää rahaa säästämistä tai sosiaalisesti aktiivisen toiminnan, mutta jos sinulla on uutta päätöslauselmaa urallesi, se on täydellinen tapa aloittaa tänä vuonna.

Ei ole väliä, oletko vasta aloittamassa uraasi vai oletko työskennellyt vuosia. Ehkä rakastat todella työtäsi ja haluat suorittaa paremmin, tai ehkä et pidä työstäsi ja yrität löytää uuden. Tai ehkä, et tuskin kestä työtäsi, kuten monet ympärilläsi, mutta et tiedä mitä tehdä sen suhteen. Uusi alku ja ammattimainen muutos tänä uudenvuoden aikana ja työhön liittyvä päätöslauselma on se, että urasi tarvitsee auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi työpaikalla ja tekemään sinusta edelleen onnellisen ja tyytyväisen ihmisen. Tänä vuonna tee ja suorita joitain työhön liittyviä ratkaisutavoitteita, jotka auttavat nostamaan uraasi ja ohjaamaan sitä oikealla tavalla.

Sen sijaan, että antaisit itsellesi minkäänlaista pettymystä, käytä tämän uuden vuoden alkua tietoisuuteen ja toimimaan tarkoituksellisesti tavoitteidesi suhteen ja mitä haluat asemaltasi ja toimialallasi. Nämä 10 jäljempänä mainittua päätöslauselmistavoitetta ovat riittävän yksinkertaisia ​​ottamaan huomioon tästä päivästä lähtien ja vaikuttavat merkittävästi työn suorittamiseen ja uranäkymiin tulevina aikoina.

Esimerkkejä uran tavoitepäätöksistä vuonna 2017

1. Päivitä ansioluettelosi

Ansioluettelosi päivittäminen on yksi esimerkkejä päätöslauselmista, koska monet ihmiset taistelevat samasta roolista, ja kiinnostaminen ensimmäisellä kerralla voisi antaa sinulle haastattelun. Ole valmiina, kun tilaisuus koputtaa ovesi, varmista, että ansioluettelosi on ajan tasalla ja riittävän pätevä.

 • Korosta tärkeimpiä saavutuksiasi ja onnistuneita projektejasi,
 • Muokkaa osia, joilla ei ole merkitystä urapolullasi, ja
 • Pyydä palautetta ammattimaiselta konsulttilta tai mentorilta.

Kun olet saanut valtakirjasi valtavassa ja ammatillisesti houkuttelevassa muodossa, tee se kohta, jonka avulla voit päivittää ansioluettelosi kolmen kuukauden välein. Pyrki lisäämään vähintään yksi uusi taito vuodessa, ja olet eturintamassa onnistuneessa haastattelussa.

2. Pidä asianmukainen työ- ja perhe-elämän tasapaino

Työ- ja yksityiselämän tasapaino on todellinen huolenaihe kaikille. Myöhästyminen tai stressaaminen työssä perheen melodraaman takia ei tee sinusta enää tuntumaa. Ei ole mitään syytä ansaita sellaista elantonsa, joka ei edes anna sinun tosiasiallisesti elää. Oikean työ- ja yksityiselämän tasapainon ylläpitäminen on myös parhaita esimerkkejä uran ratkaisemisesta

Työ voi olla stressaavaa, koti voi olla jaksoa televisiosaippuaa, mutta varmista tänä vuonna, ettet sekoita näitä kahta, tai muuten kelluu kaoottisen sotkujen meressä. Muista, kun astut työpaikallesi; jätä henkilökohtaisen elämäsi draama taakse ja keskity työhösi, niin että näytät ammattimaiselta ja tee työsi ajoissa. Kun päivä on ohi ja siirryt työpaikkasi ulkopuolelle, jätä työtä taaksepäin ja keskity itseäsi ja ihmisiäsi kohtaan. On tärkeää tasapainottaa sekä työ- että henkilökohtainen elämä.

Tänä vuonna saavuta tasapaino ammatillisen ja henkilökohtaisen elämäsi välillä

 • Vietä aikaa ja rentoudu perheen ja läheisten kanssa,
 • Käy läpi loma-luettelo ja suunnittele lomat etukäteen.

Tämä antaa sinulle tarpeeksi aikaa hakea lehtiä, tehdä järjestelyjä ja valmistella reittejä, mutta antaa sinulle myös kaivatun tauon tiedostoista, kansioista, määräajoista ja kokouksista. Elokuva- ja ostosistunto perheen kanssa tai ilta ystävien kanssa voi toisinaan tuoda enemmän onnellisuutta ja tyytyväisyyttä kuin mojova palkka.

3. Luo tuotemerkkiarvo uudelleen

Clichéd auttaa kuitenkin sinua pitkällä matkalla. On elintärkeää, että pidät itsesi järjestäytyneenä ja saat urasi kunnon. Nouse kuin feniksiksi, kokonaan uusi henkilö, vastuullisempi ja ammattimaisempi, emotionaalisesti älykäs, rauhallinen ja säveltänyt ja joku, johon voi luottaa.

Tee itsestäsi työntekijä, joka on halutuin. Sinun pitäisi olla joku, joka vain joukkueen jäseniä, mutta myös managerisi idolizes. Tilauksen kirjoittaminen voi todella auttaa olemaan asioiden päällä.

 • Kiinnitä kalenteri tai tutustu älypuhelimesi ajoitussovelluksiin.
 • Siivota työasema ja puhdista kaikki tarpeettomat asiat;
 • Seuraa määräaikoja ja tapaamisia.

Päätöslauselmaesimerkeissä tämän pitäisi tapahtua paitsi fyysisessä kuvassasi yrityksessä, myös sosiaalisessa verkostossa.

 • Päivitä sosiaalinen profiili ja varmista, että se on vaikuttava ja täydellinen;
 • Lisää uusi taito tai saavutus joka kuukausi, niin että olet metsästäjien silmissä;
 • Lisää ammatillinen yhteenveto.

4. Ota aikaa itsellesi ja unelmillesi

Mikään tässä maailmassa ei ole sinulle tärkeämpää kuin oma itsesi. On erittäin tärkeää tuntea itsesi, unelmasi, kiinnostuksen kohteesi, tykkäyksesi ja epäonnistumiseni. Siksi pitääksesi itsesi kaikkien ja kaikkien yläpuolella, analysoi vahvuutesi, asiat, joissa olet parempi, USP (ainutlaatuinen myyntiehdotus). Tämä voidaan tehdä vain, jos otat aikaa itsellesi.

 • Mietiskele säännöllisesti
 • Tee muistiinpanoja mistä tahansa, mitä löydät itsestäsi
 • Suunnittele, kuinka unelmasi toteutetaan
 • Lue kirja joka viikko, olipa kyse elämäkerrasta, kaunokirjallisuudesta, kirjallisuudesta jne.
 • Vietä aikaa luonnon kanssa
 • Hemmottele itseäsi käymällä kylpylässä, hieronnassa, harjoitteluistunnossa tai tanssitunnissa, jossa voit viettää aikaa itsesi kanssa ja rentoutua ja viettää aikaa itsellesi ja unelmillesi on yksi parhaista päätöslauselmaesimerkeistä.

5. Laajenna taitojasi tai osallistu sertifiointiohjelmaan

Mitä taito voi olla, varmista, että se on jotain, joka kiinnostaa sinua, jotta todella varaat sille aikaa tänä vuonna tärkeänä askeleena oppimis- ja parannusprosessissa. Tämä motivoi sinua ja pystyt oppimaan jotain, joka auttaa sinua saamaan käsityksen tulevissa pyrkimyksissäsi, ehkä ylennykseen tai vaellukseen.

 • Valitse tekninen taito, jonka haluat oppia, ja selvitä miten se tehdään.
 • Osallistu työpajoihin ja seminaareihin.
 • Liity sisäiseen koulutusohjelmaan
 • Voit jopa valita jatko-opiskelun, esimerkiksi Executive MBA.

6. Luo ja vahvista suhteita

Me ihmiset, olemme sosiaalisia eläimiä. Tarvitsemme hyväksyntää, turvallisuutta, rakkautta, kunnioitusta ja hellyyttä yhteiskunnalta. Siksi on erittäin tärkeää olla sosiaalisia kontakteja, ja tämä voidaan tehdä verkottamalla. Olipa kyseessä sosiaalisessa mediassa tai muulla tavalla, suhteiden rakentaminen ja ylläpitäminen on välttämätöntä. Tee yhdistämisestä tai seurustelua alan parhaimpien ihmisten kanssa vuoden 2016 tärkeimmäksi prioriteettiksi.

 • Siirry onnellisiin hetkiin tai töiden jälkeisiin juomiin,
 • Järjestä ryhmän muodostamistoiminta kuten päivämatka tai jalkapallopeli,
 • Keskustele henkilökohtaisesti työtoverin kanssa,
 • Tilaa työlounaat tai tapaamiset,
 • Työskentele projektissa jonkun kanssa, jota et tunne hyvin, ja
 • Liity verkostoitumisryhmiin.

Et koskaan tiedä ketä tapasit ja kyseinen henkilö voi osoittautua avuksi sinulle tien päällä. Joku, jonka törmäät onnelliseen tuntiin, voi lopulta olla fantastinen ammatillinen referenssi linjalta tai jopa tulevaisuuden tuleva pomo. Ota yhteyttä entisiin kollegoihin, turvaa suhteet nykyisiin työtovereihin ja tartu tilaisuuteen luoda uusia kontakteja ja vahvistaa vanhoja. Muista aina verkko!

7. Paranna persoonallisuuspoliittisia tavoitteitasi

Persoonallisuus on heijastus sekä sisäisistä että ulkoisista piirteistäsi. Persoonallisuutesi kehittäminen ja parantaminen lisäävät sinulle aina etua. Positiivinen ja rauhallinen lisää sisäistä rauhaa, tyytyväisyyttä ja loputtomia mahdollisuuksia.

 • Nosta IQ-tasoa
 • Tule itseluottamukseksi
 • Työskentele karismaattisten taitojesi parissa
 • Ole tunnollinen
 • Paranna viestintääsi, harjoittele suoraviivaisena ja suorapuheisena
 • Nosta emotionaalista älykkyyttäsi (EQ)
 • Vahvista ydin
 • Pidä itsesi kunnossa ja terveenä

Hallittu mieli, terveellinen vartalo ja viestinnän tunnelma ovat harvinaisia ​​yhdistelmiä. Jos kuitenkin pystyt lisäämään tämän yhdistelmän persoonallisuuteesi, voit saavuttaa korkeuksia. Tee siitä päätöslauselma tälle vuodelle.

8. Suunnittele ei-Wi-Fi-loma

Elämme tekniikan aikakaudella, itse asiassa olemme riippuvaisia ​​tekniikasta ja laitteista ja hallitsemme niitä. Olemme kiireisiä artikkeleiden lukemiseen, sähköpostien tarkistamiseen, tekstiviestien lähettämiseen tai twiittiointiin ja niin edelleen. Kokeile kuitenkin tänä vuonna ottaa aikaa pois laitteistasi. Suunnittele virtajohto tai lyhyt loma. Se voi olla alussa vaikeaa, koska olemme köydet tekniikan kielillä ympärillämme. Älypuhelimen ja tietokoneen sivuun jättäminen ei kuitenkaan vain auta mieltäsi rentoutumaan, vaan johtaa myös luovaan ja energisiin.

9. Aloita uutisten lukeminen, etenkin omasta alastasi

Tee siitä tapana joka päivä ennen työpaikkaasi saapumista; että käydään läpi uutisia, jotka ovat kuumia ja tapahtuvia teollisuudessa. Voit löytää blogin tai artikkelin, joka keskittyy alaan erityisesti suodattamalla vaihtoehtosi niin, että sinun ei tarvitse lukea muita häiritseviä uutisia ja antaa sille nopea katsaus. Näin tekemällä sinulla on 3–5 uutta otsikkoa luettavaksi päivittäin; tai korkeintaan yksi tai kaksi suurta tarinaa viikossa, jotka ansaitsevat varmasti lukemisen. On tärkeää, että pidät itsesi tietoisena siitä, mitä ympärillä tapahtuu.

Uutisten lukeminen, etenkin omalla kentällä, ei vain pidä sinua ikätovereidesi edessä, vaan tuottaa mielessäsi myös luovia ideoita työskentelytapojen parantamiseksi ja jopa valmistelee sinua etukäteen mahdollisille tulevaisuuden mahdollisuuksille.

10. Löydä mentori työstä

Olipa se suora päällikkösi tai työtoveri työntekijälläsi osastollasi tai joku, jolla on sama työprofiili; valitsee mentorin itsellesi tänä vuonna. Etsi joku, jolla on etsimäsi työ ja uraprofiili, josta voit oppia. Muista, että kokemus on paras opettaja, vaikka sinulla ei olisikaan paljon kokemusta; sinulla on aina mahdollisuus oppia alan veteraanilta. Siksi on todella tärkeää, että sinulla on joku, johon voit mennä kriisin aikana, tai joku, johon voit lähestyä tai jota odottaa, oppia kokemuksistaan.

Uusi vuosi on kuin tyhjä päiväkirja. Voit kirjoittaa siihen mitä haluat. 2016 on harppausvuosi, joka antaa sinulle vielä yhden päivän hyödyntää sitä hyvin, itseesi. Täytä tämän päiväkirjan ensimmäinen sivu uudenvuoden päätöslauselmatavoitteilla. Tee päättämistavoitteita uraasi ja itseäsi varten. Edellä mainitut päätöslauselmatavoitteet ovat joitain inspiraatioita, jotka auttavat sinua kasvamaan urallasi ja tekemään sinusta paremman ihmisen. Mene se, oppi niin paljon kuin pystyt, meditoi ja viettää aikaa itsesi kanssa ja todista maailmalle, että olet ainutlaatuinen ja parempi. Tee tämä vuosi parhaaksi. Tarvitset vain hyvän, jolla on positiivinen ja tuottava vaikutus elämääsi ja ajatusprosessiisi. Älä tuomitse itseäsi, ja vain inspiroi ottamaan tämä vuosi parhaana mahdollisuutena.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas joidenkin työhön liittyvien ratkaisutavoitteiden tekemiseen ja toteuttamiseen, jotka auttavat nostamaan uraasi ja ohjaamaan sitä oikealla tavalla. Nämä ovat seuraavat päätöslauselmistavoitteisiin liittyvät ulkoiset linkit.

 1. Konfliktien ratkaiseminen työpaikalla
 2. Konfliktinratkaisustrategiat työpaikalla
 3. Sijoitusrahastojen strategiat | Määritelmä, esimerkit, ura