Johdanto markkinoinnin vaalimiseen.

Markkinointi jatkuvalla sitoutumisella ja sitouttamisella asiakkaisiin tunnetaan nimellä Nurture Marketing. Tässä vaalimarkkinointistrategiassa ei yritetä työntää tuotteita, vaan tarjotaan sisältöä ja tietoa kohderyhmälle yksilön demografian ja kulutustottumusten perusteella. Jatkuva vuoropuhelu asiakkaan kanssa auttaa muuttamaan epäilyttävän tai epäröivän kuluttajan jokuksi, joka on halukas ostamaan.

Vaalimarkkinointi

Tässä on vaalimarkkinoinnin määritelmä Yrityksellä on myytävä tuote tai palvelu, mutta useimmiten he yrittävät tuoteta tuotemerkin massamedia- ja sosiaalisen median kampanjoiden kautta, mutta menestys markkinoilla riippuu tuotteen laadusta, merkityksestä asiakkaille ja asiakkaalle palvelua. Se riippuu myös kilpailusta - heidän tuotteidensa laadusta ja palvelusta, jonka kuluttajat näkevät.

Kilpailun kiristyessä ja taantuman myötä markkinoiden olosuhteet pakottavat markkinoijat jatkamaan yhteistyötä potentiaalisten asiakkaiden kanssa rakentaakseen suhteita ja ymmärrystä rakentaakseen pitkäaikaisia ​​suhteita. Se ei rajoitu pelkästään uusiin asiakkaisiin, vaan myös johtojen luomiin ja olemassa oleviin asiakkaisiin. Nurture-markkinoinnissa se on win-win-tilanne sekä markkinoijalle että kuluttajalle, koska kuluttaja saa asiaa koskevia tietoja ennen päätöksentekoa, kun taas entinen saa asiakkaan, joka voi pysyä heidän luonaan ikuisesti.

Jotkut Nurture-markkinoinnissa käytetyistä menetelmistä:

 1. Yhdistäminen vuotuisten tapahtumien ja esitysten kautta:

Ihmiset tietävät uusista tuotteista tai palveluista joukkotiedotusvälineiden mainosten avulla. Kuluttajilla ei useinkaan ole helppoa ymmärtää, mistä tuotteesta on kyse, vain näkemällä mainos tai katsomalla mainosta televisiosta. Heidän täytyy nähdä se elävänä, nähdä demo tai saada epäilykset selventämään myös tuotteen teknisiin näkökohtiin koulutetulla pätevällä asiakasjohtajalla.

Kun IFB toi markkinoille astianpesukoneet Intiassa, he osallistuivat eri kaupunkien messuille, keskustelivat potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja järjestivät päivässä kotona esittelyn, mikä paransi tietoisuutta, tuotemerkkiä ja myyntikonversioita. Tässä prosessissa ei ole vaikeaa myyntiä, ja kuluttaja tutustuu tuotteeseen tarkkaan ennen kuin päättää sijoittaa vaikeasti ansaittuihin rahansa. Monet uudet tuotteet voidaan testata markkinoilla tällä tavalla saamalla vastaus suoraan asiakkailta.

Samoin uuden mallikonseptin käänteinen ilmastointilaite voidaan myydä paremmin, kun sen ominaisuudet selitetään suoraan asiakkaille. Autoyhtiöt osallistuvat messuihin auttaakseen asiakkaita tuntemaan ulkoasunsa ja sisustuksensa ja saamaan johtajat selvittämään epäilyksensä. Tämän jälkeen yritys voi seurata vanhojen autojen vaihtamiseen vaadittuja lainoja hoitamalla prosessia, joka saa asiakkaan tuntemaan olonsa mukavaksi sen sijaan, että hän työnnetään ostamaan.

 1. Yhdistä sähköpostikampanjoihin ja verkkosivustoihin:

Sähköpostimarkkinoinnin vaalikampanja on hieno tapa saada yhteys potentiaalisiin ja olemassa oleviin asiakkaisiin, mutta sen ei pitäisi olla häiritsevää heitä. Ensimmäisessä sähköpostiviestissä voidaan esitellä tuote ja kiinnostuneet voivat rekisteröityä ilmaiseksi esitteeksi tai kirjaseksi. Seuraavat sähköpostit voivat olla kutsu tapahtumaan tai verkkoseminaariin tai se voi olla tarjous tehdä tuotedemo. Sähköpostin alareunassa pitäisi olla mahdollisuus peruuttaa tulevien sähköpostien tilaaminen, jos asiakas ei halua tällaisia ​​tietoja yrityksestäsi. "Tilaa" -vaihtoehto on paras tapa varmistaa, että sähköpostisi eivät päädy "roskapostin" tai "roskakorin" kansioon, mikä ei mennä hyvin myös sähköpostiratkaisujen tarjoajan kanssa.

Sen sijaan, että pommittaisi kuluttajia markkinointiviesteillä, olisi parempi jakaa tapaustutkimuksia, tuotekatsauksia ja suosituksia. Tapaustutkimukset ja suositukset todistavat, että tuotteestasi on ollut hyötyä muille, ja auttavat heitä saamaan selvän kuvan kipupisteistä. Tämän avulla markkinoija voi tarjota ratkaisuja, jotka vastaavat paremmin asiakkaiden tarpeisiin.

Se auttaa pitämään sisällönhallintajärjestelmää ja integroimaan sen digitaaliseen markkinointiympäristöön. Tällä tavoin tietyt kriteerit täyttävät verkkosivustosi kävijät voidaan ruokkia ainutlaatuisella sisällöllä, joka on räätälöity heille. Siksi vaaliminen ulottuu verkkosivulle lähettämisen lisäksi.

Verkkosivuston kävijöitä ei tule nähdä yhtenä kokonaisuutena, vaan erityyppisinä kuluttajina, jotka voivat olla joko ensimmäistä kertaa ostajia, uusia potentiaalisia ostajia, olemassa olevia ostajia. Joten sisältö on sijoitettava asianmukaisesti niille, joita he selaavat, esimerkiksi: -Kun uskollisuusohjelmamme jäsenenä toivomme sinun pitävän Loyalty Plus -ohjelmassamme, - kiitos siitä, että olet Titan Anti-Virus -ohjelmiston tilaaja, uusi päivitys on nyt tullut ladattavissa, kiitos rekisteröinnistäsi, sinulla on oikeus 10 dollaria käteistä takaisin ensimmäisestä ostoksesta. Kun verkkosivuston sisältö linkitetään sähköposti-aloitteisiin ja siitä tulee yksilöllinen kuluttajan kannalta, pitkän aikavälin spinoffeja ei tarvitse korostaa.

 1. Blogiviestit, mainosuutiset ja sosiaalinen media:

Joskus paras tapa lisätä tietoisuutta tuotteista ja palveluista on blogointi. Esimerkiksi uudesta tanssipohjaisesta kunto-ohjelmasta on hyötyä, kun kirjoitetaan blogi tai sanomalehtiartikkeli, joka tuo esiin ohjelman edut mainitsematta suoraan palveluntarjoajien nimiä. Vastaavasti informatiiviset artikkelit siitä, kuinka astianpesukoneet vähentävät työmäärääsi, johtavat veden vähemmän käyttämiseen ja pesuaineiden käyttämiseen, voivat herättää lukijan mielenkiintoa ja he alkavat etsiä tällaisia ​​tuotteita tai palveluita. Blogi- ja mainosuutiset ovat etuna siitä, että ne jaetaan ystävien ja kollegoiden kanssa.

Samoin Kanadaan suuntautuvaa maahanmuutto-ohjelmaa voidaan parhaiten edistää hyvillä artikkeleilla, jotka korostavat opiskelijoiden ja työnhakijoiden elämänlaatua, ansioita ja paluumuuttoja. Monien tuotteiden ja palveluiden osalta asiakkaat tarvitsevat lisätietoja ja aikaa pohtia ennen ostamispainikkeen painamista. Vaalimarkkinointi mahdollistaa tämän jatkuvan yhteydenpidon kautta asiakkaiden kanssa sosiaalisen median ja blogien kautta.

Suositellut kurssit

 • Ammatillinen PMP-kurssi
 • Ohjelmistoprojektinhallintaohjelma
 • Ketterät projektijohtamiskurssit
 1. Ilmaiset tarjoukset / koulutus ja demo-ohjelmat:

Autopalveluyritys voi tarjota ilmaisen diagnoosin, palvelun määrätyn ajanjakson ajan ja neuvoa omistajaa kiireellisimmistä ja tulevista ajoneuvon vaihtoista tai korjauksista. Tämä antaa asiakkaalle ymmärtää ajoneuvoon liittyvät ongelmat, punnita vaihtoehdot ja suorittaa huollon ensisijaisesti vaiheittain. Tämä lisää kuluttajien luottamusta ja uskoa yritykseen. Samoin mikroaaltoyhtiölle naisten / kodinhoitajien koulutusohjelmat voivat auttaa lisäämään heidän luottamustaan ​​tekniikkaan ja laitteen käyttöön lisäämällä heidän haluaan ostaa.

 1. Hoida myynninjälkeiset suhteet:

Kaikkien ponnistelujen johdosta tapahtuvan sulkemisen jälkeen olisi turhaa, jos asiakkaisiin ei oteta yhteyttä markkinoinnin ja markkinoinnin jälkeen. Joissain tapauksissa tuotetakuut saattavat edellyttää asiakkaan rekisteröityvän verkossa sarja- tai mallinumeroilla ilmaisen palvelun käyttämiseksi. Useimmiten asiakkaat voivat unohtaa sen, ja siksi olisi hienoa, jos heitä muistutetaan siitä.

Toiseksi, onko hyvä saada satunnaisesti palautetta puhelimitse tai sähköpostitse tuotteen ja asiakaspalvelun laadusta. Autoyritykset nähdään tekevän tätä useammin kuin muut kategoriat, mutta asiakkaat olisivat tyytyväisempiä, jos tukea tarjotaan tuotteen elinkaaren loppuun saakka. Se varmistaa, että asiakkaat ostavat saman tuotteen tai kalliimman mallin toistuvasti.

Ravitsemus voi olla paras tapa antaa houkuttelevia vaihtotarjouksia olemassa oleville asiakkaille ja varmistaa siten heidän uskollisuutensa yritykseen. Ansaittuja kanta-asiakaspisteitä koskevat päivitykset ja niiden lunastamista koskevat pyynnöt voivat myös auttaa pitkällä tähtäimellä lisäämään sitoutumista ja vuoropuhelua asiakkaiden kanssa.

Kun yrityksellä on vaalisuhde asiakkaisiin, he voivat myydä täydentäviä tuotteita ja saada lisää tuloja. Esimerkiksi astianpesukoneen valmistaja voi ehdottaa jalustan tai stabilisaattorin tai vesisuodattimen saavuttamaan paremman suorituskyvyn ja välttämään joitain mahdollisia ongelmia tulevaisuudessa.

Tekniikat vaalimarkkinoinnin menestykseen

Monta kertaa yritys, joka pyrkii perinteisen markkinoinnin tielle korkean profiilin joukkotiedotusvälineiden kampanjoiden, sähköpostien lähettäjien ja sosiaalisen median mainoskampanjoiden avulla, saattaa olla hieman epävarma siitä, milloin aloittaa vaalimisen markkinointihankkeet. Tuotteen lanseeraaminen prosessin aloittamiseksi ei ole haitallista aikaa tai vaiheita tuotteen elinkaaresta. Kuten uinnissa, uima-altaan edessä ei ole mitään järkeä seisoa ja teoretisoida, paras vaalimarkkinointistrategia on testata vesialueet.

 1. Aloita prosessi:

On tärkeää aloittaa prosessi mistä tahansa, se voi tapahtua sähköpostimarkkinoinnin vaalikampanjan, tarinan kutsuharjoituksen tai kauppatapahtuman avulla. Tärkeintä on aloittaa toiminta ja aloittaa tulosten analysointi. Tämä auttaa markkinoijia myös muuttamaan strategiaa tarvittaessa ja kokeilemaan vaihtoehtoisia. Vaaliminen sisältää kuitenkin periaatteessa sekä kirjallista että suullista viestintää, mikä tarkoittaa, että sisällön ja ääni- tai sähköpostiviestien laatuun on kiinnitettävä riittävästi huomiota. Kun ohjelma on asetettu liikkeelle, voidaan rakentaa ylimääräisiä kerroksia. Aluksi tiputushoito voidaan suorittaa siten, että kaikki asiakkaat saavat saman viestin, joka voi olla tuoteuutisten, tapahtumien tai esittelyjen muodossa.

 1. Ymmärrä yleisösi:

Ilman asianmukaista yleisön ymmärtämistä vaalimarkkinointi ei välttämättä tuota toivottuja tuloksia. Täältä Big Data voi auttaa tärkeiden tietojen saamisessa asiakkaista, heidän väestötiedoistaan, ostotavoistaan ​​ja kiinnostuksenkohteistaan. Verkkolomakkeiden avulla yritykset voivat saada kuluttajilta tietoja, jotka auttavat sinua toimimaan heidän kanssaan merkityksellisemmällä tavalla.

 1. Räätälöi sisältöä tietyille yleisöille:

Kun ymmärrät asiakasdynamiikan, on helpompaa räätälöidä heille kiinnostavaa sisältöä. Jos joukko nuoria nähdään kiinnostuneena musiikista, musiikkiyhtiö voi lähettää uutta tietoa tulevista albumeistaan ​​ja tuottaa tuotteelle hypejä ja odotuksia.
Sisältöä voidaan räätälöidä kiinnostuksen kohteiden, selailukäyttäytymisen, asiaankuuluvan toimialan perusteella, jolla asiakas toimii, ja mukauttaa se tarjoamiesi tuotteiden ja palveluiden perusteella.

 1. Älä rajoita toimintaa yhdelle kanavalle:

on parempi olla monikanavainen strategia sen sijaan, että rajoitutaan pelkästään sähköpostiin, sosiaaliseen mediaan ja bloggaamiseen. Lyhytsanomapalvelu (SMS), etanapostit, puhelut ja niihin liittyvät kanavat voidaan hyödyntää kustannustehokkaasti. Monikanavaiset aloitteet voivat vahvistaa markkinointistrategiaasi ja pitää asiakkaat sitoutuneina ja lisätä tyytyväisyyttä.

 1. Persoonallisen lähestymistavan omaksuminen:

On tärkeää luoda kuvitteellisia asiakasprofiileja tai henkilöitä ja ymmärtää heidän kipupisteitä, tarpeita ja viestintäominaisuuksia. Siksi on hyödyllistä erottaa yleisö heidän selauskäytäntönsä, kyselyvastausten ja teollisuuden suhteen. Se antaa yritykselle mahdollisuuden kehittää näitä henkilöitä tyydyttävä erityinen markkinointisisältö ja kehittää sisältöä sen ympärille.

 1. Sisältömatriisianalyysi:

Kun sisältö on luotu luotujen henkilöiden perusteella, olisi analysoitava, kuinka monelle heistä osoitetaan sisältösi kautta. Joillakin henkilöillä ei ehkä ole sisältöä ja niihin voidaan puuttua. Tällaiset sisällön aukot voidaan korjata lisäämällä kyseiselle henkilölle merkityksellistä sisältöä.

johtopäätös

Markkinoinnin vaalimisen suurin etu on yritysten kyky pysyä kuluttajien ja tulevaisuudennäkymien kärjessä. Koska ostovelvoitteesta ei ole luotu tunteita, asiakastoiminnasta tulee hedelmällisempää ja palkitsevampaa. Ja toistuva viestintä voi antaa sinulle sarjan kosketuspisteitä, jotka voisivat aiheuttaa osto-kiinnostuksen potentiaaliseen asiakkaaseen. Vaaliminen tavanomaisen markkinoinnin sijasta on win-win-tilanne sekä markkinoijille että kuluttajalle, kun se muuttuu jatkuvaksi oppimisprosessiksi.

Lyijyä edistävä markkinointi auttaa paremmin ymmärtämään ja toimittamaan asiakkaita, ja sen tulisi olla jatkuva prosessi eikä kertaluonteinen tehtävä. Sen tulisi jatkua seuraavaan elinkaaren loppuun asti.

Markkinoinnin vaalimisesta aloittelevalle yritykselle on olemassa useita esimerkkejä eri toimialoilta, ja tapaustutkimuksia käyttämällä voidaan kehittää uusia strategioita. DocuSign, LinkedIn, Polycom, Cetera Financial Group, Jackson Healthcare, Perceptive Software ja muut palkittujen kahden vuoden viimeisen markkinointiohjelman tulisi toimia aloittelijoille motivaationa tässä vaalimarkkinointistrategiassa.

Joukkotiedotusvälineiden, elektronisen median räjähdys oli johtanut katkeamiseen asiakkaiden välillä, joita Big Data, sosiaalinen media, verkko ja muut kyberavaruuden demokraattiset jakamisvälineet voivat nyt väärentää.

suositeltava

Joten tässä on joitain kursseja, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja Nurture-markkinoinnista, vaalimarkkinoinnin määritelmästä, sähköpostimarkkinoinnin vaalikampanjasta ja myös vaalimarkkinointistrategiasta, joten käy vain alla olevan linkin läpi.

 1. 10 tehokasta palvelumarkkinointistrategiaa (arvokasta)
 2. Paras 10 menestyvää liiketoiminnan kehitysprosessia Markkinointi | merkitys
 3. 6 tärkeätä vaihetta toimiviin tekstiviestimarkkinointipalveluihin
 4. 10 vaihetta tilipohjaisen markkinoinnin onnistuneeseen toteuttamiseen