All About Marketing Techniques sosiaalinen media

Markkinointitekniikat sosiaalinen media strategioiden käyttämiseksi - Yrityksessä on käsitys, että jopa keskimääräinen tuote voi menestyä hyvin markkinoilla, koska se kaikki riippuu siitä, kuinka myyt. "Sillä ei ole merkitystä tuotteella, mutta sillä, miten myyt." Luonnollisesti tarpeeksi yrityksiä käyttää erilaisia ​​markkinointitekniikoita sosiaaliseen mediaan tavoittaakseen kuluttajat.

Legendaarinen menestysguru Dale Carnegie on sanonut, että keskeisin periaate ihmisiin vaikuttamisessa - keskustelun keskipisteen ei pitäisi olla 'minä', vaan toinen henkilö, mutta 'sinä'. Tämä voi olla markkinointitekniikoidesi ydin. Sosiaalinen media, jota mukautat voittamaan asiakkaat taitosi. Painopisteen ei pitäisi olla, että olemme luoneet loistavan tuotteen, vallankumouksellisen tekniikan ja mahtavia ominaisuuksia, kokeile sitä. Kuluttajat oppivat mielellään kaikki nämä, mutta ostopäätökset tapahtuisivat vain, jos niiden nähdään ratkaisevan ongelman, auttavan tekemään elämästä mukavaa tai lisäämään arvoa asiakkaalle.

Tungosta markkinoilla paras tapa saada huomiota on brändäys, joka pähkinänkuoressa tarkoittaa arvon luomista kuluttajan mielessä. Arvo luodaan, kun tuote tai palvelu täyttää kuluttajan todellisen tarpeen.

Markkinatutkimukset auttavat arvioimaan tietyn palvelun tarvetta, mutta joissakin tapauksissa ostajat eivät ehkä kykene käsitteellistämään tarvetta, mutta voivat tervetulleena uuden tuotteen, jos se tyydyttää heidän tarpeensa tai on ratkaisu joihinkin heidän kohtaamiinsa ongelmiin. Varten. Esim. hilse, hiusten pudotus, rasvan kertyminen tai jotain, joka helpottaa vihannesten kuorimista keittiössä.

Jotta voitaisiin kehittää tehokkaita markkinointitekniikoita, sosiaalista mediaa, markkinoijan täytyy toimia psykologina - ymmärtää, mikä ajaa ja motivoi asiakkaita. Niiden tulisi ylittää perinteiset asiakasdemogriikat. Se sisältää iän, sukupuolen, rodun, tulot ja maantieteellisen sijainnin, joita käytetään analysoimaan markkinoiden kehitystä. Jos suurin osa pizzapistorasiasta kuuluu alueen 18-15 ryhmään, on arvioitava toinen motivoiva tekijä, kuten maku, tunnelma, mukavuus, mediakampanjat, ennen kuin kehitetään markkinointitekniikoita, sosiaalista mediaa myynnin lisäämiseksi.

Hinnoittelu ei useimmiten ole ainoa syy, että tuotetta pidetään parempana kuin toiset. Se voi olla turvallisuus, laatu, kestävyys, mukavuus, teknologiset ominaisuudet, vastine rahalle, suunnittelun estetiikka ja niin edelleen.

Tässä on kymmenen sosiaalisen median markkinointitekniikkaa menestykseen

 1. Erottua joukosta ja USP: stä:

Joka päivä julkaistaan ​​useita tuotteita, mutta harvoista ei tullut kotitalouksien nimiä. Jos tarvitset erottua, sinun on luotava hyviä kampanjoita mediassa, jos se on massamarkkinatuote kuten saippua, hiusöljy, elektroninen laite, matkapuhelin. Ilman nähtyä tai puhuttua tuotteesta tai tuotemerkistä on vain vähän mahdollisuuksia menestyä markkinoilla. Erottuakseen jokaisella tuotteella tulisi olla ainutlaatuinen myyntiehdotus (USP), josta tulisi tulla markkinointitekniikoidesi painopiste. Se on laatu tai laatujoukko, joka erottaa sinut kilpailusta.

Skyparkin kuriiri järjesti kampanjan - 'toimitamme missä tahansa maan päällä, ajoissa'. Yhdessä pyyhkäisyssä se tunnisti itsensä globaaliksi toimijaksi ja lupasi toimittaa ajoissa, mikä on tärkeä huolenpito kuriiri-asiakkaille. Tatan Nano-auto asetti itsensä halvimmaksi, pienimmäksi autoksi, joten onnistui myös hankkimaan vientitilauksia.

Televisio-, sanoma-, aikakaus- ja radiokampanjoiden vahvuutena ihmiset alkavat kysyä jälleenmyyjältä tuotetta. Kampanjan alkamisajankohtana hankintapaikkojen (POP) roikkuvien mainosten pitäisi olla valmiita vähittäismyymälöissä, ja samanaikaisesti niiden kanssa olisi oltava vähimmäisvarasto tavaroista, jotta ne vastaisivat ensimmäistä kertaa ostajia.

Useat aikataulun tiedotusvälineiden kampanjat ovat käynnissä ja POP: t ovat myös valmiita, mutta tuote ei ehkä ole saavuttanut vähittäismyyntihintoja, koska asianmukaisia ​​jakelukanavia ei ole asetettu paikalleen. Vähittäiskauppiaat saattavat olla haluttomia uusien tuotemerkkien varastossa, ja siksi joudutaan joutumaan antamaan näytteenotto jälkimyynnin perusteella kerätyistä luotoista ja käteisvaroista markkinoille pääsemiseksi.

Alkuperäisten mediakampanjoiden suosiosta riippuen monia kuluttajia voidaan kehottaa tekemään ensimmäinen ostoksia, ja siksi oikea-aikainen saatavuus on elintärkeää saada ensimmäistä palautetta kuluttajilta.

 1. Kotelot ja elektroniset bannerit:

Jokainen massamarkkinatuote alkaa huomata heti, kun se ilmestyy bannereihin ja koteloihin ympäri kaupunkia. Työmatkalaiset saavat vain vilkaista mainoksia, joten on parempi keskittyä enemmän visuaalisiin kuvaan kuin sanoihin. Intiassa markkinoille tuodun Maruti SX-4 -version S-Crossin koteloissa on houkutteleva kuva autosta ja juuri nämä sanat - S-Cross, The Premium Crossover. Se on todellakin viistoperä, jolla on sedaanin ominaisuudet ja voima. Tai ACC: n sementoivia suhteita.

Aivan kuten joukkotiedotusvälineissä, koteloilla ja bannereilla on suuri vetovoima, kun niitä esitetään kaupunkien yli, kun työmatkalaisjoukko on sekoitettu ja kuuluu kaikille elämänaloille. Koska koteja varataan kuudeksi kuukaudeksi vuodeksi, usein matkustajat näkevät ne todennäköisesti ja yhdistävät tiiviisti brändin, sen ulkoasun ja suunnittelun, kun he näkevät niitä vähittäiskaupoissa tai muissa ostopaikoissa.

Vaatteiden, korujen, kulutustavaroiden ja useimpien tuotteiden osalta nuorten naisten mallit esitellään todennäköisemmin kuin miehet. On yleistä psykologiaa, että naisilla on taipumus houkutella enemmän mainoksia, mikä vaikuttaa markkinoijiin kuvaamaan heitä. Poikkeustapauksia ovat auto-, sementti-, teräs- ja niihin liittyvät mainokset, joissa miehiä yleensä esiintyy näkyvästi.

 1. Suhdetoiminta ja tiedotusvälineet:

jos tuote on hyvä tai melko poikkeuksellinen, on järkevää ilmoittaa tuotteen lanseerauksesta sanomalehdissä ja televisiokanavilla. Jos julkaisee julkkis, se tuo lisää uutta arvoa tuotteelle samoin kuin välineelle. Ylin johto voi ilmoittaa käynnistämisestä lehdistötilaisuudessa, jota seuraa cocktaileja ja illallisia.

Tuotteen, yritysprofiilin ja tulevaisuuden suunnitelmien näkyvät piirteet voidaan ilmoittaa lehdistötilaisuudessa, joka yleensä julkaistaan ​​sanomalehtien liiketoiminnan tai markkinoinnin edistämissivuilla. Uutisen arvo on, että lukijat pitävät sitä uskottavampana kuin mainos. Lisäksi yrityskuvan rakentaminen tehdään paremmin median kautta, mikä puolestaan ​​auttaisi myös tulevaisuudessa. Lisäksi tuotelanseerausuutiset valokuvien avulla voivat tuoda lisäarvoa yrityksen markkinointikampanjaan. Voidaan muistaa, että Applen legendaarinen Steve Jobs piti lehdistötilaisuuden joka kerta, kun tuote lanseerattiin. Uusi toimitusjohtaja ja CMO jatkavat tätä perinnettä. Siksi näitä markkinointitekniikoita, sosiaalista mediaa, on käytetty menestyksekkäästi yrityksissä ympäri maailmaa.

Suositellut kurssit

 • Verkkosertifioinnin verkkosertifiointikoulutus
 • Ohjelma SAS: llä
 • Verkkokoulutus CCBA: lla
 1. Tapahtumien ja kampanjoiden markkinointitekniikat sosiaalisessa mediassa:

Tapahtumiin ja messuihin osallistuu laajasti yleisö, joka on ehkä oikea foorumi uusien tuotteiden lanseeraamiseen ja esittelyyn. Yritykset, jotka sponsoroivat kauneustapahtumia, musiikkiesityksiä, todellisuusohjelmia, hyväntekeväisyyteen tarkoitettuja varainhankintatapahtumia, kuten syövän hoito, Alzheimerin tauti, sydämen hoito, lukuun ottamatta tuotemerkkien hyvää näkyvyyttä koteloiden ja näyttämöiden taustojen kautta. Markkinointiasiantuntijoiden mukaan tapahtumat pystyvät lisäämään myyntiä, koska asiakkaat tarvitsevat syyn tehdä ostoksia ja tapahtumat luovat juuri tämän syyn. Macyn kiitospäivän paraati osoittautuu merkittäväksi tapahtumaksi, josta on tullut osa amerikkalaista kulttuuria. Se yhdistää kaksi tapahtumaa, jota kuluttajat rakastavat kiitosta antamisesta ja ostoksista.

 1. Verkko- ja sosiaalisen median mainonta:

Kukaan yritys ei voi sivuuttaa verkkomainontaa tällä digitaalisella aikakaudella, kun ihmiset etsivät nyt tietoja tuotteista verkossa ja mobiililaitteissa. Verkkosivustot voivat antaa ensisijaisen jalanjäljen verkossa ja sen mobiilisivustossa, mutta sosiaalisen median mainostamisesta on tullut väistämätöntä markkinointitekniikkaa, sosiaalista mediaa kaikille organisaatioille, kun ihmiset näkevät Facebook-, Twitter- tai Google Plus -päivitykset ensin ennen minkään muun katsomista. Yrityksillä on mahdollisuus käynnistää FB- ja Twitter-viestit niiden tarjoamien maksupalvelujen kautta ja parantaa viestiensä tavoitettavuutta. Yritysten tulisi keskittyä enemmän FB: hen, jos sisältö on enemmän kuvankeskeistä joko infografiana, valokuvana, piirroksena ja videona, kun taas media-, viihde-, valmistus- ja palveluala voi hyötyä Twitter-liitäntään paremmin.

Viestien ja kuvien tiheydellä, laadulla on vaikutusta liiketoiminnan muuttumiseen sosiaalisen median kautta. Yrityksen edistäminen yritystasolla voidaan toteuttaa LinkedIn: n kautta, mikä on myös hyvä tapa saada lahjakkaat ihmiset tuntemaan organisaatiota.

 1. Saapuva markkinointi:

Yrityksen verkkosivuilla, Tumblrissa ja WordPressissä julkaistut ja myös muilla suosituilla sivustoilla julkaistut blogit ja asiantuntijoiden näkemykset voivat viedä pitkälle kuluttajien kiinnostuksen luomiseen yritystä, tuotetta tai tuotemerkkiä kohtaan.

Saapuva markkinointi on kustannustehokasta tässä markkinointitekniikoiden ja -strategioiden luettelossa, mutta paljon riippuisi aiheiden relevanssista ja sen merkityksestä kuluttajalle. Artikkelit ovat erittäin arvostettuja aloilla, jotka vaativat erityistietoa, -taitoja ja -osaamista. Uuteen tekniikkaan, innovaatioihin ja tutkimustuloksiin liittyvät artikkelit voidaan jakaa artikkeleina tai valkoisina kirjoina. Tällaiset tekniset tiedot antavat ostajille mahdollisuuden tehdä tietoisia päätöksiä ostoista. Osa Amazon.com-sivuston valkoisista papereista on omistettu pilvilaskennalle. Tästä on nyt tullut hienostunut markkinointitekniikka, joka on suunnattu erikoistuneille ostajille.

 1. Erotetut, erottamattomat markkinointitekniikat ja strategiat:

Yritykset voivat käyttää sekä eriytettyä että erottamatonta markkinointitekniikkaa, sosiaalista mediaa, tuotteiden mainostamiseen. Erotetussa strategiassa kampanjat vetoavat ainakin kahteen markkinasegmenttiin tai kohderyhmään. Vähittäiskauppa voi edistää myyntiä kahdessa eri kaupungissa ja markkinoida myös tuotetta, joka vetoaa naisiin kahdessa ikäryhmässä. Toisaalta keskittynyt markkinointistrategia on kohdistettu yhteen tiettyyn markkinasegmenttiin tai yleisöön. Ne on tarkoitettu pienemmille ihmisryhmille ja vetoavat tiettyyn segmenttiin.

 1. Suoramarkkinointitekniikat, sosiaalinen media:

Tuotteiden suoramarkkinoinnissa kuluttajille on useita menestystarinoita. Tärkeimmät kategoriat, jotka ovat hyötyneet tällaisesta markkinointitekniikasta, ovat pölynimurit, vedenpuhdistimet, henkilökohtaiset tietokoneet, oppikirjat ja CD-levyt, matkapuhelimet. Suoramarkkinointi voidaan toteuttaa kotikäynteillä, online-markkinoinnilla verkkosivujen ja sosiaalisen median kautta sekä osallistumalla messuihin ja tapahtumiin. Monet yritykset myyvät verkkomarkkinointimenetelmän kautta, jolloin jokainen kuluttaja on myös tuotteen itsenäinen jakelija ja ansaitsee pisteitä heidän ja verkostossaan tekemien ostojen perusteella.

Suoramarkkinointitekniikoiden ja -strategioiden ensimmäinen vaihe on kohdemarkkinoiden tunnistaminen, mutta on huolehdittava siitä, etteivät loukkaa kuluttajia joko suoran kontaktin, postin tai sosiaalisen median välityksellä. Mutta jos se toteutetaan hyvin, suoramarkkinointi voi tuottaa rikkaita osinkoja. Jälleenmyyjän LL papun menestys on esimerkki - tässä asiakkaat odottavat viestintäänsä.

 1. Kylmäsoitto:

Joillakin aloilla, kuten finanssi-, vakuutus-, pankki- ja matkapuhelinpalveluissa, kylmäsoittoja tehdään tietoisuuden lisäämiseksi ja myynnin lisäämiseksi. Jotkut ihmiset vastustavat yrityksiä tällaisilta markkinoinnin ohjaustekniikoilta, koska se on loukkaava heidän yksityisyyttään ja myös häiriöitä, etenkin jos puhelu tulee parittomina. Nämä markkinointitekniikat pakottavat yrityksen kuitenkin myymään yrityksen sekä tuotteen. Toisin kuin henkilökohtainen viestintä, puhelimen puhelimella on se etu, että keskustelu lopetetaan äkillisesti. Kylmäsoiton etuna on, että se saa ajattelemaan jaloillasi ja rohkaisee luovuutta ja sopeutumiskykyä kohdatessaan potentiaalisia kuluttajia.

Tällaiseen markkinoinnin valvontatekniikkaan viitataan myös puhelinmarkkinoinniksi tai puhelinsoittoksi tai puhelinmyynniksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa. Se voi sisältää myös tallennettuja myyntipaikkoja, jotka on ohjelmoitu soittamaan puhelimitse automaattisella valitsimella.

 1. Kannustimet ja markkinointitekniikat ja strategiat:

Rauhallisella markkinalla ilmaistuotteet, kannustimet ostaa, palkitsemispisteet lisäävät yrityksen markkinointitekniikoita ja strategioita kilpailun estämiseksi. Kilpailut tarjoavat houkuttelevan markkinointivälineen uuden asiakkaan ja tietoisuuden lisäämiseksi. Kuluttajille toimitetaan kuponkeja tuotteiden ostamista varten. Joskus se, että kuluttajien sallitaan näytteitä tuotteita ennen ostamista, pakottaa heidät ostamaan lisää. Publix-supermarketit antavat ilmaisia ​​näytteitä kalkkipiirakastaan ​​ei siksi, että ihmiset kyseenalaisivat piirakan hyvyyttä, mutta saavat heidät ostamaan lisää.

johtopäätös:

Yrityksillä on nyt haaste käyttää yhdistelmää online-, offline-, ulko- ja ostokohtaisia ​​markkinointitekniikoita ja strategioita pysyäkseen kilpailun edessä globalisoituneessa ympäristössä. Kuinka parhaiten he käyttävät kuvattua markkinoinnin valvontatekniikkaa, päättäisi heidän menestyksensä tai epäonnistumisensa markkinoilla.

Suositellut artikkelit

Joten tässä on artikkeleita, joiden avulla saat lisätietoja sosiaalisen median markkinointitekniikoista, markkinointitekniikoista ja strategioista sekä markkinoinnin ohjaustekniikoista, joten käy vain linkin läpi.

 1. 6 erittäin kilpailukykyistä virusmarkkinointitekniikkaa (voimakas)
 2. 5 parasta mahtavaa hyödyllistä vinkkiä markkinointistrategian markkinointiin
 3. 10 tehokasta sosiaalisen median markkinointivihjeitä Suunnitelma | Edut | liiketoiminta
 4. Upea opas kylmäsoitotekniikoista