Markkinoinnin hallintaa koskevat tiedot: - Johdanto

Kasvavien vuokrakustannusten, infrastruktuurikustannusten, henkilöstökulujen ja muiden yleiskustannusten vuoksi vähittäiskauppa kiristyy pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat perustaa oman myymälän tai levittää vakiintuneiden vähittäisverkkojen kautta.

Tästä syystä pienten ja keskisuurten yritysten lisäksi myös suuret yritykset ja B2B-yrityksiin (yritykset-yritykset) osallistuvat aktiivisesti tuotteiden mainostamiseen verkossa. Uutiskirjeiden mukaan useat Kiinassa, Etelä-Koreassa, Japanissa, Singaporessa ja Yhdysvalloissa toimivat yritykset haluavat listata tuotteitaan Intian verkkokauppasivustoille ja tavoittaa suuren osan kuluttajia maassa.

Niistä globaaleista suurten yhtiöiden joukosta, jotka yrittävät valloittaa Intian markkinoita markkinoinnin hallinnan avulla, ovat yhdysvaltalaiset Wal-Mart ja saksalainen Metro Cash and Carry. Voidaan muistaa, että Motorola, joka käynnisti matkapuhelimensa Intiassa vuoden 2013 lopulla, sitoutui Flipkartiin myydäkseen Moto-G-, Moto-E-, Moto-X- ja muita merkkejä ja pystyi myymään tuotteita alennuksella Rs 3000-5000 / luuri, kuin jos he valitsivat tavanomaiset jakelukanavat. Normaaliin jakeluverkostoon osallistuvat kansalliset, alueelliset jakelijat ja vähittäiskauppiaat, mikä merkitsisi jakeluverkkoon menevän marginaalin jopa 15 prosentin marginaalia. Tuotteelle, jonka hinta on 10 000 Rs, se tarkoittaa 1500 Rs yksikköä kohti.

Markkinoinnin hallintaa koskevia tietoja on kahta tyyppiä

 • Asiakas asiakkaalle, joka on keskittynyt rakentamaan ostajien ja myyjien yhteisöjä
 • Business to Consumer, jossa suuret ja pienet yritykset myyvät tavaroita kuluttajalle ja
 • Business to business (B2B), jossa yritykset myyvät muille yrityksille.

Syyt markkinoinnin hallinnan tiedon suosiolle

 1. Parempi hinnan toteutus:

Tavanomaiseen jakeluun kuuluu kansallisen jakelijan ja jakelijoiden nimeäminen alueellisella tai valtion tasolla lukuun ottamatta kuljetus- ja välityspalveluiden käyttäjiä. Jokaisessa vaiheessa osallistuville pelaajille on annettava marginaali, ja se lisää omakustannushintaan, joka nostaa tuotteen hintaa. Myyjän on ehkä oltava valmis valmistautumaan alhaisempaan myynnin toteutumiseen yksikköä kohti. markkinoinnin hallintotiedot tarjoavat myyjille paremman voittojen toteutumisen ja siten melko houkuttelevat markkinoinnin hallinnan yrityksille.

 1. Parempi maantieteellinen kattavuus:

markkinoinnin hallintotiedot laajentavat maantieteellistä ulottuvuutta, jolloin myyjä voi tavoittaa suuren yleisön tavanomaisiin markkinointikanaviin verrattuna. Paremman Internet-levinneisyyden avulla kaupunkialueilla ja maaseudulla brändisi tai tuotteesi ulottuvuus voi kasvaa.

 1. Toimitus kotiin ja hyvät palautukset:

Kuluttajan puolella jalostettujen elintarvikkeiden, päivittäistavaroiden, elektroniikan, sähkötarvikkeiden, kulutustavaroiden, vaatteiden, jalkineiden, huonekalujen ja kosmetiikkatuotteiden kotiinkuljetus on helpottanut heidän ostamista kodin tai toimiston mukavuuksilla. Lisäksi tavanomainen palautuskäytäntö ja takuu ovat antaneet asiakkaille mahdollisuuden uskoa ostoksiin verkossa .

Suositellut kurssit

 • Online-kansainvälisen markkinoinnin kurssi
 • SEO-sertifiointikoulutus
 • Verkkokoulutus maaseudun markkinoinnista
 1. Vaikutus hiilijalanjälkeen:

markkinoinnin hallintotietojen avulla ihmiset voivat tehdä ostoksia erilaisia ​​tavaroita menemättämättä kaupasta kauppaan ruuhkaisilla kaduilla liikkumisen jälkeen raskaassa liikenteessä, mikä johtaa suuriin hiilidioksidipäästöihin kaupungeissa. Mitä vähemmän ajoneuvoja on tiellä ostoksille, sitä vähemmän on pilaantumista.

Siksi on korkea aika, järjestäytyneille ja järjestäytymättömille myyjille, jotka ajattelevat vakavasti tarjota tuotteitaan ja palveluitaan verkossa. Tuotteillesi on kuitenkin kiinnitettävä huomiota oikeat markkinoinnin hallintotiedot paremman myynnin saavuttamiseksi.

Markkinoinnin toiminnot vievät pienen palkkion tai marginaalin tuotteiden myynnistä, jota se käyttää markkinoinnin hallinnan tietoalustan rakentamiseen ja laajentamiseen.

Jotkut tekniikat oikean markkinapaikan valitsemiseksi

 1. Valitse parhaat verkkokaupan pelaajat:

Amazon, eBay, Flipkart ja Alibaba ovat verkkokaupoissa markkinajohtajia, joten ostajat luottavat niihin. Verkkoalustan uskottavuus ja imago ovat melko tärkeitä kuluttajien kannalta, joten tuotteesi huomaa paremmin uskottavalla alustalla. Sen sijaan, että myydään yhtä tai kahta markkinoinnin hallintotietoa, on parempi listata useampia sivustoja saadaksesi näkyvyyttä ja myyntituloksia, koska kuluttajat pitävät tiettyjä sivustoja parempana käyttäjäkokemuksensa, mukavuutensa, tuotemerkkinsä jne. Perusteella.

 1. Yksi koko ei sovi kaikille:

Loogiselta kannalta läsnäolo sähköisen kaupan parhailla sivustoilla voi auttaa luomaan uutta liiketoimintaa. Jokaisessa tuoteluokassa voi kuitenkin olla useita myydyimpiä myyjiä, ja pienemmille markkinarakoille tarkoitettujen tuotemerkkien kohdalla ei välttämättä saada toivottua altistumista ja myyntivaihtoehtoja. Siksi olisi parempi keskittyä markkinarakoihin tai alueellisiin sähköisen kaupan portaaleihin, joiden liikenne on keskittynyt, vaikkakin pienemmissä määrissä verrattuna suuriin markkinoinnin hallintatietoihin.

Esimerkiksi 3tailer.com on markkinointitoiminto myyjille, joilla on ostajamarkkinoita niche-markkinoilla, kun taas Xoole.com on sivusto, joka on keskittynyt riippumattomiin myyjiin. Zibbet.com on kiinteä hintafunktio, joka markkinoi käsintehtyjä tuotteita, taidetta, vintage-tuotteita ja käsityötarvikkeet ja Artfire.com on ilmainen markkinapaikka käsintehtyjen tuotteiden myyjille.

Verkkokaupan sivustoille suuntautuvalla liikenteellä on merkitystä, mutta kuinka suuri osa sen pätevästä liikenteestä on tärkeämpää. Sen, kuinka suuri osa tuotteesta on merkityksellistä myytäville tuotteille, pitäisi määrittää verkkokauppasivustojen valinta tuotteidesi myymiseksi.

 1. Etsi sivustoja, jotka tarjoavat hyvää tuotekokemusta:

Sinulla ei ehkä ole tuotteita, jotka luetellaan parhailla verkkokaupan sivustoilla, mutta sen tulisi olla ilahduttava kokemus asiakkaalle. Jotta markkinoinnin toiminnoista voidaan puhua sosiaalisissa piireissä, tuotekokemuksen on oltava tarkoin harkittu ja toteutettu virheetömästi. Se sisältää sovelluksen tai verkkosivuston välityksellä toimitetun käyttöliittymän käytön, hinnoittelun, asiakaspalvelun vuorovaikutuksen, arviointijärjestelmät ja mikä tärkeintä, taustapalvelun toimittamisen, jolla on pääsy parhaiden palveluntarjoajien palveluihin.

 1. Verkkohuutokauppojen uutuus:

eBay on myös eräänlainen markkinoinnin toiminto, jonka verkkohuutokauppojen edelläkävijä oli 1990-luvulla, ja kiinnostus lisääntyi, mutta sen uutuus on kadonnut, kun ostajat etsivät nopeampia liiketoimia. Se ei toimi hyödykehinnoiteltujen tuotteiden kanssa. Me-too-tuotteita, joita on saatavana useilta myyjiltä, ​​olisi myytävä kiinteisiin hintoihin, mikä ei johda epäterveeseen kilpailuun ja rasitteisiin ohuilla marginaaleilla. eBay-myyjät voivat valita huutokaupan tai listata "osta se nyt" -hinnat, kun taas Amazonin myynti on kiinteää.

 1. Lähetä tuotteet Googlelle:

Tuotteesi on listattu ja esitelty eri verkkokaupoissa, mutta on parempi toteuttaa omat toimenpiteemme parantaaksemme tuotteiden altistumista. Yksi tapa on lähettää Googlelle, jotta ne voidaan luetella hakutyökalujen ostotuloksissa.

 1. Sosiaalisen median sitoutuminen:

Sosiaalisen median, kuten Twitterin, Facebookin, Pinterestin, Redditin ja Google plusin, merkityksen kasvaessa ihmisten elämässä on valtavaa liiketoimintaa järkevää luoda erityisiä FB-sivuja tuotemerkeille, luoda blogin kirjoituksia WordPressiin, Tumblriin ja jakaa niitä sosiaalisessa mediassa . Olisi parempi mennä kohdennettuihin maksettuihin kampanjoihin, jotka lisäävät tuotemerkin tunnettuutta ja muistavat mieleen online-ostajien keskuudessa.

 1. Luotettava maksumekanismi:

Tuotteen lisäämisen ostoskoriin, tilauksen ja maksumekanismin käsittelyn maksuväylän kautta pitäisi olla käyttäjän sujuva navigointi. Markkinoinnin hallinnan tietoalusta on myös saatavilla, kuten PayPal, luottokortti, pankkikortti, verkkopankkitoiminta, maksu lompakot jne., Jos maksujärjestelmä ei ole täydellinen ja kuluttajat menettävät rahaa tai viivästyvät palautuksen myöntämisessä. riski menettää asiakkaita.

Kun kuluttaja tilaa tuotteen verkkoon, markkinoinnin ylläpitäjän tehtävissä on valvoa ja sallia kaikki tapahtumat, varmistaa, että varat hyvitetään oikeille toimittajille. Ne vastaavat laillisten maksujen kaappaamisesta ja ilmoittavat toimittajalle, että vastaavat tavarat on tilattu ja maksettu. Vasta sitten toimittaja voi täyttää tilauksen ja toimittaa tuotteen ajoissa.

 1. Markkinoinnin palvelutoiminnot:

Palveluille on syntynyt sähköisen kaupankäynnin alustoja, ja tällä niche-segmentillä kasvaa uusia mahdollisuuksia. Odesk on suorittanut useita erilaisia ​​palveluita markkinoinnissa, tekniikassa, kirjoittamisessa, suunnittelussa ja tiedon syöttämisessä, vaikka nämä palvelut palvelevat yritysasiakkaita. Guru.com on toinen esimerkki ammattilaisten palvelujen ostamisesta ja myymisestä eri luokissa.

 1. Määritä offline-läsnäolo tietyissä kaupungeissa:

Jotkut yritykset ja tuotemerkit, jotka myivät yksinomaan verkko- ja suoramarkkinoinnin kautta, perustivat vähittäismyymälät myöhemmin tietyissä kaupungeissa, jotta ihmiset voivat tuntea ja koskettaa ostamiaan tuotteita suoraan ja luoda uskottavuutta yritykselle. Jotkut kuluttajat saattavat olla haluttomia tilaamaan yritystä, jolla on vain virtuaalinen läsnäolo eikä mitään ole tiilissä.

 1. Etsi alustoja, jotka tarjoavat hyvää asiakaspalvelua:

asiakkaat suosivat markkinoinnin toimintoja vain, jos asiakkaan valitusjärjestelmä on olemassa. Niiden ei pitäisi päätyä pelkkään tuotteiden ja palveluiden yhdistäjään. Joidenkin markkinoinnin hallinnan tietosivustojen on tiedetty tarjoavan hyvää asiakaspalvelua ja niillä on selkeät peruutus- ja palautuskäytännöt. Siksi on tärkeää tunnistaa nämä verkkosivustot ja saada ne luetteloon.

Markkinoinnin hallintotietojen ylin tehtävä

 • eBay –yrityksen perustama Pierre Omidyar vuonna 1995 on maailman suurin kuluttajien ja kuluttajien verkkopalvelu. Se mahdollistaa sekä B2B- että B2c-liiketoiminnan
 • Amazon- löydettiin vuonna 1994 yksinkertaisena verkkokaupana. Se myy nyt kirjoja, elektroniikkaa, mp3-latauksia ja pilvipalveluita.
 • Alibaba
 • Craigslist
 • Flipkart
 • Snap Deal
 • Sears.com
 • Buy.com
 • Newegg.com
 • Etsy.com- on käsintehtyjä tai vanhoja esineitä, työkaluja ja tarvikkeita. Käsintehtyjä koruja, vaatteita, taidetta, valokuvausta, maalauksia, veistoksia
 • Pricefalls.com
 • Shoply.com-vapaa markkinoinnin toiminnot pienyritysten omistajille
 • SOCexchange.com
 • iOffer.com
 • eCrater.com
 • Bonanza.com
 • Blujay.com-vapaa luokitellut markkinoinnin toiminnot
 • Artfire.com- käsintehtyjä tuotteita
 • Wigix.com
 • Offeritem.com
 • Shophandmade.com
 • Zibbet.com - kiinteä hinnasivusto käsintehtyille tavaroille, taiteille, vintage-esineille
 • 3tailer.com yhdistää toimittajat kapeiden markkinoiden ostajiin
 • atomicmall.com
 • Sell.com - luokitellussa mainosmuodossa ja Xoole.com riippumattomille myyjille.

johtopäätös

Verkkomarkkinointikanavien on määrä kasvaa entisestään Internetin lisääntymisen, sosiaalisen median kasvun ja tilapäisten tuotantolaitosten ominaisten haasteiden vuoksi. Markkinoinnin hallintotiedot kohtaavat kuitenkin monissa paikoissa haasteita sen nopealle kasvulle hitaamman Internet-levinneisyyden ja joidenkin ihmisten "tuntea ja osta" -tarpeen vuoksi.

On totta, että kauppojen laajennus, joka tarjoaa hyviä ostoskokemuksia, viihdettä ja parempia tarjouksia lomailla, on tarjonnut valtavan haasteen verkkokaupoissa.

Aivan kuten jotkut ostoskeskukset ilmoittavat valtavia alennuksia jopa 80% tietyillä loma- ja festivaaleilla, myös verkkokauppasivustot ovat viime aikoina antaneet valtavia alennustarjouksia houkutella vilkasta myyntiä. Jotkut uusien tuotteiden lanseeraukset tehdään verkkokauppiaiden sivustolla ilmoittamalla ilmoittautumisaika avajaishintaan.

Tarjoukset ja tarjoukset houkuttelevat edelleen suurta määrää ostajia online- ja offline-tilassa, kun taas yksinoikeudella saatavana olevat tuotteet, jotka ovat saatavilla vain verkossa, mahdollistavat myös paremman myynnin. Tietyillä tuotteilla, kuten käyttövalmiilla vaatteilla, kengillä, asusteilla, olisi oltava asianmukainen mekanismi oikean koon selvittämiseksi vyötärön, lonkan, rinnan, jalkojen ja niin edelleen mittauksen perusteella.

markkinoinnin hallintotiedot ja markkinoinnin hallinnan määritelmä eroavat verkkokauppasivustoista, koska myyjien joukossa on suuri määrä tuotteita, joita on tarjolla. Verkkokauppasivustojen on tarkoitettu palvelemaan yhtä brändiä tai yritystä. Koska mobiililaitteita käytetään entistä enemmän, markkinointi-sivustot, joissa on käyttäjäystävällisiä mobiilisovelluksia, saavat paremman liiketoiminnan kuin ne, joilla ei ole. Lisäksi verkkosivustojen on oltava mobiiliystävällisiä pystysuunnassa vieritettävässä tilassa, jotta älypuhelimissa voidaan käyttää ystävällistä navigointia. Lyhytsanomapalveluita (SMS) voidaan käyttää tehokkaasti ilmoittamaan tarjouksia, palkita pisteitä, uusien tuotteiden lanseerauksia, jotka varoittavat asiakkaita uusista ostomahdollisuuksista.

Sijoittajien kannalta hallituksen ja sääntelyviranomaisten on oltava selkeitä siitä, mitä muodostaa verkko-, sähköinen kaupankäynti ja sähköinen kaupankäynti, tämä on myös markkinoinnin tyyppinen toiminta.

Markkinoinnin hallinnan tiedon brändäys voidaan tehdä, kun se on saavuttanut kriittisen massan - se tapahtuu sähköisen median, sosiaalisen median ja joukkotiedotusvälineiden kautta budjetista riippuen. Brändäys tarkoittaa arvoa ja houkuttelee siten lisää myyjiä sivustoon. Markkinointipäällikön tehtävä on edelleen voittaa heidän lapsensa ja asetettu aloittamaan muutaman vuoden kuluttua. Mitä nopeammin yritykset ymmärtävät sen potentiaalin, sitä parempi on niiden ylin ja lopullinen kasvu.
Loppujen lopuksi tärkeintä on asiakastyytyväisyys ja missä se nähdään, sitä enemmän yrityksiä houkuttelee, vaikka mukavuus ja helppo ostaminen ovat edelleen edullisia ostajille verkossa. tämä on markkinoinnin funktio.

suositeltujen artikkeleiden kautta: -

Tässä on linkki, joka liittyy markkinoinnin hallintaa koskeviin artikkeleihin, ja myös markkinoinnin hallinnan määritelmät, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja markkinoinnin hallinnan tiedoista.

 1. Tärkeitä tekniikoita olla menestyvä markkinajohtaja
 2. Mitkä ovat WordPressin ja Joomlan toiminnot
 3. 9 paras esimerkki sisällön markkinointistrategiasta
 4. 5 hyödyllistä ominaisuutta markkinointistrategian markkinoinnissa
 5. Kuinka tehdä tehokas markkinointisuunnitelma