Katsaus käänteiseen numeroon Java

Java on ollut erittäin monipuolinen, yleiskäyttöinen, vankka, luokkapohjainen ja oliokeskeinen ohjelmointikieli, jonka tavoitteena on olla mahdollisimman vähän riippuvuuksia. Ennen kuin puhumme tietyn numeron kääntämisestä Java-järjestelmässä, ymmärrämme ensin, mitä numeron kääntäminen millä tahansa kielellä tarkoittaa ja miksi se on merkityksellinen sen käytön ja sovellusten ohella. Numeron peruuttaminen merkitsee, että tietyn numeron yksikön arvosta tulee luvun yhdeksäs numeroarvo, jos numero on n numeroa pitkä ja kymmenien numeroiden luku muuttuu (n-1) paikkanumeroksi ja niin edelleen ja niin edelleen.

Käänteisen numerologiikan ymmärtäminen Java-sovelluksessa

Jotta ymmärrämme käsitettä edelleen, meidän on otettava esimerkki. Oletetaan, että luku on 120, sitten numero on 3 numeroa pitkä ja sisältää yksikköjen kymmenien ja satojen paikka-arvon. Nyt kun käytämme logia kääntää numero javassa, silloin yksikkökohtainen numero eli 0 muuttuu satojen numeroiden mukaiseksi ja 1 muuttuu yksikkökohtaiseksi numeroksi ja 2 pysyy sellaisenaan. Siksi uusi saatu luku on 021 ja tämä on käänteinen luku 120. Logiikka tai kirjoitettava ohjelma on enemmän tai vähemmän samanlainen jokaisella ohjelmointikielellä, joten tämän logiikan lukeminen Java-ohjelmassa ei saisi olla ongelma.

Keskustelemme nyt käänteisen numeron merkityksestä ja miksi me sitä todella tarvitsemme. Joskus on tarpeen poistaa numeron palindromi. Jos olet uusi ohjelmointiohjelma ja et tunne palindroman käsitettä, niin palindromi on sama numero, jopa kääntäessään. Esimerkiksi numero 5885 on palindromi 5885: sta. Joten tulee pakollista noutaa kaikki arvot tai tietueet, jotka sisältävät palindrominumeroita, ja on tarpeen käyttää numeron peruuttamista Java-koodissa.

Käänteisen numeron löytäminen Javaista

Ymmärrämme alla alla olevien Java-käännöslukujen erilaisten esimerkkien avulla.
Mutta ensin ymmärretään numeroiden peruuttamisen takana oleva algoritmi.

algoritmi

 1. Syötä arvonumero.
 2. Ota toinen muuttuja ja alusta se 0: ksi.
 3. Aseta hetken silmukan ehto, kunnes arvo on> 0.
 4. Kerro toinen muuttuja 10: llä
 5. Poista loput arvonumerosta
 6. Lisää vaiheiden 4 ja 5 tulokset ja tallenna se toiseen muuttujaan
 7. Jaa todellisen arvon lukumäärä 10: llä
 8. Sulje silmukka ja palauta arvo

esimerkit

samalla silmukka

Tässä tapauksessa saadaan selville javan luvun käänteinen arvo jonkin aikaa, joka on ennalta ehdollistettu silmukka. Tässä oleva ehto liittyy operaattorin> käyttöön, jossa tarkistus liittyy numeroon, jos sen arvo on suurempi kuin 0.

public class Main
(
public static void main(String() args) (
int num=569;
int r_num=0;
while(num>0)
(
r_num=(r_num*10)+(num%10);
num=num/10;
)
System.out.println(r_num);
)
)

lähtö:

Tehtävä-silmukka

Tässä ohjelmassa kääntäjä skannaa koodin vähintään kerran ja toistaa, kun ehto vastaa. Tämä on perusero tekemisajan ja silmukan välillä. Tämä on jälkitilanteen silmukka, kun taas silmukka on esivalmistettu silmukka.

public class Main
(
public static void main(String() args) (
int num=569;
int r_num=0;
do
(
r_num=(r_num*10)+(num%10);
num=num/10;
) while(num>0);
System.out.println(r_num);
)
)

lähtö:

Rekursiomenetelmä

class main(
public static void main(String() args) throws IOException
(
int num, c = 0, n1;
num = 569
n1 = num;
while(n1 > 0)
(
c++;
n1 = n1 / 10;
)
Rev_Rec obj = new Rev_Rec();
int x = obj.reverse(num, c);
System.out.println("Reversal of a number is:"+x);
)
int reverse(int a, int len)
(
if(len == 1)
(
return a;
)
else
(
int b = a % 10;
a = a / 10;
return (int) ((b * pow(10, len - 1)) + reverse(a, --len));
)
)
)

lähtö:

Vaikka silmukka

Tässä tapauksessa saadaan selville javan luvun käänteinen arvo jonkin aikaa, joka on ennalta ehdollistettu silmukka. Tässä oleva ehto liittyy! = Operaattorin käyttöön, missä tarkistus liittyy numeroon, jos sen arvo ei ole yhtä suuri kuin 0.

public class Main
(
public static void main(String() args) (
int num=569;
int r_num=0;
while(num!=0)
(
r_num=(r_num*10)+(num%10);
num=num/10;
)
System.out.println(r_num);
)
)

lähtö:

Kuinka löytää käänteinen numero Java-järjestelmästä?

Tässä tässä osassa aiomme lukea vaihtoehtoisesta tavasta löytää Java-numeron käänteinen yllä selitetylle. Tämä tehdään silmukan avulla, joka on toisenlainen silmukkarakenne, kuten edellä tutkitun samalla silmukan silmukalla. For-silmukkaa käytetään yleensä paikoissa, joissa tiedämme suoritettavien iterausten lukumäärän.

Katsokaamme koodi,

public class Main
(
public static void main(String() args) (
int n = 123, rev = 0;
for(;n != 0; n /= 10) (
int letter = n % 10;
rev = rev * 10 + letter;
)
System.out.println(rev);
)
)

lähtö:

Täällä, tässä blogikirjoituksessa, olemme lukeneet Java-käänteisnumeron ja kuinka löytää numeron käännöksen. Tutkimme myös erilaisia ​​sovelluksia ja tapoja löytää käänteinen numero. Tätä voidaan käyttää moniin käyttötarkoituksiin vaatimuksen perusteella. Samalla koodilla, joka on selitetty tässä viestissä, voi olla muita tapoja kirjoittaa. Tämä on optimaalisin ja eniten käytetty lähestymistapa numeron käännöksen löytämiseen. Lähestymistapa numeron kääntämiseen on melkein sama kaikilla ohjelmointikielellä, joten kun tiedät ohjelman logiikan, sinun on erittäin helppo ottaa tämä ratkaisu käyttöön myös muilla kielillä. Toivottavasti pidit artikkelistamme. Pysy ajan tasalla blogiimme saadaksesi lisää artikkeleita.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas käänteiseen numeroon Java-sovelluksessa. Tässä keskustellaan kuinka löytää käänteisnumero Java-järjestelmästä erilaisten esimerkkien ja tuotosten kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Vaikka Loop Java
 2. Tuhoaja Java
 3. C ++: n käänteisnumeron logiikka
 4. Käänteinen numero C: ssä (esimerkit)
 5. Rekursio Java-tyypeillä
 6. Tapoja kääntää numeroa Pythonissa