Johdanto JMeteriin

Toisin kuin monet Java-sovellukset, JMeterillä on näkyvä käyttö verkkosovellusten testauksessa ja muilla testausalueilla. Stefano Mazzocchi on JMeterin perustaja, jonka päätavoite on Apache Tomcatin suorituskykytestaus. Vaikka JMeter on avoimen lähdekoodin suorituskyvyn testaustyökalu, sen haitoista johtuen ihmiset keskittyvät JMeterin vaihtoehtoihin. Jos etsit vaihtoehtoja JMeterissä, tämä on oikea paikka tietää joitain vaihtoehtoja JMeterille.

Luettelo JMeter-vaihtoehdoista

Katso tarkkaan näitä parhaita vaihtoehtoja JMeterille:

1. LoadRunner

Testaustyökalu, jota käytetään laajasti sovellusten testaamisessa kuormitettuna, on LoadRunner. LoadRunner voi olla koodin testaustyökalu pienestä Focuksesta. Se tarkastelee sovelluksia, instrumentin käyttäytymistä ja suorituskykyä kuorman alla. LoadRunner simuloi tuhansia käyttäjiä samanaikaisesti hyödyntämissovelluksen koodia, laitteen keskeiset kohdat kirjataan suorituskyvyn ja analysoinnin avulla.

Load Runner -sovelluksen keskeiset elementit ovat:

 • Kuormituksen luomiseen käytettävät skriptit laitetta kohti:
  Komentosarjoja muokataan VuGenin (Virtual User Generator) kautta. Skriptien käytön kuormitusgeneraattorin määrittely osoittaa ohjainlaitteen käynnistämän ja ohjaaman esiintymien sarjan perusteellisella havainnolla ja näyttää lopulta tuloksen.
 • Agenttimenetelmä hallitsee yhteydenpitoa Kontrollerin ja rahtigeneraattorin instanssien välillä.
 • Havaintotietojen tulosten visualisointi kootaan analysoimalla lokiraportteja ja erilaisia ​​kuormitusgeneraattoreita.

2. Gatling

Gatling on ASCII-tekstitiedostolataus ja suorituskyvyn testausjärjestelmä tukee Scalaa, Akkaa ja Nettyä. Ensisijainen vakaa valhe paljastettiin 13. tammikuuta 2012. Vuonna 2015 Gatlingin perustaja Stéphane Landelle perusti yrityksen (nimeltään “Gatling Corp”), joka on omistettu ASCII-tekstitiedostoprojektin tapahtumalle.

Gatling Corporation kehittää ASCII-tekstitiedostojen suorituskyvyn testaustyökalua verkkosovelluksiin, Gatlingin, ja sen yritysversion, Richard Jordan Gatling Frontline. Hankkeen tavoitteisiin kuuluu;

 • Korkea suorituskyky.
 • Valmis esittämään merkintäkieliraportit.
 • Skenaario-tallennin ja kehittäjäystävällinen puhelinlinja.

3. Apache-vertailuindeksi

Apache Benchmark (ab) voi olla yksisäikeinen komentovirhe viestintäprotokollan verkkopalvelimien suorittamiseen. Alun perin suunniteltu tarkistamaan Apache-tietoliikenneprotokollapalvelin, se on riittävän yleinen tarkistamaan kaikki verkkopalvelimet.

Ab tarkoittaa, että Apache Benchmark -työkalu toimitetaan laadukkaan Apache-jakelun mukana, ja aivan kuten itse Apache-verkkopalvelin, se on ilmainen, avoimen toimituksen ohjelmistopaketti ja jaettu Apache-lisenssin ehtojen alapuolelle.

4. TSung

GPL-lisenssin alla olevan testin, joka on yksi jaetuista kuormitustesteistä, tiedetään olevan TSung. Ja tämä on saatavana nimellä Erlang.

ominaisuudet

 • Tsung antaa yhden kopioida jopa viisikymmentätuhatta synkronista esiintyjää.
 • Kehittäjät voivat kirjoittaa monimutkaisia ​​skriptejä TSungin tuella.
 • TSung antaa ohjelmoijien tarkkailla terävää palvelinta.
 • TSung voi testata XMPP-, HTTP-, SOAP- ja PostgreSQL-palvelimia, koska se on protokolla.

5. Funkload

Kuorman, joka on koodattu Pythonissa ja joka suorittaa verkkoprojektien toiminnallisen testauksen, on tarkoitus olla Funkloads. Regressiotestin suorittaa Funkload. Funkload-ominaisuudet on esitetty alla:

 • Toiminnalliset testit ovat puhtaita Python-skriptejä, jotka hyödyntävät pyUnit-kehystä kuten perinteiset yksikkötestit. Python muuttaa edistyneitä mahdollisuuksia käsitellä maailmankaikkeuden sovelluksia.
 • Moniosainen ja lomaketietojen toimittaminen on tehty ja se mahdollistaa myös tiedostojen siirron.
 • Sillä on useita vaihtoehtoja eri komentorivien kanssa

6. Loadninja

Lataa Lock Ninja by Smart Bear -sovelluksella voit tuottaa nopeasti käsikirjoitettuja, vähemmän hienostuneita lataustestejä. Oikeat selaimet korvataan latausemulaattorin korvaamisen sijasta, 50% lyhentämällä aikaa testauksessa, selaimen perustiedot, kaikki ninjan nopeudella. Voit vain kaapata asiakaspuolen vuorovaikutukset suoraan reaaliajassa ja selvittää suorituskykyongelmat kerralla.

 • Komentosarjaton lataus tarkastelee Insta Play -soittimen luomista ja toistoa.
 • Kuormitus todellisessa selaimen testin suorittamisessa tapahtuu mittakaavassa.
 • Palvelinlaitetta ei vaadita; isäntä tapahtuu suoraan pilvessä.
 • Selainpohjaiset tiedot ovat yhdessä raporttivaihtoehtojen ja analytiikan kanssa.

7. SmartMeter

Yksi tehokkaimmista vaihtoehdoista JMeterin sijaan on SmartMeter.io, joka esitellään edistyneillä ominaisuuksilla, joita ei ole saatavana JMeterissä. Se sallii selkeän käsikirjoittamattoman katsauksen väitetyn tallentimen uhrin uhriksi luodusta tilanteesta. Siitä huolimatta voit silti luoda edistyneitä katsauksen muokkauksia. Se on myös erinomainen tutkiessaan kattavuutta ja hyödyntää sellaisia ​​toimintoja kuin automaattinen katsaus kriteerianalyysiin; analyyttinen ajattelu testataan myös täällä. Operatiiviset tuet, kuten Windows, Mac OS ja Linux, ovat yhteensopivia SmartMeterin käytön kanssa. Smart Meter tukee myös CI / CD: n integrointia. Vilkaise Smart-mittarin ominaisuuksia:

 • Scriptless vilkasta tilanteen luomisen tilaa.
 • Kattava raportti automaattisella analyysillä ja katsaus suorittaa vertailun.
 • GUI tarkastelee ajoa reaaliaikaisin tuloksin.

Johtopäätös - JMeter-vaihtoehdot

Toivottavasti tämän blogin kautta olet selvä JMeterin vaihtoehdoista, joilla on samat ja itse asiassa enemmän ominaisuuksia, jotka tukevat sinua testiskenaarioissasi.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas JMeter-vaihtoehdoista. Tässä keskustelimme käsitteistä ja JMeter-vaihtoehtojen huippuluettelosta ja sen ominaisuuksista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. TensorFlow-vaihtoehdot
 2. Redux-vaihtoehdot
 3. Asenna JMeter
 4. JMeter -haastattelukysymykset
 5. Tensorflow-perusteet
 6. 9 parhainta hyödyllistä vertailua Erlang vs. Haskell-ohjelmaan
 7. Mene vs Erlang | Go vs Erlangin ominaisuudet ja vertailut