Erot Jira vs. Redmine välillä

Jira vs. Redmine käyttää pääasiassa asianmukaista projektinhallintaohjelmistoa. Oletetaan, että yksi yritys, joka on suosittu pääasiassa yhden tietyn tuotteen myynnissä ja valmistuksessa, ja se yritys, joka haluaa tietää tietystä monimutkaisemmasta tuotemarkkinastrategiasta. Tällainen ohjelmisto tekee vertailusta erittäin älykkäästi, vaikka se tarjoaakin paljon tietoa tulevista parannustarpeista, jotka perustuvat nykyiseen markkinaprofiiliin, muiden kilpailevien yritysten markkinointiprosessiin ja erityisesti asiakaspalautteisiin. Tämä on kaiken aikaa suurta apua yritykselle ymmärtää menestyksensä ja epäonnistumisensa sekä kuluvana vuonna erittäin älykkäästi että saanut myös parannusilmoituksen, joka voi auttaa yrityksiä suunnittelemaan tietyn tuotteen tulevaa tulevaisuutta. JIRAlla on kokonaispistemäärä 9, 3, kun taas Redmine on 8, 0. Myös yleisen asiakastyytyväisyyden suhteen JIRA johtaa jälleen Redmineä, nykyisten tietojen mukaan Redmine on asiakastyytyväisyystasolla 96%, kun taas JIRA sisältää 99%.

Tällaisen ohjelmiston välillä Jira vs Redmine on enimmäkseen suosittu, jota lajikeyritykset ovat käyttäneet odotustensa tai tuotteensa tulevaisuuden suunnittelun perusteella. Mutta Jira vs Redmine -palvelussa on paljon eroja niiden erityispiirteissä, kuten laitteissa, joita käytetään pääasiassa tukeen, jota ohjelmisto tukee, suunnittelee tai tasoittaa sitä, että ohjelmistoa tuetaan heidän asiakkaalleen, kustannusten on oltava palloa, ehtoja ja ehtoja noudatettava ja lisää. Nykyisen markkinaskenaarion ja asiakaspalautteen perusteella ihmiset määrittelevät yhden kokonaispistemäärän molemmille ohjelmistoille. Verrattuna kokonaispisteisiin JIRA on aina parempi kuin Redmine.

Head to Head -vertailu Jira vs. Redmine (Infographics)

Alla on kolmen suurimman eron Jira vs. Redmine välillä

Avainero Jira vs. Redmine välillä

Sekä Jira vs. Redmine ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin suurimmista eroista Jira vs. Redmine: n välillä:

  1. Redmine on avoimen lähdekoodin projektihallintaohjelmisto, joka on helposti konfiguroitavissa ja käyttökelpoinen kaikille yrityksille heidän liiketoiminnan tarpeidensa perusteella. Se pitää hallussaan paljon laajennuksia, mikä auttaa kaikkia liikemiehiä hallitsemaan projektijohtamisjärjestelmäänsä. JIRA on suosituin ohjelmisto projektinhallintajärjestelmän käsittelemiseen milloin tahansa. Yksi JIRA: n päätoiminnoista on tarjota hyödyllisyys tehtävien sieppaamisessa, määrittämällä ne yksittäiselle käyttäjälle ja prioriteetteille tehtävälle, joka esitetään kyseiselle loppukäyttäjälle. Sen avulla voidaan hallita koko sovelluksen elinkaarta, ja se varmistaa aina, että jokainen sykli koko kehitystyöhön sisältyy ehdottomasti käsitteellisestä asiasta sen käynnistämiseen. Se tarjosi erittäin tehokkaan käyttöliittymän, joka ylläpitää asianmukaista ymmärrystä kaikkien joukkuetovereiden välillä ja auttaa heitä suorittamaan tehtävänsä tehokkaasti projektinhallintajärjestelmän asianmukaisella seurannalla.
  2. Redmine on täysin ilmainen kustannuksiltaan ja avoimessa lähdekoodissa, joten kehittäjän on erittäin helppo navigoida ja määrittää liiketoiminnan erilaisiin tarpeisiin perustuen. JIRA määrittelee jonkin verran kustannuksia (noin 7 dollaria). Heillä on erityyppiset maksutavat, kuten kuukausittainen, kertaluonteinen tai vuosittainen korvaus. Maksun määrä voi olla erilainen jokaisella maksutavalla.
  3. Redmine ei virallisesti tue joitain työkaluja virallisesti, mutta koska se on kehittäjälle avoin työkalu, se voi muokata ja tehdä tuesta tällä työkalulla. Mutta virallisesti joitain niistä ei tueta. Mutta JIRA tukee melkein kaikkia siihen liittyviä työkaluja tai yritysjärjestelmiä ja sovelluksia, kuten Salesforce, Sales Cloud, Zephyr, Zendesk, Gliffy, Github, Balasmiq, Atlassian Confluence, Service Desk jne..
  4. REDMINE: llä on useita ominaisuuksia, kuten se voi tukea useita projekteja helposti, hallita niitä roolipohjaisella tavalla, joka on joustava, tarjoamalla kaavion ja kalenterin, kaikki asiakirjatiedostojen uutisten hallinta oikein, asianmukainen ilmoitus sähköpostin tai syötteiden kautta, ylläpitää yksityiskohtien wikiä Jokainen projekti, ajan seuranta, SCM-integrointi jne. JIRA: lla on myös useita ominaisuuksia, kuten: erittäin hyvät ominaisuudet käyttäjäkokemukselle, työnkulun hyväksymisen tukeminen eri lähestymistavassa yrityksen tarpeiden mukaan, mahdollisuus määritellä lajikkeita mukautettuja kenttiä liiketoiminnan tarpeiden perusteella, vian käsittelyä ja virheiden hallinta oikein yksittäisessä projektissa, eniten hakua suodatusvaihtoehdoissa, paljon raportointijärjestelmää, asiakkaan odotettavissa olevan kojelaudan näytön määritteleminen liiketoiminnan tarpeiden perusteella, jokaiselle asiakkaalle tarjottava korkeatasoinen suojaus, kaikenlaisen REST-sovellusliittymän tukeminen erittäin helposti, erilainen tuontiohjelma, Tarjoa käyttöliittymä mobiililaitteille, ja milloin tahansa latausapuohjelma on käytettävissä.

Jira vs. Redmine -vertailutaulukko

Alla on ylin vertailu Jira vs. Redmine:

Perusvertailu Jira vs. Redmine Redmine JIRA
yleinenRedmine on yksi suosituista projektinhallintajärjestelmistä, joka voi olla erittäin joustava useisiin yritystarkoituksiin. Sen on kirjoittanut Ruby-kieli rautatiejärjestelmään. Redmine on aina ollut alustasta ja tietokannasta riippumaton.JIRA on enimmäkseen erittäin suosittu ja yksi vakaimmista projektinhallintajärjestelmistä, jota käyttävät monet suuret yritykset. JIRA keskittyy pääasiassa tiettyyn suunnitteluun auttaakseen käyttäjiä sieppaamaan tehtävänsä ja määrittelemään sen yksittäiselle käyttäjälle prioriteetin perusteella.
Kustannukset ja pisteetRedmineen suuri apuohjelma on saatavana ilmaiseksi. Siksi suurin aloittava yritys on aina parempi käyttää samaa. Kun otetaan huomioon kokonaispistemäärä on vähän alhainen kuin JIRA, se pitää 8, 0: ta 10: stä. Mutta koska se on ilmainen ja sillä ei ole suuria eroja muihin suosittuihin projektinhallintatyökaluihin, sitä käyttää edelleen suurin mahdollinen asiakas. Myös jos vertaamme asiakastyytyväisyystutkimusta, se melkein muistuttaa muita suosittuja projektinhallintaohjelmistoja. Se hallitsee 96% asiakastyytyväisyyden.JIRA ei ole lainkaan ilmainen ohjelmisto. Se veloittaa yleensä 7 dollaria. Se tarjosi myös erilaisia ​​hinnoittelutyyppejä, kuten kuukausi-, kerta- tai vuositilaus. Maksut ovat erilaisia ​​asiakkaan eri maksutyyppitilauksissa. Vertaa pisteet, sillä se pitää 9, 3 / 10 kokonaispisteinä ja hallitsee tyydyttävän tason melkein 97% asiakkaasta
Suosittu asiakasEi sellaisenaan, koska se on ilmainen, enimmäismäärän alkavat yritykset seuraavat tätä ohjelmistoa.Iso asiakas on NASA. Muut kuin eBay, LinkedIn, Salesforce, Adobe tai Cisco jne.

Johtopäätös - Jira vs. Redmine

Tässä Jira vs Redmine -artikkelissa olemme nähneet, että molemmat Jira vs Redmine ovat erittäin suosittu työkalu projektihallintajärjestelmiin, joita tällä hetkellä on saatavana kaikenlaisille organisaatioille. JIRA on ehdottomasti suosituin kuin Redmine, mutta Redmine on täysin ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joten kehittäjä pystyy tuottamaan minkä tahansa tietyn koodin samalla, siksi Redmine on suosittu vähän tuntemattomille organisaatioille. Mutta ylimmät organisaatiot ovat aina mieluummin käyttäneet JIRA: ta projektinhallintajärjestelmän parempaan käsittelyyn, jossa on paljon laajennusmahdollisuuksia.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas suurimpaan eroon Jira vs. Redmine välillä. Täällä keskustellaan myös Jira vs Redmine -tapahtumien keskeisistä eroista infografioiden ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja

  1. JIRA-haastattelukysymykset
  2. Jenkins vs TeamCity | Vertailu
  3. Jira vs. Asana | erot
  4. Jenkins vs. Bamboo | erot