Ero Ripple vs Stellar

Salausvaluuttamarkkinat ovat täynnä monia valuuttoja. Jotkut näyttävät samanlaisilta, kun taas toisilla on pieniä eroja. Stellar ja Ripple ovat molemmat parhaan suorituskyvyn 15 kryptovaluutan joukossa. Ripple and Stellar -yrityksen päätavoite on aloittaa rajat ylittävät maksut ja tehdä niistä helppoa ja kustannustehokasta.

Mikä on Ripple?

 • Ripple on yrityksen nimi. Ripple ei toimi lohkoketjussa kuten muut salausvaluutat. Se toimii verkossaan. XRP on vain digitaalinen sisältö, ts. Tunnus siirretään Ripple-verkossa tunnetun järjestelmän kautta. Tämän tekniikan kehitys tapahtui Ripple-laboratorioissa Yhdysvalloissa. XRP: tä voidaan ajatella kankerin jokerikorttina.
 • Ripplen keksinnön päätarkoitus on yhdistää kaikki digitaalimaksuvarallisuus ja pankit sekä siirtää. X Rapid on XRP-varojen käytön symboli. Se täyttää aukot kaikkien fiat-valuuttojen välillä (Fiat on mikä tahansa hallituksen ilmoittama raha, jolla ei ole kiinteää arvoa) kaikissa ympäri maailmaa tapahtuvissa liiketoimissa.
 • XRP ja X quick perustuvat joihinkin algoritmien tunnettuihin RCPA: iin (Ripple Protocol Consensus Algorithm). Toisin kuin muut kryptovaluutat, jotka toimivat blockchainissa, Ripple toimii RCPA-tekniikalla. Konsensus merkitsee sinänsä sopimusta. Se toimii pääkirjamuodossa varastossa. Kaikki tiedot tallennetaan tähän RCPA-pääkirjaan.
 • Tätä RCPA: ta tarkastavat ja hallitsevat usein monet riippumattomat elimet ympäri maailmaa. Niitä kutsutaan solmuiksi, jotka ovat tarkistuspisteitä. Kuka tahansa henkilö tai pankki voi olla nämä solmupisteet. On luotettavia solmuja, jotka antaa Ripple, joka tunnetaan nimellä UNL (Unique Node List). Ripple ehdottaa seurata heitä, kun heihin luotetaan. Maksu Ripplessä voi tapahtua missä tahansa valuutassa, mukaan lukien Bitcoin.

Mikä on Stellar?

Stellar Development Foundation on perustanut Stellarin, joka on verkon nimi. Stellarin valuutta tunnetaan tähtien lumenina tai yksinkertaisesti lumenina. Stellar perustuu ryhmäketjuverkkoon (kytkettyjen laitteiden ryhmä), joka yhdistää finanssilaitokset. Riippumatta siitä, missä pankissa rahasi käytetään ja muutetaan valuuttoja. Lumen on tähtiyksikköverkon yksikkö, samoin kuin bitcoin.1 lumen on samanlainen kuin 1 Bitcoin. Tähtien koodaus on paljon samanlainen kuin Ripplen. Se ei ole aaltoilun haarukka (haarukka tarkoittaa uuden lohkoketjun rakentamista käyttämällä samoja vanhan lohkoketjun koodeja) Stellarilla on tähtien konsensusprotokolla.

esim. Ram asuu Yhdysvalloissa ja Sham asuu Intiassa. Ram haluaa siirtää 1000 dollaria Shamille.

 • Perinteellä: Se siirretään pankista toiseen kuluttaen 5-6 päivää. Tämä sisältää palkkiot kaikissa pörsseissä ja valuuttojen vaihtelut.
 • Käyttämällä Ripple: Ram ostaa Ripple menee itse pankkipalveluihin, jotka käyttävät xRapid-palveluita. Omaisuudenvaihdon ja xRapid-palvelujen oletetaan olevan sekä loppupäätelijä (Ram) että Terminator (Sham) rahoituslaitosyritys. Muutamassa sekunnissa (4 sekuntia keskimääräinen kauppa-aika verrattuna bitcoinien tunteihin) nämä katettavat Intian rupiassa, sanotaan Rs73000 Shamille. Joten, Ripple toimii sekä alustana että valuuttana sinänsä.

Ennen kuin pääsimme eroihin, tarkistamme muutamia yhtäläisyyksiä:

 • Sama perustaja
 • Käytä kansainvälisissä liiketoimissa
 • Molemmat käyttävät reunajärjestelmiä

Head to Head -vertailu Ripple vs Stellar (Infografia)

Alla on 9 tärkeintä eroa Ripple vs Stellar:

Tärkeimmät erot välkkymisen ja tähtien välillä

Keskustelemme joistain tärkeimmistä tärkeimmistä eroista Ripple vs Stellarin välillä.

1. Historia

Jed McCaleb ja Chris Larsen ovat perustaneet vuonna 2011 OpenCoin-yrityksen, joka on Ripplen perustajayhtiö. Vuonna 2012 Ripple julkaistaan. Jed McCaleb käynnistää Stellar-verkon vuonna 2014. Se tarkoittaa, että molemmat vanhemmat ovat samat. Stellar rakennettiin Ripplen jälkeen pitäen sitä rakennuskivinä. Aikaisemmin tähtitaivaan rakennettiin täyttämään aiemmin perustetun Ripplen rajoitukset, mutta myöhemmin tähtikuvioista tuli valuutta sinänsä.

2. Kohderyhmä

Stellar pyrkii kohdistamaan yksilöitä käyttäjätasoilla. Stellar on perustettu auttamaan kaikkia tarvitsevia yleisöjä ja lisäämään heidän asiakaskuntaansa auttamalla mahdollisimman monta henkilöä. Ripple haluaa kohdistaa rahoituslaitoksia ja pankkeja. Kaikki suuret yritykset ja rahoituslaitokset, jotka käsittelevät laajaa verkostoa

3. Organisaation tyyppi

Ripple on voittoa tavoitteleva organisaatio, kun taas Stellar on voittoa tavoittelematon organisaatio. Tämä johtuu siitä, että perustaja halusi tehdä jotain pankkien ulkopuolella oleville ihmisille, joilla ei ole pääsyä niihin. Joten perusti voittoa tavoittelemattoman organisaation. Hän on myös antanut puutteellisille ilmaisia ​​lumeneja.

4. Ohjelmisto

Ripple toimii suljetussa lähteessä, joten kaikki eivät saa lupaa. Stellar toimii avoimen lähdekoodin avulla, mikä tarkoittaa, että se on kaikkien saatavissa. Kuka tahansa avoin voi tehdä muutoksia vaatimusten mukaisesti ja käyttää sitä

5. Hallinta

Ripplellä on verkko ja se ei toimi hajautetussa verkossa kuten blockchain. Nämä ovat Ripplen suurimpia haittoja. Ripple: n tapauksessa kehittäjät ovat vain kuinka paljon vapauttaa ja kuinka paljon ei. Se on sama kuin pankkiin sijoittaminen. Stellarilla on kuitenkin hajautettu verkko kuten blockchain-tekniikka, joten sillä ei ole monia rajoituksia

6. Inflaatio

Ripple on deflaatiota ja Stellar on inflaatio noin 1% vuodessa. Stellarilla on kiinteä virtausnopeus rahan toimittamiseen kaikkialla maailmassa luotettavalla, helposti ja halvalla tavalla. Sillä on kiinteä nimellinen inflaatio.

Ripple vs Stellar -vertailutaulukko

Keskustelemme parhaasta vertailusta Ripple vs Stellar:

Vertailun perusteet

väre

Tähtien

HistoriaPerusti vuonna 2012 Jed McCaleb.Perusti vuonna 2014 Jed McCaleb.
KohdeyleisöFinTech-yritykset ja suuret organisaatiot.Jokainen henkilö
Organisaation tyyppiVoittoa tavoitteleva organisaatioVoittoa tavoittelematon organisaatio
OhjelmistoSuljettu lähdeAvoin lähdekoodi
ohjausKeskitetty hallintaHajautettu valvonta
Inflaatiodeflatorineninflaatio-
Kaupankäynti (6. marraskuuta 2019)$ 0.299930$ 0.083134
Markkinakatto (6. marraskuuta 2019)12 521 461 484 dollaria1 599 200 999 dollaria
kumppanuudetMoeyGram, Kotak, Induslnd, akselipankki, SBI Remt jneAnchorUSD, Wrex, Rehive, Smrtlands, jne

johtopäätös

Eri yrityksissä on meneillään valtava ripple-testaus. Harva laitoksista käyttää Ripple-verkkoa, mutta ei valuuttaa. Ripplen suunnitelmana on laajentaa verkostoaan monissa arvostetuissa yrityksissä hyvin. Jokaisella sijoituksella on omat riskisarjansa. Jos näet kaavioita, molemmat ovat menestyneet samalla tavalla aiemmin. Yksikään niistä ei ole sataprosenttisesti turvallinen. Huolimatta siitä, että meillä on sama perustaja, molemmat työskentelevät eri asiakasryhmien parissa ja heillä on erilainen ideologia

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Ripple vs Stellar -arvojen eroon. Tässä keskustellaan myös ripple vs statel -näppäinten eroista infografioiden ja vertailutaulukon kanssa. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja-

 1. Maksukyvyttömyys vs konkurssi
 2. Velka vs. oman pääoman rahoitus
 3. Varastot vs. Kiinteistöt
 4. LLC vs Inc