Erot WordPressin ja Magennon välillä

WordPress on online-ja avoimen lähdekoodin verkkosivustojen luontityökalu, joka on kirjoitettu PHP-kielellä. Se on suosituin avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä. WordPress tukee yksinomaan MySQL: tä vain tietojen tallentamiseksi. Magento on yksi kuuluisimmista ja eniten käytetyistä avoimen lähdekoodin verkkokaupan ohjelmistoista. Magentossa on monia korkealaatuisia ja rikkaita verkkokaupan alustoja. Magento kehittää ohjelmistoa PHP-kielellä.

WordPress

Matt Mullenweg ja Mike Little julkaisivat WordPressin alun perin vuonna 2003. Se julistetaan avoimeksi lähteeksi vuonna 2009. WordPress on tehokas blogi- ja sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa dynaamisia verkkosivustoja ja myös helpottaa verkkosivuston mukauttaminen, päivittäminen ja hallinta sen taustakomponenteista.

Kuten aiemmin mainittiin, WordPress antaa ihmisille mahdollisuuden luoda myös blogeja, ts. Rakentaa yhteisöjä, jakamalla ideoita ja joitain omia tarinoitaan, jotka auttavat monia muita tekemään oikeita päätöksiä.

Jotkut WordPress-ominaisuuksista on lueteltu alla:

 • Käyttäjän hallinta: Tämä ominaisuus mahdollistaa pääasiassa käyttäjän tietojen, kuten käyttäjän roolin, hallinnan, luomisen, poistamisen ja käyttäjän salasanan muuttamisen.
 • Mediahallinta: Tätä työkalua käytetään mediatiedostojen ja -kansioiden hallintaan.
 • Teemajärjestelmä: Tämä teemajärjestelmäominaisuus sallii sivuston tarkastella ja sen toimintoja.
 • Monikielinen: Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, joka auttaa kääntämään verkkosivuston koko sisällön käyttäjän haluamalle kielelle.
 • Maahantuojat: Maahantuojat auttavat tuomaan tietoja viesteinä verkkosivustolle.
 • Hakukoneoptimointi.

Magento

 • Magennon kehitti yhdysvaltalainen yksityinen yritys “Varien, Inc” (pääkonttori Culver Cityssä, Kalifornia) vuonna 2008.
 • Magento -arkkitehtuuri on erittäin joustava ja skaalautuva monien käyttäjäystävällisten hallintavaihtoehtojen avulla, ja sen avulla käyttäjä voi päivittää automaattisesti, mikä on erittäin nopeaa, yksinkertaista ja helppoa käyttää verkkokauppaa.
 • Magento tarjoaa palveluita pienestä organisaatiosta suurille organisaatioille yrityksen rakentamiseksi mahdollistamalla tuotteiden etsimisen ja lajittelun monin tavoin.

Head to Head -vertailu WordPressin ja Magennon välillä

Alla on WordPressin ja Magennon viiden parhaan vertailu

Keskeiset erot WordPressin ja Magennon välillä verkkokaupassa

Sekä WordPress vs Magento ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin tärkeimmistä eroista WordPressin ja Magennon välillä:

 1. WordPress on online-ja avoimen lähdekoodin verkkosivustojen luontityökalu, joka on kirjoitettu PHP-kielellä, kun taas Magento on kirjoitettu PHP-kielellä, joka käyttää OOP (Object-Oriented Programming) -tekniikoita sähköisen kaupan verkkosivustojen luomiseen.
 2. WordPressin asennus on erittäin helppoa, käyttäjäystävällistä ja sillä on paljon valikkoja, mutta Magento-ohjelmiston asennus on vähän vaikeaa verrattuna WordPressiin. Se on enemmän haaste aloittelijoille.
 3. WordPressillä on hyvin vähemmän turvallisuutta, mikä tekee hakkereista hakkeroimaan verkkosivustoja, jotka on rakennettu WordPressin avulla helposti, kun taas Magento on erittäin korkea ja vankka tietoturva sähköisen kaupan verkkosivustoilleen.
 4. WordPressin plugin-hakemistossa on erittäin hyvät oletuslaajennukset. Plugin-hakemistossa on ilmaisia ​​WordPress-laajennuksia (yli 38000) ja palkkiopalvelun premium-lisäosia. Mutta Magennon tapauksessa, koska se keskittyy vain verkkokaupan ominaisuuksiin - se ei helpota paljon oletusominaisuuksia.

WordPress vs Magento -vertailutaulukko

Tärkein vertailu WordPressin ja Magennon välillä verkkokaupassa ovat seuraavat-

Perusta
Vertailu WordPressin ja Magennon välillä
WordPressMagento
Tietoja ja määritelmäWordPress on yksi kuuluisasta sisällönhallintajärjestelmästä, joka koostuu monista oletusteemoista, laajennuksista ja muista sisäänrakennetuista työkaluista, ja jonka avulla käyttäjä voi luoda blogeja, portfolion, sähköisen portaalin tai verkkokaupan verkkosivuston.
Yli 70 miljoonaa verkkosivustoa on läsnä verkossa, joka käyttää WordPress-alustaa.
Magentossa on monia korkean ja rikkaan ominaisuuksien verkkokaupan kehitysalustaa. Se sisältää ja tarjoaa kaikki helpot web-kauppojen luomiseen ja tukemiseen alusta alkaen.
Yli 150 000 sähköisen kaupan verkkosivustoa on rakennettu Magento-alustalla.
Asennus ja helppo käyttöWordPress-asennus on helppoa ja erittäin helppoa viiden minuutin asennuksella. Käyttäjä näkee yksinkertaisen käyttöliittymän valikoiden kanssa kaikkien WordPress-ominaisuuksien hyödyntämiseksi.Ytimen Magento-sivuston asennus on hiukan monimutkainen verrattuna WordPressin asennukseen. Käyttäjien on kohdattava paljon haasteita, jos käyttäjä on aloitteleva käyttäjäystävällisyyden suhteen käyttämään joitain Magento-ominaisuuksia.
KehittämistoimintaViestisarjat ja sivut, joita voidaan muokata helposti, ovat saatavilla WordPressissä.
Silmukoita ja toimintotunnisteita käytetään soittamaan verkkosivun sivun tai viestin sisältöön kehitettäessä mallitiedostoja.
Verkkosivun mukauttamiseen voidaan käyttää monia oletusmallitiedostoja.
Minkäänlaisissa tapauksissa ei tarvita uuden mallitiedoston luomista ylimääräisiä CMS-sivumalleja varten.
Puhelutoiminto näiden mallien sisällä suoritetaan käyttämällä PHP-skriptiä, kuten alla on kirjoitettu:
<_?php< /em>
Koska Magento toimii ohjelmallisemmalla tavalla, sivun muodostaminen ei ole helppoa verrattuna WordPressiin.
CMS-sivumallien asettamiseksi käyttäjän on luotava uusi moduuli, joka päivittää käytettävissä olevien ja sille sopivien mallien luettelon.
Puhelutoiminto näiden mallien sisällä suoritetaan käyttämällä PHP-skriptiä, kuten alla on kirjoitettu:
echo $ this-> getChildHtml ('content')?>
turvallisuusVerkkosivustot, jotka rakentavat WordPressin avulla, pysyvät hakkereiden kohdistamina. WordPress on kuitenkin rakennettu erittäin turvalliseen koodiin, ja se reagoi turvallisuusuhkiin ja hyökkäyksiin erittäin nopeasti. WordPressissä on myös ominaisuus, joka antaa automaattiset päivitykset, joiden avulla verkkosivusto voi päivittää automaattisesti, kun uusi suojauskorjaus on julkaistu.Magento antaa turvallisuudelle enemmän merkitystä, toisin kuin WordPress. Se on tunnettu korkeista ja vankista turvaominaisuuksistaan. Käyttäjän on varmistettava laajennusten asennuksesta, ovatko ne luotettavia, ammattimaisten Magento-tuettujen kehittäjien kehittämiä ja onko se todella tarpeen sen tekemiseksi.
JoustavuusWordPress helpottaa laajaa valikoimaa laajennuksia, jotkut ovat ilmaisia ​​/ sisäänrakennettuja ja jotkut ovat maksullisia palvelun laajennuksia, joiden avulla käyttäjä voi muuntaa yksinkertaisen verkkosivuston verkkokauppaan verkkokaupan alalla.Koska Magento keskittyy vain verkkokaupan ominaisuuksiin, se menettää kilpailun WordPress-joustamattomuuden vuoksi.
Mutta Magentoa käyttämällä voidaan rakentaa vahva verkkokauppa.

johtopäätös

Sekä WordPress vs Magento ovat avoimen lähdekoodin ja upeita CMS (Content Management Systems) -sovelluksia ja myös verkkokauppaa. Mutta Magento on sopivampi ja vakaa alusta sähköisen kaupankäynnin rakentamiseksi, koska liiketoiminnan turvallisuus on korkea.

Vaikka WordPressillä on monia hyviä ominaisuuksia / laajennuksia Magennon yli, suositellaan, että Magento on ihanteellinen verkkokauppasivustojen rakentamiseen ja WordPress on hyvä rakentaa verkkosivustoja, joiden avulla ihmiset voivat luoda blogeja myös rakentaa yhteisöjä, jakaa ideoita ja joitain omia tarinoitaan, jotka auttavat monia muita tekemään oikeita päätöksiä.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas WordPress vs. Magento -yrityksen tärkeimmistä eroista. Täällä keskustellaan myös WordPress vs Magento -erot infografioiden ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. WordPress-haastattelukysymykset, jotka sinun pitäisi tietää
 2. WordPress tai Tumblr
 3. WordPress vs Weebly -vertailu
 4. Ruututila vs WordPress -erot
 5. Shopify vs WordPress -erot
 6. Linux vs. Ubuntu - kumpi on hyödyllinen
 7. JavaFX vs Swing -vertailu
 8. Parhaat Magento -haastattelukysymykset
 9. Tyypit ja miten luodaan JavaFx-kaavioita?