Tässä Photoshop-valokuvatehoste-opetusohjelmassa opitaan kuinka luoda yksinkertainen kolmen kuvan valokuvakehys. Kun olemme valmis, näemme kuinka muuntaa lopputulos helposti uudelleenkäytettäväksi malliksi Photoshopin älykkäiden esineiden avulla ! Älykkäät objektit esiteltiin ensimmäisen kerran Photoshop CS2: ssä, mikä tarkoittaa, että tarvitset Photoshop CS2: n tai uudemman opetusohjelman viimeisiin vaiheisiin. Käytän itse Photoshop CS4: tä. Jos kuitenkin käytät Photoshopin aiempaa versiota, voit silti luoda todellisen valokuvakehyksen itse. Ainoa asia, jota et voi tehdä, on muuntaa kuvat älykkäiksi objekteiksi opetusohjelman lopussa.

Tässä on kolmen valokuvakehyksen luominen:

Lopullinen tulos.

Kuinka luoda kolmen kuvan valokuvakehys

Vaihe 1: Luo uusi asiakirja

Aloitetaan luomalla uusi Photoshop-asiakirja. Siirry näytön yläreunan valikkorivin Tiedosto- valikkoon ja valitse Uusi . Tai nopeampaan tapaan luoda uusi asiakirja paina vain pikanäppäimiä Ctrl + N (Win) / Command + N (Mac) :

Siirry kohtaan Tiedosto> Uusi tai paina Ctrl + N (Win) / Command + N (Mac).

Kummassakin tapauksessa valitset Photoshopin Uusi asiakirja -valintaikkunan, jossa määritämme vaihtoehdot uudelle dokumentillemme. Koska aion sijoittaa kolme muotokuvatyyliä kuvaa vierekkäin peräkkäin, tarvitsen melko leveän asiakirjan, joten annan 12 tuumaa leveydelle ja 6 tuumaa korkeudelle, jolloin Varmista, että mittaustyypiksi on asetettu tuumaa eikä pikseleitä. Saatat joutua antamaan erilaisia ​​arvoja leveydelle ja korkeudelle, jos sinulla on tietty asiakirjakoko, jonka haluat luoda. Koska haluan tulostaa kehystehosteen, kun olen valmis, annan 300 pikseliä / tuuma resoluutiolle :

Luo uusi 12 tuuman x 6 tuuman asiakirja nopeudella 300 pikseliä / tuuma.

Napsauta OK, kun olet valmis hyväksymään asetukset ja poistua valintaikkunasta. Uusi asiakirja näkyy näytöllä:

Uusi asiakirja tulee näkyviin.

Vaihe 2: Täytä uusi asiakirja mustalla

Haluan käyttää taustavärissä mustaa, joten siirryn näytön yläreunassa olevaan Muokkaa- valikkoon ja valitsen Photoshopin Täytä- komennon, jonka avulla voimme täyttää kerroksen tai valinnan värillä:

Siirry kohtaan Muokkaa> Täytä.

Kun Täytä-valintaikkuna tulee näkyviin, määritän Käytä- vaihtoehdon valintaikkunan yläosan Sisältö- osiossa mustalle :

Aseta Käytä-asetukseksi Musta.

Napsauta OK poistuaksesi valintaikkunasta, ja Photoshop täyttää asiakirjan mustalla mustalla:

Asiakirja on nyt täytetty mustalla.

Vaihe 3: Lisää uusi tyhjä kerros

Meidän on lisättävä uusi tyhjä kerros. Lisäämme paikkamerkitsimen ensimmäiseen kuvaamme tähän uuteen kerrokseen. Pidä Alt (Win) / Option (Mac) -näppäintä painettuna ja napsauta Uusi taso -kuvaketta Tasot-paneelin alaosassa:

Pidä Alt (Win) / Option (Mac) painettuna ja napsauta Uusi kerros -kuvaketta.

Pidämällä Alt / Option-näppäintä painettuna napsauttamalla Uusi kerros -kuvaketta, kehotamme Photoshopia avaamaan uuden kerroksen valintaikkunan ennen uuden kerroksen lisäämistä, ja voimme käyttää valintaikkunaa antaa uudelle tasolle nimen. Muuta uuden tason nimi oletusarvoisesta kerroksesta 1 paikkamerkitsimeen vasemmalle :

Muuta uuden tason nimi "paikkamerkki vasemmalle".

Hyväksy nimenmuutos ja poistu valintaikkunasta napsauttamalla OK. Jos katsomme Tasot-paneelista, voimme nähdä, että meillä on nyt uusi tyhjä kerros nimeltään "paikanvaraaja jäljellä", joka istuu taustakerroksen yläpuolella. Tason esikatselukuvassa tason nimi vasemmalla puolella oleva ruudukkokaavio kertoo meille, että taso on tällä hetkellä tyhjä:

Uusi taso nimeltään "paikanmerkki jäljellä" on lisätty.

Vaihe 4: Valitse Suorakulmion telttatyökalu

Valitse Photoshopin Suorakulmainen Marquee-työkalu Työkalut-paneelin yläosasta tai paina näppäimistön kirjainta M valitaksesi se nopeasti pikakuvakkeella:

Valitse suorakaiteen telttatyökalu.

Kun suorakulmainen telttatyökalu on valittu, näytön yläreunassa oleva Asetukset-palkki muuttuu, jotta se näyttää nelikulmaisen telttatyökalun asetukset. Yksi vaihtoehdoista on tyyli . Muuta se oletusasetuksesta Normaali kiinteään suhteeseen, kirjoita sitten 4 leveydelle ja 6 korkeudelle . Tämä pakottaa suunnittelemasi valinnan muodon 4x6-kuvasuhteeksi, mikä tekee meille helpon lisätä 4x6 kuvaa asiakirjaan myöhemmin:

Muuta tyyli "Kiinteään suhteeseen", kirjoita sitten "4" leveydelle ja "6" korkeudelle.

Vaihe 5: Piirrä suorakulmainen valinta asiakirjan vasemmalle puolelle

Vedä suorakulmainen valinta asiakirjan vasemmalta puolelta. Täältä vasemmalla oleva valokuva ilmestyy. Huomaat, että vetäessäsi valintaa ulos, sen muoto on rajoitettu 4x6-kuvasuhteeseen, jonka määritimme Asetukset-palkkiin edellisessä vaiheessa. Jos joudut muuttamaan valintaa uudelleen vetäessäsi sitä ulos, pidä välilyöntiä painettuna, vedä hiirtä siirtääksesi valinta paikalleen, vapauta sitten välilyönti ja jatka vetämistä. Muista jättää tarpeeksi tilaa, jotta mahtuu kaksi muuta valokuvaa asiakirjan sisälle:

Napsauta ja vedä valinta alueelta, jolla vasemmalla oleva valokuva näkyy.

Vaihe 6: Täytä valinta harmaalla

Kun olet valinnut valinnan, palaa takaisin Muokkaa- valikkoon ja valitse uudelleen Täytä- komento:

Siirry kohtaan Muokkaa> Täytä.

Tällä kertaa, kun Täytä-valintaikkuna tulee näkyviin, muuta valintaikkunan yläosan Sisältö- osion Käytä-asetukseksi 50% harmaa :

Tällä kertaa vaihda Käytä-asetukseksi "50% harmaa".

Napsauta OK, kun olet valmis poistumaan valintaikkunasta. Photoshop täyttää valinnan harmaalla. Ei ole mitään erityistä syytä, miksi olemme valinneet harmaan täällä. Meidän piti vain täyttää valinta värillä, ja koska käytämme sitä vain kuvan paikkamerkintänä, harmaa näytti luonnolliselta valinnalta. Paina Ctrl + D (Win) / Command + D (Mac) poistaaksesi valinnan ääriviivat muodon ympäriltä:

Poista valinnan ääriviivat painamalla Ctrl + D (Win) / Command + D (Mac), kun olet valinnut valinnan harmaalla.

Vaihe 7: Lisää ohut valkoinen aivo muotoon

Lisäämme ohuen valkoisen reunan muodon ympärille. Napsauta Tasot-paneelin alaosassa olevaa Tasotyylit-kuvaketta ja valitse esiin tulevan tasotyyliluettelon alaosasta Stroke :

Napsauta Tasotyylit-kuvaketta ja valitse aivohalvaus luettelosta.

Tämä tuo esiin Photoshopin Tasotyyli- valintaikkunan, joka on asetettu keskimmäisen sarakkeen Stroke-asetuksiin. Vaihda ensin viivan väri napsauttamalla värin sanan oikealla puolella olevaa pientä värimallia ja valitsemalla valkoinen värinvalitsimesta, kun se ilmestyy. Napsauta OK sulkeaksesi värinvalitsimen, kun olet valmis. Suurenna viivan koko noin 10 pikseliin (pikseliä) ja muuta sitten sijainti sisäpuolelle :

Muuta aivohalvauksen väri valkoiseksi, lisää sitten Koko noin 10 px: ksi ja asema asetukseksi "Inside".

Kun olet asettanut värin, koon ja aseman, napsauta OK poistuaksesi poistuaksesi valintaikkunasta. Tässä on minun kuvani, jossa ohut valkoinen reunus on nyt kiinnitetty muotoon:

Kerrostyylit ovat helppo tapa lisätä kuvaan yksinkertaisia ​​tehosteita, kuten reunat.

Vaihe 8: Valitse Siirrä-työkalu

Valitse Photoshopin Siirrä-työkalu Työkalut-paneelista tai paina näppäimistön V- kirjainta valitaksesi se nopeasti pikakuvakkeella:

Valitse Siirrä-työkalu.

Vaihe 9: Vedä kopio muotosta asiakirjan keskelle

Paina Shift + Alt (Win) / Shift + Option (Mac) ja pidä molemmat näppäimet painettuna napsauttamalla harmaata muotoa asiakirjan sisällä ja vetämällä sitä oikealle. Alt / Optio-näppäin kertoo Photoshopille, että haluamme luoda kopion kuvasta vetäessämme alkuperäisen muodon siirtämisen sijasta. Vaihto-näppäin rajoittaa vetämissuuntaa, joten on helppo vetää suoraa linjaa kohti oikea.

Vedä kopio kuvan keskikohtaan, jolloin luodaan viereisen valokuvan paikkamerkki, jonka lisäämme. Huomaa, että valkoinen isku kopioidaan myös muodon mukana:

Pidä Shift + Alt (Win) / Shift + Option (Mac) painettuna ja vedä muodon kopio asiakirjan keskelle.

Vaihe 10: Nimeä uusi kerros uudelleen "Placeholder Middle"

Jos katsomme Tasot-paneelista, voimme nähdä, että toinen muoto on ilmestynyt omaan kerrokseensa alkuperäisen muodon yläpuolelle. Photoshop on nimennyt uuden tason "paikkamerkinnän vasen kopio". Kaksoisnapsauta uuden tason nimeä suoraan ja muuta se paikkamerkin keskelle . Paina Enter (Win) / Return (Mac), kun olet valmis hyväksymään muutoksen:

Uusi muoto näkyy omalla kerroksellaan alkuperäisen yläpuolella. Nimeä uusi taso "paikkamerkinnän keskiosa".

Vaihe 11: Vedä toinen kopio muodosta asiakirjan oikealle puolelle

Pidä Shift + Alt (Win) / Shift + Option (Mac) vielä kerran painettuna, napsauta keskimmäistä muotoa ja vedä siitä kopio asiakirjan oikealle puolelle. Tästä tulee oikealla näkyvän kuvan paikkamerkki. Valkoinen isku kopioidaan jälleen muodon mukana. Yritä jättää sama määrä tilaa uuden muodon ja asiakirjan oikean reunan väliin kuin asiakirjan vasemman ja vasemman reunan välillä. Älä huoli nyt, jos muodot eivät ole tasaisesti toisistaan, koska minun selvästikään eivät ole:

Yritä jättää yhtä suuri määrä tilaa kolmannen muodon ja asiakirjan oikean reunan väliin, koska alkuperäisen muodon ja vasemman reunan välillä on.

Vaihe 12: Nimeä uusi kerros uudelleen "Placeholder Right"

Jos katsomme uudelleen Tasot-paneelista, voimme nähdä, että kolmas muoto esiintyy omassa kerroksessaan kahden muun muodon yläpuolella, ja Photoshop on nimennyt uuden tason automaattisesti "paikkamerkin keskikopiona". Kaksoisnapsauta suoraan tason nimeä ja muuta se paikkamerkitsimeksi oikealle . Paina Enter (Win) / Return (Mac) hyväksyäksesi muutoksen, kun olet valmis:

Nimeä uusi taso "paikkamerkki oikealle".

Vaihe 13: Valitse kaikki kolme paikkamerkkikerrosta kerralla

Kohdistetaan kolme muotoa niin, että ne ovat tasaisesti toisistaan. Kun yläkerros ("paikanmerkki oikealla") on jo valittu, pidä Shift- näppäintä painettuna ja napsauta Tasot-paneelissa alkuperäisen muodon tasoa ("paikanmerkki vasen"). Tämä valitsee kaikki kolme paikkamerkkitasoa kerralla (näet ne kaikki korostettuna sinisellä, joka kertoo, että he ovat valittuja):

Pidä Shift painettuna ja napsauta "paikkamerkki vasemmalla" valitaksesi kaikki kolme paikkamerkki tasoa kerralla.

Vaihe 14: Napsauta "Levitä vaakakeskuksia" -kuvaketta

Kun kaikki kolme kerrosta on valittu ja Siirrä-työkalu on edelleen valittuna, näytön yläosassa olevassa Asetukset-palkissa on joukko kuvakkeita, jotka antavat meille erilaisia ​​tapoja tasoittaa ja jakaa tasot. Napsauta Levitä vaakakeskuksia -kuvaketta, joka siirtää muodot vaakatasossa:

Napsauta Asetukset-palkin "Levitä vaakakeskuksia" -kuvaketta.

Kaikkien kolmen paikkamerkkimuodon tulisi nyt olla tasaisella etäisyydellä asiakirjassa:

Paikkamerkit on nyt jaettu tasaisesti.

Olemme valmiita lisäämään valokuvia asiakirjaan. Teemme sen seuraavana!

Vaihe 15: Avaa ensimmäinen valokuva, jonka haluat lisätä kehykseen

Avaa ensimmäinen kuva, jonka haluat lisätä kehysasiakirjaan. Tässä on kuva, jota käytän:

Ensimmäinen valokuva, jonka lisään asiakirjaan.

Vaihe 16: Kopioi valokuva leikepöydälle

Valitse koko valokuva nopeasti painamalla Ctrl + A (Win) / Command + A (Mac). Näet valinnan ääriviivat kuvan ympärillä. Kopioi sitten kuva leikepöydälle painamalla Ctrl + C (Win) / Command + C (Mac). Voit sulkea valokuvan asiakirjaikkunan, kun olet kopioinut kuvan leikepöydälle.

Vaihe 17: Valitse "Placeholder Left" -kerros

Vaihda takaisin kehysasiakirjaan napsauttamalla mitä tahansa sen asiakirjaikkunan sisällä olevaa kohtaa ja napsauta sitten Tasot-paneelin vieressä olevaa paikanvaraajatasoa valitaksesi se:

Valitse 'paikkamerkki vasen' -kerros kehysasiakirjassa.

Vaihe 18: Liitä valokuva kehysasiakirjaan

Liitä valokuva kehysasiakirjaan painamalla Ctrl + V (Win) / Command + V (Mac). Photoshop sijoittaa valokuvan omalle kerrokselleen suoraan valitun kerroksen yläpuolelle. Jos katsomme Tasot-paneelista, voimme nähdä sen riittävän varmasti, että valokuva näkyy omalla kerroksellaan suoraan paikanvaraajan vasemman kerroksen yläpuolella, jonka me valittu edellisessä vaiheessa:

Kuvan liittäminen toiseen asiakirjaan asettaa kuvan omalle kerrokselleen valitun tason yläpuolelle.

Ainoa ongelma on, että haluan tämän kuvan olevan vasemmalla kuvana kehyksessä, mutta tällä hetkellä, että se ei vain näy keskellä, se on piilotettu keskimmäisen muodon takia, koska "paikkamerkin keskimmäinen" kerros on yläpuolella valokuva Tasot-paneelissa. Kuvasta näen vain ulkoreunat, jotka ulottuvat muodon ulkopuolelle:

Olemme lisänneet valokuvan onnistuneesti asiakirjaan, mutta se on väärässä paikassa ja piilotettu keskimmäisen paikkamerkin muodon taakse.

Vaihe 19: Vedä valokuva "Paikkamerkin vasen" -muodon yli

Kun Siirrä-työkalu on edelleen valittuna, napsauta asiakirjan sisällä ja vedä kuvaa vasemmalle, kunnes se näkyy "paikanvaraaja vasemmalla" -muodon yläpuolella:

Napsauta ja vedä valokuva "paikanmerkki vasen" -muodon päälle.

Vaihe 20: Luo leikkausmaski

Kun valokuva on "paikanmerkki vasen" -muodon yläpuolella, siirry näytön yläreunassa olevaan Taso- valikkoon ja valitse Luo leikkausmaski :

Siirry tasoon> Luo leikkausmaski.

Photoshop "leikkaa" valokuvan sen alla olevaan paikkamerkin muotoon, jolloin vain kuvan alue, joka kuuluu muodon rajoihin, pysyy näkyvänä. Lopullinen valokuva, joka ulottuu muodon ulkopuolelle, piilotetaan näkymästä. Valkoinen isku muodon ympärillä on nyt jälleen nähtävissä:

Kuva on nyt ”leikattu” sen alla olevaan paikkamerkin muotoon.

Vaihe 21: Muuta kuvan kokoa ilmaisella muunnoskomennolla

Muutetaan valokuvan kokoa niin, että näemme koko kuvan sen sijaan, että mikä tahansa osa sattuisi olemaan paikkamerkin muodon yläpuolella. Painamalla Ctrl + T (Win) / Command + T (Mac) saat nopeasti esiin Photoshopin Free Transform -ruudun ja käsittelee kuvaa. Vaikka näemme vain kuvan sellaisen alueen, joka on suoraan muodon yläpuolella, Free Transform -kahvat näkyvät kuvan todellisten mittojen ympärillä. Jos et näe ilmaisen muunnoksen kahvoja, koska kuvasi on niin suuri, että reunat ulottuvat asiakirjaikkunan näkyvän alueen ulkopuolelle, paina Ctrl + 0 (Win) / Command + 0 (Mac) saadaksesi Photoshopin loitonnamaan, kunnes kaikki mahtuu asiakirjaikkunan sisälle (tunnetaan nimellä Sovita näytölle -näkymä). Paina sitä uudelleen, kun olet valmis muuttamaan kuvan kokoa.

Vedä Free Transform -kulmankahvoja (pieniä neliöitä) sisäänpäin, kunnes ne ovat yhdenmukaisia ​​paikkamerkin muodon kulmien kanssa niin, että sekä muoto että valokuva ovat samankokoisia. Tämä tietysti olettaa, että käytät kuvaa, jonka kuvasuhde on sama 4x6 kuin paikkamerkin muodon, kuten minä olen täällä. Jos valokuvasi käyttää toista kuvasuhdetta, muuta kuvan kokoa vain niin paljon, että se mahtuu muotoon kuin mahdollista. Pidä Shift- näppäintä painettuna vetäessäsi kahvoja rajoittaaksesi kuvan kuvasuhdetta, jotta et vahingossa vääristä kuvan ulkonäköä muuttaessasi kuvan kokoa. Voit muuttaa valokuvan tarvittaessa uudelleen napsauttamalla Free Transform -ruudun sisällä olevaa kohtaa ja vetämällä sitä hiirellä:

Vedä kulman Ilmaisen muuntamisen kahvoja sisäänpäin, kunnes valokuva on samankokoinen kuin paikanmerkin muoto.

Kun olet muuttanut kuvan kokoa, paina Enter (Win) / Return (Mac) hyväksyäksesi muunnoksen ja poistuaksesi Free Transform -komennosta:

Valokuva on nyt samankokoinen kuin sen alla oleva paikanvaraajamuoto.

Vaihe 22: Lisää kaksi muuta kuvaa kehykseen

Lisää samaan vaiheeseen kaksi muuta kuvaa kehykseen, yksi keskialueelle ja toinen oikealle. Avaa ensin valokuva, jota haluat käyttää. Valitse se painamalla Ctrl + A (Win) / Command + A (Mac), sitten Ctrl + C (Win) / Command + C (Mac) kopioidaksesi sen leikepöydälle. Sulje valokuvan asiakirjaikkunassa, kun olet kopioinut kuvan leikepöydälle. Vaihda takaisin kehysasiakirjaan ja napsauta joko Kerrokset-paneelin joko vieressä olevaa keskimmäistä tai paikanvaraajan oikeaa tasoa (riippuen mihin valokuvan lisäät).

Liitä valokuva asiakirjaan painamalla Ctrl + V (Win) / Command + V (Mac). Photoshop sijoittaa valokuvan omalle kerrokselleen suoraan valitsemasi paikkamerkkikerroksen yläpuolelle. Vedä valokuva tarvittaessa Siirtotyökalulla paikkamerkinnän yläosaan, siirry sitten näytön yläreunassa olevaan Taso- valikkoon ja valitse Luo leikkausmaski . Lopuksi paina Ctrl + T (Win) / Command + T (Mac) tuodaksesi esiin Free Transform -ruudun ja käsittelemään kuvaa. Pidä Shift- näppäintä painettuna ja vedä kulmakahvoja koon muuttamiseksi. Paina Enter (Win) / Return (Mac), kun olet valmis poistumaan Free Transform -sovelluksesta.

Tässä on kehysasiakirjani lisäämisen jälkeen valokuvia keskimmäiseen ja oikeaan osaan:

Lopullinen kolmen kuvan tulos.

Vaihe 23: Muunna kolme kuvaa älykkäiksi kohteiksi

Näiden jäljellä olevien muutamien vaiheiden suorittamiseen tarvitaan Photoshop CS2 tai uudempi. Aiomme nähdä, kuinka helppoa on käyttää lopputulosta mallina, vaihtamalla muut valokuvat kehykseen ja ulos tarvittaessa käyttämällä älykkäitä objekteja, jotka esiteltiin Photoshop CS2: ssä.

Napsauta Tasot-paneelissa tasoa kuin se, joka sisältää ensimmäisen lisäämämme kuvan (yksi suoraan paikanvaraajan vasemman kerroksen yläpuolella) ja valitse se. Sen tulisi olla kerroksessa nimeltä "Layer 1":

Napsauta "Kerros 1", joka sisältää ensimmäisen lisäämämme kuvan.

Kun taso on valittu, napsauta hiiren kakkospainikkeella (Win) / Control-napsauta (Mac) tason nimeä ja valitse ilmestyvästä valikosta Muunna Smart-objektiin :

Valitse valikosta Muunna Smart-objektiin.

Mitään ei näytä tapahtuneen asiakirjaikkunassa, mutta jos tarkastelemme tason esikatselukuvan oikeassa alakulmassa olevaa, näemme, että pieni Smart Object -kuvake on ilmestynyt, ja se ilmoittaa meille, että valokuva on nyt älykäs objekti:

Tason esikatselukuvaan ilmestyy pieni Smart Object -kuvake.

Tee sama jäljellä oleville kahdelle kuvalle (jotka löytyvät "Kerros 2" ja "Kerros 3") napsauttamalla ensin Tasot-paneelin tasoa ja napsauttamalla sitten hiiren kakkospainikkeella (Win) / Control-napsauttamalla (Mac) ) tason nimessä ja valitsemalla valikosta Muunna Smart-objektiin . Kun olet valmis, kaikissa kolmessa valokuvassa pitäisi olla Smart Object -kuvake, joka näkyy tasonsa esikatselukuvan oikeassa alakulmassa.

Vaihe 24: Korvaa jokaisen älyobjektin sisältö lisätäksesi erilaisia ​​kuvia

Kun kaikki kolme valokuvakerrosta on nyt muunnettu älykkääiksi objekteiksi, napsauta uudelleen Tasot-paneelin tasoa 1 ja valitse vasemmalla oleva valokuva, napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella (Win) / Control-napsauta (Mac) uudelleen Kerrosten nimeä avataksesi saman valikon, jonka näimme hetki sitten. Valitse tällä kertaa valikosta Korvaa sisältö :

Valitse uudelleen "Kerros 1", napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella (Win) / Control-napsauta (Mac) ja valitse valikosta "Korvaa sisältö".

Tämä avaa Photoshopin Paikka- valintaikkunan. Siirry kiintolevyn kansioon, joka sisältää kuvan, jolla haluat korvata ensimmäisen kuvan. Minulla on kolme uutta kuvaa tallennettu kansioon työpöydälläni. Napsauta haluamasi kuvan nimeä ja napsauta sitten Paikka- painiketta:

Napsauta kuvan nimeä ja napsauta sitten Sijoita.

Heti kun napsautat Paikka-painiketta, Photoshop vaihtaa alkuperäisen kuvan uuden valokuvan kanssa asiakirjassa! Jos joudut muuttamaan uuden kuvan kokoa, paina Ctrl + T (Win) / Command + T (Mac) tuodaksesi esiin Free Transform -kahvat ja vedä sitten kulmakahvoja muuttaaksesi kokoa samalla tavalla kuin teimme alkuperäisen kuvan kanssa pitäen painettuna Vaihto- näppäintä vetäessäsi rajoittaa kuvasuhdetta. Jälleen, jos et näe kahvoja, koska kuva on liian suuri sopimaan asiakirjaikkunaan, paina Ctrl + 0 (Win) / Command + 0 (Mac) siirtyäksesi Sovita näytölle -tilaan. Paina sitä uudelleen, kun olet valmis muuttamaan kuvan kokoa:

Jos uusi kuva näyttää liian suurelta, pienennä sen kokoa ilmaisella muuntamiskomennolla.

Paina Enter (Win) / Return (Mac), kun olet valmis hyväksymään muutoksen ja poistumaan Free Transform -sovelluksesta:

Vasen kuva on korvattu.

Tee sama asia kahdelle muulle valokuvalle vaihtaaksesi niitä muihin kuviin. Valitse ensin valokuvan kerros Tasot-paneelista ("Taso 2" tai "Taso 3"), napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella (Win) / Control-napsauta (Mac) tason nimessä ja valitse Korvaa sisältö avautuvasta valikosta. Kun Paikka-valintaikkuna aukeaa, valitse uusi valokuva, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten Paikka- painiketta. Jos sinun on muutettava uuden kuvan kokoa, paina Ctrl + T (Win) / Command + T (Mac) ja vedä Free Transform -kulmankahvat pitämällä Shift- näppäintä painettuna vetäessäsi. Paina Enter (Win) / Return (Mac), kun olet valmis poistumaan Free Transform -sovelluksesta.

Tässä on tulokseni korvaamalla keskimmäiset ja vasemmat valokuvat uusilla kuvilla:

Alkuperäisten kuvien korvaaminen uusilla oli helppoa Smart Objects -sovelluksen ansiosta!

Varmista, että tallennat asiakirjan Photoshop .PSD- tiedostona, kun olet valmis, jotta pidät tasot ja älykkäät objektit ennallaan seuraavan kerran, kun sinun on avattava tiedosto uudelleen ja lisättävä uusia kuvia!