Ura C-ohjelmoinnissa - Johdanto

C on tietokoneohjelmointikieli ja se on eniten käytetty ohjelmointikieli. Sen suunnitteli Dennis Ritchie. Sen ovat alun perin kehittäneet Dennis Ritchie ja Bell Labs. Se ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1972. On olemassa monia käyttöjärjestelmiä ja kääntäjiä, jotka on pääosin kirjoitettu C: hen, koska se tuottaa tehokkaita ohjelmia, kuten Unix OS. C pystyy käsittelemään myös matalan tason aktiviteetteja ja laatimaan erilaisia ​​tietokonealustoja. Toinen esimerkki C: n käytöstä on verkkoajureiden, tietokantojen, nykyaikaisten ohjelmien, apuohjelmien, kokoonpanijoiden, käyttöjärjestelmän, kielikääntäjien jne. Alueilla.

C: tä kutsutaan perusohjelmointikieleksi, jonka avulla ohjelmoijat voivat aloittaa ohjelmointikielen urallaan. C-ohjelmointikieltä ei voi sivuuttaa ohjelmointiuralla. C: tä käytetään tyypillisesti upotettujen järjestelmien koodin kirjoittamiseen. C on myös yksi maailman hienoimmista kielistä. C-ohjelmointikieli auttaa ymmärtämään erilaisia ​​muuttujia, tietotyyppejä jne. Oppiessaan C-ohjelmointikieltä, osaa kirjoittaa korkealaatuinen koodi.

C-ohjelmoinnin uran edellyttämä koulutus

Sellaisenaan C-ohjelmointikielen oppimiseen ei vaadita erityistä koulutusta. C-kieltä kutsutaan peruskieleksi ja sitä on opetettu myös koulussa. C: n oppiminen edellyttää tietokoneen perustietoja. C: n oppimiseen ei tarvita erikoistumista. Ennen C: n ohjelmoinnin aloittamista tietokoneella tulisi olla C-kääntäjä suorittamaan koodi, joka muuntaa C-koodin konekoodiksi. Muu tietokoneessa vaadittava ohjelmisto on Tekstieditori C-ohjelman kirjoittamiseen. Muistio ja muistilappu ++ voidaan käyttää C-ohjelmien kirjoittamiseen. Näiden ohjelmien tiedostotunnisteen tulisi olla .c. Eri IDE: tä (integroitu kehitysympäristö) voidaan myös käyttää. Jotkut kehittäjät mieluummin työskentelevät IDE: ssä kuin tekstieditori. IDE on kuin Visual studio, eclipse jne. Koska C: tä kutsutaan peruskieleksi, opiskellessasi tätä ohjelmointikieltä opit monia tärkeitä asioita, kuten päätöksentekoa, haarautumista, silmukointia, operaattoreiden käyttöä, ohjelmoinnin syntaksia ja logiikkaa. rakennus, joka auttaa sinua myös muiden kielten oppimisessa. C: n oppimiseksi on saatavana monia online-portaaleja, foorumeita tai online-video-oppaita.

Urapolku C-ohjelmoinnissa

Ihmisillä on erilaisia ​​näkemyksiä urapolusta C-tutkinnon suhteen, koska jotkut ihmiset haluavat oppia toista kieltä, mutta toiset ovat onnellinen C-kielen oppimisessa. C-kieli on helppo oppia, mutta hyvällä uralla tällä kielellä on oltava hyvä C-ohjelmoinnissa. C-ohjelmointi on erittäin laaja ja sitä käytetään pääasiassa erityyppisten käyttöjärjestelmien, verkkoajureiden kehittämiseen, joita käytetään muiden ohjelmointikielten kehittämiseen, turvallisuustarkoituksiin, ytimien, tunnusten jne. Käyttöön. C on ohjelmointikieli, jota on aina kysytty monista muista suosituista huolimatta ohjelmointikielet. C: llä on hyvät mahdollisuudet rakentaa uraa ympäri maailmaa ja auttaa hakemaan reaaliaikaisia ​​ohjelmointipaikkoja.

Työpaikat tai urahakualueet C-ohjelmoinnissa

C-ohjelmointikielen uralla on erilaisia ​​työtehtäviä tai sovellusalueita, joissa yksilö voi hakea tietonsa mukaan. Intiassa on erilaisia ​​sivustoja, joissa voit tarkistaa aukot tai avoimet työpaikat erilaisille rooleille, kuten vanhempi insinööri, tekninen arkkitehti, tiimin vetäjä. Se auttaa sinua pääsemään saataville lähtötason ohjelmointiasemiin, kun sinulla on kokemusta tällä kielellä, olet myös käytettävissä korkeisiin rooleihin. Paras osa C-ohjelmointikielen osaamista on yksilöllinen, ja se mahtuu mihin tahansa alueeseen, olipa se sitten pankkitoiminta, verkottuminen, IT, koulutus, hallinta jne. Lähes jokainen organisaatio tarvitsee C-ohjelmoinnin kehittäjän. Monissa organisaatioissa C-ohjelmoijalle on omistettu työpaikka ja -tasot, jotka tekevät heistä erilaisia ​​kuin muut ohjelmoijat.

palkkaus

C-ohjelmoijat saavat hyvää palkkaa. C-ohjelmoijalle palkka on noin 77K USD vuodessa ja vanhemmalle ohjelmoijalle se on noin 96K USD vuodessa, ohjelmistosuunnittelijalle se on noin 105K USD vuodessa ja vanhemmalle ohjelmistosuunnittelijalle se on noin 120K USD vuodessa. Joten C-ohjelmoijan keskiarvo on välillä 65 000 USD vuodessa 120 000 USD vuodessa. Nämä palkat perustuvat pääosin eri organisaatioiden kyselyyn. Ohjelmoijien palkat ovat nousseet tai voidaan sanoa, että kehittäjien palkat ovat nousseet heidän tietämyksensä, koulutuksensa ja ongelmanratkaisukykynsä mukaan.

Uranäkymät

C-ohjelmoinnin uranäkymät ovat hyvät. Ohjelmoijat tarvitsevat pääasiassa teknistä taitoa C-ohjelmoinnissa kirjoittaakseen ja kehittääkseen ohjelmistoja, joita voidaan käyttää eri alustoilla haettavan tai tallennettavan tiedonkulun hallitsemiseksi. Hyvän uran ja välittömän työn saamiseksi ohjelmoijat tarvitsevat tietokoneohjelmointitutkinnon, joka valmistaa heitä käyttämään tekniikkaa, auttaa luomaan liiketoimintaratkaisuja ja ratkaisemaan liiketoimintaongelmat tehokkaasti. C-ohjelmoinnilla on erittäin hyvä ura, kuten mahdollisuudet eri aloilla, kuten robotiikka, tekoäly, koneoppiminen jne. C-ohjelmoijat eivät työskentele pelkästään tietokonealalla, vaan voivat myös jatkaa uransa koulutuksessa, opetuksessa, julkishallinnossa. jne., koska joillakin ohjelmoijista on erilainen erikoistuminen, kuten järjestelmäanalyysi, projektinhallinta, tietojärjestelmät jne. C-ohjelmoijien uranäkymät kasvavat jatkuvasti nopeiden sosiaalisten, liiketoiminnan ja teknologian muutosten takia.

Johtopäätös - Ura C-ohjelmoinnissa

C-ohjelmointikieli vaatii paljon intohimoa oppia ja kehittää erilaisia ​​ohjelmistoja. Pitäisi olla innokas oppimaan asioita, loogista ajattelua, luovuutta, mielikuvitusta ja kokea asioita ja uteliaisuutta. Asioiden saavuttaminen vie paljon aikaa ja kohtuullinen pätevyystaso, joka ei koskaan lopeta oppimisasennetta, tekee eron. Jos osaat kirjoittaa ohjelmistoja ja ymmärtää logiikan tai luoda olemassa olevan uuden asian, joka on täydellinen ohjelmoinnin ohjelmointiin. C on yksinkertainen, perus ja tarjoaa hyvän uran, palkan ja työpaikan. Eniten käytetty ja täydellinen aloittelijoille, jotta he voivat aloittaa oppimisen ohjelmaan ja viedä uransa seuraavalle tasolle.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas uralta C-ohjelmoinnissa. Tässä olemme keskustelleet johdannosta, koulutuksesta, urapolusta C-ohjelmoinnissa, työpaikoista, palkasta ja uranäkymistä C-ohjelmoinnissa. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

  1. Opas uraan R-ohjelmoinnissa
  2. Tärkeitä tietoja tietotekniikan urasta
  3. Uran opas Java-ohjelmassa
  4. Ura PL / SQL - sinun pitäisi tietää
  5. C Matriisin kertolaskun ohjelmointi