Web-hakukoneista on tullut osa elämäämme nykyään. Kaikissa kyselyissämme olemme enemmän riippuvaisia ​​hakukoneista. Jokaisesta kyselystä saamme paljon tietoa yhdellä napin painalluksella. Markkinoilla on saatavana useita hakukoneita. Jotkut moottorit on määritetty tietylle alueelle, tiedolle, kielelle ja käyttäjille.

Joten tiedätkö mitkä ovat maailman suosituimmat hakukoneet?

Kuten kaikki tietävät, Google on tietysti maailman suosituin hakukone. Mutta muuten kuin Google, on olemassa myös muita hakukoneita, joita yleisö voi käyttää. Nyt mielesi saattaa kysyä, miksi näitä hakukoneita pidetään suosituimpana? Se johtuu siitä, että ne ovat tunnettuja ja hyvin käytettyjä. Verkkokäyttäjille suosituimmat hakukoneet ohjaavat enemmän liikennettä sivustoilleen.

Internet-hakijoille tunnetut ja tunnetut hakukoneet tarjoavat luotettavampia tuloksia hakulausekkeelleen.

Kymmenen suosituinta hakukonetta maailmassa

Alla on luettelo maailman kymmenestä suosituimmasta hakukoneesta.

1. Google-hakukone

Toivottavasti Google ei tarvitse uutta esittelyä. Tätä pidetään hakukone jättiläisenä ja se ottaa ensimmäisen sijan. Se on maailman suosituin sivusto. Larry Page ja Sergey Brin perustivat Googlen vuonna 1996. Google on tänään saavuttanut suuria korkeuksia. Google on nyt muutakin kuin hakukoneoptimointi. Googlesta on tullut kiistaton johtaja verkkoteollisuudessa.

Google on tunnettu luotettavuudestaan, lähteistään, nopeasta vastauksestaan ​​massiivista tietoa koskeviin kyselyihin. Google tarjoaa myös monia muita ominaisuuksia, kuten Gmail, kartat, asiakirjat, käännösuutiset ja muut.

Google-työkalurivi on suositumpi helpon käyttöominaisuuden takia.

Google tarjoaa oikeinkirjoituksen, sanakirjan määritelmät, puhelinnumerot ja muut ominaisuudet.

Google tarjoaa maksamattomia toimitustuloksia ja se myös ylläpitää mainosohjelmia.

Googlen Adwords on tunnetuin markkinoijien keskuudessa.

Google päivittää jatkuvasti hakukoneiden algoritmeja palvellakseen verkkokäyttäjää parhaalla hakukoneen tuloksella heidän kyselylleen.

Mikä tekee Googlesta korkeimman hakukoneen?

 • Tietojen saumaton synkronointi
 • Parhaat hakutulokset
 • Salainen Google-algoritmi
 • Investoinnit tekniikkaan ja T & K-toimintaan
 • Adwordsin ja Adsencen vapaaehtoinen
 • Paras digitaalinen tuotemerkki
 • Paras tiimityö

2. Bing

Toiseksi suurin hakukone on Bing. Sitä tukee Microsoft, ja se aloitettiin vuonna 2009 haastaa Google hakualueella. Se on saavuttanut suuria korkeuksia lyhyessä ajassa.

Microsoft muutti MSN: n Bing: ksi. Bing on hyvä hakukone ja tuottaa parempia hakutuloksia kuin Yahoo. Bing pyrkii jatkuvasti vakuuttamaan ihmisiä siitä, että he voivat tuottaa parempia tuloksia kuin Google. Mutta silti he eivät pysty tarjoamaan kilpailua Googlelle. Bing on oletushakukone Microsoftin selaimessa.

Tällä hakukoneella on houkutteleva jatkuvasti muuttuva kotisivu, joka koostuu valokuvista eläimistä, paikoista ja muista taustalla olevista. Koska se on suosituin hakukone, se tarjoaa käyttäjilleen paljon ominaisuuksia, kuten käyttöliittymien päivitys, urheilutulokset, paikalliset tiedot, tulokset, laskelmat, lennon seuranta, ostokset, oikeinkirjoituksen tarkistus ja muut.

Bing tarjoaa myös helpon integroinnin Facebookin, Applen ja muiden Windows-pohjaisten laitteiden kanssa. Bing sisältää muita mainoksia ominaisuuksista, kuten Bing-mainoksista, Bing-tapahtumista ja muusta, sekä omia itsenäisiä mobiilisovelluksia. Bing on monikielinen ja sen välitön vastausominaisuus on poikkeuksellinen asia, joka tekee siitä suositumman kuin muut hakukoneet.

Kaikilla parhailla ominaisuuksilla Bing on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista Googlelle.

3. Yahoo

Kolmas suosituin hakukone Yahoo perustettiin vuonna 1994 Jerry Yangin ja David Filon Jerry's Guide to World Wide Web -verkolle. Myöhemmin vuonna 1995 se muutettiin Yahooksi. Nyt Yahoo ja Bing ovat Googlen johtavia kilpailijoita. Yahoo on nyt liittynyt käsiinsä Microsoftin kanssa käyttääkseen heidän Bing-hakutuloksia. Yksi Yahoo: n parhaista ominaisuuksista on sen tunnetuimmat ilmaisen sähköpostin tarjoajat. Yahoo vastaa ja Yahoo finance antaa joukon tietoa kaikista aiheista.

Yahoo Local ja Yahoo Weather ovat Yahoon yleisimmin käytettyjä palveluita. Yahoo on äskettäin integroitunut Flickriin, ja tämä on saanut heidät tarjoamaan parhaan kuvan, joka vastaa Googlea. Yahoo tarjoaa erinomaiset hakutulokset, ja Yahoon kotisivulla voit selata kuvia, keltaisia ​​sivuja, ostoksia ja paljon muuta.

Yahoo: lla on toinen kotisivu, nimeltään Yahoo Directory Home Page, joka tarjoaa hakemistoon liittyvät linkit ja hakutuloksen tulokset. Hakutulokset saadaan Yahoo-hakemistosta, jossa sivustot luetellaan maksamalla maksu Yahoo: lle. Yahoo tarjoaa käyttäjille parhaan hakukoneen yksityisyyden ja tarjoaa käyttäjille valintapohjaisen hakuvaihtoehdon.

4. Baidu

Baidu on kiinalainen verkkopalveluyritys. Tämä on toinen suosituin verkkopohjainen hakukone, jonka perustivat vuonna 2000 Robin Li ja Eric Xu. Baidu palvelee vain Kiinaa ja Japania, mutta suuren liikenteen vuoksi se on lueteltu suosittujen hakukoneiden joukossa maailmassa.

Tämä hakukone tarjoaa tuloksia verkkosivustoille, äänitiedostoille ja hakukoneille vain kiinan kielellä.

Se on Kiinassa eniten käytetty hakukone.

Tämän hakukoneen rekisteröidyt käyttäjät saavat muokata ja korvata hakukoneessa olevia tietoja. Tätä kuitenkin ylläpidetään maan Internet-hakua ja tietoa koskevassa laissa.

Baidu-ominaisuudet sisältävät seuraavat

 • selain
 • Kartta
 • Baidu Cloud
 • Viestipalkki
 • Virustorjunta
 • Mobiilisovellukset
 • Uutiset
 • Baidu tietää
 • MP3-haku
 • Kuvahaku
 • Tilastohaku
 • Videohaku
 • Baidu-avaruus
 • Baidu-tietosanakirja
 • Hakutulokset
 • Web-hakemisto
 • Pelit
 • Sanakirja ja muut

5. Ask.com

Ask.com tunnettiin aiemmin nimellä Ask Jeeves ja se aloitettiin vuonna 1995. Ask.com ei ole täysin kehitetty hakukone. Sen hakutulokset ovat enemmän kysymys-vastaus -verkkomuotoa. Tämä hakukone on keskittynyt enemmän kysymys- ja vastausyhteisön tarjoamiseen.

Ask.com on ensimmäinen maailmassa, joka kehitti napsautussuositushakuteknologian. Ask.com-sivustossa käyttäjät vastaavat kysymyksiin tai joskus kysymykset ovat kyselyiden muodossa. Ask.com ei takaa parempia hakutuloksia, kuten Google, Bing ja Yahoo. Mutta se on paras hakukoneiden avoin lähdekoodi ihmisten muokatun sisällön löytämiseen, joka on järjestetty oikein.

Tämä hakukone on nyt ulkoistanut kysymysten ja vastausten hallintatyön. Kysymyksiä esitetään eri aloilla ja vastauksia tarjotaan käyttäjille riittävästi. Ask.com-sivustossa voit saada vastauksia kysymyksiin eri aiheista taiteesta ja kirjallisuudesta tieteeseen ja yritystoimintaan. Ask.com perustuu indeksointipohjaiseen tekniikkaan tulosten tarjoamiseksi käyttäjille. Tulokset on johdettu Teoma-algoritmista, joka perustuu aihekohtaisen suosion käsitteeseen.

6. AOL

AOL.com on myös yksi maailman suosituimmista hakukoneista, joka aloitettiin vuonna 1983 Control Video Corporation -yhtiönä. Se nimettiin uudelleen AOL Inc: ksi vuonna 2009. AOL: lla on selain, mediasoitin ja pikaviestin. Tämä hakukone tarjoaa Googlen ja sen muiden multimedialähteiden ja kumppaneiden tuloksia käyttäjille, jotka etsivät tietoa Internetistä.

Googlen ja AOL: n hakutulokset ovat enemmän tai vähemmän samanlaisia ​​toisiinsa. Miksi sitten sinun pitäisi käyttää AOL-hakua ?. Koska käytät AOL-hakua, ja AOL-haku tarjoaa linkkejä AOL: n sisällä olevaan sisältöön sekä koko verkkoon. Yksinkertaisin sanoin, AOL kopioi Googlessa tietyn hakukyselyn tulokset.

Mutta AOL: n käytöllä Googlea vastaan ​​on myös haittoja. AOL ei käytä kaikkia Googlen ominaisuuksia. AOL ei lue välimuistissa olevia sivuja hakutuloksissa, kuten Google tekee.

7. WolframAlpha

WolframAlpha on erilainen kuin kaikki muut verkossa olevat hakukoneet. Se on laskennallinen hakukone, joka tunnetaan myös nimellä laskennallinen tietotekniikka. Se ei sisällä verkkosivuja, asiakirjoja tai videoita hakutuloksina. Tämä hakukone järjestää pääasiassa tietonsa verkkosivujen sijasta. Tulokset ovat laskennallisia tosiasioita.

Hakukone saa tietonsa monista maineikkaista ja luotettavista lähteistä, kuten yliopistokirjastoista, julkaisuista, tutkimuksista, FAA: sta ja monista muista lähteistä. Se sisältää algebran, numeerisen ja symbolisen laskennan sekä tilastot vastauksen tarjoamiseksi kyselyihin. Tällä hakukoneella on viimeisin versio nimeltä WolframAlpha Pro, joka julkaistiin vuonna 2012. WolframAlpha Pro sisältää lisäominaisuuksia, kuten taulukoita, kuvia, äänen ja paljon edistyneitä matemaattisia muotoja.

WolframAlpha-aloitusnäytössä on esimerkkejä ja aihe, josta laskenta voidaan tehdä.

8. DuckDuckGo

DuckDuckGo on suosittu hakukone, joka eroaa kaikista muista hakukoneista. Tämä hakukone suojaa käyttäjän tietoja ja antaa käyttäjille yksityisyyttä. Tämän hakukoneen perusti Gabriel Weinberg vuonna 2008. Siinä on erittäin puhdas käyttöliittymä. Hakukoneella on paljon hyviä ominaisuuksia verrattuna muihin hakukoneisiin.

Sitä ei ladata ilmoituksiin, ja se antaa hakutulokset yhdellä sivulla. Hakukone ei tarjoa vain raakatietoja. Se tarjoaa parasta tietoa parhaista lähteistä, kuten Wikipediasta. DuckDuckGoa pidetään luotettavana ja turvallisempana hakukoneena maailmassa.

Tämä hakukone on parentoitu Yahoo: n ja Bingin kanssa hakutulosten tuottamiseksi. Suurin osa tuloista syntyy Yahoo-Bing-hakuverkkojen ja useiden muiden kumppaneiden kautta. Myös muut hakukoneet mieluummin käyttävät DuckDuckGo-ohjelmaa valinnaisena hakukoneena. DuckDuckGon uusi versio julkaistiin vuonna 2014, ja siinä oli enemmän lisäominaisuuksia ja edistyneitä ominaisuuksia, jotta hakutulokset olisivat hienostuneempia.

9. Yandex

Yandex on venäläinen hakukoneyritys, joka perustettiin vuonna 1997. Sitä pidetään yhtenä suosituimmista hakukoneista maailmassa tarjoamiensa tietojen perusteella. Se on myös Venäjän parhaiten sijoittunut hakukone. Sillä on 50, 5 miljoonaa kävijää päivittäin. Tällä hakukoneella on myös läsnäolo Ukrainassa, Kazakstanissa, Valkovenäjässä ja Turkissa.

Vaikka se on venäläinen hakukone, sillä on myös englanninkielinen paikallisversio. Yandex tarjoaa paljon muita palveluita kuin vain selaamisen. Se sisältää Mail, Maps, Metrica, mobiilisovellukset, Yandex-levyn, Käännä ja paljon muuta. Yandexin Metrica on kuin Google Analytics. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät siitä suosituimman hakukoneen. Venäjällä Yandex on oletushakukone Mozilla Firefoxia käyttäville verkkokäyttäjille.

10. Blekko.com

Blekko on toinen paras online-hakukone, joka on kymmenen parhaan joukossa ja jolla on miljoonia päivittäisiä käyttäjiä ja sivun katseluja. Blekkon kehittivät alun perin entiset Google-käyttäjät, ja IBM (International Business Machine) osti tämän hakukoneen vuonna 2015. Se tunnetaan roskapostittomana hakukoneena. Blekkoa käytetään enemmän SEO-tarkoituksiin, koska se tarjoaa enemmän tietoa.

Blekko tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

 • SEO-tilastot
 • Sivujen linkittäminen
 • IP-osoitteen haku
 • Tag-sivut
 • Vertaa sivustoja
 • Indeksointitilastot
 • Löydä päällekkäinen sisältö
 • Sivumäärä
 • Robottien sijainti

Blekkossa on ladattava työkalurivi, joka muuttaa automaattisesti käyttäjän selainten oletushaun ja kotisivun. Blekkolla on valtavia tietolähteitä, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä laajan haun kaikista aiheista.

johtopäätös

Tässä on kymmenen suosituinta ja parasta hakukonetta maailmassa. Näistä Google ja Bing ovat hallitsevimmat hakukoneet, joita suurin osa ihmisistä käyttää. Tämä luettelo ei ole täydellinen. Olemme juuri luetteloineet kymmenen eniten ja paljon muita hakukoneita löytyy myös verkkomaailmasta. Epäilemättä syntyy vielä paljon tulevaisuudessa, ja tämä luettelo muuttuu jatkossakin tekniikan kehittyessä.