Vinkkejä myynnin parantamiseen

Myynnin kehitys on kuin happea.

Kukaan yritys tai organisaatio ei voi kukoistaa ilman hyviä myyjiä, jotka toimivat ruohonjuuritason tasolla toimittaakseen tuotteen tai palvelun asiakkailleen. Ei ihme, organisaatiossa myyjät ovat yleensä eniten maksettuja tuloistaan, jotka se tuottaa yritykselle. Täältä opimme vinkkejä myynnin kehittämiseen.

myyjät ovat suorassa yhteydessä asiakkaisiin, ymmärtävät heidän tarpeitaan ja tarjoamalla heille ratkaisuja, mikä tekee yrityksille entistä tärkeämpää investoimaan työvoimaansa. Hyvää tuotetta tai palvelua pidetään hyvänä vain silloin, kun siellä on asiakkaita, jotka ostavat sen. Jokainen iso tai pieni yritys menestyy myyjiensä parissa, he ajavat yritystä.

Joten jos aiot tehdä uraa myynnissä tai markkinoinnissa? Tässä on tiettyjä myynnin kehittämistekniikoita, jotka voivat varmasti auttaa sinua saamaan ja pitämään enemmän asiakkaita.

 1. Kohtelias ja kohtelias käytös
 2. Pukeudu hyvin ja hienosti
 3. Tavoita ajoissa
 4. Seuranta
 5. Tunne tuotteesi tai palvelusi sisältä päin
 6. Paranna tietosi
 7. Kehitä tunnekertoimesi
 8. Tarjoa odotettua enemmän asiakkaan iloa
 9. Pidä yhteyttä asiakkaaseen aina ja ikuisesti
 10. Myynnin jälkeinen kehityspalvelu on avain pitkäaikaiseen menestykseen myynnin kehittämisessä

Annamme nyt syvän syyn näihin myyntikehitysvinkkeihin ja -tekniikoihin ja ymmärrämme kuinka niitä voidaan soveltaa parempaan myynnin kehittämiseen.

1. Kohtelias ja kohtelias käytös

Kohteliaisuus ei koskaan satuta ketään, se ei myöskään satuta sinua!

Kaikista myynnin kehittämistä koskevista menestystaktiikoista on ennen kaikkea onnistuminen myynnin kehittämisessä oltava kohtelias suhteissa asiakkaaseesi. Ystävällisyyttä arvostetaan aina siitä riippumatta, onko se henkilökohtainen vai ammatillinen sfääri. Sinulla on ehkä ollut tiff pomosi kanssa ennen muuttoa tärkeään asiakaskokoukseen tai se voi olla vain yksi huono päivä, hymyilevä ammattilainen on aina ilo tavata ja puhua. Jos ajattelit Kiitos ja Valitettavasti menneisyyttä, mieti paremmin uudelleen. Miellyttävä persoona on ensimmäinen merkki menestyksestä. Ole sähköinen, motivoitunut ja ole pelisi päällä.


Kuvalähde: pixabay.com

2. Pukeudu hyvin ja hienosti

Pukeutumiskoodi on yksi niistä ulkoisista tekijöistä, joita voidaan käyttää hyväksi etäsivun rajaamiseen itsellesi. Se auttaa sinua erottautumaan rottakilpailusta. Kuten sanotaan, ensivaikutelmat kestävät aina pidempään. Pukeutuminen selkeisiin muodoihin painaa, että tarkoitat liiketoimintaa, että olet vilpitön ja asiakas voi odottaa sinulta saman vakavuusasteen.

Toinen näkökohta, joka on yhtä merkittävä kuin pukeutumiskoodi, on oikea kehon kieli.

Kehon kieli ja pukea puhuvat mahdollisuuksistasi ja kyvystäsi, vaikka et olisi puhunut sanaa. Luottavainen ryhti ja käyttäytyminen antavat asiakkaalle riittävän varmuuden siitä, että hänestä huolehditaan. Joten seuraavassa asiakaskäynnissäsi käytä tämä valtava yrityspuku aplombilla !!

3. Saavuta ajoissa

Jumalan tähden ilmoittaudu ajoissa !!! Monet myyjät aliarvioivat ajankäytön tehoa. Tyttöystäväsi odottaminen voi maksaa sinulle muutaman peräkkäisen vilkaisun, mutta asiakas on se kuningas, jolla ei ole varaa pitää odottaa. Se saattaa maksaa yrityksellesi.

Asiakkaat arvostavat aina täsmällisiä ammattilaisia. Jos kunnioitat heidän aikansa, he kunnioittavat pyrkimyksiäsi kohti myynnin kehittämistä koskevaa puhelua tekemällä kauppa. Se saa heidät uskomaan, että olet luotettava.

Toki saattaa olla joitain viime hetken häiriöitä, mutta muutto ajoissa, jotta vältetään tappava liikenneruuhi, on tarpeeksi hyvä idea! ja jos sinusta tuntuu edelleen viivästyvän, on parempi ilmoittaa viivästymisestä etukäteen kuin pyytää anteeksi myöhemmin. Hyvästä setelistä alkanut asiakassuhde vahvistuu jokaisella kaupalla. Se ei vain kestä pidempään, vaan myös kasvaa.

4. Seuraa

Kuinka monta kertaa olet oppinut tämän yksinkertaisen oppitunnin koulussa Yritä !! Älä anna periksi!

 • Avain asiakasmuunnoksen hallitsemiseen on seuranta. On tunnettu tosiasia, että puolet myynnin kehitysnäkymistä menetetään epäsäännöllisen tai ilman seurannan vuoksi. Säännöllisillä seurannoilla saavutetaan paljon enemmän tuloksia kuin pelkästään arvokkaan tuotteen tai palvelun tarjoaminen.
 • Pidä päiväkirjaa asiakkaiden kutsusta ja muistuta heitä läsnäolostasi. Seurannat ovat välttämätön tapa kertoa asiakkaalle, että olet ympärilläsi, et ole enää lakannut ajattelemasta niitä ja että odotat edelleen myöntävää vastausta.
 • Asiakkaan jatkuvasti muistuttaminen läsnäolostasi muuttuu lopulta kokoukseksi, koska asiakas mittaa luotettavuutesi ja sitoutumisesi tavoitteeseesi.
 • Usein tämä horjumaton ja loistava tapa seurata ylöspäin kääntää myynnin kehityspuhelun jopa kuukausien soiton jälkeen. Kuka tietää, että se voi olla elämäsi kutsu, puhelu, jota olet odottanut koko ajan !!

5. Tunne tuotteesi tai palvelusi sisältä päin

Viimeinkin asiakas on sopinut kokouksesta kokouksen vakuuttamisen jälkeen. Nyt on aika todistaa mieltymys asiakkaasi edessä. Älä koskaan koskaan ole valmistautumatta kokoukseen. Aikataulu tapaaminen sopivaan aikaan, varsinkin kun olet täysin valmistautunut kokoukseen. Tuotteesi tai palvelusi tunteminen ulkopuolelta lisää luottamusta asiakkaaseen, että hänen tarpeisiinsa ja huolenaiheisiin vastataan.

Puoli leikattu tietosi tuotteestasi tai palvelustasi vaarantavat vain asemasi asiakkaan edessä ja hän menettää luottamuksen kykyihisi käsitellä mahdollisia 22 tilannetta, jotka saattavat levitä tulevaisuudessa. Se tekee enemmän haittaa kuin hyötyä. Puhelun lopettaminen täysin viileällä on välttämätöntä, että olet täysin tietoinen ja pelin päällä.

Suositellut kurssit

 • CAPM-koulutuspaketti
 • Projektinhallinnan koulutuskurssit
 • ISO 27001 -kurssi

6. Paranna tietosi

Tieto tuotteestasi tai palvelustasi on välttämätöntä, mutta sen lisäksi sinun on myös oltava täysin tietoinen monista asioista, jotka ovat verkkotunnuksesi ulkopuolella, jotta asiakas tunteisi olevansa turvallisissa käsissä ja että hän ei ole tekemisissä jonkun XYZ: n zommin kanssa. yhtiö. Sinun on todistettava tajuasi ajan tasalla olevana ammattilaisena, jolla on kyky ajatella suoraan ja palvella asiakkaan tarpeita.

Suurin osa asiakaskokouksista koskee enemmän sitä, kuinka tietoinen ja hyvin tietoinen olet kuin myymäsi tuote, koska kilpailu saattaa antaa saman tai parempi tuote voi olla jopa edullisempi.

Tietojesi kanssa sinun on saatava vaikuttamaan asiakkaaseen, että olet täysin tietoinen siitä, mitä tapahtuu sinun ympärilläsi ja heidän ympäristössäsi. Tarkentaa sitä edelleen, tunnin kokouksessa noin 50 - 55 minuutin tulisi olla poliittisia, taloudellisia keskusteluja ja vain 5-10 minuuttia yrityksille.

Kuvalähde: pixabay.com

7. Kehitä tunnekertoimesi

Kerää mahdollisimman paljon tietoa asiakkaasta ja hänen perheestään. Yrittäminen ymmärtää, mikä tekee hänestä rasti, voi auttaa sinua tarjoamaan tuotteita tai palveluita asiakkaan tarpeiden perusteella. Ensisijaisesti tarvepohjaisessa myynnissä sinun tulee olla tietoinen siitä, mikä haastaa asiakkaan kasvot ja miten voit tarjota hänelle ratkaisuja. Ole se ongelmanratkaisija, jota asiakas aina etsinyt. Kiinnosta henkilökohtaisesti asiakkaasi saavutuksista. Saa hänestä tuntemaan, että ymmärrät hänet paremmin kuin hänen vaimonsa !!

8. Kultainen sääntö myynnistä Customer Delight

Avain asiakasonnellisuuteen on toimittaminen ennen aikataulua. Se koskee asiakaspalvelun kaikkia näkökohtia. Saavuttaaksesi toimituksen ajallaan, sitoudu vähemmän ja toimita enemmän. Perustellaksesi sitä esimerkillä, ilmoita asiakkaalle ongelman ratkaisemisesta 4 päivässä ja korjaa se 2 päivässä, mikä olisi varmasti yllättävää asiakkaalle, koska palautit puoleen odotetusta ajasta. Tätä kutsutaan asiakkaan iloksi. Se rekisteröi asiakkaan kanssa, että olet kovasti hyvä työssäsi !! Se lisää ehdottomasti mahdollisuuksia toistaa liiketoimintaa ja myös muita suosituksia.

Vaikka käytännöllinen asiakas mieltymyksen saavuttaminen joka kerta ei ole uskottava, mutta vaikka saavutkin kunnollisen pisteet, se varmasti muistetaan.

9. Pidä yhteyttä asiakkaaseen aina ja ikuisesti

Sanotaan, että asiakas on kuningas, asiakas on pikemminkin kuningatar, jonka toiveiden on täytettävä kuningas eli sinä.

Pysy aina ja ikuisesti yhteydessä asiakkaasi, vaikka et saa välitöntä tyydytystä liiketoiminnan muodossa.

Toivomalla asiakasta syntymäpäivään, vuosipäiväänsä, perheenjäsenten syntymäpäivien festivaaleilla et al., Tehdään pitkä matka luomalla kyseinen mahtava yhteys asiakkaaseen. Se antaa henkilökohtaisen yhteyden ammattisuhteeseen, jota jokainen asiakas haluaa. Pidä päiväkirjaa tai vielä paremmin ajoita älypuhelimesi muistutus asiakkaidesi tärkeistä päivämääristä. Vielä parempi lähettää kukkia tai kakkua erityisasiakkaillesi. Se ei vain saa heidät tuntemaan olonsa onnelliseksi, että heidät muistetaan heidän erityisenä päivänä, vaan myös velvoittaa lopettamaan kaupan ja jatkamaan liiketoiminnan jatkamista aika ajoin.

Yhteyden pitäminen, vaikka reaaliajassa ei olisi liiketoimintaa, saa asiakkaan tuntemaan, että hänet muistetaan aina, ei vain silloin, kun on tarpeen myydä jotain.

Se saa hänet uskomaan, että työskentelet hänen parannuksensa puolesta aina.

Yhteydenpito on erityisen tärkeätä etenkin silloin, kun ongelma on ratkaistava loppupäässä. Jos asiakaskysymystä ei voida ratkaista tai vie enemmän aikaa ratkaisemiseen pitämällä hänet viiveestä, ota pohjimmiltaan asiakasta osa jokaisesta asian vaiheesta niin, että hän tuntee olevansa mukana, enemmän tahdissa. heidän päätöksensä. Lisäksi se auttaa asiakasta paitsi tekemään tietoisia päätöksiä, myös holhoamaan päätöksiään.

Kuvalähde: pixabay.com

10. Myyntikehityksen jälkeen palvelu on avain pitkäaikaiseen menestykseen myynnin kehittämisessä

Tärkein ja usein unohdettu näkökohta pitkäaikaisessa menestyksessä myynnin kehittämisessä on myynnin jälkeinen kehityspalvelu. Suurimmat organisaatiot toisinaan eivät välitä tätä tärkeintä viestiä hyvän myynninjälkeisen palvelun tarjoamisesta, mikä johtaa parempaan asiakaspidätyskykyyn ja moninkertaisesti asiakashankintaan. Tilastot ovat osoittaneet, että 80% yrityksen liiketoiminnasta tulee 20%: lta heidän asiakkaistaan, joista suurin osa yrityksiä jättää huomioimatta.

Myynnin jälkeinen kehityspalvelu ei vain auta uusinnassa, vaan tarjoaa myös mahdollisuuden kerätä suosituksia ja referenssejä yritykseesi. Tässä kapenevien marginaalien kilpailutilanteessa myynninjälkeinen kehityspalvelu on pitkä matka paitsi asiakaskunnan kasvattamisessa myös vakuuttamalla sinulle asiakasuskollisuutta, jota on vaikea saavuttaa.

Edellä mainitut myynnin kehittämistyökalut, jos niitä noudatetaan uskonnollisesti, välittävät viestin myyntihenkilöstön korkeasta emotionaalisesta osuudesta ja asiakkaan tarpeiden tuntemisesta sekä tarjoamalla hänelle oikea-aikaisia ​​ja luotettavia ratkaisuja, jotka parhaiten vastaavat hänen vaatimuksiaan. Suurin osa organisaatioista häviää tietämättään asiakkaidensa huolimattomuuden vuoksi asiakkaan onnellisuuteen. Asiakkaiden hallinnan ja säilyttämisen liiketoiminta on edellytys yrityksen menestykselle. Ei ihme, että yritykset sijoittavat nykyään paljon myyjiinsä, koska myyjät ovat suoraan yhteydessä asiakkaaseen. Hän on tietoisempi asiakkaan vaatimuksista ja odotuksista.

Tuotteet tai palvelut ovat enemmän tai vähemmän kilpailukykyisiä tasapainoisessa taloudessa, joten tapa erottaa ihmiset muusta ja asettaa sinut yleisön yläpuolelle on tapa käsitellä ihmisiä. Yritykset ympäri maailmaa ymmärtävät, että ihmiset tekevät ihmisistä, ja rohkaisevat työvoimaa olemaan empattisempaa asiakkaan suhteen.

Kuinka monta kertaa olet muuttanut mieltäsi yrityksestä, joka yritti uskonnollisesti ratkaista ongelman lopussa, ottaa sinuun yhteyttä ennen asetettua aikaa ja toimitti enemmän kuin odotit? Vaikka loppupäässäsi olisi ollut alkuvipua tai et ehkä ollut tyytyväinen tuotteeseen tai palveluun, potilas kuuli ongelmasi, todellinen pyrkimys ongelman ratkaisemiseen ja tuntemattoman määrätietoisuus tuntea sinut kanssasi sai sinut kääntymään näkymät yritykselle ja osoitit heidän uskollisin asiakas !!

On oikein sanottu, että näennäisesti vaikeimmista asiakkaista on helpointa kääntyä.

Joten kuten he sanovat onnellinen myynti !!

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja myynnin kehityksestä, joten mene vain linkin läpi.

 1. Office-etikettisääntöjen edut ammattilaisille
 2. 16 Hyödyt tottumuksista, jotka sinun on purettava menestyäksesi
 3. 7 hienoa ja hyödyllistä työkalua rajoittamattoman myyntijohtajan luomiseen
 4. 11 parasta tekniikkaa parhaan myyntijohtajan luomiseksi verkossa
 5. 10 hienoa sovellusta myyntiedustajille, jotta voit kirjoittaa parempia ja tappajia koskevia sähköposteja