Johdanto HTML: ään

Tietotekniikan maailman nopeasti muuttuvalla aikakaudella on erittäin tärkeää, miltä tahansa yrityksen verkkosovellus (työpöytä tai mobiili) näyttää. Koska verkkosivustoilla on paljon kysyntää innovaatioille ja luovuudelle, paljon enemmän kuin pelkästään tekstiä ja tietoa, on markkinoilla ilmestynyt useita kieliä, jotka tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia etusivun kehittäjille sovelluksen kehittämiseen.

HTML tarkoittaa Berners-Leen luomaa Hyper Text-ohjelmointikieltä. HTML: n ensimmäinen standardimääritys julkaistiin vuonna 1995. Se on yksi maailmanlaajuisesti hyväksytyistä ohjelmointikieleistä interaktiivisten verkkosivustojen ja verkkosivujen kehittämiseen. Nykyään HTML: ää käytetään muiden kielten, kuten Javascript, CSS, kanssa, joka antaa verkkosivustolle enemmän ulkoasua tarjoamalla eri fontin väriä, fonttikokoa ja kohdistusta koko sisältöön.

HTML on merkintäkieli, joten se käyttää yksinkertaisia ​​tunnisteita sisällön merkitsemiseen ja muotoiluun. Nämä merkinnät on suljettu kulmasulkeisiin kuten

HTML: n edut

Seuraavassa on HTML: n 10 parasta etua:

1. HTML on helppo oppia ja käyttää

HTML on erittäin helppo oppia ja ymmärtää. Sille, joka oppii verkkokehitystä, HTML on ensisijainen kieli, jonka henkilö käy läpi. Sillä on yksinkertaiset tunnisteet, ja HTML-kirjaimissa ei ole kiireellisiä kirjainten herkkyyttä. Siinä on vain joitain tunnisteita, jotka palvelevat tiettyä tarkoitusta, ja siinä se on. Yksi voi helposti ymmärtää toisen koodin ja voi tehdä siihen muutoksia tarvittaessa, koska siinä ei ole paljon ymmärrettävää. Lisäksi se ei heitä virheitä tai aiheuta ongelmia, kuten muut ohjelmointikielet, jos kehittäjä unohtaa sulkea tunnisteet tai tehdä joitain virheitä koodissa.

2. HTML on ilmainen

Yksi HTML: n suurimmista eduista on, että se on ilmainen ja sitä ei tarvitse ostaa erityisiä ohjelmistoja. Ei pitäisi joutua käsittelemään minkä tahansa ohjelmiston työstämiseen tarvittavia erilaisia ​​laajennuksia, koska HTML ei vaadi mitään laajennuksia. Joten se on liiketoiminnan näkökulmasta erittäin kustannustehokas, koska lisenssin ostamisesta ei aiheudu kustannuksia, jos koko verkkosivusto kehitetään HTML-kielellä.

3. Kaikki selaimet tukevat HTML: ää

Lähes kaikkia selaimia ympäri maailmaa tukee HTML. Joten selaimen tukea varten ei tarvitse huolehtia HTML-muodossa kirjoitetusta verkkosivustosta, koska verkkosivusto näkyisi helposti kaikissa selaimissa, jos ohjelma pitää mielessä verkkosivuston optimoinnin eri selaimille. HTML tarjoaa helpon tavan optimoida verkkosivusto HTML-muodossa selainten mukaan web-kehittäjille.

4. HTML on ystävällisin hakukone

HTML on yksi ystävällisimmistä hakukoneista verrattuna kaikkiin markkinoilla oleviin ohjelmointikieliin (hakukoneystävällinen tarkoittaa käyttäjille laadukkaiden verkkosivustojen toimittamista, joilla on merkityksellistä tietoa tietylle haettaessa). SEO-yhteensopivien verkkosivustojen luominen HTML: n avulla on melko helppoa kuin muita ohjelmointikieliä. Web-indeksoijat ovat helpompi lukea ja käyttää HTML-sivustoja, joten ne lyhentävät verkkosivustojen jäsentämisaikaa ja sivujen latausaikaa, mikä parantaa sivuston suorituskykyä.

Antaa meille siirtyä seuraavaan HTML: n etuihin.

5. HTML on helppo muokata

HTML: ää on erittäin helppo muokata, koska sen muokkaamiseen ei tarvitse olla erityistä käyttöliittymää tai alustaa. Se on kirjoitettu yksinkertaisella Muistiossa, joten sitä voidaan muokata missä tahansa tekstieditorissa, kuten Muistiossa, Muistiossa ++ jne.

6. HTML voi integroitua helposti muihin kieliin

HTML voidaan integroida helposti useiden kielten kanssa, eikä se aiheuta ongelmia siinä. Esimerkiksi Javascript, Php, node.js, CSS ja monet muut kirjoitamme näiden kielten koodin HTML: n väliin ja se sekoittuu niihin helposti.

7. HTML on kevyt

HTML on kevyt kieli. Sillä on korkea signaali-kohinasuhde verrattuna muihin viestinnän muotoihin. HTML-koodin lataaminen on myös nopeampaa, mikä tarkoittaa myös sitä, että se on erittäin pakkaava.

8. HTML on perus kaikille ohjelmointikieleille

Jotta ohjelmoija voi olla joko käyttöliittymä tai taustaohjelmakehittäjä, täytyy olla osaava HTML-koodi, koska se on peruskieli ja kaikki muut kielet integroituvat siihen koodaamalla, kuten JavaScript, JSP, Php, jne. Samoin XML-syntaksi on kuin HTML ja XML, jota käytetään nykyään laajasti tietojen tallennukseen. Jos jollakin on hyvä HTML-taito, on helppo työskennellä myös XML: n kanssa.

Antaa meille siirtyä seuraavaan HTML: n etuihin.

9. Näytä muutokset heti

Yksi HTML: n suurimmista eduista on, että muutokset voidaan nähdä heti tallentamalla se ja lataamalla edellinen HTML-sivu uudelleen. Toisin kuin muut ohjelmointikielet, koko koodia ei tarvitse suorittaa ja selvittää missä virhe on. Esimerkiksi, jos olet tehnyt sanan kursivoitu, se ilmestyy heti sivulle tallennettuaan ja lataa uudelleen.

10. HTML on käyttäjäystävällinen

HTML on käyttäjäystävällinen ohjelmointikieli. Yhdellä kielellä ei tarvitse olla aiempaa tietoa. Yksinkertaisen englannin kielen ymmärtäminen riittää siihen työskentelemiseen.

HTML: ää on käytetty käyttöliittymäkehityksessä niin monta vuotta, ennen kuin web-kehitystyön markkinoilla ei ole muita kieliä. Vaikka HTML tarjoaa käyttäjille kaikki tunnisteet lisätäksesi kaiken verkkosivulle, kuten taulukon, kuvat, hyperlinkin jne., HTML: n uusimmassa versiossa, toisin sanoen HTML5, oli HTML5: n avulla joitakin haittoja, joiden avulla käyttäjä voi lisätä grafiikan, multimedian, semanttiset elementit tehokkaiden verkkosivustojen kehittämiseen ja UX: n parantamiseen johdonmukaisesti.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas HTML: n etuihin. Tässä keskustelimme HTML: n käsitteestä ja kymmenestä parhaasta edusta. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

  1. Johdanto HTML: ään
  2. CSS: n edut
  3. Mikä on Selenium Web Driver?
  4. Mikä on avoimen lähdekoodin lisenssi?
  5. Luettelo HTML-tyyleistä
  6. HTML-fonttityylit