Johdanto CSS: n etuihin

Kuvittele verkkosivusto, jolla on hyvä värigrafiikka, jäsennelty sisältö ja esitykset sen tarjoamien tietojen suhteen. Oletetaan, että Myntra-verkkosovellus (verkkokauppa), tämä sivusto on mustavalkoisissa sävyissä eikä siinä ole kuvia, esityksiä ja värejä. Tämä on CSS-nimeltä Cascading Style Sheet, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti. CSS on tyylikalvo, jota käytetään yksityiskohtien näyttämiseen näytöllä; tätä tyylitaulukkoa käytetään jäsennellyn sisällön esittelevämmäksi tekemiseen.

 • SIVUSTON NIMI JA LOGO
 • KOTI
 • NOIN
 • OTTAA YHTEYTTÄ

Yllä olevat skenaariot kuvaavat CSS: n merkitystä ja etuja web-kehityksessä.

CSS: n 6 parasta hyötyä

Kuten keskustelimme johdannosta CSS: n etuihin. antaa meille lisätietoja CSS: n eduista, jotka ovat seuraavat:

 1. Jokaisella verkkosivustolla on sisältöä ja sillä on ennalta määritelty rakenne tai asettelu. Tätä asettelua käytetään sisällön esittämiseen. Tämä on CSS: n päätarkoitus; se erottaa asiakirjan rakenteen asiakirjan esityksestä. HTML: ssä on kyse rakenteesta eikä mistään muusta, koska suurin osa meistä on tietoinen tästä HTML: n perusmääritelmästä. CSS: n avulla käyttäjä voi tehdä nopeita muutoksia tarvittaessa, mutta tämä ei ole helppo tehtävä HTML: n avulla. Aikaisemmin verkkosivuni taustaväri oli punainen (koodi on # ff000). Jos kehittäjä haluaa muuttaa mitä tahansa suunnittelun väriä, hänen on vain korjattava yksi koodirivi, joka heijastuu useisiin verkkosivuihin. Hän (koodi #eeeeee vaaleanharmaaksi) muuttaa tämän ja hänen työnsä on valmis.
 1. Koodauksen vähemmän käyttö lisää sivun tehokkuutta ja lyhentää latausaikaa. Mitä enemmän latausaikaa, sitä enemmän käyttäjät turhautuvat. Mitä koodauksessa todella tapahtuu, on mielenkiintoista tietää ja kuinka CSS on pelastaja. Taulukkokentän kuvantaminen on sisäänrakennettu koodi; tämä tekee koodin lukemisen kahdesti. Ensin ymmärretään taulukon perusrakenne ja toisen kerran sisällön näyttäminen taulukossa. Tämä kaksinkertainen työ voi hidastaa verkkosivuston lataamista. Nyt CSS-edut, vaikka kuvat ovat aina suurempia kuin yllä mainitussa viitteessä käytetty tai käsitelty suurin koodi, koska olemme käyttäneet CSS: ää erillisessä tiedostossa, koodiin sisäänrakennettu CSS-muoto välimuistiin tallennetaan ensimmäisen alkuperäisen pyynnön jälkeen eikä sitä tarvita ladataksesi sivun uudelleen. Tämä on yksi CSS: n ratkaisevasta käyttäytymisestä HTML: n suhteen.
 1. Johdonmukainen lähestymistapa on jotain, jota CSS tarjoaa käyttäjilleen tekemällä pienen muutoksen verkkosivustollesi, samat muutokset heijastuvat myös muihin verkkosivuston osiin. Mitä suurempi verkkosivustosi on sisällössä ja asetteluissa, sitä enemmän aikaa CSS säästää sinulle muuttuessa. Se myös tarkistaa ja varmistaa, että jokainen sivu on johdonmukainen, mikä on myös CSS: n perusetuja.
 1. Läsnäolosi digitaalimarkkinoilla eli Internet on erittäin tärkeä liiketoiminnan näkökulmasta. CSS: ää pidetään yhtenä turvallisimmista koodausmenetelmistä web-kehityksessä. Se tarkoittaa myös, että verkkosivustollasi on enemmän sisältöä kuin koodeja. Yksi CSS: n eduista on, että CSS on erittäin hyödyllinen digitaalisen markkinoinnin tarkoituksissa, joissa jokainen verkkosivusi mainonta antaa mahdollisuuden pisteet yritykselle. Joten enemmän sisältöä kuin koodikaava CSS-tekniikoiden avulla ja käytöllä ovat parempia digitaalimarkkinoinnissa ja lopulta yrityksessäsi.
 1. Saavutettavuus on yksi vahva tekijä harkittaessa CSS: n etua muihin tekniikoihin nähden. Intiassa verkkosivustoille ei anneta paljon stressiä saavutettavuusstandardien (W3C-normit) suhteen. W3C toimii periaatteella, jonka mukaan jokaisesta verkkosivustosta tulee yhtä helposti vammaisten käyttäjien tavoin kuin tavallisten käyttäjien tapa. Ensinnäkin CSS hyödyntää saavutettavuutta luomalla rakenne ja asiakirja, joka helpottaa kaikkien näytönlukijoiden lukemaan sisältöä tarkasti. Tästä on hyötyä kuuroille käyttäjille, koska he luottavat näytönlukijaan Web-sovellusten käyttämiseen. Joidenkin näytönlukijoiden nimi -
 • MS-kertoja
 • suu

Yllä oleva on vain jäävuoren huippu, koska tarina on loputon. Esteettömyysalue on erittäin laaja, ja siinä on käytetty CSS: ää täysimääräisesti. CSS: stä voi olla hyötyä saavutettavuudelle monin tavoin, nähdään lyhyt katsaus -

 • Tila, kohdistus ja sijainti: CSS: n ja sen korkeamman version hallinta on loistavaa visuaalisten sijoittelujen, kuten reunusten, kelluvien, tekstin sisennysten, yli. Tämä lisää visuaalisuutta ja on hyödyllistä heikkonäköisille käyttäjille.
 • Käyttäjä ohittaa muotoilutyypit
 • Luotu sisältö on vihjeitä, kuten vierityspalkit, kehykset ja sisällysluettelo

Yksityiskohtainen keskustelu on läsnä tässä linkissä

 1. Koska emme voi kiistää sitä tosiasiaa, että IT: ssä kehitetyt asiat testataan ennen julkaisua. Joten jokaisen verkkosovelluksen on läpäistävä testauskriteerit ennen kuin se luovutetaan asiakkaille. Nyt tämän mukana tulee yhteensopivuusongelma. Kuinka nopeasti verkkosivustosi ovat yhteensopivia eri selainten kanssa nopeuden, sisällön lataamisen, yhtenäisyyden, vasteajan ja tietojen esittämisen suhteen? Katso tämä linkki, koska selaimia on valtava määrä, et voi sivuuttaa yhteensopivuuskertoimia. CSS-tyylisivut lisäävät Web-sopeutumiskykyäsi kaikilla yllä mainituilla termeillä ja varmista, että käyttäjilläsi on yhtenäinen näkymä.

Johtopäätös - CSS: n edut

Olemme törmänneet CSS: n hyödyntämiseen verkkosivustokehityksessämme. Sillä on laaja käytettävyys ja se käyttää tapauksia kehityksestä ja suunnittelusta ja siitä, miten se vaikuttaa muihin liiketoimintatekijöihin, kuten SEO, digitaalinen markkinointi ja hakukone jne. Myös yksi erittäin tärkeistä asioista, joita harkitaan ympäri maailmaa, on saavutettavuusreuna, jota CSS tarjoaa sen käyttäjät. Vakavimman selviytyminen ei ole vain luonnonlakia, vaan myös tekniikka on sen täysin absorboinut. Tällä hetkellä CSS4 on saatavana ja pian CSS5 tai uudempi versio tulee markkinoille. Asteittaisen kasvun näkeminen tarkoittaa yksinkertaisesti, että CSS on onnistuneesti merkinnyt tärkeyttä ja pysyy siellä pitkään. Se antaa liike- ja verkkosuunnittelijoille ja -kehittäjille luvan tehdä muutoksia verkkosivujen asetteluun ja rakenteeseen pienin voimin verrattuna muuhun tekniikkaan (HTML).

Toivottavasti yllä oleva lausunto on tarpeeksi pätevä lukijoillemme ja henkilöille, jotka haluavat kehittää verkkosivustosi yrityksellesi, CSS on yhden luukun ratkaisu, jonka voimme vain sanoa.

CSS - Kevyempi, nopea ja reagoiva verkkosivustojen luontitekniikka

Suositellut artikkelit

Tämä on opas CSS: n etuihin. Tässä olemme keskustelleet siitä, kuinka CSS muutti verkkosivun tyylin ja asettelun menetelmää. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Opi CSS: n tärkeimmät käskyt
 2. Ura CSS: ssä | Työpaikka ja hakemus
 3. Onko CSS-kirjain herkkä | Ominaisuudet ja Edut
 4. CSS vs. JavaScript | Selvitä ero