Tässä opetusohjelmassa esittelen sinulle, kuinka voit muuttaa valokuvasi värikkäiksi, abstrakteiksi pyörretaiteen tehosteiksi Photoshopissa! Pyörretaite on siellä, missä otamme kuvan, hämärtämme sitä ja pyöritämme sitten sen keskipisteen ympäri. Sitten teemme kopion efektistä, kierrämme sitä vastakkaiseen suuntaan ja sekoitamme sitten kaksi versiota toisiinsa. Voimme jopa viedä asioita pidemmälle ja peilata vaikutelman luodaksemme symmetrisen pyörretaiteen!

Tässä on esimerkki siitä, miltä päävaikutus näyttää, kun olemme valmiit. Värit riippuvat täysin kuvasta:

Alkuperäinen pyörretaiteen vaikutus.

Ja tässä on symmetrinen versio. Oppimme kuinka valmistaa molemmat versiot tässä opetusohjelmassa.

Symmetrinen pyörretaiteen vaikutus.

Aloitetaan!

Kuinka luoda pyörretaite Photoshopissa

Käytän tässä opetusohjelmassa Photoshop CC: tä, mutta kaikki CS3: n ja sitä uudemmat versiot toimivat. Voit myös seurata tämän opetusvideoni videota YouTube-kanavallamme. Tai lataa tämä opetusohjelma tulostettavana PDF-tiedostona!

Vaihe 1: Avaa kuvasi

Avaa kuva, jota haluat käyttää pyörretaiteen tehosteeseen. Käytän tätä kuvaa, jonka olen ladannut Adobe Stock: sta:

Alkuperäinen kuva. Valokuvaluotto: Adobe Stock.

Vaihe 2: Kopioi kuva

Ensimmäinen asia, jonka haluamme tehdä, on kopioida kuva ja muuttaa sen kokoa. Syynä on, että pyörretaiteen tehosteen luomiseksi käytämme älykkäitä suodattimia ja kokeilemme niiden asetuksia. Älykkäät suodattimet voivat olla erittäin vaativia tietokoneellasi, ja suuri, korkearesoluutioinen kuva voi todella hidastaa asioita. Sen sijaan haluat työskennellä kuvan erillisestä, pienemmästä versiosta. Kun olet tyytyväinen tuloksiin, voit helposti korvata pienemmän version alkuperäisellä täysikokoisella versiolla, kuten näemme miten tehdä myöhemmin. Jos työskentelet jo pienellä kuvalla, voit ohittaa tämän vaiheen.

Kopioidaksesi kuva siirry valikkopalkin Kuva- valikkoon ja valitse Kopioi :

Siirry kohtaan Kuva> Kopioi.

Nimeä kuva Duplicate Image -valintaikkunassa kuva "Twirl" ja napsauta sitten OK:

Nimeä kaksoiskappale "Twirl".

Kuvan kopio aukeaa erillisessä asiakirjassa, jonka näemme katsomalla yläreunassa olevia asiakirjavälilehtiä:

Alkuperäinen ja kopiokuvat ovat erillisissä välilehdissä.

Vaihe 3: Kuvan koon muuttaminen

Jos haluat muuttaa kuvan kokoa ja pienentää sitä, palaa takaisin Kuva- valikkoon ja valitse tällä kertaa Kuvakoko :

Siirry kohtaan Kuva> Kuvakoko.

Tämä avaa Kuvakoko-valintaikkunan. Jos tarkastelemme oikean yläkulman mittoja, näemme, että kuvani leveys on tällä hetkellä 4500 px ja korkeus 2999 px:

Kuvan nykyiset mitat.

Kuvan koon pienentämiseksi varmista ensin, että Resample- vaihtoehto on valittu ja että sen arvo on Automaattinen . Kirjoita sitten uusi koko Leveys- ja Korkeus- kenttiin. Asetan molemmat 50 prosenttiin . Yläosan Mitat-osiossa näemme, että tämä vähentää kuvani leveyden 2250 px: iin ja korkeuden 1500 px: iin, minkä pitäisi pitää asiat käynnissä nopeammin. Napsauta OK, kun haluat muuttaa kuvan kokoa ja sulkea valintaikkunan:

Kuvan pienentäminen.

Lähennä kuvaa siirtymällä Näytä- valikkoon ja valitsemalla Sovita näytölle :

Siirry kohtaan Näkymä> Sovita näytölle.

Ja nyt olemme valmiita luomaan pyörretaiteen tehosteen:

Kuvan pieni versio on valmis käytettäväksi.

Aiheeseen liittyviä: Kuvien suurentaminen menettämättä laatua Photoshop CC: ssä

Vaihe 4: Muunna kuva älykkääksi objektiksi

Ennen kuin voimme aloittaa älykkäiden suodattimien lisäämisen, meidän on ensin muunnettava kuva älykkääksi objektiksi . Tasot-paneelissa näemme kuvan taustakerroksessa. Kaksoisnapsauta nimeä "Tausta" ja nimeä se uudelleen:

Kaksoisnapsauta Taustakerroksen nimeä.

Nimeä Uusi kerros -valintaikkunassa kerros "Valokuva" ja napsauta sitten OK:

Taustakerroksen uudelleennimeäminen "Photo".

Napsauta sitten valikkokuvaketta Tasot-paneelin oikeassa yläkulmassa:

Tasot-paneelivalikon avaaminen.

Ja valitse Muunna Smart-objektiin :

Valitsemalla valikosta Muunna Smart-objektiin.

Älyobjektikuvake näkyy Valokuvakerroksen esikatselukuvan oikeassa alakulmassa, ilmoittaen meille, että kerros on nyt älykäs objekti:

Älykäs esinekuvake.

Vaihe 5: Levitä Mezzotint-suodatin

Ensimmäinen suodatin, jota käytämme, on Mezzotint. Siirry Suodatin- valikkoon, valitse Pixelate ja valitse sitten Mezzotint :

Siirry kohtaan Suodatin> Pixelate> Mezzotint.

Tämä avaa Mezzotint-suodattimen valintaikkunan. Suodatin lisää kuvaan satunnaisia, korkean kontrastin ja erittäin kyllästettyjä viivoja, viivoja tai pisteitä sen mukaan, minkä asetuksen valitset Tyyppi- asetukseksi alareunassa. Tämä lisää efektiin yksityiskohtia, kontrastia ja väriä. Täällä ei ole mitään "oikeaa" asetusta, joten palaamme myöhemmin takaisin ja kokeilemme. Toistaiseksi valitsen Long Strokes . Sulje valintaikkuna napsauttamalla OK:

Aseta Type (Tyyppi) -asetukseksi Long Strokes.

Ja tässä Mezzotint-vaikutus näyttää:

Kuva Mezzotint-suodattimen asettamisen jälkeen.

Jos katsomme Tasot-paneelista, Mezzotint-suodatin luetellaan ensimmäiseksi älykkääksi suodattimeksi:

Mezzotint-älykäs suodatin.

Vaihe 6: Levitä radiaalinen hämärtysuodatin

Seuraavaksi meidän on sumennettava kuvaa Photoshopin radiaalisäteily-suodattimella. Ja luodaksemme tarvittavan sumeuden määrän, käytämme suodatinta kolme kertaa. Siirry Suodatin- valikkoon, valitse Sumennus ja sitten radiaalinen hämärtäminen :

Siirry kohtaan Suodatin> Sumennus> Radiaalinen sumennus.

Aseta Radial Blur -valintaikkunassa määrä 100, hämärtämismenetelmä zoomataan ja laatu luonnos . Matalamman laadun asetuksen käyttäminen antaa suodattimen käydä mahdollisimman nopeasti:

Alkuperäiset säteittäisherätysasetukset.

Sulje valintaikkuna napsauttamalla OK ja lisää suodatin. Ja tässä on mitä Radial Blur -sovelluksen ensimmäinen kulku näyttää. Tulos on erittäin meluisa, koska laatu oli asetettu niin matalalle, mutta puhdistamme sen hetkessä:

Radial Blur -suodattimen ensimmäinen läpimeno.

Vaihe 7: Levitä säteittäinen sumennus toista kertaa

Jos haluat käyttää radiaalin hämärtämistä toisen kerran, palaa takaisin Suodatin- valikkoon. Koska Radial Blur oli viimeisin käyttämämme suodatin, löydät sen luettelon kärjestä:

Valitsemalla Radial Blur suodatinvalikon yläosasta.

Jätä kaikki asetukset samoiksi (Määrä 100, Sumennusmenetelmäksi on asetettu Zoomaus ja Laatu luonnoksessa) ja napsauta vain OK:

Radiaalisen sumennuksen soveltaminen uudelleen samoilla asetuksilla.

Photoshop käyttää suodatinta toisen kerran, ja tässä on tulos. Se näyttää edelleen meluisalta, mutta puhdistamme sen seuraavaksi:

Radial Blur -suodattimen toinen läpimeno.

Vaihe 8: Levitä säteittäistä epäterävyyttä kolmannen kerran

Palaa takaisin Suodatin- valikkoon ja valitse jälleen kerran Radial Blur :

Valitaan taas Radial Blur Suodatin-valikon yläosasta.

Tällä kertaa jätä Summa-arvoksi 100 ja Sumennusmenetelmä -asetukseksi Zoomaa, mutta vaihda laatu Luonnoksesta Paras :

Laadun parantaminen luonnoksesta parhaaksi.

Napsauta OK suorittaaksesi suodattimen kolmannen kerran. Koska olemme parantaneet laatua, suodattimen käyttö kestää hiukan kauemmin, mutta lopputulos näyttää paljon paremmalta ja kahden ensimmäisen läpimenon kohina on poissa:

Kolmannen passin parempi laatu puhdistaa vaikutuksen hienosti.

Kerrokset-paneelissa näemme kaikki radiaalimähtymissuodattimen kolme siirtymää erillisinä älykkäinä suodattimina Mezzotint-suodattimen yläpuolella:

Kerrokset-paneeli näyttää neljä älykästä suodatinta.

Aiheeseen liittyviä: Luo radial Blur -toiminnon zoomaustehoste!

Vaihe 9: Levitä Twirl-suodatin

Lisäämme pyörre pyörretaiteen tehosteeseen, käytämme Photoshopin Twirl-suodatinta. Siirry Suodatin- valikkoon, valitse Väärin ja valitse sitten Twirl :

Siirry kohtaan Suodatin> Väärin> Pyöritä.

Kierrä ja pyöritä kuvaa kiertämällä sen keskipisteen avulla Twirl-valintaikkunassa alareunan Angle- liukusäätimellä. Kierrä oikealle vetämällä myötäpäivään tai vasemmalle pyörittää vastapäivään. Mitä kauemmaksi vedät, sitä suurempi vaikutus on. Asetan kulma-arvoni 120 asteeseen:

Lisää pyörre Kulma-liukusäätimellä.

Sulje valintaikkuna napsauttamalla OK ja näemme kuvan pyörtyvän sen keskellä:

Alkuperäinen pyörrevaikutus.

Vaihe 10: Muokkaa vaikutusta

Tasot-paneelissa Twirl-suodatin luetellaan älykkään suodattimena muiden yläpuolella. Jos haluat kokeilla erilaista pyörremäärää milloin tahansa, kaksoisnapsauta Twirl-suodattimen nimeä avataksesi sen valintaikkunan uudelleen. Vedä Kulma-liukusäädintä vasemmalle tai oikealle ja napsauta sitten OK hyväksyäksesi se:

Voit muokata pyörremäärää avaamalla uudelleen Twirl-älykkään suodattimen.

Voit myös palata takaisin ja kokeilla erilaisia ​​asetuksia Mezzotint-suodattimelle. Kaksoisnapsauta sen nimeä avataksesi valintaikkunan uudelleen:

Kaksoisnapsauta Mezzotint-smart-suodatinta.

Photoshop avaa ponnahdusviestin, jossa kerrotaan, että muut älykkäät suodattimesi poistetaan käytöstä, kun muokkaat Mezzotint-suodatinta. Tämä johtuu siitä, että Photoshop käyttää älykkäitä suodattimia alhaalta ylöspäin. Joten tässä tapauksessa se käyttää ensin Mezzotintia, sitten kutakin kolmesta Radial Blur -suodattimesta ja sitten Twirl-suodatinta. Mezzotint-suodattimen tarkan esikatselun näyttämiseksi sen on sammutettava kyseiset muut suodattimet väliaikaisesti. Napsauta OK:

Muut älykkäät suodattimet poistetaan käytöstä, kun muokkaat Mezzotint-suodatinta.

Vaihdan Mezzotint-suodatinvalintaikkunassa tyypin pitkistä aivohalvauksista jotain erilaista, kuten karkeita pisteitä, ja napsautin sitten OK hyväksyäksesi sen:

Kokeile eri asetusta Tyyppi-vaihtoehdolle.

Photoshop kytkee muut älykkäät suodattimet takaisin päälle, ja tässä on tulos. Coarse Dots -asetuksella luodaan tehoste, jolla on vähemmän kontrastia ja värikylläisyyttä, mutta riveissä näemme myös yksityiskohtaisempaa:

Pyörrevaikutus, kun Mezzotint-suodatin on asetettu karkeille pisteille.

Kahden asetuksen vertailu

Voit vertailla nopeasti uutta suodatinasetustasi edelliseen asetukseen painamalla näppäimistön Ctrl + Z (Win) / Command + Z (Mac). Painamalla sitä kerran voit peruuttaa viimeisen vaiheen ja tarkastella edellistä suodatinasetusta (pitkät lyönnit). Paina sitä uudelleen, kun haluat uudelleen askeleen ja katsoaksesi uutta asetusta (karkeat pisteet). Pidän minun tapauksestasi korkeamman kontrastin versiota paremmin, joten pysyn pitkillä lyönteillä. Voit myös kokeilla muita tyyppiasetuksia nähdäksesi, mitkä pidät kuvasi kannalta parhaiten.

Vaihe 11: Kopioi älyobjekti

Seuraavaksi meidän on tehtävä kopio älykkäästä esineestämme. Napsauta Tasot-paneelissa älyobjektia ja vedä se alas uuden tason kuvaketta:

Vedä "Smart" -objekti Uusi kerros -kuvaketta.

Kopio, jossa kaikki älykkäät suodattimet ovat käytössä, näkyy alkuperäisen yläpuolella:

Tasot-paneeli näyttää kaksi erillistä versiota tehosteesta.

Vaihe 12: Pyöritä kopiota vastakkaiseen suuntaan

Kaksoisnapsauta kopion alapuolella olevaa Twirl- smart-suodatinta avataksesi valintaikkunan:

Twirl smart -suodattimen muokkaaminen "Photo copy" -kerroksen alla.

Vedä Kulma- liukusäädintä vasemmalle tai oikealle, jotta kopio pyörii vastakkaiseen suuntaan. Koska käytin arvoa 120 astetta alkuperäiseen pyörittämiseen, asetan kopion -120 asteeseen. Tietenkään sinun ei tarvitse tehdä niistä tarkkaa vastakohtaa. Pidän asiat vain yksinkertaisin. Sulje valintaikkuna napsauttamalla OK:

Kulman muuttaminen vastakkaiseen suuntaan.

Ja tässä on tulos kopion pyörittämällä vastakkaiseen suuntaan:

Vaikutus pyörrekulman muuttamisen jälkeen.

Vaihe 13: Sekoita kaksi kierteistehostetta yhteen

Jotta voimme luoda todellisen pyörretaiteen tehosteen, meidän on sekoitettava molemmat pyörremme yhteen. Voimme tehdä sen vaihtamalla älyobjektin "Photo copy" sekoitusmoodin . Blend Mode -vaihtoehto on Tasot-paneelin vasemmassa yläkulmassa. Oletuksena se on Normaali. Kolme sekoitusmoodia, jotka yleensä toimivat parhaiten tähän efektiin, ovat Tummenna, Vaalea ja Pin Vaalea. Aloitan Darken :

Sekoitustilan muuttaminen normaalista tummaksi.

Tummennettu sekoitustila näyttää molemmat kerrokset tai tässä tapauksessa molemmat älykkäät objektit ja pitää niiden välillä tummat pikselit:

Kierrätystehoste Darken blend -tilaa käyttämällä.

Seuraavaksi yritän keventää sekoitustilaa:

Sekoitustilan vaihtaminen tummenneesta vaaleammaksi.

Valaisu on vastakohta Darkenille. Se pitää sen mukaan, kumpi pikseli on kahden vaaleamman kerroksen välillä:

Kierrätystehoste käyttämällä Kevyt sekoitus -tilaa.

Ja jos siirryn Pin Light -sekoitustilaan:

Kokeile Pin Light -sekoitustilaa.

Näemme, että Pin Light luo yhdistelmän Tummenna ja vaalentaa -tiloissa:

Kierrätystehoste Pin Light -sovelluksella.

Mielestäni Kevyt sekoitustila toimii parhaiten tässä kuvassa, joten jatkan sen kanssa:

Lighten luo parhaan version kolmesta.

Vaihe 14: Kokeile uudelleen suodatinasetuksilla

Tässä vaiheessa voit silti palata ja kokeilla kummankin älyobjektin erilaisia ​​suodatusasetuksia. Kaksoisnapsauta Twirl- tai Mezzotint-suodatinta avataksesi sen valintaikkunan uudelleen ja tehdäksesi muutokset. Esimerkiksi, kaksoisnapsauta Mezzotint-suodatinta "Photo copy" -älyobjektin kohdalla:

Mezzotint-suodatinvalintaikkunan avaaminen.

Photoshop aukeaa jälleen avata viestin, jossa kerrotaan, että sen yläpuolella olevat älykkäät suodattimet kytketään pois päältä, kun muokan suodatinta. Napsauta OK hyväksyäksesi sen:

Muut älykkäät suodattimet poistetaan käytöstä, kun muokkaat Mezzotint-suodatinta.

Sitten vaihdan Type- vaihtoehdon Long Strokes -asetukseksi samaan Coarse Dots -asetukseen, jota yritimme aikaisemmin:

Tyypin muuttaminen karkeiksi pisteiksi.

Tässä on vertailu kahdesta asetuksesta. Alkuperäinen Long Strokes -asetus on vasemmalla ja Coarse Dots oikealla. Jälleen Coarse Dots -versio näyttää vähemmän kontrastia, mutta yksityiskohtaisemmin. Vaihda kahden välillä painamalla näppäimistön Ctrl + Z (Win) / Command + Z (Mac). Mielestäni pidän edelleen korkeamman kontrastin versiota paremmin, joten pysyn pitkillä lyönteillä molemmissa älykkäissä kohteissa:

Vaikutus Mezzotint-suodattimen ollessa asetettu pitkiin lyönteihin (vasen) ja karkeisiin pisteisiin (oikealle).

Voit myös kokeilla sammuttamalla yhden Radial Blur -suodattimen älyobjektille "Photo copy". Tämä lisää efektiin hieman terävämpää ja kiristää kontrastia. Haluat jättää ylimmän Radial Blur -suodattimen päälle (joka on suoraan Twirl-suodattimen alapuolella), koska se on korkealaatuisimmalla suodattimella. Mutta voit kytkeä jommankumman (tai molemmat) pois niiden alapuolella olevista kahdesta radiaalisen epäterävyyden suodattimesta napsauttamalla suodattimen näkyvyyskuvaketta . Napsauta sitä uudelleen kytkeäksesi suodattimen takaisin päälle:

Älyobjektin "Photo copy" alemman säteittäisen hämärtysuodattimen poistaminen käytöstä.

Ja tässä, kun olen sulkenut yhden Radial Blur -suodattimista, olen viimeinen Twirl Art -tehosteeni. Oppimme seuraavaksi suurentamaan vaikutusta korkearesoluutioiseen versioon:

Lopullinen tulos.

Korkean resoluution version luominen

Jos olet luonut pienemmän version kuvasta takaisin opetusohjelman alussa, niin kun olet tyytyväinen pyörrevaikutukseen, haluat vaihtaa pienemmän version alkuperäisen korkearesoluutioisen kuvan kanssa. Näin voit tehdä sen.

Vaihe 15: Valitse alkuperäinen kuva-asiakirja

Siirry ensin asiakirjaan, joka pitää alkuperäistä kuvaa napsauttamalla sen välilehteä :

Alkuperäisen kuva-asiakirjan valitseminen.

Vaihe 16: Valitse ja kopioi kuva

Valitse kuva siirtymällä Valitse- valikkoon ja valitsemalla Kaikki :

Siirry kohtaan Valitse> Kaikki.

Siirry sitten Muokkaa- valikkoon ja valitse Kopioi :

Siirry kohtaan Muokkaa> Kopioi.

Vaihe 17: Vaihda takaisin "Twirl" -asiakirjaan

Vaihda takaisin pyörretehosteen asiakirjaan napsauttamalla sen välilehteä :

"Twirl" -asiakirjan valitseminen.

Vaihe 18: Korvaa älyobjektin sisältö

Kaksoisnapsauta Twirl-dokumentissa jompaa kumpaa Tasojen paneelin älyobjektin pikkukuvaa :

Kaksoisnapsauta "Photo copy" -pienoiskuvaa.

Tämä avaa älykkään objektin, jolla on tällä hetkellä kuvan pieni versio, sisällön erillisessä asiakirjassa nimeltä "Photo.psb":

Älyobjektin sisältö avautuu kolmannessa asiakirjassa.

Liitä alkuperäinen täysikokoinen kuva asiakirjaan siirtymällä Muokkaa- valikkoon ja valitsemalla Liitä :

Siirry kohtaan Muokkaa> Liitä.

Koska alkuperäinen kuva on suurempi kuin pienempi versio, se ei aluksi sovi. Suuri osa siitä leikataan pois:

Vain osa alkuperäisestä kuvasta näkyy älyobjektidokumentissa.

Jos haluat tarkastella koko kuvaa, siirry Kuva- valikkoon ja valitse Näytä kaikki :

Siirry kohtaan Kuva> Paljasta kaikki.

Photoshop laajentaa kankaan koon niin, että koko kuva on näkyvissä:

Täysikokoinen kuva mahtuu nyt älyobjektin sisään.

Vaihe 19: Tallenna ja sulje "Photo.psb" -asiakirja

Jotta älyobjektin sisältö voidaan korvata virallisesti alkuperäisellä kuvalla, asiakirja on tallennettava. Siirry Tiedosto- valikkoon ja valitse Tallenna :

Siirry kohtaan Tiedosto> Tallenna.

Esiin tulee palkki, joka kertoo, että Photoshop päivittää älyobjektin sisältöä:

Älykkään objektin päivittäminen voi viedä hetken.

Kun Photoshop on valmis tallentamaan asiakirjan, voit sulkea sen siirtymällä Tiedosto- valikkoon ja valitsemalla Sulje :

Siirry kohtaan Tiedosto> Sulje.

Vaihe 20: Suorita korkearesoluutioinen pyörrevaikutus

Takaisin "Twirl" -asiakirjaan, meillä on sama ongelma, jossa suuri osa tehosteesta leikataan pois. Jälleen kerran, koska alkuperäinen kuva on paljon suurempi kuin pienempi versio, jota käytimme:

Tällä kertaa pyörrevaikutus on liian iso sopimaan.

Paljasta koko tehoste palaamalla Kuva- valikkoon ja valitsemalla jälleen kerran Näytä kaikki :

Palaa takaisin kohtaan Kuva> Paljasta kaikki.

Uusi edistymispalkki ilmestyy, tällä kertaa kertoen sinulle, että Photoshop tekee älykkäitä suodattimia. Tämä osa voi viedä jonkin aikaa:

Tehosteen korkean resoluution version tuottaminen.

Kun se on valmis, lopputulos näkyy sen yksityiskohtaisemmassa, korkean resoluution kirkkaudessa:

Viimeinen, korkearesoluutioinen pyörretaiteen tehoste

Symmetrisen pyörretaiteen luominen

Tässä vaiheessa tärkein pyörretaiteen tehoste on valmis. Otetaan kuitenkin yksi askel eteenpäin ja luodaan symmetrinen versio. Näin voit tehdä sen.

Vaihe 21: Yhdistä molemmat älykkäät kohteet uudelle tasolle

Varmista Tasot-paneelissa, että yläosassa oleva "Photo copy" -objekti on valittu:

Älyobjektin "Photo copy" valitseminen.

Sitten paina näppäimistöllä Shift + Ctrl + Alt + E (Win) / Shift + Komento + Optio + E (Mac) yhdistääksesi molemmat älykkäät objektit uuteen kerrokseen niiden yläpuolella. Tällä kertaa työskentelemme normaalin kerroksen kanssa, joten et näe sen alla lueteltuja älykkäitä suodattimia:

Yhdistetty kopio tehosteesta ilmestyy älykkäiden kohteiden yläpuolelle.

Vaihe 22: Käännä kerros vaakatasossa

Mene Muokkaa- valikkoon, valitse Muunna ja valitse sitten Käännä vaakatasossa :

Siirry kohtaan Muokkaa> Muunna> Käännä vaakatasossa.

Tämä kääntää efektin vaakatasossa:

Vaikutus kääntämällä sitä vaakasuoraan.

Vaihe 23: Vaihda sulautetun kerroksen sekoitustila

Lopuksi sekoittaaksesi käännetyn version alkuperäisestä, vaihda yksinkertaisesti sulautetun kerroksen ("Taso 1") sekoitustilaksi joko Tummenna, vaalenna tai Pin vaalea . Valitse se, joka antaa sinulle parhaan tuloksen. Kuvani kanssa Darken-tila toimii parhaiten:

Sekoitustilan asettaminen pimeäksi.

Ja tässä, sulautuneen kerroksen sekoitusmoodin vaihtamisen jälkeen, on symmetrinen pyörretaiteeni vaikutus:

Lopullinen tulos.

Ja siellä meillä se on! Näin luodaan pyörretaite ja symmetrinen pyörretaite käyttämällä älykkäitä suodattimia ja kerrossekoitustiloja Photoshopissa! Jos haluat samanlaisen vaikutuksen, tutustu kääntö-, peili- ja kiertämisohjeisiin. Tai käy lisää Photo Effects -osiossa, jos haluat lisätietoja!