Johdanto tiedonlouhintaan

Tietojen louhinta on prosessi, jota organisaatio käyttää kääntämään raakatiedot hyödyllisiksi tiedoiksi. Ohjelmistojen avulla löytää malleja suurista tietokokonaisuuksista, organisaatiot voivat oppia lisää asiakkaistaan ​​kehittää tehokkaampia liiketoimintastrategioita, lisätä myyntiä ja vähentää kustannuksia. Tietojen tehokas keruu, tallennus ja käsittely ovat datan louhinnan tärkeitä etuja. Tietojen louhintamenetelmää on käytetty koneoppimismallien kehittämiseen.

Tietojen louhinnan edut

Tietojen louhinnalla on monia valtavia etuja, jotka esitetään alla:

1. Markkinointi / vähittäismyynti

Mallien luomiseksi markkinointiyritykset käyttävät tiedon louhinta. Tämä perustui historiaan ennustaakseen kuka vastaa uusiin markkinointikampanjoihin, kuten suoramainonta, verkkomarkkinointi jne. Tämä tarkoittaa, että markkinoijat voivat myydä kannattavia tuotteita kohdennetuille asiakkaille.

2. Rahoitus / pankkitoiminta

Koska tiedonkeruu tarjoaa tietoja rahoituslaitoksille lainoista ja luottotiedotteista, tiedot voivat määrittää hyvät tai huonot luotot luomalla mallin historiallisille asiakkaille. Se auttaa pankkeja myös tunnistamaan vilpillisiä tapahtumia luottokortilla, jotka suojaavat luottokortin omistajaa.

3. Tutkijat

Tietojen louhinta voi motivoida tutkijoita nopeuttamaan, kun menetelmä analysoi tietoja. Siksi he voivat työskennellä enemmän aikaa muissa projekteissa. Ostoskäyttäytyminen voidaan havaita. Suurimman osan ajasta saatat kohdata uusia ongelmia suunnitellessasi tiettyjä ostosmalleja. Siksi tiedon louhintaa käytetään näiden ongelmien ratkaisemiseksi. Kaikki tiedot näistä ostosmalleista löytyy kaivosmenetelmillä. Tämä prosessi luo myös alueen, jolla kaikki odottamattomat ostostavat lasketaan. Tämä tiedonkeruu voi olla hyödyllistä, kun ostoskäytännöt tunnistetaan.

4. Asiakasryhmien määrittäminen

Käytämme tiedon louhintaa vastatakseemme markkinointikampanjoista asiakkaille. Se tarjoaa tietoa myös asiakasryhmien tunnistamisessa. Joitakin tutkimuksia voidaan käyttää näiden uusien asiakasryhmien perustamiseen. Ja nämä tutkimukset ovat yksi tiedon louhinnan muotoista.

5. Lisää merkkiuskollisuutta

Markkinointikampanjoissa käytetään kaivostekniikoita. Tämä on ymmärtää heidän asiakkaidensa tarpeita ja tapoja. Ja siitä asiakkaat voivat myös valita tuotemerkkinsä vaatteet. Siten voit ehdottomasti olla omavarma tämän tekniikan avulla. Se tarjoaa kuitenkin mahdollisia tietoja päätöksistä.

6. Auttaa päätöksenteossa

Ihmiset käyttävät näitä tiedon louhintatekniikoita auttamaan heitä tekemään jonkinlaisia ​​päätöksiä markkinoinnissa tai liiketoiminnassa. Nykyään tämän tekniikan avulla kaikki tiedot voidaan määrittää. Lisäksi tällaista tekniikkaa käyttämällä voidaan päättää tarkalleen mikä on tuntematonta ja odottamatonta.

7. Kasvata yrityksen liikevaihtoa

Tietojen louhinta on prosessi, johon sisältyy jonkinlainen tekniikka. Tietoja on kerättävä verkossa myytävistä tavaroista. Tämä vähentää lopulta tuotteiden kustannuksia ja palveluita, mikä on yksi tiedon louhinnan eduista.

8. Ennakoida tulevaisuuden suuntauksia

Kaikki informaatiotekijät ovat osa järjestelmän työskentelevää luonnetta. Tietojen louhintajärjestelmät voidaan saada myös näistä. Ne voivat auttaa sinua ennustamaan tulevia suuntauksia, ja tämän tekniikan avulla tämä on täysin mahdollista. Ja ihmiset tekevät myös käyttäytymismuutoksia.

9. Lisää verkkosivuston optimointia

Käytämme tiedon louhinta löytääksemme kaikenlaisia ​​näkymättömiä elementtitietoja. Ja tiedon louhinnan lisääminen auttaa sinua optimoimaan verkkosivustosi. Samoin tämä tiedon louhinta tarjoaa tietoa, joka voi käyttää tiedon louhinnan tekniikkaa.

Tärkeitä muistettavia seikkoja

 • Jos käyttäjä on onnistunut vuorovaikutuksessa tiedon louhintatyökalun kanssa, käyttäjä voi valita parempia ja älykkäitä markkinointivaihtoehtoja joillekin yrityksille.
 • Kommunikaatio on tärkeää käsitellessäsi suoraan tiedon louhintaa, jotta vahvat suhteet ja yhteydet voidaan määrittää.
 • 80/20 -periaatteen vuoksi, jos asiakkaita on 20%, voitto on 80%.
 • Asiakkaat, jotka ovat tärkeitä 20 prosentilla, ovat menettämättömiä. Yrityksen tulisi pyrkiä kasvattamaan tulosta lisää 80 prosentilla.
 • On olemassa kaksi käsitettä, nimeltään segmentointi ja klusterointi, jotka ovat tärkeitä mainonnassa ja asiakkaiden yhdistämisessä yksityiskohtien tietojen louhinnan onnistuneeseen käyttöön.
 • Tietojen louhinta käytettiin myös osana strategiaa terveyspetoksien, tuhlauksen ja väärinkäytösten estämiseksi yhteiskunnassa Medicaidin eheysohjelman CMIP-alueella.
 • Jos sinulla on tietoja tiedon louhintatekniikoista, voit hallita sovelluksia eri aloilla, kuten markkinanalyysi, tuotannon hallinta, urheilu, petosten havaitseminen, astrologia jne.
 • Jos sinulla on verkkosivusto ostoksille, tiedon louhinta auttaa määrittelemään ostoskuvion. Jos sinulla on ongelmia tuotteiden suunnittelussa tai valinnassa, tiedon louhintatekniikat voivat olla hyödyllisiä kaikkien ostokuvioiden tunnistamisessa.
 • Tiedon louhinta auttaa myös datan optimoinnissa.
 • Yksi tiedon louhinnan tärkeimmistä tekijöistä on, että se määrittelee piilotetun kannattavuuden.
 • Liiketoiminnan riskitekijä voidaan hoitaa, koska tiedon louhinta tarjoaa selkeän tunnistetun piilotetun kannattavuuden.
 • Petokset ja haittaohjelmat ovat Internetin vaarallisimpia uhkia, jotka kasvavat päivä päivältä. Luottokorttipalvelut ja televiestintä ovat tärkeimmät syyt tähän. Tiedon louhintatekniikoiden avulla ammattilaiset voivat saada petoksiin liittyviä tietoja, kuten soittajan tunnus, sijainti, puhelun kesto, tarkka päivämäärä ja kellonaika jne., Joiden avulla voidaan löytää henkilö tai ryhmä, joka on vastuussa petoksista.
 • Myös yritysmaailmassa, jossa aika on rahaa, tiedon louhintamenetelmät voivat auttaa organisaatioita reaaliajassa rahoituksen ja resurssien suunnittelussa, omaisuuden arvioinnissa, ajatuksessa yrityskilpailijoista jne.

johtopäätös

Tietojen louhinnalla on niin monia etuja yritysten, hallitusten ja yksityishenkilöiden alueella. Tässä artikkelissa olemme nähneet alueet, joilla voimme käyttää tiedon louhinta tehokkaasti.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas tiedon louhinnan etuihin. Tässä keskustellaan datan louhinnan määritelmästä, peruskäsitteistä ja tärkeistä eduista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme ja oppia lisää-

 1. Mitkä ovat DBMS: n tietomallit?
 2. Mikä on tietojen mallintaminen?
 3. Mikä on tietovarasto?
 4. Mikä on tietotiede?
 5. Tietojen louhinnan eri sovellukset

Luokka: