Johdanto MongoDB: n etuihin

Seuraava artikkeli MongoDB: n edut tarjoaa täydellisen oppaan MongoDB: n käytöstä ja eduista. MongoDB on ei-relaatiotietokanta ja helppo skaalata. Se on avoimen lähdekoodin tietokanta, joka on kirjoitettu C ++: lla. Se tukee ad-hoc kyselyjen käsittelyä. Sitä käytetään tällä hetkellä taustatietokannana organisaatioille, kuten Facebook, IBM, jne. Se tallentaa tietoja keräilymuodossa. Sisällönhallinta, analytiikka, mobiilisovellusjärjestelmä käyttää MongoDB: tä. MongoDB antaa sinun lukea kirjoitusoperaation tuloksen ennen kyselyn kirjoittamista. Se palvelee kaikki hakemistojen kyselyt. Syy siitä, että se on hyödyllisin, koska siinä ei ole tarvittavaa suhde- ja rakennetietokonseptia. Se on NoSQL-tietokanta. Yhden objektin rakenne on käyttäjille selkeä.

Tässä aiheesta aiomme oppia MongoDB: n eduista.

MongoDB: n edut

 1. Se on helppo asentaa, käyttää ja kaavoton tietokanta.
 2. Koska se on järjestelmätöntä tietokantaa, sen luoma koodi määrittelee järjestelmän.
 3. Tiedot tallennetaan binaariseen JSON-muotoon, joka on avain-arvopari, liittymistä ei tarvita.
 4. Se käyttää RAM-muistia tietojen tallentamiseen, mikä nopeuttaa tietojen käyttöä.
 5. Sitä voidaan käyttää kuorman tasapainottamiseen.
 6. Se tukee ACID (atomisuus, johdonmukaisuus, eristys ja kestävyys) -ominaisuutta tietokantatapahtumiin.
 7. Se tukee replikointia, jos ensisijainen palvelin menee alas tapahtuman aikana, toissijainen palvelin käsittelee tapahtuman ilman ihmisen vuorovaikutusta.
 8. Se on kustannustehokas, koska se vähentää laitteisto- ja tallennuskustannuksia.
 9. Se voi säästää paljon tietoa, mikä auttaa kyselyjen nopeammassa käsittelyssä.
 10. Tiedot tallennetaan klusterin solmujen yli, joten tietokantapalvelimessa ei ole yhtä virhekohtaa.
 11. Dynaamisen kaavan ansiosta voit kokeilla uusia asioita halvemmalla. Tietojen valmistelusta ei tarvitse huolehtia ennen kuin kokeilet sitä.

Miksi käytämme MongoDB: tä?

 1. MongoDB on NoSQL-tietokanta, se voi tallentaa tietoja dokumenttimuodossa. Tätä tietokantaa on joustava käyttää, kun on tarpeen käsitellä suuria tietomääriä, koska se tarjoaa suuren suorituskyvyn tiedontallennusratkaisun.
 2. Se tallentaa tiedot asiakirjamuodossa, jotta voimme muuttaa määrää tietueita, lisätä tai poistaa olemassa olevia kenttiä taulukkoon. Se voi tallentaa monimutkaisia ​​rakenteita helposti, hakea tiedot tarkemmin.
 3. Indeksointi tehdään tietokannassa olevien kyselyiden tai hakujen suorituskyvyn parantamiseksi.
 4. Se voi tallentaa minkä tyyppisiä tietoja minkä kokoisilla tahansa tahansa.
 5. Käytetään dynaamista tietokantakaavaa, jota kutsutaan BSON: ksi.
 6. Se tukee replikointia, kun isäntä-orja toimii. Päällikkö lukee ja kirjoittaa, orja kopioi tiedot isännältä ja sitä käytetään vain lukemiseen.
 7. Automaattinen varjostus on läsnä ja sitä käytetään, jos meillä on suuria tietoja jaettuina useilla palvelimilla ja jos palvelin ei pysty käsittelemään tietoja. Tämä ei aiheuta vikaa.
 8. Se tukee horisontaalista skaalausta, mikä johtaa suuren tiedon jakamiseen useisiin koneisiin.

Missä käytämme MongoDB: tä?

 • Jos aiot tehdä tietokantaprojektin, jolla on pieni budjetti, MongoDB on paras NoSQL-tietokanta sen perustamiseen, hallintaan ja työskentelyyn.
 • MongoDB: llä on tehokas kyselyjen käsittely, joten se auttaa selvittämään mistä tiedot tulevat ja vetämään tiedot tietystä sijainnista.
 • Jos sinulla on pilvipalvelupalvelu, sinun pitäisi määrittää MongoDB tietoturvaohjeiden avulla, koska pilvipalvelupalvelut ovat Internet-käyttöisiä palvelimia.
 • Voimme käyttää MongoDB: tä huolehtimatta paljon pienistä yksityiskohdista, kuten eheyden varmistamisesta, haluamme luoda tietokannan joukolla asiakirjoja.
 • New York Times käyttää MongoDB: tä rakennussovellusten muodossa. Esimerkiksi valokuvien lähettäminen.
 • Sitä käytetään taustavarastoon. Esimerkiksi sourceforge.net -sivusto käyttää sitä.
 • Shutterfly käyttää MongoDB: tä erilaisia ​​pysyviä tietojen varastointivaatimuksia.
 • Sitä käytetään sosiaalisen verkostoitumisen sivustoissa, kuten Facebookissa, Instagramissa, koska tämä sosiaalisen verkostoitumisen sivusto tuottaa teratavan dataa joka minuutti.
 • Sitä käytetään kysymys- ja vastauskeskustelufoorumille, kuten Quora.

Johtopäätös - MongoDB: n edut

MongoDB on luotettava tietokanta, jota suositellaan suunniteltaessa skaalattavaa verkkosovellusta, joka vaatii suuren tietokannan valtavan määrän jäsentämättömän tiedon tallentamiseksi. Jos käyttäjä etsii parasta saatavuutta, nopeampaa käsittelyä, hyvää varmuuskopiota, nollaa tietoa menettää, MongoDB on paras ratkaisu käytettäväksi. mikä tärkeintä, sitä voi käyttää vapaasti.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas MongoDB: n eduista. Tässä keskustellaan miksi ja miksi MongoDB: tä käytetään. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia.

 1. MongoDB-työkalut
 2. MongoDB-komennot
 3. Onko MongoDB NoSQL
 4. Kuinka asentaa MongoDB