Määritelmä SEO Performance Tools

SEO: ta pidetään menetelmänä sivuston liikenteen lisäämiseksi. Mutta ennen sivuston liikenteen saavuttamista on mukana paljon vaiheet. SEO: n menestyksen mittaaminen riippuu suuresti käyttämästäsi liiketoiminnan tyypistä ja sen tavoitteista. Jos pystyt mittaamaan menestystä, voit parantaa sitä. SEO-mittaus on yksi kriittisistä tekijöistä onnistumisen määrittämisessä. SEO-ammattilaiset seuraavat tietoja sijoituksesta ja muista SEO-strategian mittaamiseksi, mikä johtaa menestykseen. Liiketoiminnan suunnittelu ei sisällä vain liiketoimintatavoitteiden luonnostamista, vaan se sisältää myös tekijät, jotka auttavat ohjaamaan menestystä näiden tavoitteiden saavuttamiseen. Tämä on erittäin tärkeää online-tavoitteiden saavuttamisessa. Organisaatiot eivät todennäköisesti saavuta tavoitteita ilman SEO-suorituskyvyn määrittelyä, jos ymmärretään asianmukaisesti mittareita, jotka auttavat menestymään.

10 parasta SEO suorituskykytyökalua

On olemassa kolme päätekijää, jotka tulisi ottaa huomioon mitattaessa SEO menestystä

 • Sijoituksia
 • liikenne
 • muunnokset

Nämä tekijät eivät vain mittaa SEO menestystä, vaan tarjoavat myös ideoita markkinointistrategian parantamiseksi. On myös paljon muita tekijöitä, joita voidaan käyttää SEO menestyksen mittaamiseen.

 1. Sijoituksia

Avainsanojen sijoitus on tärkein KPI. Tämä johtuu siitä, että tutkijoiden mukaan 92% Googlen liikenteestä suuntautuu verkkosivustoille, jotka on lueteltu Googlen ensimmäisellä sivulla. Avainsanojen seuranta auttaa määrittelemään SEO-strategian uudelleen, ja se auttaa sinua myös tietämään, mikä avainsana vaatii enemmän huomiota ja mikä avainsana voi lisätä liikennettä sivustoosi, se on lyhyt SEO-suorituskyvyn määritelmä.

On erittäin tärkeää tietää, kuinka verkkosivustosi toimii hakukoneiden tuloksissa verrattuna kilpailijan sivustoihin.

Käyttäjiä houkuttelee enemmän verkkosivusto, joka on lueteltu Googlen tai minkä tahansa hakukoneen ensimmäisellä sivulla. Jos sivustosi on listattu ensimmäisellä sivulla, se lisää tietoisuutta yrityksen tuotemerkistä.

Jotkut avainsanat saattavat olla liian kilpailukykyisiä, ja se ei myöskään tuota sinulle tarpeeksi hyötyä. Jätä sellaiset avainsanat taakse ja keskity vain niihin, jotka auttavat sinua pääsemään ylimpään asemaan.

Avainsanojen seuraaminen on erittäin tärkeää, mutta samalla sinun pitäisi myös pystyä muuntelemaan tällaiset avainsanat houkuttelevimmiksi, jotta sivustosi liikenne lisääntyy.

Avainsanojen sijoittelussa on harvat huomioon otettavat seikat

 • Tunne kohderyhmäsi
 • Pidä seurausta sijoituksen paranemisesta
 • Suoritetaanko asianmukainen sisäinen linkitys

Kuinka seurata avainsanan sijoitusta

Avainsanojen sijoitusta voidaan seurata markkinoilla saatavien SEO-suorituskykytyökalujen avulla. Google ei kuitenkaan tarjoa mittareita avainsanojen sijoituksen seuraamiseksi. Jos valitset oikean tyyppisen työkalun, sitä on helppo seurata, ja jotkut työkalut muuntavat myös tulokset toimintasuunnitelmiksi, joita liikemiehet voivat käyttää verkkosivustonsa parantamiseksi.

 1. Hakukoneiden liikenne

Toinen yhtä tärkeä tekijä SEO: n parantamisessa on hakukoneiden liikenne. Kun verkkosivusto on saavuttanut ensimmäisen sivun sijainnin hakukoneessa, on erittäin tärkeää huomata, kuinka paljon liikennettä se vie verkkosivustoon. Ensimmäisen sivun sijoituksia pidetään jätteinä, jos ne eivät johda enemmän liikennettä sivustoon, mikä on heidän päätarkoituksensa. Avainsanan SEO suorituskykyä mitataan aina sivustollesi tuotettavan liikenteen avulla

 • Liikenteen määrä

Liikennemäärää mitataan orgaanisen haun kautta käyneiden käyntien kokonaismäärällä.

Mikä on orgaaninen liikenne?

Orgaaninen liikenne on liikennettä, joka saadaan maksamattomista hakutuloksista. Se on suora tavoite ja myös ilmainen. Luonnonmukainen liikenne jaetaan edelleen kahteen ryhmään - merkkituotteiset avainsanat ja ei-merkkiset avainsanat.

Brändäytetyt avainsanat ovat niitä, joita käytetään erityisesti tietyntyyppiseen liiketoimintaan ja jotka ovat ainutlaatuisia. Ne tarjoavat parempia tuloksia kuin muut avainsanat. Tämä antaa sinulle myös tietää, tunteeko selain tuotteesi tai tuotemerkin, kun ne kirjoittavat tuotemerkin tai tuotteen hakukoneiden hakukenttään. Tällaiset hakukyselyt tarjoavat myös parempia tuloksia hakukoneiden sivulla.

Ei-merkkiset avainsanat ovat alue, johon SEO-henkilön tulisi keskittyä enemmän. Nämä avainsanat kertovat sinulle kuinka tehokas SEO-kampanjasi on. Koska nämä avainsanat johtavat liikenteeseen ihmisiltä, ​​jotka eivät tiedä mitään yrityksestäsi tai tuotteesta, mutta tulevat silti sivustollesi.

 • Liikenteen laatu

Liikenteen laatu on toinen tärkeä osa, joka vaatii SEO: n suorituskykyanalyysin tarkkaa seurantaa. Liikenteen laadun määrittämiseen on vähän tekijöitä, ja se sisältää

 • Sivuja käyntiä kohden
 • Keskimääräinen vierailun kesto
 • Poistumisprosentti

SEO-sivustossa ja sivustossa on ongelma, jos

 • Sivua käyntiä kohti on vähän
 • Keskimääräinen aikakesto on alhainen ja
 • Poistumisprosentti on korkea

Laadukas liikenne on enemmän vain, jos avainsanat ovat kohdennetumpia ja ne toimittavat mitä käyttäjät haluavat. Laadukas liikenne on tärkein tekijä, joka muuttaa käyttäjän asiakkaaksi.

 1. muunnokset

SEO: n päätavoite on muunnokset. Tulokset kuvataan liiketoiminnan tavoitteiden perusteella. Tulokset voidaan suunnata tavoitteeseen. Esimerkiksi, jos SEO-kampanjasi tavoitteena on lisätä viittauksia, voit keskittyä yhteyspyyntöihin, tapaamispyyntöihin, puheluihin ja muihin viestintäalueisiin. Lisäksi tapahtuu erityyppisiä muunnoksia.

 • Tulokset orgaanisen liikenteen lähteistä

Sinun tulisi ensin tietää, mistä lähteestä saat enemmän liikennettä. Jos orgaaninen liikenne lisää liikennettä, se tarkoittaa, että SEO: n suorituskyvyn seuranta on hyvää ja se houkuttelee asiaankuuluvia ja kohdennettuja käyttäjiä.

 • Tulokset viittauksista ja sosiaalisista lähteistä

Jos saat enemmän liikennettä muista lähteistä, kuten sosiaalisista verkostoista ja muista, se tarkoittaa, että ulkopuoliset SEO-kampanjasi, kuten sisällön markkinointi ja tuotemerkin markkinointi, toimivat tehokkaammin ja tavoittavat oikean tyyppisen yleisön.

Jos muunto muunnetaan rahallisesti, se auttaa sinua määrittämään sijoitetun pääoman tuottoprosentin (ROI) SEO-kampanjastasi. Sijoitetun pääoman tuotto voidaan määrittää myös asiakkaan elinajan arvon perusteella. Tämä tarkoittaa, että sinun on harkittava paitsi asiakkaan ensimmäistä hankintaa, myös sinun on otettava huomioon asiakkaan toistuva hankinta tietääksesi tarkan sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Korkeampi tulosprosentti tarkoittaa aina sitä, että liikenne on osuvampaa yrityksellesi ja että sivusto toimii paremmin liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi.

 1. Verkkotunnuksen viranomainen

Verkkotunnuksen hallinto vertaa SEO: n suorituskykyä tarkkailevia verkkosivustojasi kilpailijoidesi verkkosivustoihin hakukoneiden rankingissa. Verkkotunnuksen auktoriteetti riippuu sivustosi sivuista ja linkkiprofiileista. Verkkotunnuksen auktoriteetti voidaan mitata käyttämällä 150 erilaista tekijää SEOmoz-mallin perusteella. Domain Authority Ranking on ennakoiva sijoitusjärjestelmä, jota käytetään mittaamaan verkkosivuston vahvuus. Domain Authority analysoi myös sivuston tulkinnan. Jos verkkotunnuksen viranomainen sijoittuu korkeammalle, se tarkoittaa, että sivusto on luotettavampi. Domain Authority -järjestys voidaan muodostaa SEO-järjestelmän mittauksiksi.

 1. Sitoumus

Jokainen sivustossasi käyvä käyttäjä on erilainen. Et voi muuttaa jokaista vierailijaa asiakkaaksi. Vierailijan sitouttaminen sivustoosi ei vaikuta suoraan tuloksiin. Mutta jos kävijä on sitoutunut sivustoosi pitkällä aikavälillä, niin se on. Siksi sivustoltasi ostaville ihmisille olisi annettava yhtä tärkeä merkitys niille, jotka ovat alkaneet tutkia sivustoasi. Sitoutumista voidaan mitata myös sellaisilla tekijöillä kuin poistumisprosentti, sivulla vietetty aika ja vierailun aikana käyneiden sivujen lukumäärä.

 1. Analytics-ohjelmat SEO: n mittaamiseksi

Saatavana on paljon sovelluksia, jotka auttavat mittaamaan SEO-kampanjan menestystä. Parhaat hakukoneet, kuten Google ja Bing, tarjoavat myös sellaisia ​​analytiikkaohjelmia yhdessä muiden SEO-konsulttiyritysten kanssa. Tämän analysointiohjelman avulla voit seurata sivun ja sivun ulkopuolista SEO-toimintaa. Nämä ohjelmat tarjoavat sinulle kaikki yksityiskohdat selaintyypistä käyttäjän sivukäynteihin sivustolla. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä sivuston parantamisessa sekä sivustolle tehtyjen muutosten kyvyn testaamisessa.

Muutamia analytiikkasovelluksia ovat Google Analytics, Bing Webmaster -työkalu, KISSmetrics ja paljon muuta. Google Analytics on yleisimmin käytetty ja suosituin analytiikkaohjelma. Siinä on monia edistyneitä ominaisuuksia ja raportointijärjestelmä.

Käytettävissä on myös useita ilmaisia ​​ja maksettuja sovelluksia, joiden avulla voidaan analysoida sivuston sisältöä ja sisällönkuvauskenttiä erikseen. Nämä työkalut voivat auttaa hakukoneoptimoijan ammattilaisia ​​muokkaamaan HTML-koodia parantamaan hakukoneoptimoinnin suorituskykyä.

SEO-suorituskykytyökaluilla on useita raportteja

 1. Hankinta

Hankintaraportti tarjoaa käyttäjien hankkimisen, käyttäytymisen ja muuntamisen yhdessä ikkunassa. Hankintaraportti auttaa sinua tietämään, kuinka kävijät tulevat sivustoosi, heidän käyttäytymisensä sivustollasi ja muuntamisprosentti. Tämä raportti näyttää kanavan, jolla suurin osa kävijöistä on saapunut sivustoosi. Tämän avulla tiedät, millä kanavalla voit keskittyä enemmän SEO-toimintoihisi. Muuntokurssi auttaa sinua tuntemaan yrityksesi menestyksen.

 1. käytös

Yrityksesi käyttäjien ymmärtäminen on tärkeämpi tekijä laskettaessa SEO suorittavien työkalujen menestystä. Vierailijoiden käyttäytymisen analysointi antaa sinulle selville sivuille, joita käyttäjät usein käyvät, ja voit optimoida navigoinnin sivuston sisällä.

 1. Hakukyselyt

Hakukyselyt ovat termejä, jotka käyttäjät kirjoittavat hakukoneiden hakukenttään. Näyttökerran tiedot, avainsanan sijainti ja napsautussuhteet (CTR) ovat tekijöitä, joita käytetään määrittämään sivuston sijainti. Hakukyselyt voidaan jakaa sivuston eri sivuille, jotta on helppo tunnistaa, mihin termiin kyseinen termi vierailija napsauttaa ja mikä on sen sijoitus.

Hakukyselyiden avulla voit tietää arvioidun sijoituksen ja napsautussuhteen. Verkkovastaavan työkaluja voidaan käyttää vertailuun.

 1. käänteisiä

Takaisinlinkki on toinen tärkeä komponentti SEO-suorituskykytyökalujen seurannassa. Laadulinkit tuovat SERP: n ja viittausvierailujen korkeamman sijainnin sivustolle. On myös joitain keskeisiä elementtejä, joita voidaan käyttää analysoitaessa käänteisiä linkkejä. He ovat

 • Viittaava verkkotunnusmaa - kertoo verkkosivustollesi linkitettyjen yksilöivien verkkotunnusten määrän. Jos lukumäärä on suurempi, se tarkoittaa, että sivustosi on suositumpi.
 • Backlink Count - kertoo linkkien lukumäärän sivua kohden
 • Taustalinkin tyyppi - kertoo luodun käänteisen linkin tyypin
 • Ankkuritekstin jakauma - auttaa selvittämään viittausalueen määrän jakautumisprosentin perusteella

Muut SEO-suorituskykytyökalujen mittausstandardit ovat seuraavat

 • Verkkosivun latausaika
 • Google-hakemistosivut
 • Tavoitteen toteutuminen
 • Avainsana Napsauta läpi
 • Laskeutumissivujen suorituskyky
 • Sosiaalisen median sitoutuminen
 • Yksilöivien verkkotunnusten saapuvat linkit
 • Käyntikohteet
 • Google Analytics -sivun näyttökerrat
 • Saapuvat linkit lasketaan
 • Paikalliset yritysmietinnät hankittu
 • Dollariarvojen määrittäminen orgaaniselle liikenteelle
 • Palvelimen suorituskyky

SEO-suorituskykytyökalut

SEO-suorituskykytyökaluja on paljon, joiden avulla voit mitata verkkosivustosi ja verkkosivujen sijoituskykyä. Muutama SEO suorituskykytyökalusta on lueteltu alla

 • Google Analytics
 • Google Search Console
 • Moz
 • Google Keyword Planner
 • Huutaa sammakko
 • Bing Webmaster -työkalut
 • io
 • Google-trendit
 • Paluu takaisin kone
 • HootSuite
 • GTmetrix

Seo Performance -työkalujen päätelmät

Luettuasi tämän artikkelin saat tietää tärkeät tekijät, joihin on keskityttävä tarkkailemalla SEO: n suorituskykyä. Voit aina parantaa verkkosivustosi laatua seuraamalla SEO: n suorituskykyä. Seuraa tietoja usein ja vertaa niitä aiempiin tuloksiin. Tämä auttaa muuttamaan kaikki yrityksesi voittoihin. SEO-suorituskykytyökalujen mittaaminen auttaa sinua myös tekemään älykkäämpiä päätöksiä SEO-strategiasta.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas, jonka jälkeen tämän artikkelin luettuasi saat tietää tärkeät tekijät, joihin on keskityttävä mittaamalla SEO: n suorituskykytyökaluja. Nämä ovat seuraavat ulkoiset linkit, jotka liittyvät SEO-suorituskykytyökaluihin.

 1. Parhaat Internet-markkinointityökalut: Ilmaiset SEO-työkalut (liiketoiminta)
 2. 15 Mind-Blowing SEO -työkalua sinulle
 3. SEO: n merkitys digitaalisessa markkinoinnissa