Työkaluista ja paneeleista dokumentti-ikkunoihin, työtiloihin, näyttötiloihin ja muuhun! Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Photoshopin käyttöliittymästä. Photoshop Basics -sarjan luku 3!

Aloitamme yleisellä kiertueella Photoshopin käyttöliittymästä ja sen monista ominaisuuksista. Sitten tutkimme Photoshopin työkaluja ja työkaluriviä, mukaan lukien miten työkalurivi nollataan ja, uusi Photoshop CC: ssä, miten räätälöidä työkalurivi työskentelytapaan!

Sieltä opit hallitsemaan ja työskentelemään paneelien kanssa sekä välilehdessä olevien asiakirjojen ja kelluvien ikkunoiden välisen eron.

Löydät, kuinka Photoshopin mondokumenttiset asettelut antavat sinun tarkastella kahta tai useampaa kuvaa kerralla, ja jopa kuinka siirtää kuvia asiakirjojen välillä! Ja lopetamme tämän luvun opiskelemalla virtaviivaistamaan ja mukauttamaan Photoshopin käyttöliittymää työtilojen avulla ja kuinka maksimoimaan työalueesi näyttötiloilla!

Jos opit Photoshopia alusta alkaen, sinun kannattaa varmistaa, että olet lukenut luvun 1, Aloittaminen Photoshopilla ja luvun 2, Kuvien avaaminen Photoshopissa, ennen kuin jatkat.

Tarvitsetko näiden ohjeiden tulostettavia versioita? Kaikki Photoshop-oppaamme ovat nyt ladattavissa PDF-tiedostoina! Aloitetaan!