Erot kulman JS vs. kulman 2 välillä

Kulmainen JS on avoimen lähdekoodin kehys, joka antaa dynaamisen merkin verkkosivuille tai verkkosovelluksille. Kulmikas JS käytti HTML-kieltä laajentaakseen syntaksiaan ja auttaa luomaan sovelluksia tehokkaammin. HTML: ää käytetään pääasiassa staattisena kielenä; Kulma-JS: stä tehdään siitä dynaaminen. Kulma-JS: tä voidaan käyttää mobiilisovellusten tai työpöytäsovellusten rakentamiseen myös verkkosovellusten lisäksi. Kulma 2 on rakennettu nykyaikaiselle JavaScriptille, joka käyttää ES6: ta. Angular 2 on AngularJS seuraaja. Se on myös avoimen lähdekoodin kehys, jota käytetään web-sovellusten käyttöliittymän kehittämiseen. Se kirjoitettiin TypeScriptillä. Se on myös yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa ja kaikilla alustoilla, kuten Windows, Mac ja Linux.

Kulmainen JS

 • Google kehitti kulmaisen JS: n vuonna 2010. Se kirjoitettiin JavaScriptinä. Kulmainen JS noudattaa MVC: n (mallinäkymän ohjain) käsitettä. MVC: n pääideana on tehdä ero data-, logiikka- ja näkymäkerroksen välillä. Näkymä vastaanottaa tietoja mallista, jota käytetään käyttäjän näyttämiseen.
 • Kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa sovelluksen kanssa suorittamalla toimenpiteitä, ohjain on vaihtanut mallin tietoja ja sen jälkeen näkymä näyttää tiedot sen jälkeen, kun se kertoo mallille muutoksista. Kulman JS: ssä tiedot tallennetaan objektin ominaisuuksiin, ohjaimet ovat JS-luokkia ja näkymä on DOM (Document Object Model). Kulmaisella JS: llä on ominaisuuksia, kuten deklaratiiviset mallit, riippuvuussuihkut, direktiivit jne.

Kulma 2

 • Kulmassa 2, Typescript on hienoja ominaisuuksia sovellusten, kuten moduulien, luokkien, koristeiden, rajapintojen, käyttömuokkaimien, IntelliSense- ja käännösajan virheiden, kehittämiseen, jotka tekevät ohjelmoinnista helppoa ja parempaa. Aloittaaksesi Angular 2: sta, sinun on asennettava node.js ja npm koneeseen.
 • ES tarkoittaa ECMA-skriptejä ja ES6 julkaistiin vuonna 2015 uusilla ominaisuuksilla, kuten kielituki luokille, moduuleille jne. Siinä on rikas mallijärjestelmä, jota käytetään laajasti kehitettäessä sovelluksia Angular 2: lle.
 • Kulmaa 2 käytetään pääasiassa sisäänrakennettuun ominaisuuteen, joka on tietoliikennetuki taustapalvelun kanssa, mikä saa palvelinpuolen logiikan suorittamaan helposti ja nopeasti. Siinä on ominaisuuksia, kuten nopea sivujen lataaminen, tietojen sitomismenetelmät, parannettu renderöintiaika ja ilmaisuvälkeisempi käyttämällä ehdollisia lauseita ja paikallisia muuttujia.

Head to Head -vertailu kulman JS vs. kulman 2 välillä

Alla on kahdeksan parhainta vertailua kulmikas JS vs. kulma 2

Keskeiset erot kulmikkaan JS: n ja kulman 2 välillä

Alla on luettelo pisteistä, jotka kuvaavat avaineroa kulman JS ja kulman 2 välillä

 1. Angular JS on käyttänyt ohjaimia ja $ ulatusobjektia kehittämiseen. Kulmassa 2 ne on korvattu kehittämistä koskevilla komponenteilla ja direktiiveillä.
 2. Kulma-JS on käyttänyt suodattimia tietojen suodattamiseen. Kulmassa 2 suodattimet nimetään uudelleen putkiksi.
 3. Angular JS: ssä oli vaikea tehdä hakukoneita yhden sivun sovelluksella. Kulmassa 2, hakukoneystävällinen yhden sivun sovellus on helpompi luoda tarjoamalla tiedot palvelimen puolella.
 4. Kulma-JS-sovellusta ei voida käyttää kulmikkaan korkeampaan versioon. Kulmassa 2 on taaksepäin yhteensopivuus, jota voidaan käyttää myös kulmassa 4.
 5. Kulma-JS on täysin erilainen kuin kulma-alue 2. Kulma-2 ei ole päivitetty versio -kulmajärjestelmästä
 6. Kulma JS -sovelluksesta tulee yleensä hidasta. Kulma 2 on monta kertaa nopeampi kuin kulma JS.
 7. Kulman JS: ssä ” ng-uusinta ” käytetään iteroimaan elementtien läpi. Kulmassa 2 käytetään * ngFor samaan. Tässä rakennedirektiivien syntaksi on muuttunut.
 8. Kulma-JS: ssä emme voi määritellä muuttujia. Kulmassa 2 kehittäjät voivat määritellä paikallisen muuttujan hash (#) avulla muuttujien nimillä.
 9. Kulman JS: ssä ng-sidosta käytetään käsittelemään yksisuuntaista datan sitomista. Kulmassa 2 (arvo) käytetään käsittelemään samaa.
 10. Kulman JS: ssä ng-malli, jota käytetään 2-suuntaisen datan sitomisen käsittelemiseen. Kulmassa 2 ((ngmalli)) käytetään käsittelemään samaa.
 11. Kulma-JS: ssä ng-click käytetään tapahtumadirektiivinä. Kulman 2 ominaisuuksissa tapahtumia voidaan käyttää suoraan käärimällä HTML-tapahtumat ja ominaisuudet suluilla. Ominaisuuksissa käytetään hakasulketta (). Tapahtumiin käytetään sulkua ().

  Suositellut kurssit

  • Täydellinen R Studio Anova Techniques -koulutus
  • Verkkokoulutus AngularJS: ssä
  • ISTQB Level 1 -harjoittelupaketti
  • Ohjelmistotestauksen perusteet

Kulma JS vs. kulma 2 -vertailutaulukko

Alla on yksityiskohtainen vertailu kulmasta JS vs. kulma 2

PERUSTA

VERTAILU

Kulmainen JSKulma 2
ohjelmoitujaKulmainen JS kirjoitettiin JavaScriptinä.Kulma 2 kirjoitettiin TypeScriptillä.
KonseptiKulmikas JS on käyttänyt MVC: tä sovelluksen luomiseen.Kulma 2 on käyttänyt komponenttipohjaisia ​​käyttöliittymärakennussovelluksia.
reititysKulmikas JS on käyttänyt dollaria routeprovider.when () määrittämään reitityksen.Kulma 2 on käyttänyt @Route Config () samaan.
komplikaatiotSiitä tulee monimutkaista, koska sama asia voidaan tehdä monin tavoin.Se on hyvin määritelty ja vähemmän monimutkainen.
MallijärjestelmäSiinä on hyvä mallijärjestelmä.Kulmassa 2 on tehokas mallijärjestelmä verrattuna kulmaiseen JS: ään.
SyntaksiKulmainen JS-syntaksi on monimutkainen direktiivien muistamiseksi.Kulman 2 syntaksi on yksinkertaisempi kuin kulma JS.
TukiKulmaista JS: tä ei ole rakennettu mobiilitukia varten.Kulma 2 rakennettiin pääasiassa mobiilitukisovelluksia varten.
liitännäisetKulmikas JS ei vaadi lisäosia kehittämiseen.Kulma 2 vaatii laajennuksia rakennussovelluksiin.

Johtopäätös Kulma JS vs Kulma 2

Kulmainen JS ja Kulma 2 tarjoavat puitteet verkkosovelluksen kehittämiselle erittäin lyhyessä ajassa ja tehokkaasti. Kulma JS on aina saatavana yksikkötestaukseen. Sitä käytetään pääasiassa SPA: han, mikä nopeuttaa kehitystä. Se on helppo ymmärtää ja helppo oppia JavaScript-kehittäjille.

Kulma 2 on konseptoitu mobiilisuuntautuneisiin sovelluksiin. Se tarjoaa paremman riippuvuusinjektion ja yksinkertaisen reitityksen. Se antaa meille alustan kirjoittaa koodia monilla kielillä. Kulmaa 2 ei oteta huomioon yksinkertaisten web-sovellusten luomisessa.

Kulma JS on edelleen hyödyllinen aloittelijoille, koska he voivat tarttua siihen helposti. Nämä molemmat kulma JS vs. kulma 2 ovat enimmäkseen erilaisia ​​toisistaan. Angular JS: n oppiminen ei ole välttämätöntä, voit aloittaa suoraan Angular 2: sta ja rakentamaan käyttöliittymäsovelluksesi. Kulmaan 2 on tullut matkaviestinlähtöinen lähestymistapa.

Kulma on vauhdissa front-end-kehitykseen, koska se nopeuttaa kehitystä. Suuret sovellukset voidaan helposti käsitellä kulmassa. Se pystyy suorittamaan paremmin komponenteilla. Jokaisella kulmalla on omat vahvat alueet ja merkittäviä ominaisuuksia käytettäväksi. Angular on julkaissut korkeammat versiot myös uusilla ominaisuuksilla ja paremmalla suorituskyvyllä.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas kulman JS ja kulman 2 väliseen eroon, niiden merkitykseen, pään vertailuun, avainerot, vertailutaulukko ja johtopäätökset. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Mitkä ovat ominaisuudet kulmikas vs tyrmäys
 2. Kulma JS vs. kulma, mikä on hyödyllistä
 3. Selvitä erot kulmikas vs. käynnistyssilmä
 4. Solmu JS vs Java - kumpi on parempi
 5. Kulma vs JQuery - 6 hyödyllistä vertailua tietää
 6. Big Data vs. Data Science - Kuinka ne eroavat?
 7. Kulma vs reagoi - mikä on hyödyllistä
 8. C ++ vs Java - Tutustu 8 tärkeintä tärkeätä eroa
 9. C ++ vs Go: Kumpi on paras
 10. Kulma 2 vs. Vue JS: Erot