Ero välillä Itil vs. Agile

Sen organisaatiot ovat tällä hetkellä keskittyneet hyvin parantamiseen tai liiketoiminnan kasvattamiseen erittäin älykkäästi ja niin nopeasti kuin mahdollista. Täyttäessään kriteerit, he seuraavat jatkuvasti tai suunnittelevat noudattavansa tiettyä lähestymistapaa, joka voi olla asianmukaisella teollisuusstandardilla. Useiden liiketoimintaideologioiden välillä yritysten, jotka suunnittelevat seuraavansa liiketoimintaa, tulisi noudattaa ITIL: tä (tietotekniikan infrastruktuurikirjasto) ja joidenkin arvokkaiimpien tai suurten yritysten toimialojen tapauksessa seuraavia puitteita, kuten ITSM (IT Service Management). Tällainen kehys sisälsi pääasiassa jo tarjottujen organisaatioiden parantamista entisestään ja niiden tehostamista kilpailuteollisuudessa.

Nyt parantamalla palveluitaan tehokkaimmin ja nopeimmin yritykset ymmärtävät helposti, että heidän on parannettava tuotteen laatua tai tarkemmin sanottuna niiden on suunniteltava ketteryyden rakentamista. Niiden päätavoitteena on esitellä joitain uusia tekniikoita tai menetelmiä, jotka voivat tehdä tuotteistaan ​​tai palveluistaan ​​houkuttelevampia ja kilpailukykyisimpiä koko markkinoilla. Nyt kun parannetaan minkä tahansa IT-organisaation tätä kykyä, heidän on noudatettava asianmukaista ketterää ohjelmistokehityskäytäntöä, joka sisältää ohjelmistokehityksen tietotekniikan perusominaisuudet, joita seuraa minkäänlainen IT-yritys. Ketterä on liian suosittu lähinnä silloin, kun työskennellään ristitoiminnallisen ryhmän kanssa tukeakseen loppukäyttäjän odottamia lajikeominaisuuksia, ymmärtämällä heidän vaatimuksiaan ja tarjoamalla ratkaisu seuraavan asianmukaista ketterää metodologiaa työskennellessään ristitoiminnallisen ryhmän kanssa.

Head to Head -vertailu Itil: n ja ketterän välillä (infografia)

Alla on 2 parasta eroa Itil vs. Agile välillä

Keskeiset erot Itil: n ja ketterän välillä

Sekä Itil vs. Agile ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin merkittävistä eroista Itil vs. Agile -ryhmien välillä

 1. Tietotekniikan infrastruktuurikirjasto (ITIL) keskittyy organisaatiokyvyn parantamiseen kaikenlaisissa olosuhteissa verrattuna erilaiseen organisaatioon ja loppukäyttäjän palautteeseen. Se tarjoaa selkeästi asianmukaisen kuvan tietotekniikkaorganisaatioille, mitkä ovat heidän viikkopisteensä ja mitkä ovat heidän vahvuutensa, tarjoavat myös erittäin älykkään näkemyksen organisaation korkeammalle viranomaiselle heidän tulevaisuudennäkymästään pitkään tarjottavista tuotteistaan ​​tai palveluistaan ​​verrattuna nykyinen markkinaskenaario erittäin väylällä. Se keskittyi pääasiassa kyseisen tuotteen jo määritettyihin kustannuksiin, koko organisaation tuottavuus perustuu resurssien vahvuuteen ja organisaation vuosittaisiin ansiotuloihin, asiakastyytyväisyys avoimeen kysymykseen perustuvan vastauksen perusteella, kyseisen organisaation tuottama tulo parin viimeisen tilikauden aikana, tapaa SLA: t asianmukaisella tavalla vai ei. Ketterät metodologiat ylläpitävät pääasiassa kahta osaa ominaisuuksista ylläpidettävissä ITIL-pisteissä. Yksi on keskittynyt tuottavuuteen ja SLA: han. Kuten ketterä harkitsee toimituksia asianmukaisella ja perspektiivisellä tavalla, se sisältää asiakkaiden useiden vaatimusten ymmärtämisen hyväksyttävällä tavalla, samojen useiden kehittäjäryhmien jakamisen toimivuuden perusteella, vaatimusten ymmärtämisen asiakirjojen laatimisen yksittäisen rajat ylittävän ryhmän perusteella, yhden lopullisen suunnitteludokumentin valmistelun kehittäjä kehitti niiden tietokannansa toimittamalla samat yksilöllisesti, yhdistämällä ja ylläpitämällä asianmukaiset toimintojen väliset tiimitoimitukset ja toimittamalla ne loppukäyttäjälle hyväksyttäväksi. Se sisältää myös SLA-ylläpidon, asiakashyväksyttyjen ominaisuuksien tuen, toteutussuunnitelman ja jälkituotannon tuen.
 2. Jotakin peräkkäistä kehystä seuraavasta tietotekniikan infrastruktuurikirjastosta (ITIL), joka perustuu kyseiseen erityiseen peräkkäiseen kehykseen, päätetään ja tarjotaan yksi odotettu näkemys niiden kasvun organisoinnista tai jokin tarkempi tulevaisuusodotus. Se harkitsee ensin tuotteen tai tuen arvoa ja varmistaa oikean asian kehittämisen asiakkaan odotusten perusteella, sitten keskittyy tiettyyn suunnitteluun loppukäyttäjän palautteen tai asianmukaisen kokemuksen perusteella ja aloittaa laskelmansa aina nykyisestä tilanteesta tai organisaatiosta ja ylläpitää asianmukaisia ​​resurssi- ystävällinen ympäristö niin, että ketään ei ole ylikuormitettu, ja ylläpidetään tasapainoa kodin ja työympäristön välillä, varmistetaan edistyminen sujuvasti, tarkkaillaan toisen tai kilpailijan kasvua suoraan aukon ymmärtämiseksi tai pisteiden parantamiseksi, avoimuus on säilytettävä koko organisaation kaikkien resurssien välillä, yhteistyö vaatii Vältä etenkin kustannustoiminnallisten toimitusten tapauksessa monimutkaisuutta kaikessa liiketoiminnassa kriittisesti paremmin, jotta se olisi mahdollisimman yksinkertaista. Ketterät metodologiat eivät kyenneet seuraamaan yhtäkään peräkkäistä kehystä, koska pienet muutokset tai vähimmäisvaikutukset on suoritettava hyvin lyhyessä ajassa, mikä aiheuttaa koko järjestelmän epävakauden.

Itil vs. ketterä vertailutaulukko

Alla on ylin vertailu Itil: n ja Agile: n välillä

Vertailun perusteet Itil: n ja ketterän välillä

ITIL

KETTERÄ

yleinenITIL tarkoittaa tietotekniikan infrastruktuurikirjastoa, joka on pääasiassa yksi suunnitelluista puitteista, joita seuraa suurin IT-organisaatio niiden kasvua ja kaikenlaista tulevaa näkymää varten. Tämä on eräänlainen kehys, joka tarjoaa yritystiedot yksityiskohtaisesti kaikille IT-organisaatioille, samoin kuin se antoi asiakkaille palautetta yksityiskohtaisesti jokaiselle organisaation tarjoamalle tuotteelle tai palvelulle, mikä auttaa suoraan organisaation kasvua ja samoin kuin mikä tahansa tulevaisuuden suunnitelma heidän tuotteidensa tai palveluidensa päivittämiseksi asiakkaan odotusten mukaisesti. Se keskittyy aina tiettyihin vaatimuksiin, joita tarvitaan jatkuvasti mittaamiseen, ja mukana on joitain ehdottavia parannustarpeita, joilla parannetaan lopputuotteen tai palvelun laatua, joka tosiasiallisesti toimitettiin loppukäyttäjälle.Ketterä on yksi suosituimmista puitteista, jota käytetään pääasiassa kehittämisessä ja joka täyttää asiakasvarmuusodistukset erittäin älykkäästi monitoimitiimin kautta. Minkä tahansa IT-organisaation pääohjelman tulisi olla asiakkaan viimeisin palaute ja useiden toiminnallisten virheetöntä toimitusten laadun parantaminen. Ketterä menetelmä takaa pääasiassa tämän toimituslaadun, kun loppukäyttäjällä tai asiakkaalla on useita toimintoja, joissa eri kehittäjätiimien on oltava työtä ja selvittää lopullinen tuote tai tietty palvelu. Siinä tapauksessa. Ketterä menetelmä ratkaisee tämän monitoimintaryhmän erittäin älykkäästi noudattamalla joitain yleisiä yleisohjeita.
periaatteetTietotekniikan infrastruktuurikirjasto (ITIL) seuraa alla olevia suosittuja ohjeita:

 • Keskittyminen tai keskittyminen tuotteen tai palvelun arvoon.
 • Kokemuksen perusteella tuotteen tai palvelun suunnittelu.
 • Aloita nykytilanteesta.
 • Keskittyminen etenemiseen, havainnointiin ja kovan työn laatuun.
 • Ylläpidetty läpinäkyvyys, yhteistyö ja yksinkertainen integrointi.

Ketterät metodologiat noudattivat joitain perusohjeita, kuten alla:

 • Interaktiivisempi tiettyjen prosessien ja työkalujen kanssa.
 • Ylläpidä kattava dokumentaatio oikein.
 • Teemme yhteistyötä loppukäyttäjän kanssa.
 • Suunnitelman muutokseen on reagoitava asianmukaisesti.

Johtopäätös - Itil vs. Agile

ITIL vs Agile ovat molemmat erittäin suosittuja menetelmiä, joita kaikki IT-organisaatiot seuraavat suoraan tai epäsuorasti. ITIL varmistaa kaiken IT-organisaation liiketoiminnan kasvun ja tarjoaa myös tulevaisuuden suunnitelman erittäin älykkäästi antamalla ymmärrettävän kuvan. Ketterä takaa sujuvan toimituksen loppukäyttäjälle, mikä auttaa ITIL: ää automaattisesti yrityksen kasvun ja tulevan tulevaisuuden kaappaamisessa.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas ITIL: n ja Agile: n suurimpaan eroon. Tässä keskustellaan myös ITIL vs. Agile-avaineroista infografioiden ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja.

 1. ITIL VS PMP - täytyy tietää mikä on paras?
 2. Suurimmat erot JIRA vs TFS
 3. Ketterä vs. DevOps
 4. SDLC vs. ketterä
 5. ITIL-elinkaaren 5 vaihetta