Opi monia tapoja saada kuvia Photoshopiin Photoshop-koulutussarjan luvun 2 avulla! Sisältää kuinka avata kuvia Lightroomista, Camera Raw: sta, Adobe Bridgestä ja muilta!

Ennen kuin voimme tehdä mitään valokuviemme kanssa, meidän on ensin siirrettävä ne Photoshopiin. Kuvien avaaminen ei ehkä kuulosta aiheelta, joka tarvitsee kokonaisen sarjan opetusohjelmia. Mutta Photoshop ei ole tavallinen ohjelma. Kuten melkein kaikki mitä teemme Photoshopissa, myös kuvan avaamiseen on useita tapoja.

Tässä luvussa esitän teidät kunkin läpi. Aloitamme oppitunnissa 1 oppimalla asettamaan Photoshopin oletuskuvaeditoriksi Windows 10: ssä. Oppitunnissa 2 opitaan kuinka Photoshop asetetaan oletuskuvaeditoriksi Mac OS X: ssä. Oppitunti 3 osoittaa, kuinka voit luoda uuden Photoshopin. dokumentteja tyhjästä, ja oppitunnissa 4 opit avaamaan olemassa olevia kuvia Photoshopissa!

Oppitunti 5 koskee Adobe Bridgeä, Photoshop-tiedoston selainta, ja miksi se on parempi tapa valita ja avata kuviasi. Ainoa Bridge-ongelma on, että se voi joskus avata tiedoston väärässä ohjelmassa. Korjaamme sen oppitunnissa 6 oppimalla kuinka perustaa tiedostotyyppien yhdistykset Bridgessä!

Oppitunnissa 7 opit kuinka avata kuvia suoraan Camera Raw: iin, Photoshopin tehokkaaseen kuvankäsittelylaajennukseen. Ja jos olet Adobe Lightroom -käyttäjä, sinun on opittava siirtämään kuvia Lightroomista Photoshopiin edelleen muokattavaksi. Oppitunti 8 käsittelee raakatiedostojen siirtämistä Lightroomista Photoshopiin, kun taas oppitunti 9 osoittaa, kuinka JPEG.webp-tiedostoja voidaan siirtää Lightroomin ja Photoshopin välillä. Ja lopuksi, oppitunnissa 10, lopetamme tämän luvun opiskelemalla sulkemaan kuvia Photoshopissa, mukaan lukien kuinka sulkea kaikki avoimet kuvat kerralla!

Tarvitsetko näiden ohjeiden tulostettavia versioita? Kaikki Photoshop-oppaamme ovat nyt ladattavissa PDF-tiedostoina! Aloitetaan!

Jotkut tämän luvun oppista perustuvat aiempiin oppitunteihin. Jos et ole jo tehnyt niin, muista lukea luku 1 - Photoshopin aloittaminen ennen luvun 2 aloittamista.

01. Tee Photoshopista oletuskuvaeditori Windows 10: ssä

Jos olet Windows-käyttäjä, sinun kannattaa aloittaa tästä. Tässä ensimmäisessä opetusohjelmassa opi kuinka estää valokuvien avautumista Windows Photo Viewer -sovelluksessa asettamalla Photoshop oletuskuvien katseluohjelmaksi ja -editoriksi!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

02. Aseta Photoshop oletuskuvaeditoriksi Mac OS X: ssä

Mac-käyttäjät haluavat aloittaa täältä. Opi määrittämään Photoshop oletuskuvien katseluohjelmaksi ja -editoriksi Mac OS X: ssä ja sanomaan hyvästit Applen esikatselusovellukselle!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

03. Uuden asiakirjan luominen Photoshopissa

On kaksi tapaa aloittaa työskentely Photoshopissa. Yksi on avata olemassa oleva kuva. Toinen on uuden asiakirjan luominen. Uudet asiakirjat alkavat tyhjiltä, ​​mutta voit tuoda niihin kuvia, grafiikkaa ja muita sisustuselementtejä, mikä tekee niistä upeita asetteluihin ja valokuvakollaaseihin. Tässä opetusohjelmassa opimme luomaan uusia asiakirjoja Photoshopin uudistetun uuden asiakirjan valintaikkunan avulla.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

04. Kuvien avaaminen Photoshopissa

Olemme oppineet luomaan uusia dokumentteja Photoshopissa. Otetaan nyt oppia avaamaan olemassa oleva kuva. Tässä opetusohjelmassa opimme avaamaan kuvia suoraan Photoshopista itse käyttämällä Start-työtilaa!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

05. Kuvien avaaminen Photoshopiin Adobe Bridgestä

Photoshopin Käynnistä-työtilassa on helppo avata uudelleen kuvia, joissa olemme jo työskennelleet. Mutta se ei ole niin hieno uusien kuvien avaamiseen. Tässä opetusohjelmassa opi kuinka Adobe Bridge, Photoshopin mukana toimitettu tiedostoselain, tekee paljon helpommaksi löytää tarvitsemme kuvia ja avata ne Photoshopiin.

Näytä opetusohjelma
| Lataa PDF

06. Tiedoston tyyppien yhdistämisen muuttaminen Adobe Bridgessä

Kuten edellisessä opetusohjelmassa opimme, Adobe Bridgen käyttö on hieno tapa avata kuvia Photoshopiin. Mutta joskus Bridge voi avata tiedoston väärään ohjelmaan tai jopa väärään Photoshop-versioon. Opi kuinka korjata ongelma nopeasti silta-asetusten helppokäyttöisen vaihtoehdon avulla.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

07. Kuvien avaaminen Camera Raw -sovellukseen

Photoshop on erittäin tehokas. Mutta nykyään, jos olet valokuvaaja, se ei ole siellä, missä haluat aloittaa kuvien muokkaamisen. Sen sijaan haluat aloittaa Photoshopin kuvankäsittelylaajennuksen, Camera Raw -sovelluksen. Opi kuinka helposti avata raakatiedostot, JPEG.webp- ja TIFF-kuvat suoraan Camera Raw -sovellukseen Adobe Bridgen avulla.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

08. Kuinka siirtää raakatiedostot Lightroomista Photoshopiin

Monet valokuvaajat nykyään mieluummin käyttävät Adobe Lightroomia kaikessa alkuperäisessä kuvankäsittelytyössä. Mutta niin voimakas kuin se on, Lightroom pystyy tekemään vain niin paljon. Jossain vaiheessa sinun on siirrettävä kuva Photoshopiin muokattavaksi edelleen. Tässä opetusohjelmassa opi siirtämään raakatiedosto helposti Lightroomista Photoshopiin. Sitten kuinka siirtää se takaisin Lightroomiin, kun olet valmis.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

09. Kuinka siirtää JPEG.webp-kuvia Lightroomista Photoshopiin

Edellisessä opetusohjelmassa opimme kuinka siirtää raakatiedostot Lightroomista Photoshopiin ja takaisin. Voimme myös siirtää JPEG.webp- ja TIFF-kuvia sekä jopa Photoshopin omia PSD-tiedostoja! Opi siirtämään nämä muut suositut tiedostotyypit helposti Photoshopiin ja sitten takaisin Lightroomiin.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

10. Kuvien sulkeminen Photoshopissa

Tämän sarjan opetusohjelmat ovat kaikki opettaneet meille kuinka avata kuvia Photoshopiin. Mutta osaaminen sulkea ne on myös tärkeää. Tässä viimeisessä opetusohjelmassa opitaan kuinka sulkea yksi kuva, kuinka sulkea useita kuvia kerralla ja paljon muuta!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

Oletko suorittanut kaikki tämän luvun 10 oppituntia? Onnittelut! Olet valmis siirtymään lukuun 3 - Photoshop-käyttöliittymän oppiminen! Tai käy lisää Photoshop Basics -osiosta saadaksesi lisää lukuja ja oppaita.